ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásný večer, milí závisláci,
    jen jsem si odskočila na nákup do Německa, hned se tady událo tolik nového,
    ale na štěstí, všechno je moc krásné

Přeji vám pohodový večer

2. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Lumat - pouštím palečky a moc a moc gratuluji. Ať se Kubíčkovi daří a dělá rodičům jen radost a tobě přeji spoustu nápadů, jak toho drobečka rozmazlovat - tedy až trošku povyroste ;)

Evainfo - drž se děvče, spolu s tebou doufám, že brzy bude bratr zase v pohodě a vrátí se z nemocnice domů. Není nic těžšího, než když jsou nemocní naši blízcí.

astrid888 - všechno nejlepší k narozeninám - hlavně buď zdravá a ať tě neopouští kreativní můza. Rozdáváš lidem radost a tak ať se ti to vrací.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Sem právě zjistila, že při BB mi odpadl jeden soused .. mu prdla ta cévka, zrudnul a odvezli ho v popelnici xD ... kdyby chtěl někdo do pralesa ... :p

Gabraia děkuji .. bráška je stabilizovaný a neteřinka je u něho, jí to dovolili ...

4. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj poslala jsem Ti žádost, taky mi odpadl soused do nenávratna. Přeji všem hezký večer. N.

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

lumat: To s tou slivovičkou mi připomnělo vtip, který shodou okolností dneska vyšel v bulváru: Mažel říká manželce: Dneska večer jdem slavit k jardovi, narodilo se mu dítě. Manželka: A co má? No co by měl? Fernet asi!xD

6. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

evainfo- moc se omlouvám, že se mi připletl tvůj obrázek. Ani neumím obrázky vkládat.
    Ale jinak bych tě za sestru přijala.:p;)
    Malého Kubíka vítám. Však mu to trvalo:)
    Astridko, posílám ti kytičku a všechno nej...

7. evainfo

Milena1952 ... se nic nestalo ... sem to kafčo stihla vypít xD :p

8. babioli

babioli Stará škola

Přeji krásné nedělní dopoledne plné sluníčka a pohody. Tak si neděli hezky užijte. Ola:)

9. astrid888

astrid888 Titán fóra

Pekný deň všetkým. Lumatka, neboj blíženci sú fajn :p :D
    Ešte vám všetkým chcem poďakovať za priania, dúfala som, že sa to v tom mojom príspevku nejak stratí, veď šlo hlavne o narodenie malinkého Kubíčka ... majte nádherný deň.

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím všechny závisláky.
    Marodíme...já odpadla, hned po mě lišáček. Bufáme, horečky máme,
    ucpané nosíky...nesnáším to. Podle mého nezdárného syna, marodíme
    úmyslně společně, aby byla výmluva pro společné lenošení v postýlce.
    Přísahám , on kecá , jsme na tom zle...

K akci .... na farmu ani nejdeme, opravdu je nám zle, ale u mě
    TCH baha z akce - papoušci ++ a u lišáčka oranžové opice.
    Takže prdlajda....

lumat85 ....ze srdce oba gratulujeme a přejeme mamince i maličkému
    jen zdraví, dni a léta pohody . Šťastné babičce to samé...

[​IMG][​IMG][​IMG]

11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Poněkud opožděně, ale přece, pro lumat:
    Kubíček ať všechno zvládne a cestu ke štěstí si najde.
    Rodičům ať radost dělá. A babička? Ať je skvělá!

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné pracovní (pro mě:cry:)poledne přeji všem závislákům a závislačkám:)Gratulka všem postupujícím jak na baha tak farmičce, ;)rovněž gratulka oslavencům všeho druhu:pBB se moc nevydařilo je samá genetika :mad:Už se těším na Lukáše z Rezna až si zase pořádně zabouchám:D

13. evainfo

Krásnou neděli všem i když je pro mě hodně chaotická :oops: .. od brzkého rána devastujeme byt xD ale spíš chystáme na malování (konečně) ... mladí přišli pomoci a moje sluníčko chce každou věc, kterou vezme do ruky - vyhodit se slovy " .. mamčo, na co ti to je? .."
    asi to všichni známe, když se věci v bytě hromadí a mi je dáme na svoje místečko a to tam trčí hodně dlouho :p... a já jen: ..." Áďulko, to je přece vzpomínka na to, když ..." a mezitím vařit a stále říkat: " .. to vyhoďte ... ale toto nééé .. " xD....
    Se ještě chystáme kouknout na brášku do špitálu, pokud nás pustí ... měl před léty velký problém (játra) a nedávali mu naději. Po transplantaci jsme ho s neteřinkou dostávali do klasického života, protože nezvládal nic. Pro mě "borec" šéf kuchař, který občas vyjel do světa na soutěže a co jsme spolu jako děcka prožili, těch čundrů a mi pravidelně dělal "ochranku" na zábavách :p ... docela rychle byl zase v pohodě a teď to začalo zase zlobit .. no to bude určitě v pohodě .. tomu věřím, jak jinak.

