ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den Vám všem. Postoupivším velká gratulka - jste pilní farmáři:D:D. Pajaable jsem ráda,že jsi zpátky,Tvoje příspěvky chyběly. Akci jsem dokončila i s odměnami,ale nenadchla mě:(. Reálná zahrádka už osázená, snad to nezmrzne. Dnes polojasno s výhledem na déšť, mám odpoledne babinec, tak mi to nevadí. Velká pochvala Astridce za krásné nové podpisky, je to nádherná podívaná.

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci;)Přeji krásný den, i když venku je spíš opak:pGratulka všem oslavencům a postupujícím;)K výprodeji květin do řádku se raději vyjadřovat nebudu, měl bych ban asi na měsíc:DChybí mi stále jedna květinka a za ty prašule to kupovat vážně nebuduo_OJe to přehnané a jde vidět že číňanci už začali hrabato_OCo se týče kombajnu Pajdo, před tím přes 20 dní ani ťuk a teď dvakrát během týdneo_OCo se děje ?o_O

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný nový den !
    Odvezla jsem školáky , dnes trochu dříve, protože jedou na
    výlet a sraz u školy byl na půl 8 .

Přijedou až odpoledne a to si je vyzvednou rodiče . A já mám
    čas makat nejen v kuchyni , ale i kolem domu. Jsou věci, které
    raději přemístím, protože známe to, když najede stavební
    firma ...??? Zbytek mi pomůže můj veterinář, až bude mít
    po ordinaci, protože jsou věci, které bych neodnesla ani neodtáhla,
    nejsem Stalloneho holka ani od Schwarzeneggera jsem nepochytila
    jeho siláctví.. jsem jen vetchá stařenka ...hihihi.

Káva dopitá, jdu kuchařit. Dnes dělám jahodové knedle ...

robin2151 ... děkuji zlatíčko ! I vy jste mi chyběli , ale moje bolest byla
    větší, než touha být zde nebo na farmě.

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dopoledne, u nás polojasno, trošku se objeví sluníčko, ale od západu se blíží mráčky, tak uvidíme. Dnes nemusím do kuchyně, jdeme se známými na oběd do mexické restaurace, potom proběhnu město a odpoledne sklidím bobule. Řádek pracuje, ale chtěla jsem ještě nějakou dekorku, ale jde to tentokrát pomalu. Děkuji za gratulky a pochvala za podpísek patří Astridce!!! Všechny její podpísky jsou moc milé. Všem přeji primový den a copak nového u burd????;););)

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    Barbara59 - nejsi sama, já to také nedodělám, jsem dosti znechucena, jedna akce stíhá druhou a stále pomyslně natažená ruka na floreny. Z pohodové hry se pomalu stává tvrdá peněžní hra. Doma se mnou už nemluví ani ti psi, prý jim prohrávám penízky na žrádlo.
    Myslím, že nějakou šlechtící akci s chutí dám, ale jak půjde zase o akční kvítí, tak ani omylem.
    No a mě zase květnem nastává pravidelné cestování na rehábku, = čekám na sanitu:sleepy:, to se zase dostanu domů až večer

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Přeji pěkný den,sice se na nás počasí u nás mračí,ale mě to k dobré náladě stačí :D.
    Tak jsem po těch lamentacích přece jen dokončila akci,stoneček jede na 100% .
    Dál již bingo nedělám.
    Zdeničko fantastický podpísek,a ty veverky,nádhera.
    Všem kteří jste postoupili,gratuluji,jste skvělí pracanti.

Dneska jsem si chtěla nabrat ze sušáku pár polínek,
    a něco na mě vyjeveně koukalo.......krásných pět kosáčat,tak
    Vám posílám fotečku.....
    Tak zatím pa

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

eviku, nemohla bys, prosím tě, poslat pár kapek i sem na farmu? Zůstali jsme na suchu
    a nemůžeme zalévat. Nezaprší a nezaprší. Nebo žába na prameni?
    xD

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Mikeš,takže není voda?já furt tluču do f5 a restartuju a nic :cry:

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky... jdu jen pozdravit a zase pomažu makat ven.
    Dokud počasí přeje.
    Hezké odpoledne.

