ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Burds -konečně jsi se dočkala- gratulace k vnoučkovi- kluk jak buk, mamince i malému hodně zdraví.

2. lott_lott

lott_lott Stará škola

Burds

Velká gratulace a Kubíčkovi hodně štěstí do života, už teď je to pořádný kus chlapa :inlove:

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

burds ...Gratuluji babičko !

4. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

burds-Veliká gratulka k vnoučkovi Kubíkovi a ať Vám roste k radosti a štěstí,hodně zdravíčka jak Tobě,tak mamině a Kubíčkovi:)

5. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Už moc nehraji, ale k narození chlapečka upřímně blahopřeji.

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

burds. tak jsme se všichni dočkali, velká gratulace k narození dalšího vnoučátka, Mamince a Kubíčkovi, hodně štěstíčka, zdravíčka a ať vám roste jenom pro radost!!! Ani jsem Ti nemohla držet palečky, zkapala jsem na gauči, byla jsem unavená, protože ve 20,10 jsem konečně zmákla 100. Všem přeji krásnou a dobrou noc a novopečená babičko, konečně se můžeš v klídku vyspat!!! ;););)

7. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Babičko gratuluji!!!!!
    Kluk jak buk. Hodně zdraví jemu i štastné mamince a babičce, ať si ho dlouho a pořádně užije.

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Všem přeji klidnou noc

9. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahojky závisláci,
    Burds gratulace, pěkný cvalík, hlavně, že jsou oba v pohodě.
    mamča překonala 100, veliká gratulace, věř, že to nejhorší máš za sebou, teď už to je hračka.
    Všem přeji dobrou moc a ráno probuzení do krásného dne /i když tohle asi nevyjde/

10. lacrima

lacrima Ikona fóra

11. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Burds....velká gratulace, ať se malému i mamině daří. Určitě budete mít z Kubíka jen radost.
    My budeme mít Kubu taky, ale Vaši porodní váhu asi nee;) Letím do práce, čučet tupě na monitor. Ještě že jsem v kanclu sama.

A máš pravdu, nervy jsou to k zbláznění, obzvlášť když je to zatím první vnouče. Raději bych rodila samaxD

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

[​IMG]Burd, připrav se, že uvidíš asi tohle. Moc gratuluju a užjte si to vzájemně.Mimochodem, přišel na svě nalíčenej? Jak se tady řkalo, že nespěchá, protože se parádí?xD
    Tak za chvilku tu máme lumat a za další chvilku koho do trojky? Lubica?

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Přeji všem krásné ránko...
    Také musím popřát své sousedce.

Pozdrav šťastným rodičům a všem okolo kolébky.
    Ať to roste jako z vody sousedko!

Jo a pozor na pudr..!

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko,
    fíha tady se toho událo :)
    Burds - obrovská gratulace k narození nejmladšího člena rodiny a ať tvá dnešní návštěva porodnice dopadne podobně :D

Přátelé blahopřeji ke všem postupům na farmě nebo na baha.
    Pechfóglová, docela by mě zajímala ta tvá vitráž :D bude někde k shlédnutí, třeba soukromá výstava? :D
    Lumat - pevné nervíky s očekáváním příchodu mimouška, ono to dopadne dobře, a rozhodně příchod nejmladšího nebude mít nic společného s farmářským "již brzy" ;)

U nás toho také událo dosti, nejprve mi vyhořela základová deska u čerstvě doplaceného noťásku. Poté přišlo přiznání kopií mé krve, že mi převrhly do klávesnice Coca-colu a zapřely to. Kvalitně mi zarakvily počítač :( skoro neopravitelné minimálně osmička oprava, což jsem se rozhodla neakceptovat. Naštěstí se zachránily všechny data, sice za krásných 11 stováků, ale když si představím těch ztracených hodin práce, všechny Pepíčkovi pomůcky, rozpracované nové, pracovní soubory, tak mi jde mráz po zádech a obětovala jsem finanční částku. Jenže bez PC být nemůžu už jen kvůli začínající spolupráci s maminkou o které jsem se zmiňovala a tak si dnes vyzvednu nový červený :) Sice mě to finančně zrujnuje a budu mít holé pozadí, ale splátky nechci. Představa že bych ještě vyhodila čtyřku za poskytnutí úvěru jsem také neakceptovala, tak se trošku uskromníme :)

