ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak to jsem ráda,že je nás tu víc stejně postižených.Taky bych dokázala dát bez pardonu do nosu každému co ubližuje slabším a je jedno jestli je to člověk nebo zvíře.Prý jsem psí sociálka.No co už,však těch lhostejných je víc než dost.Bývalá starostka,která se věnuje okultním vědám tvrdí,že jsem v minulém životě musela zvířatům ubližovat a teď to musím odčinit,tak to bych musela být masový vrahoun nebo šílený řezník.Ale je to hodně vyčerpávající.V práci starost o hodně reálné důchodce-LDN a v civilu o opuštěná zvířata.Ještě,že mám tu farmu,to je relax od někdy šílené reality.:)Jo a jen tak na okraj,ta parfumerka nikde,poslední vypadlo žluté hovězí.Doufám,že vlak bude mít dlouho výluku bo mě naštval....:(

2. dododo53

dododo53 Expert fóra

Já už jsem přestupek měla, přerazila jsem o dědka hůl, protože s ní tloukl mého šestletého syna, když venčil desetiletého kníráčka, to vše na vodítku. No přesněji, dědka jsem praštila a hůl zlomila. Pětistovku a domluvu na uličním výboru KSČ mě to stálo (ač jsem nestraník).
    Jinak, psi jsou velci herci. O kulhání jezevčíků se tradují historky, ale ten můj to stejně přetrumfl, když sice kulhal, ale zapomínal, na kterou nohu....

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné pondělí všem sedlákům !

V noci byla celkem kosa, protože mi seplo topení , ráno bylo již hezky,snad počasí
    vydrží příjemné po celý den. Děti už odpočívají ve škole, já začala vařit zelňačku ,
    bůček už se také peče , půjdu zadělat knedle a nastrouhat kedlubny na zelí.
    Mladí jsou dnes zaměstnaní až do pozdního odpoledne, tak mám na starosti opět
    tu bandu nenasytů , musím je tedy zakrmit , oni jsou pak alespoň půl hodinky v klidu. xD

dododo53 .... nad tvojí větou , cituji: O kulhání jezevčíků se tradují historky, ale ten můj to stejně přetrumfl, když sice kulhal, ale zapomínal, na kterou nohu.... jsem se málem smíchy počůrala .
    xDxDTy jsi číslo.

Tak a letím makat, škola je do půl jedné , hladoleti budou čekat jak na trní, kde bába je a
    já jsem pro ně raději včas, co kdyby se tam ochomýtal nějaký netvor kolem školy.
    Papa...

Povídají si dvě babky na návsi: "Tak copak ta vaše vnučka dostala od toho Taliána?" "No povídala, že prej syfilis." "A co to je?" "No to já nevím, paní. Ale asi je to větší než Mercedes." "A jak to víte?" "No protože taky povídala, že jestli to dopadne jak myslí, tak se v tom poveze celá vesnice..."

Pane doktore, žena odjela do lázní, nechala mi tu syna. Starám se o něj, chodím s ním na procházky, koupu ho, přesto se mi ztrácí před očima, zhubnul už o šest kilo."To je velmi zajímavé. A čím ho krmíte?""Proboha - na to jsem zapomněl!"

4. stadole

stadole Aktivní autor

Přeji krásný den z Moravy.....stále více a více mě baví čít tyto krásné hlášky,vtipy atd.........jen tak dál....bez Vás už by to byla občas nuda......;););)

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Také já se připojuji s přáním krásného dne plného sluníčka a samé příjemné a usměvavé človíčky, ale to my farmáři jsme. Poslední tajemný dračí chlívek je na ploše, z celé akce jako první přišla želvička a tím se moje štěstíčko úplně vyčerpalo a pak už nic pořádného nedalo. Ale jak čtu, tak parfumku hodně lidí nedostalo a souhlasím, že možná se objeví jako nějaká odměna a skončí to s ní jako s losím podiem, o které dnes již není žádný zájem. Nenechme si krásný den zkazit nějakým škarohlídem a s úsměvem jde všechno lépe!!!;););)

