ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vrátili se ... nenávidím je ...

To už je vážně diskriminace dlouholetého hráče a platícího ke všemu . xD
    Když RT na mě takto ,
    já na oplátku na ně takto : [​IMG]

Počasí sice jak na houpačce, ale prádlo jsem pověsila ven, miluji vůni prádla sušeného
    venku. Vygruntováno mám, okna jsem jen přejela okenou , ono nemá cenu se na
    nich teď dřít , pylu je stále dost a dost a lesní zvěři jistě pohled do mých okenou odfkáknutých
    oken újmu nezpůsobí . K obědu jsem si dala nové brambory , sypané pažitkou a čevabčiči s
    okurkou. Káva je nyní na stolečku , dortík dnes nemá důchodkyně , tak bude sušit hubu,
    nebo si může vzít tatranku. Vláček mě bobkuje, tak asi půjdu dělat na zahradu.;)

2. burds

burds Titán fóra

Johny já měla štěstí a jednu parfémku mám.Ale ten šok ráno když na mne vykoukla si nedovedeš představit.Ted na mne vykoukl textilní mlýn.Jeden mám z úkolu tak tenhle je druhý

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Jelikoz jsem se parfemu nedockala,i kdyz bych si ho dnes urcite zaslouzila,tak jsem si dosla sama ,abych byla v muj krasny den k svetu,Žofinka je muj den,tak si ho uziji,a hazim RT zlute guano na vlak i staje,jdu si to oslavit--Jdu ofis do duchodu:inlove:a jsem zase o rok starsi a hezci pa

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mituli ....vše nejlepší!

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Evičko,moc dik za krasnou gratulku,hned bych ti rekla pojd na kavu i dorti by byl,ale je to asi trochu daleko,vid? tak aspon takhle:inlove:

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable, nevzdávej to. Vypravil jsem 20 vlaků a v každém z nich seděl nejméně jeden bobr + nebo ++. Tak se potvůrky u mně
    rozmnožily. A z 18. se mi před chvílí povedla parfumérka. Ještě dvě tajemna mám na ploše. Počítám, že se 2 potvory zase vrátí, ale
    tentokrát mě už nedožerou. Svou lištu jsem teda uklidil důkladně. Hezké odpoledne.
    :D:D
    A všem Žofkám všechno nejlepší k svátku.
    Je zvláštní, že dneska neprší.
    xD

Zjistil jsem, že i drobecbobo měla parfumerii z 18. vlaku. Že by nějaká magie?
    xD

Naposledy upraveno: 15/5/15
  7. dododo53

dododo53 Expert fóra

Holky, nemlsejte takhle na dálku, nebo se, až se uskuteční celorepublikový sraz nás závisláků, ukrutně přežereme.xD
    Jo-pajaable: K tomu přejmenování farmy, tebou navrhované asi neprojde, pokud to Varunovi překladač přeloží správně, ale co takhle Farmedrama?;)

8. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

mituli taky se přidávám s gratulkou a jelikož neumím vkládat obrázky,tak aspoň malé přání.

Všechno nej,
    ať je Ti hej,
    ať se můžeš pořád smát,
    radost kolem rozdávat.
    Nikdy smutku nepodléhej,
    v životě jen štěstí hledej.
    I když už jsi o rok starší,
    neber to moc vážně,
    když se člověk netrápí,
    je na světě krásně.

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

mituli Promiň spletla jsem si nicky,pochopitelně přeji také vše nejlepší[​IMG]
    [​IMG][​IMG] [​IMG]

10. mituli

mituli Polobůh fóra

bludičko--moc dik:inlove:marketko--to je hezke:inlove:

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mituli, já už jsem si užila, ty si užívej právě teď. My, májová koťátka, musíme držet při sobě.

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mituli - všecičko nej, od RT se nenech rozházet (vždycky říkám, že mě může naštvat jen inteligent) a užij si to se vší parádou :inlove:

13. burds

burds Titán fóra

Mituli take přeji vše nej krásnou náladu,hezkou oslavu a hlavně zdraví.To my babičky potřebujeme na hlídání vnoučat.

14. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Mituli, pozdě, ale přeci (před chvílí jsme dorazili domů). Moc velká gratulace k narozeninám. Užij si to! I Krakonoš Ti přál a počasí se vydařilo, viď.
    A třeba RT Ti k narozeninám z expresu pošle něco co nemáš a z TS bude želvička. Moc bych Ti to přála.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mituli ... nemáš zač a dortíček Ti ještě k přáníčku posílám.

Jelikož mě RT řádně vytočilo, byla jsem raději pracovně na zahradě. Tráva se asi také
    pobláznila, sekala jsem znovu. A k tomu všemu zdržovala a doletěla návštěva - sršeň.
    Pěkně velký, vzteklý parchant. Kdo z vás potřebuje zhubnout, doporučuji. Chvíli mě
    honil po zahradě, já zdrhla domů. Říkám si , už bude čistý vzduch , odletěl, tak jdu zase
    sekat. Vylezu, nikde nic, začnu sekat a už si to proti mě žene. Rozzuřený jak na býčích
    zápasech. Honička a já zase vyklízím pole. Ven jsem šla až po půl hodině, vyzbrojená
    sprejem na podobnou havěť a dobrý , neobjevil se. Sekám , makám, rozhlížím se , všude
    klid . Jsem na druhém konci zahrady, sekačku na chvíli vypnutou a odpočívám , když slyším
    ten zvuk. Byl tam zas a moje zbraň, kde jinde, než na stolečku , k mojí smůle moc daleko.
    A zase začal útočit. Tak rychle jsem ještě neběžela, ani jsem nevěděla, že jsem toho
    schopná. Doběhla , popadla sprej a začala kolem sebe stříkat jako pomatená ...jestli jsem
    ho postříkala nebo ne, vůbec nevím, páč jsem v té chvíli byla jak smyslů zbavená. Už se
    neobjevil. Syn si ze mě utahuje, že , jestli jsem ho stříkla, zmutuje a zítra přiletí ve velikosti
    vrabčáka a pak se mám těšit. Bože, já mám dítě kopyto, co si ze mě dělá srandu, že
    jsem takové jelito a se vším se mu svěřím. Asi ho vydědím. xDxD

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Vrátili jsme se z menšího výletu a koukám tady se oslavuje ,
    jedná farmářka má narozeniny a do důchodu vstupuje .
    mituli , velkou kytici růží nebo kopretin,
    dárek s velkou stuhou.
    Co ještě sis přála? Už nevím,
    ale snad slunce nebo nebe s duhou?

Lásku všech blízkých i vzdálených,
    které máš ráda.
    Štěstí a málo zmýlených,
    smůle ukaž jen záda!

Kluci (chlupáči) , unavení z výletu , tu zase leží jak... už vím, proč se říká "jak spráskaný pes" . Jsou našponovaní jak žížaly
    na studené podlaze,jen hlavy si opírají o polštářky a jsou jak pěny a já jsem se vrhla na odtajnění . No a co myslíte ?
    Hurá , mám bobry ++ " velebnosti, asi budu blejt " .

No...asi nebudu , vedle se ukázaly růžové včely . Pěkný bonus k bobrům .
    S radostí přivítám další bobry, pokud se tam zase objeví něco růžového nebo "pták s pyskem"

17. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Mituli,přeji všechno to,co potěší.krásné narozeniny - všechno NEJLEPŠÍ!!!!!

18. Simissek

Simissek Pilný autor

Milá Mituli - přeji Ti k narozeninám všechno nejlepší :) a posílám na dálku květinku (mou nejoblíbenější)

No a ze dvou "dárků" z vlaku vykoukli obyč.psi a oranžoví chameleoni - no, parfumka to sice není, ale alespoň nedorazili bobři a jiná jim podobná havěť (třeba žluté slípy....:p)
    Tak pořád přemýšlím, jestli dobít kredit a koupit nějaký ten TCH - no ještě uvidím.....

19. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tak som nejako obmäkla a kúpila jednu sadenicu. Bobra som totiž stretla dnes pri našom rybníku, tak dúfam, že nevylezie aj z tej stajne. O chvíľku dozreje, tak prídem zvestovať, držte palce

no teda, nie bobry ale ježe

20. mituli

mituli Polobůh fóra

Vsem moc velke diky za pranicka,hrejou:inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.