ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tak akcička již hotová a to již po ranním sklizni:Dakorát že jsem místo ráno musel sklízet až po návratu z nákupů krátce po poledni:D

3. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

ahojky, všem závislákům hezký i když podmračený den.
    koukám, že jsme po včerejšku zase v plném počtu, což je super.
    Burds neboj, všechno bude fajn
    gratulace všem postupujícím.
    Jdu něco dělat
    Jana

Naposledy upraveno: 1/5/16
  4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

5. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj a hezké odpoledne. Gratulace těm co postoupili a nebo slaví cokoliv. evik1016 já bych taky chtěla pusu pod rozkvetlou třešní, ale od mladého pohledného kluka. Není nějaký na skladě? Jestli není tak mám smůlu a půjdu si zacvičit. Mějte se hezky. :) Tera

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

skalara.v, nechci ti brát iluze, ale toto nebude náš růžový kavalír :D. Evidentně se jedná o mladšího jedince s dobře vyvinutými svaly - možná si mladej půjčil od tatíka aspoň klobouček , klíče od mercedesu jsou přísně střežené xDxD

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne, hlídám vnučku, čekám až se vyspinká a potom půjdeme na písek. Venku je polojasno, sluníčko se snaží, vítr fouká, tak snad nebude pršet. Burds, tolik jsem vám přála, aby ta magická noc zapůsobila, ale vše dobře dopadne a bude to asi holčička, když se jí tak nechce na svět a dává si na čas (říká se, že jsou to parádnice)!!! Přeji příjemně prožité odpoledne a večer pa pa ..;););)

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]

Krásné prvomájové odpoledne !

Odpolední káva, zákusek a chvíle pohody.
    Mládež odjela někam na veselici, já hodila nohy do klídku...už jsem dnes
    uběhaná, jak mě lišák pořád svádí běhat na zahradu pod strom se hubánkovat.
    Vyřešila jsem to ... ustřihla větvičku a pověsila nad dveře ...a je po běhání ven.
    :p
    Dnes ani není tak hezky jako včera. Vítr , každou chvíli přeháňka, jen 8°C.
    ...brrrrr...

Pěstuji a pěstuji , vypadávátek je hodně, jen ještě nemám "dost" bobulí.
    Ale, co je to vlastně "dost" ? Uvidíme, času máme... Nepoužívám a hlavně
    nekupuji nikdy SH , jen na rozpěstování to své z obr stromů . Času habaděj.
    Zítra fičíme pryč, návrat až odpoledne, tak se mi 8hodinovka hodí.
    ;)

Jdu mlsat...pa.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásnou prvomájovou neděli Vám všem,právě jsme se vrátili od ,,sousedů,, a užívám si odpo TV,dědek zmožen
    usnul i se pejsánkem,no hotová pohodička.
    Jak tak čtu u Vás v Čechách se ty čarodějnice nějak hojně houfují,takže máte co pálit.U nás se tento sport moc
    neprovozuje.30-tého se staví máje,takže jsme jich tu měli i máme dokola letos neuvěřitelné množství,a také moc vydařených.
    Pár jich totiž ráno bylo sťatých :),ale to už k tomu patří.....
    Staví skoro každý soused v naší osadě,ať už je svobodný nebo dávno v chomoutu.
    Ale pokud někomu v noci ulítla čarodějnice neznámo kam,vězte že to určitě brala přes naší vísku,protože
    celou noc vyli a štěkali psi jako pominutí na rozumu.Už v této obci bydlím déle,ale takové noční rušení,jsem
    ještě nezažila.Spíme s dědkem u otevřeného okna,a musím říct,že jsme se tomu oba smáli,no nebudem lamentovat.
    No ještě mi zbývá ten polibek,jen co najdu ten správný strom,strhnu dědka do své náruče a vlepím mu hubana.
    Dědek asi zapomněl..:inlove::inlove:.
    Přece ještě neuschnu.....:D:D:D.
    Tak zatím pa......

10. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezký prvomájový podvečer - u nás je dnes bez sluníčka. Ale políbená jsem, i když ne pod rozkvetlým stromem. U nás už žádné nevidím v dosahu kvést. Ráno od muže a teď odpoledne mě pro každý případ přijel políbit vnuk - no není to krásné!
    Ty světlušky mě taky moc nebaví - nemám ráda, když nevím do čeho jdu. Chtělo by to asi nějakou rozdávačnou královnu.
    Včera jsem se pustila do pečení trdelníků - inspirovaná skalickým trdelníkem - pekla jsem malé na běžné trubičky a dostala jsem od rodiny pochvalu, že byly lepší jak ty skalické. Mějte se fajn.

11. doben

doben Ikona fóra

Tento víkend jsem hráli na Mistrovství ČR ve volejbale, kde hraje 16 nejlepších družstev v české republiky. V základní skupině, kde byly 4 týmy (jsou 4 základní skupiny, ve kterých hraje každý s každým) jsme všechno vyhráli 2:0 na sety. V play off jsme vyhráli taky 2:0. Potom už nás čekal jen pátý zápas ve skupině o 1.-4. místo, který jsme prohráli 0:2, protože už prostě došli síly, jelikož jsem neměli nikoho na střídání, tak jsme museli hrát celý den v šesti. A dneska jsme 1 zápas prohráli 1:2 a druhý vyhráli 2:1. Nakonec o pořadí rozhodovaly body. No abych to zkrátil, tak jsme skončili na 4.místě, za týmem, který jsme jako jediný z té finálové čtyřky porazili.

A ještě jedna věc. Tohle je poslední video z Farmeramy:

Farmeramu hrát ještě budu, ale točit z ní teď aspoň do července nechci, protože už mě to moc nebaví. Na fóru se asi ještě sem tam objevím, ale pak si dám od farmy pauzu.

12. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

doben- budeš tu chyběto_O

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný májový večer přeji .
    Venku se nějak ochladilo, na můj vkus až moc.
    Čumíkujeme na V.I.P. vraždy , teď je reklama, tak jsem se na vás
    přišla mrknout. Za chvíli zase sklidím a zaseji. Strombola mě úplně
    a docela odrovnala, koupit balíčky při TS je opravdu nejlepší.
    A je po reklamě , jdu koukat a zjistit, zda je vrahem zahradník...

xD

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Krásnou májovou noc plnou lásky ...a pak každou takovou náruč lásky

po celý rok, den co den, noc co noc, měsíc co měsíc , ze srdce přeji vám.

Dobrou...

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, sluníčko svítí, večer nešel net, tak jsem dočetla večerník ze Závislákova až ráno. Přeji pěkný den, frčím do kuchyně okolo 9. dorazí brácha, dává auto do servisu a po 10 dorazí švagrová a zbytek. Zastavím se až navečer. Přeji pěkný den, akce do stonku hotová, už pracuje. Mějte se závisláci ,fajn a pa pa Zdena;););)

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Hezké květnové ráno,Krkonoše-paráda už několik dní,akorát občas fouká a to je ještě studeno.Tenhle víkend ,teda celý týden bylo trochu hekticky,středa-přijela dcera s dětmi,postupně dojeli jejich kamarádi,čtvrtek-nákupy,plotna a pokec,pátek-záchrana rogalisty,sobota-pohřeb,rozlučka,neděle-dojela dalši dcera s rodinou,samo,že mezi těma událostma pořád dokola sporák,nádobí.Dnes uklid doufám,že trochu relax.Musím se pochlubit,když mě děda šel líbat pod stromek našli jsme mísu smržů,udělala jsem je k večeři a čekali jestli to přežijem,hurá přežili.Akce mě nějak neba.Tak se mějte májově a pá

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Všimli jste si? Přitvrzujeme: Budou odebrány ohřívače vajec a urychlení růstu bude možné, jak jinak, než za floreny. Jo, trnitá a temná je cesta bezplatnosti.

20. -pechfógl-
    a ohřívač vajec byl (je) zadarmo? Já tedy vidím cenu:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.