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Dekuji vsem duchodcum zavislakum,prave jsem docetla co zustalo od vcera neprectene +nove prispevky ,rano je hned veselejsi,taky se podelim o historku s jezevcikem,moje sousedka a spolupracovnice mela dlouhosrsteho jezevcika Kaču,kdyz jela nekam tak byla u nas,u nas si mohou v ramci slusnosti delat zviratka co chteji,no a kdyz prijela ,Kacenka musela jit domu a pak se tropilo,detem rozkousala uceni,hodila bobek do postele,sezrala maso na obed,rozkousala boty,protoze doma nemohla na gauc atd...,tak se takhle mstila,jezevcici jsou sorta,ja ji moc milovala

7. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Hezké dopoledne všem,vždycky se hodně nasměju,jak tu popisujete svoje nezbedné čtyřnohé miláčky.Taky mám doma takovou hérečku.Je to skoro osmiletá pudlí slečna,ikdyž podle psích let je už starší než já.Trošku trpí na klouby,takže každý den dostává pilulku,aby ji moc nezlobily.Někdy když jsme venku,tak pobíhá úplně v pohodě,někdy sem tam zvedá některou nožku,když běhá rychleji,tak se mě někdy zdá,že zvedá dvě (jednu přední a jednu zadní) ,nechápu jak by tak mohla běhat.Ale když si najde hračku většinou šišku,tak žádné zvedání nožek,to lítá jak ďáblík.A když už je unavená moc(nebo ji přestane bavit očuchávání rohů,kde který pes tam byl),tak ne,že by si sedla,že si chce odpočinout,to už mě škrábe na noze a chce na ruky.Ještě,že je tak malá,ale i ty tři kila se časem pronesou.I na to,kolik je jí let,tak pořád je hravá jako štěně.Doma mě vydrží klidně hodinu nosit nějakého plyšáka nebo balónek,abych jí to házela.Už je tak vyčůraná,že pokud se s ní nehraju,kdy chce ona,tak mě tu hračku tak dlouho strká za záda do křesílka,když sedím u pc,až jí to začnu házet.Pokud dělám něco v kuchyni,tak mě to nosí až pod nohy,že mě to stejně donutí jí to házet.Nejraději má,když večer sedím u pc,tak mě skočí na klín,já ji pěkně podložím levou rukou,ona se uvelebí a za chvilku už spokojeně oddychuje a spí.Až mám ruku doslova mrtvou,tak ji hezky uložím na gauč,kde se zavrtá do deky a spokojeně pokračuje .Ale co bych pro ni neudělala,je to můj chlupatý miláček a nedovedu si bez ní život už představit.Měla jsem už jednu psí slečnu,taky pudlíka,měla jsem ji 13 roků a když mě umřela na zvětšené srdíčko,tak jsem 14 dní brečela .Nechápu,jak může někdo zvířatům ubližovat.Já ji beru jako člena rodiny.Ani syn kolem ní nepřejde aniž by ji nepohladil nebo se s ní nepomazlil.Večer,když jdeme spát,tak jí dáváme dobrou noc a já i pusu.Je to prostě náš miláček.Tak jsem se tu nějak rozepsala,snad vám to nebude vadit.Však kdo nechce nemusí to číst,že jo?

A na konec pár vtipů o zvířatech:
    Potká americká výprava lovců výpravu ruskou. Ruská výprava nese na tyči medvěda a Američané se ptají: "Grizly?"
    Rusové odpovídají: "Nět, strelily."