11. Voda už je opravená ;)
    Doporučuji restart hry, případně vyčistit data Flash Playera přes webové rozhraní

12. rampusak

rampusak Veterán fóra

Zdravíčko farmařící lidé...gratulka všem postupujujícím, mě to čeká dnes na baha ale musím říct že s novými plodinkami a dobou růstu 12 13 11 hodin někdy moc spokojená nejsem, tak dlouho jsem neviděla růst u nás bromelie díky melounům8). Voda nebyla? Úřední šiml? Pozor na kontaminovanou, pár zemí se s ní moc nepárá. Narazila jsem na dost zvláštní věc kdo byste měl radu pošlete holuba na Pučmelounky - správně ofi Pučmelounci. Jak prosím vyřídit příspěvek na péči když je osůbka v chorobinci a nemůže se vyřizovat jedině až bude doma a tam být bez pomoci nemůže takže kam s ní. Pod most? Připadá mi to tak. Zdravotní lůžko zadarmo (jak kde) sociální za peníze co položí zbytek rodiny než doletí státní pomoc. Kdo jste tím prošel volám help, úřední šiml je pořádný kůň a na rozdíl od zvířat nepotřebuje rozum, má přece i někdy maturitu. Díky za pomoc a farmu bez nehod, odolávám všem fajn akcím co ním posílají, jedinou kterou jsem si nenechala ujít byl tiki kalendář. Martina

13. burds

burds Titán fóra

Mamča50 krásný nový podpis samé veverky.U nás nového pochopitelně nic ale už to vypadá že se mimčo chystá tak jsem děsně zvědavá co to bude a hlavně doufám,že bude vše v pořádku.Druhé porody v naší rodině jsou vždy z neznámého důvodu horor tak uvidíme.

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne, polojasno, zatím neprší, jednu chvíli to vypadalo na bouřku, černé velké mraky, ale šly z druhé strany a to z toho většinou nic není. Tak uvidíme, asi budu muset odpoledne dojít zalít kytičky, aby se dobře chytili. Veverušky mám všude i doma, teď mám i novou rohožku s velkou krásnou veverkou. To bylo naše milé zvířátko, byl to náš symbol s Jiříkem. Když mi zazvonil telefon...Veverka volá..., věděla jsem, že uslyším hlas mého Jiříka. Dnes na obědě s našemi společnými známými jsme na něj zavzpomínali! Přeji pěkné odpoledne a večer pa pa...Zdena ;););)

15. lacrima

lacrima Ikona fóra

a zároveň i velká gratulace všem postupujícím i oslavencům.

Už jsem si dnes řekla : " upaluj bábo do Závislákova a konečně i napiš ! Čteš, čteš a věčně nestíháš napsat,
    budou se tam o tebe bát, že tě unesli na čarodějnice do všech pekel " xD
    Ale znáte to ... jak člověk jednou upadne do náruče lékařů , už se z ní nedostane .
    Za mlada se mi to nestalo a to jsem do jejich náruče upadla několikrát:p , ehm, ehm...většinou když jsem tedy zakopla
    a nebo když při vizitě do mě nenápadně nějaká kolegyně úmyslně šťouchla ... noo, někdy i nešťouchla.
    To když jsem to úmyslně udělala sama :D
    Další kontrola tedy hotova , včetně odběrů . Řeknout si , že to byla kontrola poslední , rozhodně nemohu , ale do Pelhřimova
    se prý podívat ještě nemusím.

V akci statečně pokračuji , stonek dekorky , nálepka i SK doma a řítím se pro kupón.
    Když se zadaří, možná , že přiberu ještě i nějakou dekoraci navíc.

Prozatím paa pa , jdu zkontrolovat dědečka a hafany jak se jim leží na gauči .
    Možná, že tam najdu i místečko pro sebe.

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Musím se pochlubit a přijímám oprávněné gratulace: Vyrobila jsem svou první profesionálně uznanou vitráž. Musím připustit, že jsem si lízla kyseliny, mám spáleniny na obou rukou, sedřený kloub od brusky a v kůži zapíchané skleněné šupiny .. ale lidi, ta vám je tak vošklivá! Ale perfketně provedená.xD

17. burds

burds Titán fóra

Holky už rodíme držte nám palce at vše dobře dopadne.

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Já, ač neholka, také držím a všechny čtyři.
    :D

19. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Burds držím palce, ani háčkovat nebudu... až mi naskočila husí kůže a vlítly slzy do očí...
    Lámu na dálku kletbu 2. porodů - mimi se narodí v pohodě a bez hororů - nic takového se konat nebude. Klid, bábinko, jen klid, za pár hodin budeš v euforickém stavu :)...zaslouženě - však jste si počkali...

Pechfógl - fotečka by nebyla?

Naposledy upraveno: 3/5/16
  20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Potřebuji "přítele na telefonu"xD, odmítám dál hrát, mám pouze 42 mincí - raďte co koupit ze základu - stonek + 1 až 2 dekorky, nebo stonek nekupovat a ty dekorky tři :p? To je otázka do milionářů

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.