ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

vavovi - gratulka k postupu:D. Přeji všem pěknou neděli. Je chladno a zataženo,tak farmaření na farmě a v reále musí počkat na sluníčko.V šlechtění ať se daří. Amálku vracej se častěji, Tvůj závozník nemá chybu.

2. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem vespolek, ahoj milí závisláci . Jsem v jednom kole , ale nedalo mi to a musela jsem tady nakouknout,
    než se přihrne druhá polovina gratulantů, která byla včera pracovně zaneprázdněná.
    Včerejší míse bramborového salátu a hrnci řízků jsme se podívali na samé dno, chlebíčky zmizely také ,
    takže od rána jsem tady baletila u sporáku , ale už jsme byli i na procházce .
    U nás je také brrr, mezi opadajícími lístky z kvetoucího stromu, začalo dokonce poletovat něco bílého, studivého ,
    tak jsme se raději vrátili domů na kafíčko.
    Dědeček jel pro rodinku jedné dcery , druhá dorazí také za chvilinku , tak já jdu obsadit tulidomek a
    pomalu připravovat mňaminky na stůl .
    Prozatím pá a jestli v noci nepadnu za vlast , tedy za rodinku ,:inlove: tak si vás přijdu aspoň přečíst.

Koukám, že mi tady ten Rex ukradl z moji kytice jednu růži a letěl s ní přímo do Závislákova.
    Je pro vás , pro všechny a gratulace i všem postupujícím.

Last edited: Apr 24, 2016
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné poledne z Brna xD ... sluníčko razí, jen je docela zima :sleepy: ... gratulka všem postupujícím a ..
    ... Amálku? .. hele, žádný receptík? ..nebo něco zvláštního z cizích krajin? :D .... na oběd taky řízečky a lehký salát (brambory, porek, cibulka, sladkokyselý nálev, sůl, pepř, bazalka) ... máme rádi :p ... už jsem došlechtila, koupila další dva nejvyšší do "polívky" v družstvu a všechny ostatní šlechtěnce prodala! Konto hodně naskočilo a jsem s tímto spokojená :p. Moc se těším na nového tygříka, ale snad nepředbíhám událostem? ... se necháme překvapit, co to vlastně bude za exot xD ... všem hezkou neděli a já utíkám pryč ;) ...

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojte závisláčci,
    tak na chalupu jsme dnes neodjeli, já typická rosnička jsem začala ráno kolabovat, tlak krve zase šílený, ale do oběda se ustálil, po obědě šel sníh s deštěm, proto to zle, teď už je mi docela dobře. Dcera postavila diagnozu - vyhysterčila jsem se prý s odjezdem, no zabaleno skoro mám, možná zítra druhý pokus:D. Manžel vzteklý jako opičák, měl své plány jak se opít s mým kamarádem - skoro bráchou, vyrůstali jsme spolu od 3 let.
    BB jedu, ale žádné senzační přeskoky, ty snad byly mimo něj na začátku akce. Za zámky zakoupeny několikery neonky, snad je využiji při O+D.
    Přeji hezký zbytek neděle a snad zítra pozdrav z Krkonoš;)

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Viky, mám s tlakem taky problémy, ovšem já když kolabuju, nikdy nevím, jestli jsem vysoko nebo nízko. Ale co mi trochu pomáhá, je černý bez bobule, šťáva, marmoška i čajík. No a česnek. Bez toho bych ani nemohla být - každej Drákula by si přede mnou uplivl.

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, konečně jsem vás dočetla, gratuluji k svátkům, narozkám a postupům:inlove:

Konečně mám trošku klidu, jednu partu kanalizační jsem musela vyhodit-bohužel zálohu odmítli vrátit-, druhá přifrčela včera, začali v devět a končili v 11večer, při halogenkách. Je HOTOVO. Mám toho 42m kolem baráku, protože do silnice je koupelna, kuchyně :eek:a do dvora WC a prádelna No horor.

Dnes trošku šlechtím, nic neskáče a asi brzy usnu:p;)

8. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Hezké odpoledne všem milým ze Závislákova :)
    Gratuluji všem k postupům a lacrima1 všechno nejlepší k narozeninám, hlavně zdraví a taky štěstí ( na Titaniku byli všichni zdraví...).
    Viky007 - hlavně klídeček...

