ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nevím..mě se obrázky od lacrimky otevírají okamžitě , žádný problém.

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně se jich neotvírá většina, takže vina je někde mezi monitorem a židlí. Ale já už jsem zvyklá.
    Dnes jsem absolvovala akci Stromovka, tedy odebírání cibulek tulipánů a macešky zadara. Teda, to byl masakr. Baby se tam hrdlily o rozkopnuté cibule, div se neporvaly a navrch tam napochodovala celá školní třída v hodině praktického vyučování, aby obohatila zadáčo školní latifundie. Mám jednu cibulku něčeho a v nohách snad tisíc mil.

3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer.Když jsme u načítání obrázků,tak mě se od Lacrimky načítají také v pohodě,ale dělá mi to rolování zase u Astridky888 na obrázcích.Tak to asi úložištěm nebude

4. lacrima

lacrima Ikona fóra

tak to jsem moc ráda a stěhovat se na jiné úložiště ( prozatím) nebudu.
    Ještě vám musím říct, jak jsem si dnes vystřelila z jedné prodavačky.
    Objednala jsem hafíkům na jednom psím e-shopu granule , mlsky a hračky.
    Balík měla přivést PPL služba v úterý , tedy zrovna když jsem měla jet do Prahy na odběry a tak jsem v pondělí večer
    přesměrovala doručení na zásilkovnu ,která je u nás v trafice .
    Jeli jsme pro něj dnes ráno a já jsem tam řekla paní prodavačce :
    " Moji psi mají tady balík, tak jsem jim ho přišla vyzvednout " :p
    Prodavačka na mě vykulila oči a lapajíc po dechu , tiše pípla : "na jaké jméno , prosím " xD

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Spánek přichází , půjdu do pelíšku.

Hezky se vyspěte..dobrou.

6. lacrima

lacrima Ikona fóra

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné slunečné ráno z východu republiky přeji všem závislákům a závislačkám:pGratulka všem oslavencům všeho druhu a taky všem postupujícím, jak na baha tak farmičce;)Akce vikingská legenda probíhá dle plánu, doma je už 1100 hvězdičkových mincío_OVčerejší pozdní start akce už není ani poznat:D

8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Slunečný den Vám všem přátelé.Akci jsem rozjela s menším spožděním a mám naházeno také pěkných 1100 mincí.
    Jako vždy chci stonek a receptík,ale možná se zadaří a bude toho více.
    Připojuji se ke gratulantům,ať se Vám skvěle u té farmařiny daří.
    Dneska opět fičák,přitom jak nás prohání každý den odpolední bouřka se mi podařilo zasadit brambory i cibuli,
    posekat trávník a dnes od rána mám už opět spoustu práce za sebou.
    Dám si v klídku kafátko a uvidím co dál.Práce spousta,mám z čeho vybírat a nejhorší,nebo spíše nejlepší na tom je,
    že mi neuteče :D.
    Užijte si sluníčka a buďte na sebe opatrní .
    Tak zatím pa.

9. lacrima

lacrima Ikona fóra

Vypadá to, že bude krásně , sluníčko vystrkuje růžky , tedy paprsky , tak jsem zvědavá, jestli se ten Pankrác
    později nějak neprojeví. Hlášeno je totiž ochlazení a koukám, že zítra i déšť .
    To by jsem vůbec spokojená nebyla , protože mám tento týden schody a to je potom hotové nadělení,
    a ten malý, bílý , chlupatý když v takovém počasí pak musí jít ven ... ech:eek: to pak jsem věčně

s ním v koupelně ve vaně :p

Akci jedu na plný plyn , tak snad to půjde dobře.

Vyhlížím , jestli už nemáme nového farmáře Kubíka a ještě nic ?
    Teda babičko lumat85 , já by jsem měla nervy nejen na pochodu, ale doslova už v kýblu.

Naposledy upraveno: 13/5/16
  10. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    poslední 2 dny přečteny a konečně trochu času na psaní. Včera jsme byli s dvouleťákem na neurologii a u nás je to na půl dne. MuDra byla velice spokojená s posledním EEG na tolik, že mu snížila léky na epilepsii a mám pocit, že právě bojujeme s absťákem. Je to fakt záživné chvíli vztek a pak zoufalý pláč a člověk neví jak pomoci. Teď chvíli kouká na pohádku tak uvidím jak mu to dlouho vydrží. Doufám, že ten absťák nebude trvat dlouho.
    Jinak všem postupujícím veliká gratulka a já jdu prát a vařit.

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné dopoledne všem a pohlazení všem bolístkám. :inlove:
    Venku celkem hezky, i když větrno - ale po injekci u ortopeda raději budu doma v klidu, pracovní víkend mi dá stejně zabrat. :p
    Hodně štěstí ve hře ;)

12. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    Praha hlásí oblačno a stahující se mračna, snad ty "leďáci" se neprojeví v plné síle. Begonky mám sice ještě na verandě, ale na jižních oknech už jsou druhým týdnem muškáty.
    Tedy jestli přežiji bez újmy na zdraví dnešek, dám snad na modlení:p - úklid ulic, dorazila těžká technika, rámus, spousta prachu, řvoucí čoklové a do toho popeláři:eek:.
    Kytky rozpěstovány, ale chtěla bych si vydělat jen na SK, chci si od té pěstební akce odpočinout. Mě když to rychle neodsejpá jedu s SH, už do toho nechci dávat tolik peněz. Chrámové dveře mě vyčerpaly jak psychicky, tak finančně a dekorka chybí. Musím zpomalit, u hry chci relaxovat a ne se nervovat.
    A jdu vařit - dnes guláš s lečem, brambor a čerstvě utržený kadeřavý salát z pařeniště:)

13. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Viky007-jak to tak pozoruji tvé reakce na různé akcičky,máme tu farmu nastavenou stejně,jakákoliv náhoda není pro nás.Také jsem zkusila a nebaví mě to do nekonečna jen pěstovat neskutečné množství kytek a pro nic. Budu si jen hrát pro sebe v pohodičce-relax;)

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A já, jak hlášky od Viki pozoruju, myslím, že bydlí na Praze 7.