Zajíc běží po lese a uvidí velkou jámu, přihopsá k ní a v jámě uvidí vlka.
    Zajíc: "Vlku, ty jsi takovej ksindl, já na tebe plivnu (a plivl na něj)."
    Vlk: "Zajíci, až se dostanu odsud, tak tě zabiju!"
    Zajíc: "Poslouchej vlku, koho tady chceš zastrašit? Já tě počůrám (a počůral ho)."
    Vlk: "Zajíci, kurňa to jsi přehnal!"
    Zajíc: "Poslouchej vlku, ty jsi tak strašný , že já se na tebe rovnou hodím bobek."
    A zajíc začal, ale smekla se mu noha a spadl k vlkovi do jámy.
    Zajíc: "Poslouchej vlku, ty tomu asi nebudeš věřit, ale já jsem se ti přišel omluvit....."

Jaký je rozdíl mezi velbloudem a člověkem? Velbloud může pracovat celý týden bez pití, člověk může pít celý týden bez práce.

Žere krokodýl v Africe černocha, už ho má skoro sežraného, jen hlava kouká. Okolo jdou dva běloši a jeden povídá: "Prej tu maj bídu a tamhleten si spí ve spacáku LACOSTE."

8. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

Ahoj farmáři,
    také přeji krásný den.
    Vlak také ani mne nepřivezl parfumerku, ani losí podium nebo textilní mlýn i za ty bych byl spokojový(nemám žádné), ale co se dá dělat.... Počkám, možná se ukáže v nějaké následující akci. 8)

9. janar53

janar53 Perspektivní autor

Ahoj všíchni, přeju těm,kdo mají parfumerii i želvu, já zase nic, ale jsem ráda za 2 podia,to jsem také ještě neměla-ale ani jsem nesmutnila, protože se nikam nedávala, až teď.
    jinak díky za "Ftípky", vždy je ráda přečtu, leč sama si žádné nepamatuji, hezký den a zítra hurrá na kukačky:D;)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak vážení, kedlubnové zelí se dusí, masíčko se v troubě škvaří , těsto na hnedle knedle
    kyne. Polívčička hotová. Koukala jsem, že se na louce pase srnčí ....škoda, že už mám
    v troubě ten bůček. xD
    Až dodělám zelíčko a knedle , hupnu chvíli ven, nakrmím pejsa , posbírám po něm fujtajblíky
    a pak hurá na čekačku před základku. Cestou domů absolvuji pár přesvědčovacích
    pokusů ...jako, kam pojedeme odpoledne, co třeba tam a tam, co pojedeme nakoupit..jo,
    to já už znám a pak mám vybledlé konto. Mají to dnes ale smůlu vnoučátka , nacpu je,
    a až si po jídle překrvený mozek odpočine ,udělají úkoly a pak se půjde ven. Asi je zaměstnám
    na zahradě, ať mají jednou vzpomínky na babu , co je nutila makat ....xDxDxD
    Ne..to byla bžunda, oni dělají rádi, ale znáte to, dlouho jim ta ochota nevydrží, což já
    chápu, jsou to ještě písklata. Tak a mastím si to ke sporáku. Zdáreček..

11. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Zdravím a přeji krásné pondělí. Sluníčko si dává záležet a snad to vydrží aspoň do večera, protože zítra... darmo mluvit, předpověď nic moc.
    Expres mně nadělil: bobry C++ = 4, oranžová výrobna vajec=2, pes= 4, oranžová varianta: pes=2, kozí mlékárna=2, prase, včela,
    žlutá varianta: vraní úkryt, guáno, pštros, výrobna mléka,
    a nyní to co udělalo radost: růžový osel, růžový krůtník, losí podium=2, textilní mlýn=3 a toť vše. Parfumérie sice nebyla, ale třeba se jí jednou dočkám.
    Mějte se krásně, jdu na zahradu abych zase něco zušlechtila. Krásný den.

