ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Hezký večer.Vypadá to že zítra pršet nebude.Mám radost jedu na kontrolu na traumatologii a kdyby pršelo musela bych taxíkem.Z Úval do Thomayerovky bych se asi nedoplatila.Ted mi volala dcera ,objednala mi týdenní rekreaci s výlety.Je to i pro lidičky o berlích jako jsem já.Tak se na ten červenec těším.Ty 3800 za to dám ,je to i s jídlem a konečně se po dvou letech někam podívm.

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak mám chvilku. Osazenstvo šlo okukovat zvířátka, diskutovat o plánech
    na plánovanou stavbu ordinace a podívat se do stáje na mého Juráška.
    Já zatím přečtu novinky zde, pak připravím čaj a kávu a nějaký pamlsek.

A říkalo se nyní ve zprávách, že jsou volně žijící lišky nakažené tasemnicí
    liščí , tak bacha na lesní plody , prý ta nákaza na nich může být.

Upozorňuji, že my , lišáci, jsme naprosto v pořádku !
    xDxDxD

Jinak, počasí - je zima, topíme, sluníčko se ztratilo . Tak jsem se
    těšila na jaro a ono není, přesuneme se zřejmě ze zimy rovnou do léta.
    :p
    Tak , zase jdu, udělám teplé nápoje, ozdobím vdolečky a půjdu
    zavolat ty otužilce . Mějte se pohodově.
    :inlove:

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mituli - zlatíčko naše [​IMG], přeju Ti k těm kulaťoučkým narozeninám hóóódně moc zdravíčka, štěstíčka, pohodičky a dědek ať Tě nezlobí. A koukej taky trochu občas odpočívat. Tělo má jít sice do hrobu zhuntovaný, ale vocamcaď pocamcaď [​IMG]Mysli na to, že tady musíš s námi ještě hezkých pár let pobejt, ju [​IMG]

4. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Kuk zlatíčka dneska mám narozeniny ( kulatiny ).Hezký večer všem :)

5. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky, přišla jsem nakouknout , než začne moje "růžovka" - Ordinace v růžové zahradě.
    Tu já můžu a vlastně musííím a když "musíš , tak musíš "

Já také ne xD koukala jsem jak tele, když mi to manžel řekl. Navíc nevěděl, jak se u nich dělá.
    Tak jsem já dělala různé pokusy . Nejprve omáčku sýrovou . Je bílá, je!
    Ochutnal a pronesl verdikt : " to dobrý , u nás jiný " a opět jsem koukala. Příště jsem udělala obyčejný bešamel
    a přidala do něj vegetu. Zaznělo "dobrý, u nás jiný " tak heršoft , jak . Ha, říkám si ...zkusím bujón .
    Opět zaznělo "dobrý, jiný"
    Pak odjel do Belgie a dovezl ji , instantní bílou. Rozmíchala se v mléce , prohřála a konstatovala jsem :
    "výborná a fakt jiná " :D ... jen už nějak ty sáčky dochází .

Tak a já už jdu pomalu zaujmout svoje křeslo u TV .;)

Naposledy upraveno: 17/5/16
  6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....dnes mám tříleté výročí na farmě - a tak si tu přemítám: jsem závislák? - nejsem závislák? ... a nějak se nemůžu rozhodnout xD
    Proti vám, farmářkám-zakladatelkám jsem ještě pořád mládě :p

7. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

JahůdkaPetřička - Krásné kulaté narozeniny, hodně pohody, zdraví a taky ať se daří při farmaření:D:D.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

JahůdkaPetřička - no tož Ti taky z celého srdce gratuluju a přeju jen to nejlepší
    Čarodějka - gratulkááá - jsi závislák....tak určitě [​IMG]

9. čarodějka007

skalara.v, tak to se mi ulevilo .... a na oslavu tří let u hnoje sázím salát, jako první den na farmě xDxD

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Doufám, že ho taky hnojíš xD Možná bych dala SHáčko, ať to přibejvá :p

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer vespolek :)

lacrimko, to dobrý, u nás jiný, já měla naštěstí nedávno opačně xD Moje mladší dcera, která je už nějaký pátek v UK, dovezla přítele, který je naturalizovaný Brit, ale po mamince poloviční francouz. Moje dcera miluje krémovou pórkovou polévku, takže jsem se neptala a na první oběd uvařila... od přítele byly slzičky, protože jeho maminka už není, ale slzy následovala pochvala, že bych mohla ve francouzsku :p vařit.