Ještě bych chtěla dodatečně blahopřát astridce .... všechno to nej a nej a ať se splní všechna tajná přání :p tvoje podpisky sleduji a jsou moc krásné, romantické, ženské, prostě pravý balzám pro nás holky a druhá strana se určitě při pohledu drobet zasní xD ...
    Jsem dělala k obědu plněnou sekanou (jí holka miluje) a ona umí zase namixovat nejlepší bramborovou kaši :D ... ji má vážně lepší ... jsem koukala, jak ji mixuje a nevím kde dělám chybu, ale je dokonalá :p....

Naposledy upraveno: 22/5/16
  14. Madvo

Madvo Mistr fóra

Krásné nedělní odpoledne, tak jsem neustále hlídala, kdy se nám Kubíček narodí a přišla jedna náročná sobota a já to prošvihla.
    lumat moc gratuluji a Kubíčkovi i mamince přeji hodně zdraví a štěstí.
    Taky je tady celá řada šťastných postupujících farmářů, tak i těmto gratuluji a přeji hodně dalších úspěchů.
    Jdu dát do tulidomku nějaké velbloudy - pořádný přeskok jsem už dlouho neviděla. Všem přeji hezký zbytek neděle.

15. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem, dlouho jsem tu nebyla, neb jsem měla málo času. Byla jsem na závodech v Německu a do toho plno učení a samé zkoušení a testy. Gratuluji k postupům a Lumat k narození vnoučka. Kubíčkovi a mamince jeho hodně zdraví a lásky. Tera

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Milí závisláci,také jsem Vás přišla pozdravit a popřát hezký zbytek neděle.Vrátili jsme se z výletu
    a užíváme si pohodičku při kafátku.Při BB žádné zázraky jen genetika,ale co už,snad příště.
    Od zítřka mám opět fofry,ale na Renza si časík udělám,těším se na balonky,ty mi jdou nejlíp.
    hubabuba-sousede já se Ti vůbec nedivím,po takovém ,,úspěchu,,při BB,třískat Lukáše,to se alespoň
    člověku trošku uleví.
    Tak zatím pa.

18. lacrima

lacrima Ikona fóra

Nevíte někdo, proč jsem včera šlechtila koně , když už mám úkol hotový ?
    Koně pryč, krmivo fuč a já jsem pěkná lama... a nebo, že by to zase u mě úřadoval ten Němec ?
    Pegas si létá vesele po stodole a já zítra budu třískat u Renza všechno hlava nehlava a to by bylo,
    aby jsem z něj něco nevytřískala .
    Dnes jsem se pustila sice do dalšího šlechtění , ale tentokrát jsem úkoly chodila pořád kontrolovat
    a k mé velké radosti se mi podařilo ukončit rybičky.
    Pandy jsou také už pomalu na spadnutí, tak snad při dalším BB ... pokud tam nenacpu koně.
    V každém případě jsem si trochu na Baha poskočila -308- a na farmě mi schází ještě malý krůček ( cca 300 tisíc BZ)
    a budu tam také.

Naposledy upraveno: 23/5/16
  19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj všichni,
    dnes mám docela na pilno, musím zařídit spoustu věcí
    a odpoledne mám sraz s bývalýma kolegama v jedné hospůdce, tak se těším,
    je krásně teploučko, posezení v zahradní restauraci se hodí.

Dnes by se měla vrátit mamča50 z dovolené,
    doufám, že jsi si to užila a jsme rádi, že jsi zase mezi náma závislýma farmářema

Jdu začít něco dělat, abych všechno stihla.
    Nemocným přeju brzké uzdravení.

Ahoj
    Předpověď počasí: „Zítra budou teploty od patnácti do osmnácti - takže si to, teenageři, pěkně užijte!

Naposledy upraveno: 23/5/16
  20. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem v Závislákově. Lacrima - gratulka k postupu na Baha. Teď po ranní sklizni i na mě vyskočilo krásné číslo 99 na farmě :):).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.