ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

No děcka,furt píšete ať ti co nemaj parfumerku počkají,že to příjde.A cože to přijelo? No jasně žlutý mor.Vlak je fuč a drogerie nikde.Ale zas teda musím říct,že aspoň ty tajemničky nakonec potěšily.Byla tam korytnačka.Jupí.A co mi dnes udělalo největší radost byli policajti,když a to zdůrazňuju ve 3h15min ráno zazvonili a když jsem jak tydýt čuměla z okna tak na mě halasili "Policie.Tak jsem byla v cuku letu oblečená přes pyžamo a mažu ven a ti kluci mi s humorem sdělili,že se po obci toulal pejsek a jako adresu udal nás.No,nezabili byste je?Ještě,že sloužím noční a jsem hned akční.Manžel chrněl a nic neví.Ještě,že mám tolik psů,to ani zamykat nemusím.Drahá polovička by nezachránila mě ani majetek.Tak teď je stav nalezenců 7.Kdo chce pejska?:)

2. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

veru veru, po tejto senzačnej akcii by som odporúčala zriadiť na farme psí (a možno i bobrí) útulok. Sama by som prispela niekoľkými exemplármi

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kde bydlíš, jak ten pejsek vypadá a jak se jmenuje? (pošli holoubka)
    Nojo, vždyť bychom vlastně mohli zřídit virtuální útulek opuštěných zvířat. Myslím, že takových bobrů by se kdejaký majitel kožišnictví rád ujal.

4. babioli

babioli Osvícený autor

Děvčata já vám děkuji za milá slova. Jste skvělá a já jsem ráda že jste.
    Čarodějka007 blahopřeji k výročí a ať ti farma vzkvétá. Ola

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- já bych tedy asi raději a s požitkem stáhla z kůže toho, kdo nám naprogramoval ty bobry a psy....ale abych nebrblala, v posledním nákladu byla oranžová lanýžová farma - mnohem víc bych ovšem uvítala parfumerii namísto smradlavých prasátek :p

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky. K tomu vyhození, jak píšeš.... my, závisláci, důchodci či nedůchodci, jsme tě vyhodit
    nemohli, k takovému kroku má oprávnění jen moderátor. ;)

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

bubák - a je štěkací ?? (zeptal bych se i jestli je jedlej,ale to by zas bylo řečí..)

Co se týká hafanů z vláčku,i sem jeden dorazil,ale na rozdíl od vás mě pasuje,neb mám osm oranžových a měl jsem jen sedm základních.

Čarodějko - sice jsem byl na druhé straně než ti co používali Vulkanizovaný Učitel Marxismu Leninismu,ale pokud si pamatuji,na některou skupinu s ním nesměli,neboť si stěžovali,že jim špiní bílé dederonové košile.

Stěžoval si neurolog gynekologovi: „U nás je to na nervy, a jak je to u vás?

V hotelu na recepci :
    Host : „Poslal jsem vam postel.“
    Recepční : „My jich máme dost, ale přesto moc děkujeme.“
    Host : „Plosím, ládo se stalo.“

8. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Pěkný večer všem. Snažila jsem se posílat expres a zítra napíšu, jak jsem byla úspěšná a kolik radosti bylo.
    čarodějka007 - velká gratulace a doufám, že sis ten narozeninový den náležitě užila, ale škoda, že RT si přehled oslavenců nevede, bylo by určitě milé, kdybys dostala novinku.

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak moje naděje se rozplynula jak pára nad hrncem a vonět nebudeme ani já ani čivavka.Snad nás i tak na veterině přijmouxD
    A to jsem poslala snad 40 vlaků.výpravčí nestíhali odesílat a nic :cry:

10. mituli

mituli Polobůh fóra

marketka,nebud smutna ,ja ti jeden parfemek poslu a pozdravuj pejsanka,jsem rada,ze mu je lepe

11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

mituli Děkuji moc za útěchu,smutná jsem jen z toho důvodu,že nebudeme vonět,neb voňavky budou nad naše důchodcovské možnosti.
    Kikinu jsem teď od tebe pozdravila,ale upřímně? Jen na mě mrkla a chrápe si dál.Potvora jedna vyčůraná,jak nemohla,tak jsem ji nosila ven na zahradu a co myslíš,chce to stále,a pobavila by jsi se jak dělá nemohoucí. Bydlím nahoře v patře,takže s chodby musí na 12 schodů.Přijde na chodbu ,svalí se a dělá,že to nejde.Donesu ji dolů,rozeběhne se a kolem baráku běží na zahradu,že jí nestačím.Pak si zase sedne pod schody a dělá,že to nahoru nejde.Tak ji nechám,zalezu a ona přijde jako,že se nic neděje.No není k zulíbání?;)
    A mituli myslím si,že asi jen tak posílat nepůjdou,jako všechny ostatní novinky posílat nešly a obr stromy a chlévy nejdou vůbec :sleepy:
    Jinak moc děkuji za nabídku,když tak se ozvu.A děkuji všem lidičkám,co mi s tou potvůrkou drželi palce a přáli ji uzdravení jste moc hodní a citlivý lidičky

