ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásnou sobotu :)
    evik1016 jezevec ve vlaku snad ani není, ne?

3. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

po delší odmlce zdravím všechny v Závislákově. Kolegyně měsíc marodila a když děláte jen ve dvou, tak moc chyběla, chodila jsem domů docela urvaná. A také jsem chystala letní bydlení kam se každý rok 1. května stěhuji. Chata u rybníka už má zase obyvatele, je to tu super. Včera jsem sázela kytičky, okna už jsou pěkně rozkvetlá, všechny truhlíky i velké květináče dostaly nové kytičky a až se to trochu rozroste, bude to pastva pro oči. Na baha v tajemkách se zadařilo, mám všechny novinky, tak to je super. Vláček zatím nepřivezl nic zajímavého, ale alespoň čistím lištu skladovaných chlívků. U nás na Karlovarsku od rána sluníčko, zas bude den jako malovaný. Hezký víkend Lada

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

janaj, asi tam jezevec nebude, já jsem ráda, že likviduju žluťásky. Budu mít zajímavější stáje na OD. Žlutý chlívek bych nikomu poslat
    nemohla, ale třeba labuť, nebo ledňáčka už ano.

5. burds

burds Titán fóra

Krásnou sobotu.Tak červená panda se zadařila a to hned 2x.Tak všechny novinky už mám.I vláček mne má nějak rád.Přivezl losí podium,parfumerii,růžový kurník,oranž.bobry a osli.Ty oranžovky možná pošlu zpět ale zbavuji se spíš žlutých zvířat.

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné sluníčkové ráno přeji:pGratulka všem postupujícím na baha i farmě , gratulka všem oslavencům a taky gratulka všem co získali nové výběhy, já koupil jen dva za 30 fl a mám jedny tygříky o_Otak spokojenost. . Jinak večerním sběrem farmy jsem dosáhl level č. 101 na mé farmičce:p

7. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem. Hubabuba1968- gratulka k postupu :):). Tak mám všechny novinky, koupila jsem 24 stáji na baha a mám 2 tygry,2 červ.pandy, 3mravenečníky a 3 plameňáky, 1růžové pandy a 1růžové velbloudy,ostatní do lišty,ale jsem moc spokojená s touto akcí. Z vláčku zatím sbírám a posadím až večer a pak se uvidí co to přivezl. přeji všem ať se taky daří.

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré sobotní sluníčkové dopoledne. Včera jsme byli celé odpoledne na zahradě, dávali papriky do skleníku, zalila jsem a byl večer, šla jsem fandit našim, pomohlo to a sborné jsme to nandali!!! Jen neusnout na vavřínech, po delší době by se zlato z hokejového šampionátu hodilo! Byla jsem dokoupit kedlubny, chtěla jsem je jít zasadit, ale přivedou mi vnučku na hlídání, tak až později. Odpoledne budu vařit, aby gratulanti zítra měli co jíst, bude roštěná na houbách a knedlík a dort už je objednaný: AŤ se maminky mají dobře! Pepíčkův tulipán pro maminku je kouzelný a ani se nedivím, že to maminku dojalo! bubahuba, gratulka k postupu a přeji všem krásný den! Pa Zdena ;););)

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký předobědový čas.
    Ráno nákupy, teď svištím po kuchyni, odpoledne práce venku.
    Je krásně, je čas využít každou chvilku.
    TCH na Baha jsem koupila až dnes po dobití kreditu.
    Uvidíme...balíček nekupuji, držím se toho, co jsem si umanula.

:p

Jinak stáje z expresu .... už mě to nebaví - nacpu tam mývaly,
    dostanu lanýžovky žluté a oranžové ...a tak podobně. To si mohou nechat.
    Mějte se pohodově, jdu dodělávat papů...

[​IMG]hubabuba ...gratulka veliká, šikovníčku. !!![​IMG]
    [​IMG][​IMG]

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] vás letím všechny pozdravit rovnou z plantáže :D .. jsem to dříve nestihla ... peču masíčko + knedlo, zelo a protože knedlíky nesmím, si dám hned 5 a potom budu dlouho hodná :D. Tato akce je vážně supr a hodně hráčů potěší ;). Jsem koupila jeden balík, ale jen kvůli pandám, které mi po prvních opatrných pokusech nedošli o_O, ale ráno se jedny konečně ukázali .. jsem musela ještě pár TS dokoupit. Z balíku mi jinak přišlo všechno ostatní a jsem spokojená :p. Expres mě moc nemá rád, tak ještě budu zkoušet, se třeba obměkčí :p..
    .Večernice. ... to ti vážně závidím, mít takové malé "letní sídlo" [​IMG] v přírodě i s rybníkem :p ... jsem v městě zvyklá, mám ráda lidi ... ale někam se na chvilku schovat a mít klid, určitě nemá chybu :) ...

lumat se stále neozývá, tak ještě čekáme ... [​IMG]

hubabuba1968 .. gratulka ke 101 [​IMG]
    A všem ostatním ty nejhezčí tygry a opice xD :p ...