JahůdkaPetřička: užívej života a času podle svého, ať se ti splní všechno, co si přeješ či máš v plánu; nic víc si já sama dobudoucna nepřeju...

12. čarodějka007

xD tak na SH jsem lakomá Barka...a nezapla jsem ani strašáky....i když teda přiznávám, že to není úplně stejný jako první den, bez kombajnu a MJS na pidipolích už nemakám, pokrok se nedá zastavit xDxD

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

hmmm, ty doby kdy se kupovala MJS za půl mega už jsou od dob stonku taky nenávratně pryč xD já ho nemám, farmu jsem flákala, takže musím pěstovat, chovat a vařit; recept naštěstí mám z dávných dob plnění veverčího sudu.

14. mituli

mituli Polobůh fóra

Skalara-zlato moje díky za gratulku,a poslechnu tvé rady;).JahudkoPetřičko-hodně zdraví,štěstí ,přeje tvá sousedka mituli:inlove:

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrý večer, závisláci

[​IMG][​IMG]

Všem přeji klidnou noc a krásné sny

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky při pozdním večeru :D nikde nic a tak se musím juknout sem :p
    čarodějka007 ... každý, kdo má už první výročí za sebou je určitě závislák a já jím byla už v prvních měsících xD :p

JahůdkaPetřička
    [​IMG] ... ke kulatinám hodně štěstí, lásky a pohody [​IMG]

ať tě už dnes nikdo moc nezlobí ...

oslavu si užij, i malou špičku
    a pak se zas koukni k nám, na farmičku.

Naposledy upraveno: 18/5/16
  17. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahoj závisláci, zdravím všechny
    Gratulace všem postupujícím a všem, co slaví něco zajímavého /postupy, výročí na farmě atd./
    JahůdkoPetříčko vítám Tě mezi plnoletou společnost závisláků, doufám, že jsi to hezky oslavila, protože poslední dobou si myslím, že musíme všichni slavit, že jsme se toho vůbec dožili, jakž tak zdraví a soběstační.
    U nás opět zima /12 stupňů/ ale ani kapka deště. Protože nestíhám, tak jsem místo konve vzala hadici a zalila zahradu.
    Jinak vše při starém, dcera ještě zůstává, doma si návštěvy podávají dveře a moje náplň se nemění. Nákupy, plotna, pračka, auto.
    Jednu výhodu to ale má, vnučka už daleko víc rozumí i mluví česky. Někdy mi tak vyrazí dech, že mám pocit, jako by čeština byl její jazyk.
    Přeji dobrou noc těm, kteří sem ještě vyrazí, a krásné ráno všem ostatním.
    Zítra mě čeká Dvůr Králové - ZOO.

Naposledy upraveno: 23/5/16
  18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

JahůdkaPetřička

Gratuluji k narozeninám .

A pak tu máme jednu gratulku pro závislačku čarodějku.

A teď již do postýlky....pa.

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásnou a klidnou středu všem :)
    JahůdkaPetřička ať se ti ten život vesele bez kotrmelců kutálí dál ;)
    čarodějka007 přeji další úspěšnou stovku let farmaření :D

20. burds

burds Titán fóra

JahůdkaPetřička tak hodně zdravíčka a štěstíčka.Čarodějko naše závislačko přeji at s námi hodně dlouho farmaříš.Závislák určitě jsi to je každý kdo vydrží déle než rok.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.