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Poslední stáj odtajněna a je to oranžový kurník. No nedá se nic dělat, třeba zase někdy budeme pěstovat hodně slepic a potom jako když ho najdu. Trochu si odpočineme na zahrádce, je tam opravdu nádherně a budeme čekat až přiletí kukačky!!! ;););)

13. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

parfuméria je aj pre mňa nedostupná, už som sa s tým zmierila. Však netreba hneď siahať po francúzskej kozmetike, stačí sa pravidelne umývať.
    V tejto súvislosti si spomínam, keď nám podomová predajkyňa nanucovala práčku vzduchu (a my sme nemali záujem, lebo chceme chodiť aj von a nie len sedieť v izbe s "vypraným" vzduchom), tak sa na nás šibalsky obrátila so záludnou otázkou: "A čím si prevoniavate byt?" a my s dcérou sme na seba mrkli a zborovo odpovedali: "No, my predsa vetráme..."
    Bola z nás nešťastná, nič sme nekúpili....
    Tak pekný voňavý májový vzduch do našich domácností všetkým, či už majú tie parfumérie, alebo nemajú;)

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Podle mých zkušeností, kde je podvraťák, tam čichám jezevčka. Určitě v tom jede, i kdyby šlo o křížence labradora s pitbulem.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vnoučata bez úhony doma , najedená, dokonce i žákovská je dnes spokojeně nakrmená , ale co se divit, blíží se konec roku, tak to ve škole fičí . I já jsem spokojená , protože jsem úspěšně odolala všem výmyslům těch skřítků a peněženka neprošla průvanem.
    Výmysly druhu ...potřebuju do školy sešit (má jich doma dost), musím si vybrat něco
    k svačině
    (odpověď-máma koupí) atd., to vše se těm pokušitelům nepovedlo a teď
    truchlivě makají na úkolech. A protože je mě jich přece jen líto, že se jim nepovedlo mě
    dostat do městského ruchu, udělala jsem jim poháry se zmrzlinou .
    A pak šup s nimi na zahradu.

A jsem málem zapomněla ...mám 250 level na Baha.

Naposledy upraveno: 18/5/15
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pajaable: Ano, šup s nimi na zahradu a pokud možno hrabičky či motyčku do ruček. Krásně se unaví a k večeru budou vláční... maminka bude nadšená, co s nimi ta babička udělala za zázrak.

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zmrzlina zmizela a teď vnoučátka ještě dělají taková procvičovací cvičení , to aby zítra nebyla
    ve škole naprosto dutá. Já mezitím umyla nádobí , pověsila ven prádlo, připravila před zahradní
    domek náčiní a neboj, já jim práci rozdělím. Ale, abych zase nebyla zlá babucha , nechám je
    pomáhat jen chvíli, ať si pak hrají na hřišti. To zaměstnání na chvilku je jen z výchovných
    důvodů. Děti musí vědět už odmala, že nejdřív je práce a pak povinnost. Od těchto zásad
    neustoupím ani jako milující bábinka. Právě proto, že je miluji a chci, aby z nich byli pořádní
    lidé.
    V kině jsem měla reklamu.....oprava ANKETU...už blbnu.

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak šup šup - šlechtění kukaček volá - ale já si počkám na BB a budu dělat jen základní šlechtitelské úkoly, poprvé budu šlechtit kukačky, tak snad to bude padat i na růžový chlívek a výrobnu, to by mi udělalo největší radost :music:

Vážený pane, dostavte se na náš FÚ k opravě údajů ve Vašem daňovém přiznání. V kolonce "Vyživované osoby" nemůžete uvádět: vláda, parlament, státní a městští úředníci plus půl miliónu cikánů.

19. dododo53

dododo53 Expert fóra

pajaable: To mi nějak připomnělo větu: Biju tě, protože tě mám rád....

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - prosím tě, opravdu jsi měla v kině reklamu nebo máš na mysli anketu?
    To bych teda musel na kino číhat.
    :D

-pechfógl- no kdyby to byla reklama, měl bych aspoň naději, že se kino na čas
    možná rozehraje. Anketa je málokdy.
    :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.