Zítra píšu závěrečný test, taková malá maturita z kurzu který navštěvuji poslední tři měsíce. Nervy mám na pochodu, drtím se jako snad nikdy v životě. Manžel ze mě už nemůže a tak mi včera přichystal vanu s voňavými oleji, přinesl mi i sklenku dobrého vínka, vzal děti a odjel na dvě hodiny k paní tchýni, prý abych se zkoncentrovala a odpočinula. No víte už mi není náct a život není procházka růžovým sadem, na ukončení zkoušky závisí další působení v mém zaměstnání, kdybych to neudělala, tak přijdu o práci...

Také jsem se po delší době rozepsala a napsala dva nové články na svém blogu, ještě před zarakvením noťásku jsme pořídili nové dveře do obýváku, za 4-8 týdnů je budeme montovat :D To zase bude scéna jak z hororu :D Ale už asi rok a půl o nich mluvímea tak jsme se k nim konečně dopracovali, pomohl nám Finanční úřad co vrátil daně :D

A snad ještě poslední.... v pondělí odjíždím na zmiňované tři dny na pracovní nepracovní rekreaci do Orlických hor, moc se těším a snad se už nic nepokazí.

Jinak tato světluščí akce mě vůbec nebavila, nějak jsem ji udělala, ale opravdu mě nebavila :)

Mějte se fajn a mizím do práce ;) dokud ji ještě mám :D :D :D

15. vavovi

vavovi Stará škola

burds veliká gratulka. Ráno jsem ani nešla na farmu, ale rovnou sem, abych zjistila novinky. Už vím, že je to v pořádku a můžu jít v klidu farmařit.
    Všem kdo postoupili nebo něco slaví také veliká gratulka;)

16. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Dobré ráno všem a velká gratulace pro Burds k narození vnoučka a přání hodně zdraví jak miminku tak mamince. Blahopřání všem co postoupili a přeji hezký den. N.

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Novopečená babicto, gratuluji ke Kubíctovi.
    Přeji všem okolo hodně zdraví a štěstí.
    :):inlove:

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, severní Čechy hlásí zataženo, 8 a pěkně to fouká. Zatím nepršelo, ještě, že jsem to zalila. Můj prvorozený vnuk je také Kubík a letos oslaví 20. narozeniny. Narodil se dřív o 6 týdnů, potom mu praskla plíce ,tak ho helikoptérou převáželi do Prahy do Ústavu pro matku a dítě. Museli jsme čekat než bylo lepší počasí ( narodil se v prosinci) než mohli vzlétnout. Bylo to dlouhé , minuty byly jako hodiny, ale vše dobře dopadlo, s maminku to zvládli na jedničku. Není nad to, když je vše v pořádku a zdravíčko je potřebné vždy. Přeji pěkný den a babičko burds, užij si svého Kubíčka!!! ;););)

19. burds

burds Titán fóra

Všem moc děkuji za držení palců a přání k narození Kubíčka.Mamčo 50 blahopřeji k dosažení magického 100 lvl.Aničko malířko at ti ty testy dobře dopadnou ale určitě ano ty jsi totiž úžasná.Lumat držím palce at už je i váš Kubík brzy na světě..Snad jsem na nic nezapoměla když tak se omlouvám.

20. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Burds - jsem ráda, že je miminko na světě a ani to netrvalo "do zítra", ale mnou avizovaných pár hodin ;).
    Moc ti gratuluji k vnoučkovi.
    Přeji mu, aby se měl jen dobře hlavně byl zdravý!!!
    A mamince nezbývá než přát hodně radostí a jen málo probděných nocí.

Nevěřím, že i kdyby lilo jako z konve, tak by tě to udrželo na židli a nešla by ses na vnoučka podívat a přivítat ho.

Naposledy upraveno: 4/5/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.