ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. lacrima

lacrima Ikona fóra

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

pajaable, velká gratulka ke 107.postupu a anna32173, ke kulatinám na baha. Všem milým krásný večer svátečního dne. Odpoledne bylo krásně, chvílemi to pěkně foukalo, občas se sluníčko schovalo a bylo to krásné odpoledne. Užili jsme si ho, dcery také přišly, byl to prostě primový den! Do expresu dávám, co jde, ale vydřičky se mi vyhýbají, přišli růžoví bobři, které jsem sháněla při O/D a nebyli k mání!!! Přeji krásný zbytek dnešního večera a ráno šťastné vykročení do nového týdne!!! Pa Zdena ;););)

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

5. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Kuk,pajaable gratulka k postupu na farmě.Anna32173 gratulka k postupu na baharamce.Dobrou nocku.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Postýlka připravená , ještě naložím vláček , zapluji do vany,
    po dlouhé době před spaním prohlédnu lednici a vlítnu do pelíšku.
    Na Baha žádný úspěch, ale vláček přivezl šíleně žlutých výroben,
    losí podia a růžové myšky .

A jak čtu, byl tu postup...gratuluji Madvo!

A jdu..mějte se.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré u nás slunečné ráno! madvo, gratulka k 99 a ke kulaté 100 je to už jenom jeden krok!!! Jsi šikulka a ty to dáš! Dnes nebudu vařit, přijede mi návštěva z Prahy, tak půjdeme na oběd na Větruši (zde vařil Pohlreich s žáky z trmického učiliště, to byla pěkná show). Je zde pěkný pohled na Ústí i na hrad Střekov a zdejší kuchař asi před 2 nebo 3 roky vyhrál republikovou soutěž ve vaření svíčkové a rok na to dostal druhou cenu za rajskou. Mohu potvrdit obě omáčky jsou výtečné, ale vaří zde i jiné dobrůtky!!! Také čekám , měli by se ozvat z firmy na likvidaci včel. Přeji pěkný slunečný den a večer se zase těším na milé závisláky! Pa pa Zdena ;););)

8. vavovi

vavovi Stará škola

Dobré ráno do závislákova
    Všem kdo poposkočili jak na farmě tak i na bahamce veliká gratulace, případným oslavencům všeho druhu hodně zdraví a štěstí.
    Vláček mi nepřivezl nic závratného za zmínku stojí jen to losí pódium a maskovací obchod a labutě tak těch už mám 12 (při OaD se ozvěte) jinak samá oranžáda, ale zbavila jsem se 60 č. pejrů
    lumat stále nic?

9. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Madvo - gratulka ke krásné 99 - mně do ní chybí ještě 11 mega. Pěkný den všem a úspěšné vykročení do nového týdne.

10. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj vám všem a gratulace k postupům. Přeji hezký den a pohodu. Mně se vůbec při výměně v expresu nedaří. Labuť ani vydra nedorazili. Tak to stále ještě zkouším. :) N.

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj, ahoj,
    pořád pouštím vláček a samozřejmě, podle očekávání, žádný zázrak.
    Naložila jsem další náklad a mám radost, že se mi ztenčují zásoby nepotřebných stájí.
    Jinak se dnes na farmě nic nekoná.
    Sluníčko svítí už od rána, to mě nabíjí a vylepšuje náladu,
    půjdu se podívat po okolí, abych zjistila, co je tu nového.
    Oběd dnes nevařím, ohřeju zbytky ze včerejška,
    Budu si užívat slunečný den a to samé přeju i vám.
    U očního: "Pane doktore, nevidím do dálky."
    Lékař vezme pacienta za ruku, přivede ho k oknu, ukáže na oblohu a ptá se: "Co vidíte?"
    Slunce.
    "Výborně. A teď mi laskavě povězte, kam dál byste ještě chtěl vidět?"

Krásný den

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné zamlžené pondělí, přeji všem závislákům a závislačkám:pGratulka všem postupujícím jak na farmě tak i na baha, obzvláště gratulka : pajaable k lv. 107, madvo lv . 99 a anna32173 lv. 300 na baha;) Samozřejmě i gratulka všem oslavencům všeho druhu:p

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Doufám, že se u hubobubovejch mlha zvedla, tedy už je dvaadvacet a sluníčko. Nesmíš dát na první dojem, i když máme to pondělí.:)

14. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezký den,
    stále cpu do vláčku kolejáčku a zpátky se vrátil již třetí textilní mlýn, maskovací obchod, ale po vydřičce či jezevci ani vidu. No budu to zkoušet dokud nedojdou nepotřebné stáje:p.
    Velká gratulka všem postoupivším:D.
    A já utíkám k plotně, ale bude jen buřtguláš, takže žádné velké nároky.
    Zatím pá, já se zase přijdu kouknout

15. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Viki - jezevec Ti nepřijede-není v nabídce !!

16. babioli

babioli Stará škola

Ahoj přeji hezký den a gratuluji všem co postoupili zas o kousek dál a všem co něco slaví. Mějte se hezky. Ola

17. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Ahojky všem.....Vláček mi dělá samou radost,skoro....U nás je sluníčko,na odpo to vidím s holčičkami do bazénu,to zase budu grogy,holčičky vydají za deset a ted hlavně kafíčko,Bibinka mi přede na klíně a zase něco málo čekám,až vláček přijede,pokud Bibi sleze ze stolu,protože její ocásek má tlusté sklo a já nevidím.....

18. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Zdravím, všechny z místní milé komunity :)
    v liště mám docela binec, ale do vláčku celkem nic moc. Pustila jsem ho pětkrát a dvakrát mi přivezl krávy - jednou oranžové a jednou červené - tak jsem upgrady poslala k recyklaci a nemám odvahu dát chlívek k odtajnění xD... to až někdy později.

Gratuluji všem, kterým se podařilo postoupit.
    Dneska bez špetky závisti - mi se to dneska povedlo taky - na 80. level. Je to sice proti stovkařům malinko, ale za těch pár měsíců hraní, to není zase tak špatné - tady snad... ;)

Naposledy upraveno: 9/5/16
  19. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahoj, díky za upozornění;)

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké poledne

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.