15. Viky007

Viky007 Baron fóra

Pechfógl - ne, ne, ale momentálně ještě přes nás startují letadla, když to občas přistává, mohu je šatcovat okýnkem, nádhera je aerbas 380, to je největší dopravní letadlo světa a na to se díváš s obrovským respektem:)

16. burds

burds Titán fóra

Hezké poledne.V Úvalech větrno ale sluníčko svítí.Suším prádlo.Ted jsem házela sekyrkou,není to taková hrůza jak jsem čekala tak uvidím jestli zvládnu stonek.Nálepku už mám.Ted udělám oběd a vytřu když jsem včera dělala okna tak dnes podlahy.Lumat nedivím se že máš nervy v kýblu třeba se dnes Kubíčkovi bude líbit vylézt na svět.Držím palce.

17. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky vavovi , něčím podobným jsem si prošla s nejmladší dcerou také.
    Narodila se předčasně , mooc hodně předčasně a tak jsme neurologii musely navštěvovat také .
    Ač bylo EEG již opakovaně dobré , stále brala léky a byla náchylná na křeče , vesměs při nějaké viróze
    nebo při nějaké stresové situaci .
    Na jednu takovou situaci nezapomenu nikdy . Stalo se to po příchodu ze zápisu do školy , kde se bohužel
    nesetkala s paní učitelkou , kterou od malička znala a která ji slíbila, že tam bude.
    Paní učitelka se bohužel k zápisu nemohla pro nemoc dostavit , na rozdíl od dcery , které se po příchodu domů ,
    dostavil epi záchvat.
    Děti seděly u televize , já jsem byla v kuchyni . Najednou slyším nějaké podivné vzdechy a starší děti
    přiběhly s očima na vrch hlavy , že sestřička se nějak třásla na křesle , chroptěla a už nedýchá.
    No zmákla jsem to , podařilo se mi ji zresuscitovat .
    V nemocnici byla 3 dny na pozorování , kde mi lékař řekl , ať školu na rok odložíme a
    nesmí se rozčilovat , což slyšela i dcera a začala toho i využívat ku svému prospěchu.
    Již tam se projevila "chci nové ponožky, jinak nemohu s dětmi na televizi" ... no a letěla jsem jak do obchodu pro ponožky.
    Doma pokračovala : "chci malý bubínek" ... dostala kastrol a dvě vařečky a běžela jsem do hračkářství pro bubínek.
    Pokračování bylo i v obchodě : " mňam, párečky , ty jsem za celý svůj život ještě neměla " ... na večeři byly opět párky,
    ač byly před pár dny " , následovalo , stejným způsobem, grilované kuřátko .
    Nutno dodat , že to řekla vždy pěkně nahlas s úpěnlivým slovíčkem "prosííím " a s očima žalostně vykulenýma a
    téměř zaslzenýma xD Kde se hrabe Helena Vondráčková s Šíleně smutné princezně .

Tak jsem si tady zavzpomínala, vykecala jsem se a mezitím mi přišel balík,
    tak jej jdu rozbalit ("mlsky" jsou tentokrát pro mě , mňam ) a pak vařit .
    Včera byly špagety s boloňskou omáčkou , tak dnes dáme rybičku - Pangase s bramborovou kaši.
    Filé udělám na plechu s Provensálským kořením.

Naposledy upraveno: 12/5/16
  18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Tímto mě včera večer potěšila kamarádka :)

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Akce mi moc nejde, mám zatím asi 290 korun a to se docela snažím.
    Rozbourala jsem celou farmu, i když jsem to původně udělat vůbec nechtěla.
    Třeba se tou sekerou ještě před koncem akce naučím házet.

Hezké odpoledne,
    sluníčko u nás před chvílí zalezlo, ale je příjemně

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne z Ústí, sluníčko svítí od rána i když od západu se na nás valí mraky, ale nejsou to ještě ty deštivé!!! Mohlo by trochu sprchnout, je všude sucho a voda ze sudů mizí. Ráno jsem zmákla laboratoř, 8 ampulek krve mi sestřička odebrala, tak, že není vidět ani vpich! To se mi už dlouho nestalo, mám docela špatně viditelné žíly. Potom jsme ještě něco nakoupily na cestu a také zásoby pro kočičky, byly v akci, no nekupte to!!! Obrázky od lacrimy se mi také načítají velmi dlouho, ale jsou tak pěkné, že si na ně počkám! Akci jedu, pěstuji a házím sekerami, myslela jsem, že to bude horší, většinou je to za 40, ale také byla asi 3x trefa a jednou za 32, když jsem zariskovala...zde neplatilo risk je zisk. Tak snad ještě něco stihnu do pondělí, než odjedeme. Zítra opět musí přijít na výměníkovku, spadl tlak páry, bouchalo to v noci a ještě to začalo kapat! Jedinou radost mám z toho, že se snad podařily včely zlikvidovat. Chodím se dívat a zatím jsem žádnou neviděla! Přeji pěkné odpoledne a pevná ruka při házení sekerou je na nic! Pa pa Zdena;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.