ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Tak jsem poněkud změnila svůj program.Když jsem se oblíkla a chtěla jít nakupovat tak jsem zjistila že jsem někam položila brýle.Našla jsem je asi za 2 hodiny.Jo to je z toho když člověk nosí brýle jen ven.Pak je někam položím a hledám,hledám.

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

3. lacrima

lacrima Ikona fóra

Jako by jsem to neříkala ... pohoda 5 minut , ani ne .
    Klika cvakla , dveře letí , táta vchází do dveří . Je zpět, i s nákupem . Možná, že i se zuby xD ... možná .
    Kluci se mohou přetrhnout , jak ho vítají , nadávají jak zběsilí a hrnou se ven.
    Tak já jdu konečně nachystat oběd . Je čočka a párek. docela dlouho už mám na ni chuť , takže se teď dostavuje
    Pavlovův reflex . Jdu na to a vám všem přeji hezké odpoledne. Zatím pa ,pa , pa .

Ještě pro evik1016 , burds , Viki007 , jsem na tom obdobně .
    Brýle, klíče , ... jsou moje hobby. :p

4. Viky007

Viky007 Baron fóra

Příjemné páteční odpoledne - pátek 13.:mad:,
    musím se podělit o zážitek z letadla, dnes přes nás přistávají a ve 13.30 majestátně přeletěl i aerbas 380, šílenej kolos, ale tichý.
    Mě bylo dopoledne špatně, oběd byly koupené hotovky, ale dobré. Manžel odjíždí zítra na chalupu, ještě jsme nesekali, vypadá to na motorovou kosu. Navařeno má, jede bez psů=menší starosti, ale veze sazenice dýní a cuket:D, dýně nejíme, ale rozdáme, cukety jste mě vloni naučily připravovat, tak ty beru;).
    Do hry, ač jsem nechtěla, jsem se ponořila, mám receptík a tajemný strom na Baha=úplně k ničemu, škoda mincí, pěstuji dále, chci SK a jinak se budu plácat přes ruce, abych nekoupila další hloupost:D

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne, nad Ústím se přehnala bouřka, zatáhlo se( pomalu na svícení), trochu sprchlo a je zataženo. Mohlo pršet víc!!! Řádek jsem zaktivovala a pojedu zatím dál, co stihnu. U výměníkovky vyměněna těsnění,, tak uvidíme! Okurky a papriky dosázeny. Hlídat nemusím, ohlídá ještě tatínek, tak mohu jít na hokej, včera jsme se pěkně namlsali, tak by dnes naši hoši mohli pokračovat! Po 18 se zastaví Jiříkův syn, abychom se ještě viděli než odjedu, ale za týden jsem zpátky! Příjemné odpoledne a jdu si k hokeji udělat kávičku! Pa pa Zdena ;););)

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Počasí...pršavo, chladno, jinak v okolí chvíli vedro, pak déšť.
    Očekáváme o víkendu déšť se sněhem..brrr.

7. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jaruško já se přidávám do klubu: brýle,klíče,tužky.....a já speciálně zuby :D.
    Lije jako z konvičky,nemusím podlévat rostlinstvo,tak si jdu v klídku dosrkat kafátko.

Pa.

8. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahojky všichni závisláci,
    sekyrky docela jdou, měla jsem z toho větší strach.
    Počasí sice nic moc, bohužel tady napršelo jen málo, tak musím zase lítat s konví.
    Problémy pořád nemáme vyřešené, ale nějak to snad dopadne.
    Přeji hezký víkend a a't získáte, po čem toužíte.

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak jsem zavítala zkontrolovat farmu, akční lehce koukají, vykydala chlévy a zkonstatovala, že je tady hrozné smutno. Když rostou normální plodiny je možnost kombinace dlouhodobek a krátkých, bavím se více:sleepy:, no domlela jsem další vývar, tak si jdu hodit a pak si zase lehnu, není mi nejlépe, tyhle změny počasí mě ubíjí.

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer.
    evik1016 co se to bude šlechtit? Té drobotiny je tam nějak moc ne?
    Viky007 drž se, to počasí stojí fakt za....starou belu

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A prší...tak vegetíme doma. Nově příchozí kočičky se už seznámily
    s těmi domácími, pejsci venku jsou také v pohodě. Sedíme s lišáčkem
    u kávičky a zmrzlinky a pohodujeme. Celý týden byl náročný, jsme
    rádi, že už bude víkend a snad klid. Teď ještě vybrat pěkný film a bude to...

