ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahoj Viki007, jak máš ten nick na farmě? Pošlu ti holoubka, já jsem se nedočkala právě té textilní továrny a maskovacího obchodu...

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím svá netová zlatíčka.
    Děti jsem šoupla do školičky, s Kajdou k lékaři - marodí (angína).
    Přifrčela jsem domů, malého uložila, obstarala a vařila a smažila.
    Ještě jsem stačila koupit 20 TCH na Baha a vypravit nějaký ten vláček.
    Venku krásně, ale nemohu jít pracovat, dokud prcka nepředám rodičům.

3. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezké poledne milí závisláci, tak jsem se utrhla před polednem do Závislákova s tím, že se pochlubím vytouženým postupem a já zjistím, že jste daleko rychlejší a informovanější a že mám tady tolik hezkých hezkých gratulací a krásných přáníček a obrázků. Všem Vám moc a moc děkuji. Mám z nich velkou radost, protože jsem je měla spojené s překvapením.
    Měli jsme přes víkend návštěvu z Kaplice a před chvílí odjeli. Bylo to trošku náročnější, vzhledem k mému zdravotnímu stavu, který se lepší, ale všichni mě pomáhali, tak jsme to zvládli.
    TCH jsem koupila 2x a získala jsem 2 mravenečníky a jednoho tygra, ale stejně nemám zaktivované sochy. Mám je zatím na ploše. Do lišty je nedám. Ve vláčku mě připlavaly labutě - což je dobré, ale já jsem čekala a stále čekám na vydru. Tu nemám, ale není všem dnům konec. Hezký zbytek dne.
    Já teď čtu zprávy zpětně a vidím, že ne jenom já jsem postoupila, ale je nás celá řada. Celé této řadě gratuluji a přeji hodně dalších úspěchů farmářských i životních.

Naposledy upraveno: 9/5/16
  4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

_pechfóglová_ mlha se zvedla, sluníčko vylezlo, ale do 22 st.C je ještě daleko ,o_O zatím je jen 19 st. C :p

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahoj, na farmě jsem Cinda007xD

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Gabraia, Madvo gratulka k postupům :)
    A Gabraia neboj, té stovky se taky dočkáš :D
    Čekám na kominíky, mají mi vyměnit vložku do komína od karmy. Prý mezi 8-10 hodinou... Neměli tak náhodou na mysli večer ??? xD

7. burds

burds Titán fóra

Madvo a Gabraio gratuluji k postupu.Vláček mi přivezl 3 text.mlýny když jsem chtěla maskovací obchod.Ten mi pochopitelně nepřivezl jedině že by se vyklubal z posledních dvou nákladů co ještě rostou na farmě.Ted jsem se vrátila od dcery jsem utahaná asi si sednu k něčemu dobrému.Malý se doktorce líbil jí jako blázen.Je to malý nenažera.Venku je vedro a krásně.Janaj možné je vše ale to by toho ti kominíci asi moc neviděli.Doufej že ti nesdělí že přijdou až zítra.Mě se to jednou u řemeslníka stalo.Tehdy jsem přemýšlela o vraždě,nakonec jsem ho nechala žít.

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

burds oni ti pit...mi neřekli vůbec, že přijdou. I když měli, při revizi mi dali papír že mi to vymění a dají vědět. Řekla mi to sousedka z vedlejšího vchodu, že mají dojet. Už pochybuju že dojedou a zítra mají smůlu, mám po noční a kvůli nim nebudu vzhůru 48 hodin...

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím , závisláci !
    Tak nám nešel internet, což mě mrzí, nemohla jsem naložit poslední vláček.
    Sice , až na ty žůůžové myšky, nedal nic pořádného, ale co kdyby..??
    Třeba ten poslední mohl přivézt něco extra...

:p
    Rodiče už doma, maroda jsem předala, posekala venku před plotem trávu
    a nyní půjdu pracovat do kuchyně. Mláďata chtějí palačinky, tak jde
    babka plnit jejich mlsná přání. Dám si ještě kávu a za 15 minut budou
    TCH na Baha. Jsem zvědavá, jestli novinky budou či zda zase dostanu
    chlívky ++ nebo oranžády. Ale u mě je na 90% jasná ta druhá varianta.
    Na ploše mám ještě 3 tajemnice z vláčku , těším se na tajemné odkrývání
    a zklamané hudrování. To musí být, aby se člověk pobavil.

xD
    Jdu udělat kafajíčko a něco k tomu pohryznout..pa a díky za gratulky.
    :inlove:

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný podvečer, vrátila jsem se z pozdějšího oběda tentokrát jsem okusila koprovou omáčku, za kterou dostal pan kuchař ocenění v roce 2014. Byla dobrá, ale já si dělám lepší!!! No, vždyť ji vařím já a s láskou!!! Chvíli jsme poseděly s dcerou a vnučkou na zahradě, bylo pěkně, zalily jsme a přesunula jsem se na zprávy a potom jdeme na hokej. Nebude to se Švédama jednoduché!!!Ale našim věřím! Pěkný večer a zatím páček shledáček a gabraia, jsi šikulka a patří Ti gratulka!!! ;););)

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký večer.
    Vnoučata mám nakrmená , po palačinkách se jen zaprášilo.
    Venku je stále hezky, ale trochu chladnější a silnější vítr. No,
    jak jsem koukala na předpověď počasí, ještě se zima nevzdává.

