ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kdyby s mi podařilo narvat do expresu jednu pětistovku a jednu sedmsetpadesátku, dostala bych dvě stáje, když je to rozdílná hodnota?
    Jinak toužím po všem, labutěmi počínaje, už ani nevím, co to všechno obnáší, ale jsem ve skluzu. Copak asi pajaable? Snad se jí nikdo neusadil ve skleníku jako minule?:p

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

anickamalirka ten je krásnýýýý :inlove:
    -pechfógl- bacha na to, vyleze ti jen jedna stáj. Já takhle o plno stájí přišla, píšu to výš

3. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Ahoj, hlásím příchod z práce....a to je asi tak všechno, co můžu nahlásit -.-

Snacha byla dnes prý u nějaké čarodějnice na masáži, prý by dneska nebo zítra měla jet.
    Jenže holka moje zlatá, jak už je asi zblblá, natankovala do nafťáku benzin. Auto zůstalo stát uprostřed Brna, takže je odtažené v opravně, několik desítek tisíc v zádeli, syn se snaží být nenasranej, holka brečí a Kuba čučí uvnitř. Asi se bojí provokovat příchodem;)
    Tak jsme jim dali naše auto, které jsme na zítra slíbili známým na svatbu. Já nevím, v čem teda nevěsta odjede, ale bližší snacha než cizí nevěsta.

Jdu kouknout na Orion lokálku, pak na hokej a uvidíme, co se bude dít. Pá všem

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

-pechfógl-: nedostala, vláček vždy přiveze jeden náklad

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Když se musí tak se musí--chlubím se-koupila jsem za 120kč 300florenů-20stájí-mám-všechny novinky,plamenáky 2x,růžové velbloudy,a zbytek mě asi nezajímá.Já se z toho nemůžu vůbec vzpamatovat :music:o_Oto je snad poprvé takové štěstí pááá du se kochat

6. burds

burds Titán fóra

Lumat sice máte děsnou smůlu ale neboj Kubík se určitě narodí.Ten náš zase nepřibírá a Lidka brečí protože jí nechtějí pochopitelně pustit z porodnice.Jinak mám dnes nějaké štěstí ze stájí mám plameňáky,tygra a mravenečníka.Koupila jsem ještě 5 třeba se objeví i panda.

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

burds jejdááá bulet nééé, to je to nejhorší, co může udělat o_O
    Jinak vláček dovezl žluťásky, potvora. A maskovací obchod zase nikde xD

8. lott_lott

lott_lott Stará škola

Lidičky zlatí, kolegyni zlomil pacient prst a já tím pádem zůstávám doma a nemůžu jet na víkend :oops:
    Ale na Baha se na mne usmálo štěstí a mám růžové pandy, růžové velbloudy a tygry, mravenečníky a pandu :inlove:. Jen plameňák už nebude - neměla jsem moc florenů a teď už nemám žádný :wuerg::)

9. -pechfógl-

No pajdo - ještě že jsou ti nádražáci tak zdvořilí, jinak bych si běžela stěžovat do lampárny!:p

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Jak to tady tak pročítám, ono to asi nebude tak zlé, protože skoro každý dostává novinky
    a to dříve nebylo, většinou jsme byli zklamaní. Jestli je to tím, že
    nové koště dobře mete, nebo to tak zůstane, to je ve hvězdách.
    Původně jsem nechtěla nic kupovat, ale po vašich zkušenostech vyrazím na nákup.
    Ještě jsem nestihla nic odtajnit, ještě se mi nic vevylíhlo z toho, co jsem poslala vlakem,
    pošlu pryč všechny žluté stáje a že jich mám. Je mi jedno, co za ně dostanu, hlavně, že se jich zbavím.
    Hezký večer

12. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak tomu říkám terno,já jsem také neodolala a teď se už koukám na nové chlívečky
    na ploše.Něco málo jsem si již předem namlela, ale když jsem koukla do družstva,kolik je potřeba
    nových zvířat dodat,budu muset ty mlýnské lopatky ještě pořádně prohnat.
    Do expresu jsem usadila nepotřebné výrobny a šup s nima do světa,přišla jsem teprve před chvíli domů,
    tak první chlívek teprve očekávám.
    Anickomalirko moc pěkný dáreček ......

Ta já Vám přeji hezký páteční večer,samá překvápka z expresu,já si jdu dát něco pod zub,
    hlady šilhám o_O.
    Tak zatím pa.

13. burds

burds Titán fóra

Janaj já vím že má být co nejklidnější ale když ona tak nějak už je dospělá a mámu neposlouchá.Já jí říkala že si alespoň odpočine a doma by tahala nejen Kubíka ale i Aničku.Ale prý jí nechápu a když jsem byla v nemocnici tak jsem půrý také chtěla domů.Jenže já byla v nemocnici přes 3 měsíce a ona je tam 4 dny.Jo děti.

14. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný večer všem, jdu se také pochlubit.Z prvních 6 TS z baha 2x tygr,2x červená panda, růž.pandy,červený velbloud.Zatím velká spokojenost.Co přiveze vlak bude až zítra. Tak čekám co se vyklube z další várky:D:D

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A mám konečně větší chvilku ...celý den jsem v poklusu.
    Elektřina navštívila naše obydlíčka až k večeru a já stačila udělat jen farmu
    a mrknout, zda jste byli hodní a pejsáčci haf, haf a ona to návštěva.

Už je za návštěvou prach na lesní cestě a já jdu chvíli odpočívat.
    TCH jsem ještě nekupovala , snad zítra, dnes nějak nemám tu
    správnou chuť a také si počkám na " den mega BZ". Vláček jsem
    něčím nacpala, tak se uvidí, ale jak se znám, dostanu nějakou
    lištovkovou obludu.

Na hřbitově mám také ještě nějakou práci , nuda nebude.

Tak mějte krásný večer a ať se vám daří nejen v Baha TCH, ale i s expresními zásilkami.

Naposledy upraveno: 6/5/16
  16. -pechfógl-

Myslím, že RT přece jen nějak zareagoval na skřípění zubů většiny hráčů, takže pro jednou nám vyhověl. Nebojte, ono to zase vklouzne do starých kolejí. Úkol v družstvu je mi celkem šumák vzhledem k tomu, že nejméně 4 měsíce novinky při OaD nevyměníš ani nedaruješ. Tak za půl roku možná.....

17. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

pekný večerný pozdrav z Bratislavy, tiež sa idem pochváliť, z dvoch nákladov na vláčiku mi vypadli jedny vydry. Nechce sa mi veriť, že toľké šťastie na mňa padlo. Ešte čakám, čím ma prekvapí jedna tajomná stajňa na Bahamách. Tak nech sa darí!!!

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

19. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

evik1016 u mňa sa udial ten istý zázrak ako u teba, teraz meliem buráky na krmivo pre tie tri dlhonohé potvory, čo stoja hladné v jazierku. Tiež som uvažovala, že dokúpim, ale rozhodla som sa, že počkám, čo ti ráno vylezie z tej dokúpenej desiatky a potom padne definitívne rozhodnutie (ale na 10 TS nemám). Držím palce, nech sú to samé novinky

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásnou noc a nádherné sny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.