Akce ...na to, že jsem dva dny byla v čoudu, jsem spokojená.
    Asi za hoďku sklidím , naflákám tomahavky a bude stonek. A pak v
    klídku to ostatní. Nač se stresovat a honit, ty časy, kdy jsem
    musela mít za dva dny hotovo, jsou minulostí. A stejně stíhám
    a v pohodě. Bez bláznivých nákupů SH , pěkně si akci rozložím
    a vždy dokončím. Nejsem již mladice, tak si musím šetřit nervy, že?

:pxD

Naposledy upraveno: 13/5/16
  13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Prší a prší, sem tam zahřmí, na farmě se nic neděje, v televizi taky nic nedávají
    budu sklízet za 4 hodiny
    . Potřebuju ještě 2x hodit sekerou, abych měla stonek. Potom budu nejspíš pokračovat,
    chtěla bych nějaké věci z vikingského obchodu.
    Mějte klidný večer a správné záseky sekerou

14. lacrima

lacrima Ikona fóra

Stonek už mi pracuje , nálepka založena v albu a guláš na zítra uvařený.

Ehm, ehm , to znám také xD Nejen, že se mi záhadně ztratily , ale našla jsem je u malého čtyřnohého
    v pelíšku . Uf, kdyby jen našla , ale už si z nich i kousek odkousl:p

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]

Filmy dokoukané , farmy udělané, postýlka voňavě láká , tak jdeme
    do koupele a pak spinkat.
    Přeji krásné sny a hezké sobotní ráno.

Přeji krásně prožitou dovolenou a brzy se k nám vrať!

16. lacrima

lacrima Ikona fóra

17. burds

burds Titán fóra

Přeji všem krásné dobré ráno.Lumat co Kubík ? Stále nic ? Všechno co jsem chtěla z akce už mám ale pěstuji dál třeba to vykoupím.Uvidím co mi stihne napadat.Stonek pracuje,nálepku mám,banány i SK jsem získala a ted už co napadá to napadá.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné sobotní ráno, děkuji za přání, na dovolenou se těším, jedeme na poznávací po Řecku. Počasí by tam mělo být okolo 25, což je pro mne velmi vyhovující. Velká vedra to už není pro mne! Odlétáme v pondělí v 16,30. Tak vás moji milí ještě pozdravím. Počasí u nás pěkné, sluníčko svítí, bílé mráčky, trochu pofukuje větřík. Jenom toho deštíku včera mohlo být více. Dojdu vyndat prádlo, dám ještě jednu várku a dnes nevařím, vyndala jsem z mrazáku rajskou, knedlík jsem koupila a mám hotovo. Musím zalít všechny kytičky a odpoledne se zastaví vnuk a dostane instrukce ohledně zalévání. Orchideje vydrží, muškáty za okny zkontroluje zda mají vodu (mám samozavlažovací truhlíky) a jenom, co bude muset zalévat, tak to je skleník. Přeji krásnou sobotu a kdepak je ten Kubíček? Ani ten pátek 13 nepomohl! Můj tatínek se také narodil v pátek 13. a pan farář mu do rodného listu napsal 11. Celý život byl o 2 dny starší. Pa pa Zdena;););)

19. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Hezkou sobotu všem přeji.
    O hrnek s kávou si ruce hřeji.
    Venku je zas chladno dosti,
    při sobotě trošku k zlosti.
    Mi to až tak nevadí,
    háček mi slunce nahradí
    Ať nepropadám chmurám, vzteku,
    hotovou mám další deku.
    Holčičku bude dečka hřát,
    dobře se jí bude spát.

Mějte hezkou sobotu,
    vybodněte se na lopotu...

Naposledy upraveno: 14/5/16
  20. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Krásné ráno farmářky....Kuba nic, prý ji nechají ještě přes víkend v klidu a v pondělí rozhodnou. Dnes je to 15 dní přesčas.
    Venku je šedivo, na práci na zahradě to není, tak budu gruntovat barák zevnitř.
    Akci jedu jen napůl, nic jsem nebourala. Mám zatím recept a SK, pár stovek penízků taky, ty utratím až ke konci. Jen abych ten konec nepropásla;)

Jdu vařit....dnes klasika, knedlovepřozelo

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.