Odkryla jsem těch zbývajících 20 TCH na Baha a samo - několik
    anakond++ , sloni++,papoušci++, opice++, dokonce sběrná stanice
    papouščích pírek. K tomu oranžovky. K tomu mám ale i růžové pandy,
    růžové velbloudy, 2x mravenečníka, 3x plameňáka, 3x červené pandy.
    A nemám tygra...prostě ne a ne a nedoskákal. To mě mrzí. Tygra do
    úkolu budu muset dokupovat, nedá se nic dělat...ach jo.

12. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

tak jsem koupil 20TCH a konečně jsem se dočkal plameňáka,který mi chyběl,už mi nic nechybí a tak jsem šťastný jako bleška

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Tajemné chlívky jsem odkryla všechny, dostala jsem to, co mám už několikrát,
    ale nevadí, bez červených pand a vydry to taky přežiju.
    Před chvílí jsem dokončila 5. stupeň alchymisty. Vyrábět nic nebudu, protože ty jeho recepty
    jsou tak náročné na rostliny, že bych si brzo vyprázdnila celou stodolu.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

janaj: Tak to mně zase jedna gazela oficiálně oznámila, že přijde udělat mi quicka - a houby. Neoficiálně jsem se dozvěděla přes recepci, že už zase odešla s ím, že na test je ještě příliš brzy.... Ovšem to prohlásila na vrátnici. Zvednout domácí telefon a brnknout mi, bylo zřejmě nad její kapacity.
    Jo, Pražáci, Holešovičáci a blízkostromovkáci, od zítřka do čtvrtka je ve Stromovce u Šlechtovy restaurace výřad tulipánů, macešek a jiných rostlinek, jsou zadara za odnos.

15. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak jsem se konečně dohrabala do Závislákova a všechny Vás zdravím,
    dneska jsem měla dost perný den,sázela jsem dopo brambory,pak šup,šup k plotně
    no a než jsme s Pepanem stačili naházet na rychlovku něco do žaludku,přihnala se od někud bouřka
    a bylo po sázení.Teda ty brambory jsem stihla,ale cibuli už né.
    evik1016 fuksie jsou nádherné a já Ti je docela závidím,protože u mě se jim moc nelíbí.
    Už se moc těším,chceme tento týden vyrazit k našim sousedům na nákup mých milovaných
    rododendronů,mám už pár kousků a jen doufám že mi přibude letos opět nějaká ta raritka.
    Tajemné chlívečky co mi přivezl ,,vláček,, nemám čas odtajňovat,ale jak tady čtu,někoho z Vás moc překvapily
    a na druhé straně velké sklamání,ale nevěšte hlavičky,možná bude líp,je to jenom hra,no né?

hezký večer,zatím pa.

16. Plevelnice

Plevelnice Pisálek fóra

Hezký večer,
    přišla jsem se pochlubit novým podpisem a avatarem, abyste se mohli pokochat - je ten Richard, ale šikulka :).
    evik1016 - ta fuchsie na obrázku je luxusní - kdykoliv s nimi začínám, vždy mi je sežerou mšice :oops:.
    kerryhill - na rododendrony se letos chystám do Arboreta u Opavy a moc se těším, protože jich tam mají spousty a v době jejich kvetení není luxusnější místo v okolí, i když ostravská ZOO je v době kvetení taky nádherná. Chodím se tam koukat spíše na květy než na zvířata.

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Plevelnice já si jezdím pro rododendrony do Polska a lepší výběr jsem tady v Čechách nikde neviděla.
    Cena super,obrovský výběr,skus taky navštívit Pisarzowice a dáš mi za pravdu.Pokud chceš písni mi holoubkem
    já Ti pošlu jejich webovku a nebudeš se stačit divit.Přidám i pár tipů a pokud jezdíš do Ostravské zoo jako já
    nebudeš to mít ani moc daleko.A máš pravdu,v zoo já taky koukám za kytičky a nějak přehlížím faunu.

18. Plevelnice

Plevelnice Pisálek fóra

Já na ty rododendrony chodím jen koukat. Bohužel nemám zahrádku, jen balkón na západní stranu, navíc cloněný vysokými stromy. Ujal by se na něm tak akorát lišejník. Letos jsem tam hodila lichořeřišnici a ta tedy jede... dva truhlíky - stejná hlína - v jednom luxusní rostlinky a v druhém to skomírá...opravdu nechápu, kde je chyba.

19. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Pěkný večer všem.....snacha dnes jela do nemocnice i s kabelou....vrátila se zpátky..... přijet má zase ve středu a to už tam prý zůstane určitě. Pokud do pondělí neporodí, tak už pak půjde na vyvolávačku. Se nedočkám:oops:

Jdu si chystat kabelu já, zítra mažu na služebku, tak ať mám vše potřebné.

Gratuluju všem co postoupili...teˇjsem měla málem infarkt....já toho hokejového blázna přerazím, jeho jednou z těch gólů švihne, prdne mu cévka a kdo bude platit hypotéku;)

No, tak ještě jednou, gratulka všem a já se ozvu. Tady se nedá psát.....on furt řvexD

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jupíjá héj, jupíjááááá jou, z posledních sedmi vláčkových výměn mám veverčí textilku :) Pak další parfumerii, ráda daruji, mám jich pět, další krtčí plachtárnu, taky pátou (jak já složitě měnila tu první po dlouhém nehraní :oops:). Akorát ti ninja mývali se na mne vys...esouvali :p
    Pěkný zbytek večera a dobrou noc všem.

Naposledy upraveno: 9/5/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.