ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

;)Krasné slunečné a konečně i teploučké ráno přeji:pKonečně jsem již doma a užívám volna;)Gratulka všem oslavencům všeho druhu a rovněž gratulka všem postupujícím, jak na farmičce tak na baha:)Lukáše dnes potrápíme, žetony s něj vymámíme, když začíná dnes konečně to Rezno:D

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

3. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahoj milí Závisláčci ze Závislákova,
    už se mi podařilo vše nové dočíst; včera jsem zkolabovala zase s tlakem (118/105), pak zase šel dolu, no prostě ten otravuje jak může.
    Byl u nás vnouček, prosila jsem exsnachu o "pracovní" oblečení aby dostal sebou, přišel v modrobílých kalhotách, bílých ponožkách;:) přesazovali s dědou rajčata, pak mě begónky, no odváželi jsme ho večer ušpiněného a to ne domu, ale do obchodního centra, kde se právě zdržovala maminka, no a jízda MHD přes Prahu se špinavým chlapečkem jí asi nevadila:oops:.
    V BB nic moc, lehké přeskoky byly, chtěla jsem koně, dodělat úkol:wuerg:, ale mohu konstatovat, že i v běžném šlechtění se mi objeví tyto přeskoky. Tak teď už si šlechtím pro zábavu, dostávám Kubíčky, tak z nich bude taky nějaký peníz.
    Přeji hezký zbytek dne

Naposledy upraveno: 23/5/16
  4. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem a gratulace těm co postoupili. Já dnes na Baha 285. Viki007 přeji aby se jí tlak upravil a byla v pohodě. hezký večer a pohodu při hraní Renzy. N.

5. vavovi

vavovi Stará škola

Hezký večer v závislákově
    Konečně sedím. Dneska celkem "pohodový" den. Ráno podojit a nakrmit naše živitelky hodit na plotnu mléko na sýr a jít vzbudit mláďata. Nejstarší vstal oteklý v obličeji a oči jako angorák, takže dodělat hbitě sýr a s mládětem k MuDře. Zánět spojivek. Pak rychle domů a rychlý oběd a po poledni opět do auta - to zase já a manžel objednaní na rehabilitaci. Odjezd z rehabky v 15.30 a ještě vyzvednout prostřední mládě u babičky příjezd domů a opět kolotoč kolem našich živitelek a pak kolem dětí. Tak nevím, mám toho nějak dost.
    Jinak koukám, že tu jsou další postupy a tak moc gratuluji, a já jdu spinkat

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný večer přátelé,tak jsem se konečně dostala na mojí farmičku po tom perném dni.
    Kontrola z ŽP dopadla na výbornou,počasí mě hezky potrápilo,ale kytičky všechny zasazeny,z toho mám
    tu největší radost.
    Lacrimko1,robin2151,nanyblacks Vám všem patří obrovská gratulka ke krásným postupům,jen tak dál....
    Zítra klušu do alergologa,ale pak se už konečně kouknu k Renzovi.
    No,očička se mi nějak klíží,dědek kouká na telku,pes chrápe jak zabitý,asi to zabalím,popřeju Vám hezkou noc
    a sladké sny.
    Tak zatím pa.

7. lacrima

lacrima Titán fóra

.... hop, hop, šup a je to tam.

Naposledy upraveno: 23/5/16
  8. forstlady

forstlady Pisálek fóra

dobrý večer všem,postupujícím gratulka rovněž jsem postoupila na farmě na 99Lv a gratulace k narození vnoučka Kubíka a ještě dotaz kde dnes jsou liščata? Pa

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem :) jsem musela ještě nakouknout a vidím samé hezké postupy :D ..
    Tak chci lacrimce, robinu2151, nanyblacksce a forstladynce poblahopřát :p ... jsem si málem ukousla jazyk xD a snad jsem to moc nezkomolila :p ... hezký večer a dobrou noc ... [​IMG] ...

10. lacrima

lacrima Titán fóra

Přeji dobrou noc a pohádkové sny.

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno všemi milým v Závisákově. Dorazila jsem v pořádku domů, promokla na kůži, chytil nás déšť, když jsme šli z večeře a potom jsem musela vyklízet a vytírat sklep, protože průtrž, která dorazila, tak mi nahnala vodu do sklepa. Tak jsem vás ani večer nemohla pozdravit, měla jsem toho dost. A pokud si myslíte, že jsem si užívala teplíčka...tak to vy jste tady měli o mnoho více tepla a sluníčka. Řecké památky jsou nádherné, musím dát za pravdu pajaable,Teplota mezi 20 -22 a v sobotu (již od pátku večera) lilo celý den, jeli jsme na výlet do Meteory, jsou tam kláštery na skále, voda nám protékala botami, ženy musely mít dlouhé sukně a tu jsem měla ucouranou až skoro k pasu. Od 12 hodin poledne začala bouře, která trvala do půlnoci. Blesky, hromy nás provázely celou cestu zpátky do hotelu. V neděli jsme byli celý den v Aténách, stávkovali dopravci, nic nejezdilo, město se muselo objíždět než jsme se dostali pod Akropolis. V 17 hodin na hlavním náměstí byla demonstrace ohledně omezení, která nařizuje EU. Opět jsme museli čekat než autobus prokličkoval celým městem, ale i to patří k životu! Stálo to za to!
    Všem, kteří postoupili patří velká gratulace a Kubíčkovi, mamince a babičce ...hodně zdravíčka, štěstíčka a ať vám malý dělá jenom samé radosti! postupně si přečtu Závislácké raníky, deníky i večerníky . Mám co číst , chybí mi projít 12 listů. Pěkný den a zase zavítám, musím si pro antibiotika, měla jsem nějaký nález v moči, tak aby do operace jsme to stačili přeléčit! Pa pa Zdena;););)

