ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Viky007

Viky007 Baron fóra

Burds - já se také připojuji k té záplavě gratulantů a přeji Kubíčkovi i mamince hodně zdraví a :)šťastných chvil

2. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Mamča50- velká gratulace k magické 100 :D:D. Aničkamalířka- jsi šikovné děvče, zkoušky určitě zvládneš , všichni závisláci budou v duchu s Tebou aby vše dobře dopadlo:):):).

3. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Burds - obrovská gratulka k vnoučkovi :D.
    Kubíčkovi a mamině hodně zdravíčka a pohody.
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Den začal moc hezky, narodil se Kubíček,
    ještě nás čeká několik miminek
    a my jsme jejich farmářské tety

U mě na farmě nic nového, čekám, co se bude dít dál,
    zítra bude děsivá noc, nějaké krmivo pro nová zvířata na Baha jsem už namlela,
    třeba nám je přiveze farmářský expres, který přijede pozítří.
    Kdyby to byl ten vlak který známe, ráda bych do něj nacpala spoustu zvířat.

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Velká gratulka novopečené babičce a její rodince :inlove:.Akce nedodělaná,chybí mi dekorka,nějak jsem to nestíhala přitom hektickém týdnu,no musím se přiznat,že jsem parkrát pokakala lucerny a tím mi to nevyšlo,no co se dá dělat:oops:.V Krkonoších leje,ale fajn není žádná voda,Jizera je pod normál,takže je to potřeba.Jsem nějaká udyndaná,nic mě neba. Mějte se všichni líp jak já a pá

6. simicka26

simicka26 Rádoby autor

[​IMG] burds, gratuluji k narození chlapečka a mamince i Kubíčkovi hodně zdraví a samé radosti

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný den.
    Zataženo, pršivo, zima. To jsou skoky.
    Není divu, že má bábinka rýmičku ....
    Dnes makám doma , na farmě není do čeho píchnout,
    tak se vrhnu kočičákům na jejich pokoj a udělám jim
    tam generálku v hračkách , vyluxuji ...

Jsem sama domáááá...to je otrava !!
    :p

8. Sifion

Sifion Rádoby autor

9. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahoj závisláci,
    přeji krásný nevlídný den. Tady od noci prší, je to otrava, ale potřeba.
    anickomalirko nějak se to na Tebe navalilo, ale to je vždycky tak, průšvih nikdy nejde jen jeden. Ty to zvládneš. I ten test určitě dopadne dobře. Jsi moc šikovná holka, tak se drž. Všechno bude nakonec fajn.
    Lumat85 - neboj, taky to dobře dopadne. Jen se tam miminku asi líbí v klidu a pohodě u mamči.
    Holky docela vám závidím, já už to mám 3x za sebou a jistotu, že už další nebude.
    No, alespoň ty 3, i když jednu vidím max. 2x do roka /letos to vypadá na 3x/ a jinak jen na skype.
    Hezký den všem, postupujícím držím palečky do dalších kol.

Naposledy upraveno: 4/5/16
  10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké skoro poledne,
    Aničkomalířko - jsi moc šikovná, i ten zítřek dáš, myslím, že celý Závislákov bude s Tebou.

No a já zase čekám, vyjímečně ne na sanitku, ale na úklidovou "četu". Chodí mi mýt okna a dělat velký úklid - dcera s maminkou a tetou. Holky šikovné, rychlé a celkem za levno. Po oknech lézt nemohu, manžel když zjistil, že jsem si sehnala prima ženské, začal tvrdě odmítat mytí oken:eek:, takže kam došáhnu, tam umyji, no a zbytek 1x 3 měsíce.

Oběd díky této akci v nedohlednu, ale jak se umyjí kuchyňská okna, tak jdu vařit, kačenka se už skoro 3 hodiny peče, tak už jen zelí, ohřát bramborový a hoskový knedl a je hotovoxD

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné středeční poledne přeji všem závislákům a závislačkám:pGratulka všem postupujícím, jak na baha tak farmičce, zvláště Mamča 50, kterou tímto vítám v klubu 100 :pGratulka rovněž všem oslavencům všeho druhu;)Světlušky nám končí , začíná příprava na děsivku a taky pomalu na farmářský expres o_OUž aby to bylo:D

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

anickamalirka, jsi šikulka a ty to dáš. Všichni na Tebe myslíme a držíme palečky. Děkuji za gratulace ke 100. Už se těším na nová zvířátka na baha a jsem zvědavá, jakým způsobem je budeme moci získat. Banánů moc nemám, že by nám něco přivezl zítřejší vlakový expres? No necháme se překvapit a teď už i u nás v Ústí začalo pršet. Je zataženo , tak si udělám kafíčko , na práci na zahradě to dnes nevypadá. Tak se alespoň odpoledne zastaví dcera s vnučkou až se vyspí, protože nebudeme moci jít ven. Pěkné odpoledne všem!;);)

14. lacrima

lacrima Ikona fóra

15. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Kuk,mám stonek 2 dekorky a nálepku. Co šlo to šlo.No nevyšlo.Dneska hezky není uplakánkový den.Mějte se.Anickamalirka ať vše dobře dopadne.Burds gratulka k vnoučeti.Anickamalirka ať vše v pořádku dopadne.Burds - gratulka k vnoučeti

Naposledy upraveno: 4/5/16
  16. lacrima

lacrima Ikona fóra

Málem by jsem na něco zapomněla ...
    ještě tady mám jednu luxusní palačinku pro Radka

a v noci jsem si malinko poskočila.

17. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Tak i já se připojuji k řadě gratulantů.
    Burds- ať vám vnouček pěkně roste. Až bude osmý/jako u mě/
    tak ti to ani nepřijde.;)xDxD
    anickamalirka- nech trému doma a určitě všechno dobře dopadne.
    Držím palce.;)

Všem, kdo se někam posunuli, gratuluji.:)
    Nám dneska vypnuli proud. Na celé dopoledne. Tak jsem akci nedodělala. Stejně byla nějaká divná.:p
    No ... a kuřata. Nějak nejsou?:sleepy:
    Přeji všem krásné odpoledne.:)

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Jaruško, gratulka k baha postupu. U nás přestalo pršet, už jenom sem tam spadne nějaká kapička, ale je všude mokro a malá byla dopoledne s maminkou cvičit, tak ještě spí. Tak uvidíme ,až se probudí, co podnikneme. Pěstuji olejku a borůvky, do konce alchymisty mi chybí ještě moc bodů a obě plodiny na trhu jsou hrozně drahé a já jsem škudlinka, tak raději něco ještě napěstuji. Jsou to dlouhodobky, tak se uvidíme večer! Pa pa...;););)

19. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Ahojky všem,já ted postoupila do 82 levelu,ale jde to ztuha.....Ještě 80 hvězdiček a mám živou legendu...už se na ni těším...

20. burds

burds Titán fóra

Lumat85 co mimčo už se to narodilo ? Přemýšlím co s baha taj.výběhy.Mimo nové skoro všechno mám.Chybí mi jen růžové pandy a růžové výrobny a že by mi padly nové výběhy a nějaké růžovky dost pochybuji.Asi něco koupím ale co a kolik ještě nevím.Vlak můžu vyzkoušet i když mi určitě padne něco čeho mám plnou lištu.Kdyby udělali nějakou akci kde by se nechaly ty nové stáje získat při dokončení akce to bych brala.ale to bych asi chtěla moc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.