Naposledy upraveno: 17/5/15
  12. Simissek

Simissek Pilný autor

Posílám vám všem noční pozdrav z Tachova :),
    marketko, posílám hubinku Tvé pejsince, jsem ráda, že je jí lépe :)

Jinak také nepatřím mezi "vyvolené", kterým vláček dovezl parfumku - mě nakonec dorazili i ti bobři xD, dokonce asi 3x. Ale to dohromady s TCH. Nakonec jsem neodolala, nakoupila FL a za ně pak TCH. A jupíííí, na mé farmě se už rozmnožuje moje první ptakopysčí rodinka :inlove::D:inlove:. A taky dvoje kohoutci, žabky, vlci, oranž.chameleoni, oranž.ovečky a pak už ani nevím. Na želvu si holt zase budu muset počkat do dalších TCH....xD:p
    Gratuluji všem k získání toho, co si přáli :)

Krásnou, ničím nerušenou, dobrou noc

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

marketka47 .... vidím, dle tvého příspěvku, že nejen já mám "vyčůrané" zvířátko, i když
    to není pejsek, ale kočička. Je z útulku jako ty ostatní, její bývalá majitelka byla alkoholička,
    nestarala se o ni, nakonec ji málem utloukla. Dá se říct, že na veterinu se dostala v poslední chvíli,
    jinak by zahynula. Čas od času má i po letech problémy s kyčlemi , ale jen v době změny
    počasí . Ale i ona je občas filmařka, lítá, hraje si , honí ty malé plyšové hračky jako ďábel
    a za chvíli přijde, zamňouká a sedne si před křeslo a významně kouká...to já už vím, že chce
    vysadit nahoru . Tak se to opakuje několikrát za sebou , ale jen, když jsem v dohledu.
    Jak na chvíli odejdu a nepozorovaně se podívám zpátky, milé děvče si vyskočí do mnohem větších výšek a bez problému. Prostě je to malá , ale milá a hlavně moje zlatá "příšerka".
    A já samozřejmě vždycky podlehnu tomu kočičímu pohledu , také proto, že nikdy nemohu
    s jistotou říct, jestli v tu chvíli hraje nebo ne, když má tolik operací a tolik bolestí za sebou.

Maličké posílám pusu a držím palce , ať vám to u lékaře dopadne dobře.

Simissek....gratuluji ;)

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pajaable-:) Tak ta moje potvora to také neměla lehké v životě. Mám ji teprve 5 let. Ona byla na chov,a když už nemohla mít tolik štěňátek co by chtěli,tak ji chtěli dát utratit,bylo jí prý 7,ale to nevíme,(ani veterinář,nemá zuby)tak jsem si jí vzala,krmím ji kapsičkama a hodně malíma granulkama.A aaby to neměla tak jednoduché,tak loni v létě,když jsem s ní byla na Nebřichu,to je za Benešovem u Vltavy,syn tam má celé léto karavan.Tak nějaký aktivní blbec mi ji nakop tak,že letěla 3m vzduchem a dopadla na kládu,pochopitelně,začala tahat zadek za sebou. Dál anabázi popisovat nebudu.Páteř to nebyla a s pomocí vet se z toho také jakž takž dostala,ale občas jí ta nožička ujede,a hodí jí to ke straně,jak má rozhozené kyčle,ale o to je to větší zlatíčko a bojovnice.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Chudinka malá, tak to si tedy také vytrpěla své. Ale s tvojí láskou a pomocí na vše ošklivé
    zapomene..láska člověka dělá divy.

16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

A to si představ,že to byl také pejskař,měl labradora,šel se s ním koupat,od té doby jí říkáme bojová čivava,protože tvrdil policii,že mu psa napadla a že mu vysela na noze,bez zubů. Prostě byl to blbec,který si ještě za půl roku stěžoval na oddělení v Benešově,že ho ti policajti nevyslýchali jak měli,že k němu byli hrubí,tak syn musel na policii vysvětlovat jak to bylo a zastat se jich. No blbec a střetnot se s ním je neštěstí.Ta fotka je vlastně z loňska od přívěsu

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nesnáším lidi , co ubližují zvířatům , dětem a starým lidem...prostě bezbranným. A že se jich
    poslední dobou rojí ...zloby je všude strašně moc. No, hlavně,že se z toho malá dostala a
    hlavní je, aby se teď uzdravila a dávala ti dál pocit štěstí .

Dobrou noc a krásný nový týden ....

Naposledy upraveno: 17/5/15
  18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Děkuji a dobrou noc xD :D

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dobrou noc všem

20. burds

burds Titán fóra

Krásné ráno a hezký celý týden.At se všem daří a nikdo nestůně/ani naše zvířátka/

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.