Dneska se mi podařilo doháčkovat deku pro miminko...po několika měsících...takže mi to venkovní fujtajblíkové počasí naprosto vyhovuje... ale jdu se trošku vychladit, aby mi chutnalo kafíčko, až se vrátím. Pá :inlove:

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

lacrima1 taky nevím jestli slavíš ty nebo někdo z rodiny... :D Hlavně si tu oslavu užijte :inlove:

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lacrima - neslavíte náhodou Jiříka? Tak to máte dneska jak v Kensingtonským paláci, ne? Podle receptů a tvého nasazení soudě. Já osobně nemám svátek Jiřiho ráda, neb vylézají hadi a štíři. Se štírem se snad nějak domluvím, s hadem ne. Jak pravil můj nebožtík: Nikdy jsem netušil, že moje žena zvládne tříčárkované C. Však měl taky potom dva týdny tichou domácnost, protože pak jsem nevydala ani to b.

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím Holky a Sousedé...

Tak jsme doma z výletu, málem jsme zmokli ale už jsme tu.
    Před K. Vary nás chytla taková (chumele meleme) že jsem jel 30 km/h
    Ale před Sokolovem jako když mávnete kouzelným proutkem...a

Laci: Pokud si dobře pamatuji?
    Gratuluji k výročí...

No a já taky něco..!

Nebyl jsem pro to na hradě ale úplně jinde.
    :D

Přeji pěkný podvečer.
    Já jdu oslavovat...

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Jaruško, moje milá sousedko, také se připojuji s přáním všeho dobrého a dobře to oslavte! Radku, velká gratulka ke vstupu do klubu kanonýrů (100) . Mně chybí ještě 12 mega, ale už se řítím! U nás oslava byla krásná v 19 se všichni rozjeli domů, zůstala jsem zase sama, naláduju nádobí do pomocnice a hodím kopýtka nahoru! Dnes byla pěkná zima celý den, okolo 14 začalo pršet a do toho poletoval sníh, fouká stále studený vítr. Přeji krásný večer a zítra zase pa pa a s chutí do dalšího týdne!!!;););)

13. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Jonsdorf- velká gratulka ke krásné stovce :D:D.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Velká gratulka Radkovi k 100 ... vavovi k 92
    lacrimce všechno nej .. nej .. a nej [​IMG]

15. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahojky závisláci,
    dneska den samý fofr. Manžel je Jíří, takže pozdní slavnostní oběd s mladými. 2 kachny, bramborové a houskové knedlíky, 2 druhy zelí a polévka s játrovými knedlíčky, Byl to fičák, ale povedlo se, všem chutnalo.
    Občas jsem si odskočila sebrat mláďata a i tady se zadařilo- dodělala jsem bobry a psy, takže už mi zbývají jen myši a bude hotovo, pokud nám zase nenarvou další nové zvíře.
    Gratuluji všem, co postoupili a přeji hezký pracovní týden. Ráno všichni pravou.

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Viky007 držím pěsti, abys mohla zítra odjet na chalupu.
    Měla jsi hodně nepříjemných problémů a tam přijdeš na jiné myšlenky.

Všem přeju dobrou noc a krásné sny
    a vykročte tou pravou nohou do nového týdne

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný pozdní večer, musím vám sdělit moje pěstitelské úspěchy: postavila jsem růžové pandy, růžové velbloudy a růžové koberce! V rohu se krčí jedna počítačová myš, došly parfémy a skončil BB. Také jsem dnes skočila do 307 na baha. Takže se dá říci, že jsem úspěšně zakončila tento víkend! Přeji klidnou a dobrou noc!!!;););)

18. lacrima

lacrima Ikona fóra

...tak tohle jsem já , to mírumilovné zvířátko, na kterém
    se veze ta nádherná dívka

19. mituli

mituli Polobůh fóra

Viki007-tak od nás jsi vzdálená asi 40km.,no to je kousek;)Celý den poletuje sníh ani nos jsem nevystrčila i chlupáči jen jukli a šup do peřin.Všem co slaví hodně štěstí-zdraví,Radku gratulka:inlove:,tak hezkou dobrou noc a pěkný začátek týdne pá lacrima-jsem taky býk:music:

20. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

lacrima - všechno nejlepší, zdraví, štěstí, dlouhá léta a hlavně - všechno špatné, ať se Ti z dálky vyhýbá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Status:
Not open for further replies.