ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné, skoro poledne s východu moravy, venku ještě krásně ale chladno - jen 12 st C.:)Gratulka všem oslavencům a postupujícím do vyšších levelů jak na farmě tak i na baharamce:pJinak v pozdních nočních hodinách jsem dokonal postup na Baha - level 318 a na Farmičce leve Nr. "100"o_O:D:p"Konečně jsem tam / v klubu 100/;)Děkuji Všem za přáníčka:pk postupu:D

Last edited: Apr 23, 2016
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

hubabuba ... gratulka k úžasné 100 a na Baha 318 ... vážně jedeš, jsem tam hodně daleko ;) (myslím za tebou) ..

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné sobotní odpoledne, nejprve gratulace huubabuba1968, k top metě 100. Počasí příjemné, neprší, sluníčko se zatím schovalo, mulčovací kůra na zahradě, tam kde má být, dosetá tráva, zalito, odpoledne sjedeme nakoupit, zítra přijdou na návštěvu Jiříkovi synové s rodinami, budeme slavit Jiřího, nejstarší syn je taky Jiří. Mějte se fajn a večer pa pa...;););)

4. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

hubabuba - veliká gratulace k postupu do 100 lvl, teď už to půjde jedna báseň.

5. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Ahoj, ahoj, ahoj
    hlásíme návrat z EU, cesta fajn, počasí super, zážitků plno

8 dní, 3800 km. Německo, Lucembursko, Belgie, Francie
    PS : v pondělí zase jedu, ale sám
    ;):D:inlove:

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jéjda,Amálku vítej .To jsem ráda,žes zajel i k nám do Závislákova.
    No,a když tedy odjíždíš až v to pondělí,neměl bys tam někde schovaný nějaký fajn
    receptík ? Mě se už docela stýskylo po těch Tvých mňamkách :D:D.

7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    Amálku - vítej z cest, smekám klobouk před Tvým nejen řidičským, ale i rodičovským výkonem, máš krásného prcka, obdiv i jemu, že to takhle zvládl.
    Pozor - je mega den!

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké sobotní odpoledne. Prší, místy se sněhem, zima.
    Byla jsem celý den pryč, udělám farmu a dám kávu.
    Mega BZ poprvé vynechávám, stejně jsem vynechala i
    nedávné tajemné sazenice a také poprvé, takže novinky
    nemám. Nechodila jsem farmařit, tak je koupím příště.
    Svět se nezboří ...

Zdravím Amálku ! Ráda tě tu zase vidím.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pajaable/Evičko. jak ráda tě tu vidím a čtu. Nemusíš hned běhat závody, ale choď a koukej kolem sebe, kočko! Začíná jaro....

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásný podvečer, všem závísláčkům.
    Konečně jsem dorazila na chalupu a musím říct, že jaro vypadá jinak.
    Je tady zima, ale za ten týden, co jsem tady nebyla, vykvetlo hodně kytek a tráva je zralá na sekání.
    Až se trochu oteplí, bude zase co dělat.

Amálku, moc tě zdravím a jsem ráda, že jsi zase na chvíli mezi náma.
    Máš prima závozníka, jen škoda, že s tebou nemůže jezdit častěji.

11. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

huubabuba1968- velká gratulace k postupu do vyšší hry. Když jsem začala hrát(září 2011) tak to byl můj cíl a když se nyní k němu pomalu blížím(98) tak to určitě nebude konečná. Amálku, také vítám z cest a malý závozník je super. Co se vařilo na cestách nebo na jakou pochoutku jsi se nejvíc těšil domů. Šlechtěníčko jsem si dnes užila. Potřebovala jsem 18 velbloudů mumií do úkolu, měla jich polovinu, ale zadařilo se- nějaký přeskok tam byl, ale nic moc. Uvolnilo se mi jedno místečko v sousedství, kdyby někdo měl zájem...Přeji všem hezký večer Lada

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

amálku, vítej z cest zase doma. To se Ti to jezdilo, když jsi měl takového závozníka. Evičko, jsem ráda, že jsi zase mezi nám i když třeba jen na skok. Odpoledne začalo pršet, pěkně se ochladilo a začal foukat studený vítr. Zítra má být ještě hůř, ale doma je teplíčko, topení topí a když si k tomu uvaří groček, tak to nemá chybu. Přeji příjemný večer a potom i dobrou noc!!!;););)

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré studené ráno. Neprší, mraky a +2.Všem Jiříkům vše nejlepší k dnešnímu svátku!!! Dnes poprvé ho budeme slavit bez mého Jiříka. Přijedou jeho kluci s rodinami, tak si uděláme pěkné odpoledne. Přeji pěknou neděli, z tajemných chlívků vše skončilo v liště, ale to nevadí, nektarinky už přináší ovoce! Přeskoky se nekonaly, došlechtila jsem alespoň něco do úkolů, ale ještě toho hodně chybí. Budu moci postavit růžové pandy, ještě bych chtěla růžové koberce, ale to někdy příště. Už mám skoro prázdnou stodolu a to jsem měla přes 800 vellbloudů. Hezký den všem! Zdena;););)

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Prší a prší, venku je zima, už jsem došlechtila a tak zbývá jen uvařit oběd,
    třeba bude odpoledne lépe.

Všem Jirkům přeju krásnou oslavu svátku.

Mějte krásný den

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Hojky, bando závisláků:pPřeji krásnou neděli, venku je sice hnus a zima:mad:Gratulka všem oslavencům a postupujícím na baha i farmičce.:)Doufám že šlechtění se taky daří a s přeskoky jsou všichni spokojení:D

18. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Zbloudilcům přeji šťastné návraty. Jiříkům vše nejlepší.
    Včera jsem poskočila na farmě na 92 a do 93 zbývá hektar tak uvidíme.
    U nás je zima, sice pokukuje svítíčko, ale stejně jdu zatopit.

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Přeji vám všem krásnou neděli. Postupujícím gratulka, pěkně tady chvátáme ;)

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Přestalo pršet a začalo chumelit. Je to apríl, jak má být​

Thread Status:
Not open for further replies.