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno, milí závisláčci
    včera jsem přišla pozdě a na farmu jsem se už nedostala

mamča50 vítej zpět po dovolené

Mějte krásný den

13. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj závisláci
    mamča vítej z dovči. Dneska je u nás nějak pošmourno. Naštěstí dneska nikam nemusím, akorát odpoledne jsou rodičovské schůzky, tak si dojdu poslechnout co nám mláďata přichystala za překvápko.
    Postupujícím veliká gratulka, kam všichni chvátáte? Dávají někde něco zadarmo, já že bych si také pospíšila

14. burds

burds Titán fóra

Tak jeden den se sem nedostanu a těch postupů.Robin,nanyblack,lacrimo a forstlady gratuluji k postupu.Mamčo hezký návrat z dovolené jsi neměla.Zrovna vytopený sklep tě asi moc nepřivítal.Evainfo doufám,že se ti bratr brzy uzdraví.Přeji mu moc a moc zdravíčka.

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci:)Z východu republiky přeji teplé slunečné ale již zamračené ránko:DGratulka všem oslavencům a všem postupujícím, jak na baha tak farmičce:pRezno běží, Lukáše jsem včera třísknul 10 x za 20 bodů a bylo hotovo:DJinak na farmě nuda už aby byl pátek a začala nová akcička;)

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mamča: Jo, Meteora - myslím, že jsem jeden z mála novověkých lidí, co ji zdolal po čtyřech. Dostala jsem tam takovou závrať, že to prostě jinak nešlo. A v autobusu už vůbec ne....xD

17. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hezké rozlámané dopoledne. Nohu jsem si rozpůlila skoro jako sekerou když se u nás chlapi poperou o nohu sedačky (už poněkolikáté :mad:), ale tentokrát ještě s fajn dohrou, převrátil se mi nehet. V první moment se mi převrátil i žaludek, ten se vrátil, nehtík ne a tak už ho nemám. Ono to bolí :wuerg: a to není žádná vážná operace. Stačí když mi na nohu lehnou chlupáči -jsou naučení a vylítla bych ke stropu. U renza jsem zkusila balónky, nevíte kolik je maximum získaných lístků? Podařilo se mi 3x po sobě 20 bodů, jsem žabař nebo dobrá? Na mě dobrá, ale asi jinak ne. Postupy i na baha i na farmě, je mi zahádou ako že to robím, jeden level jsme šourali skoro 6 měsíců a teď to jde samo. Hraji bez peněz, odolala jsem u ts na baha, z kina vymámila na 3x opice a dost. Jsem závislá ale léčím se, resp. mi v tom moc pomáhá RT samotné tou průhledností. Připomíná mi to navrácení majetku církvím (nic ve zlém kdo věří). Takže vzhůru k levlu 105, gratulka všem ke všemu pozitivnímu a věřte že i bez velkého investování to jde, úkol plameňáci tygry a cosi mám splněný, sice stál majlant ale co s prašulema jinde. Hezký den všem, hra mě baví, učím se říkat ne, tohle nechci a nepotřebuji. Martina

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Padla na mě nějaká únava a ani se mi nechce střílet do balónků u Renza.
    Na farmě pěstuji všechno, čeho mám málo, ale jinak tady není celkem nic na práci.
    Z listárny motoristického časopisu:
    "S manželem jsem se seznámila za nezvyklých okolností. Nevím už, kam jsem jela, ale jela jsem velkou rychlostí. V kritickém okamžiku mi vběhl pod kola muž. Již jsem nestihla zabrzdit. Zato jsem dotyčného odvezla do nemocnice a po dobu jeho pobytu jsem jej chodívala navštívit. Za měsíc ho z nemocnice pustili a po dalších dvou měsících jsme se brali.
    Chtěla jsem jen upozornit všechny řidičky, že rychlá jízda může mít tragické následky."

Mějte se krásně a ahoj​

19. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojte Závisláčci,
    tak jsem také rozšířila řady marodů tady, opět tma před očima a superpád na plovoucí podlahu(v létě jsem šla na dlažbu). Zbytek akce raději nepopisuji -něco jako Meresjev - jsem se plazila k posteli, moje nejmilejší fenka Vikinka utíkala pro manžela, snažila se ho vzbudit, ale on ji ale vyhodil:sleepy: a spal dál. Dneska řekl, že až se Viky přiřítí příště obejde preventivně barák. Ta zvířata opravdu myslí.:).
    Gratulka všem postoupivším, mamčo vítej doma.
    Chca nechca jsem zasedla ke hře, jednak se musím polohovat a jednak by mi mohla farma zarůst. Pěstuji do stodoly, já tam nemám nikdy dost, něco ještě šlechtím do úkolů.
    Hezký zbytek dne ;)

20. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Rampusak - velká gratulka k postupům:):). Mamčo vítej zpět z dovolené. Ostatní marodi co to děláte, vždyť je jaro,nejhezčí období a vy marodíte ?? Hleďte se těch nemocí rychle zbavit. Ostatním postoupivším také gratulace.
    PS: po podvečerní sklizni další postup na Baha na 311.

Naposledy upraveno: 24/5/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.