11. burds

burds Titán fóra

Lumat tak co stále se Kubíčkovi nechce ? Hubabuba gratulka k postupu.A jdu dělat oběd už je vskutku čas.

12. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem. Gratuluji těm co postoupili. Koupila jsem si 10 tajemných a jsem spokojená. Mám 2x tygry, mravenečníka, červenou pandu a ostatní zvířátka taky oranž a nebo červený. Expres ten mi tedy nepřeje. Dám tam zvířata co nepotřebuji a vrátí se mi to co nechci a vydra nikde. Já se jí snad nedočkám. Mějte se hezky a přeji vám jen to nejlepší. Ola

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji poho odpoledne.
    Já to věděla.!!
    Ze zvědavosti jsem odkryla 4 jednotlivky a výsledek je žalostný.
    Arašídové máslo, opice ++ , oranžový velbloudi a opice.
    Ještě nějaké na ploše mám, ale jistě z nich nic nebude.
    Tahle farma nemá na TS, TCH ani šlechtění štěstí. Ale balíček nekoupím.
    Držím slovo a novinky hold nebudou. Stejně bych i balíček měla plný plevelu.
    Všem přeji štěstí , já si ho jdu vybrat k lišáčkovi...

xD

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké poledne,
    jsme po obědě, měli jsme hovězí na houbách a rýži.
    Ještě jsem naposled skákla na hřbitov přesázet.
    Pořád dávám do vlaku nepotřebná zvířata, ale vydra ke mně nedorazila, asi nejsou na skladě.
    Na Baha nemám jen červenou pandu, ještě jsem přikoupila 3 stáje, ale jestli to nevyjde, už další kupovat nebudu
    Mějte krásné odpoledne, já jdu na zahradu

15. Viky007

Viky007 Baron fóra

Také přeji příjemné odpoledne,
    já mám dneska super veget - manžel odjel s psí dorostenkou na výstavu do Hlučína u Ostravy, nevařila jsem, vše v klídku, plácám se u počítače, na zahradu se mi jít nechce - sousedé francouzské národnosti grilují, jsou super hluční - a tak odpoledne trávím v severním pokoji>:(,tady je neslyším, oni si sedí na jižním slunci. Ale co:), na Baha 2x plameňák + mravenečník + 2x slon clasic++, + červená panda, upgrady pro obyč. pandy, na farmě textil. továrna a maskovací výrobna a upgrady některých stájí, které jsem neměla, ale bude zase křik, že jsem moc utratila:p, ale s touto akcí max. spokojenostxD

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne, domyla jsem v přízemí okna, zítra budu pokračovat nahoře. Udělala jsem si kafíčko, přesázela hřbitov než zavřou, co se týká expresu, žádná sláva, ale vnuk měl růžové pštrosy, já zase žluťásky!!! Jinak mi chybí mravenečník. ale ještě tam mám 4 chlívky, tak se třeba dočkám. Dcera měla růžové velbloudy! Pěkné odpoledne, půjdu si připravit na zítřejší oběd. Užívejte si pěkného dne a stále čekáme na dalšího Kubíčka!!!;););)

17. burds

burds Titán fóra

Nakonec Lidka jela po obědě z porodnice domů.Malý začal přibírat.Není ta holka praštěná ? Asi je že.A hned mami přijedeš v pondělí Honza nebude doma.Tak musím prostudovat idos co mi staví na Slovany rozcestí.Chce abych přijela na určitý čas a ten autobus co s ním jezdím jede pochopitelně jindy.Idos není moje zamilovaná stánka většinou mi ukazuje co se mi nelíbí.Stále jezdím vláčkem nějak se mi začíná kazit kraví a kozí výrobnu mléka jsem nechtěla.Pošlu je zpět.

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

19. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Holky Kuba zatím nic, jen jsem si na mžik odskočila ze zahrady. Sázíme truhlíky, okopávám to, co už začalo růst, apod. A už zase letím, dcera už mě honí.

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

lumat85, Kubík asi ví, že teď je mu nejlíp a jak vykoukne na svět, bude to už jen horší - tak kam by spěchal...je to chytrý kluk už teď ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.