ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A tatarka by k tomu nebyla? Nebo nějakej správně namíchanej dip?
    S tím mazlením bacha, kdysi jsem slyšela, možná u Sedmilhářů historku, jak si jeden připlácl na čelo při obracení smažák - a pak byl problém ho dostat na pohotovost, protože odmítal se kamkoli vypravit se sýrem přismaženým na čele - a manželka mu to chtěla maskovat puntíkatým šátkem (tenkrát to ještě nebylo běžné jako dneska) a jak se s ním pak málem vybourala sanitka, když to vyprávěl saniťákům.....

2. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Gratulace všem, co postoupili.
    evainfo specielně ke 107 lvl. To je super výkon.
    Máme krásný den, po týdnu zase posekaná tráva /krásně to voní/. Květinové záhony je radost pozorovat.
    Hezký zbytek dne a klidný večer

3. burds

burds Titán fóra

Evainfo i lott lott gratulace k postupu.V Úvalech je celý den moc hezky tak jsem se vypryvila až dolů do Úval.Jinak chodím jen do Penny a to je na polovině cesty.Akce s neonkami hotová,stonek pracuje.Už se těším na BB jak budu zase nadávat že mi to jako obyčejně nepřeskakuje.:D

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Holky ... já mám jen 105 :p ale i tak moc děkuji ;)
    Ten BB na pátek je fajn ... sem si šla vypnout stonek ze zásuvky, by mě večer už nefungoval :D

Naposledy upraveno: 21/4/16
  5. jana563

jana563 Dozorce fóra

Evainfo....s tím sýrem bezva nápad.Vždycky mi naštve že se umatlá celý talíř.Díky.

6. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahoj všichni závisláci. Gratulace postupujícím - hodně úspěchu v dalších lvl.
    Akci hotovou nemám, čekám na BB. Alespoň budou srdíčka a nebude mi líto, že to nepřeskakuje jako za starých dobrách časů, kdy šlechtění začínalo.
    Radost z nádherného dne pokazila zpráva o počasí, kdy říkali, že má i padat sníh. Tak uvidíme.
    Pajaable je super, že jsi zase alespoň prochu s námi.
    Hezký večer všem

7. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

evainfo - to nevadí, stejně jsi o 1 přede mnou

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Zdárek, všeci závisláci i závislačky:pGratulka všem postupujícím na baha i farmičce;)Rovněž gratulka všem oslavencům:)Baby boom je konečně zítra tadyo_ODnes nebyl čas vůbec na nic, natož na farmu-.-, takže srdečné pozdravy z východu zasílám až teď v podvečer:D Pozdě ale přece:p

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Juchů, mazlení to já moc rád. Děkuji ti, lacrimo, za návod, leč u mně to bude asi marný.
    Beztak mi hermelínek z toho těstíčka prchne?
    Dnes jsme měli přenádherně, alergici si přišli na své a milovníci sekaček jakbysmet.
    :D

Edit
    Víš, eviku, ono ani o tu kosu moc nejde. Posilovna je to ohromná, to ne, že ne.
    Ale ta už není v módě.
    :D
    Jen u některých se mi sekačka jeví jako posedlost nebo závislost.
    Když se s ní neproběhne každé tři dny, pak není ve své kůži.
    xDxD

Naposledy upraveno: 22/4/16
  10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrý večer, milí závisláci,
    opravdu bylo dnes nádherně všude, já jsem to dnes vzala z Prahy na západ a můžu to jen potvrdit.
    Mikešku, dnes už se kosou asi moc neseká, ale když to někdo umí, tak to stojí za to. Je radost se na to dívat.

11. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Přeji všem sladkou dobrou noc.;)

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Konečně jsem dočetla všechny novinky, bylo jich za celý den hodně.
    A zítra jedu pro změnu zase na východ (na chalupu).
    Dnes jsem se přistihla, když jsem jela po D5, že pod některými místy si představuju lidi z farmy.
    To jsem dopadla, co? Asi to bude nějaká závislácká úchylka.
    Mějte krásný večer, hezky se vyspěte a ahoj.​

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

evainfo, gratulka ke 105 a lott_lott, gratulka o 10 méně! Přeji pěkný pozdní večer, na zahradě vše uděláno, zasazeno, zítra přijde vnuk posekat trávu a navečer jdeme popřát dceři k narozeninám! Ráno přijdou zkontrolovat výměníkovku, nějak nám prokapává, snad to bude jenom těsnění.Potom sjedu pro kytičku, dáreček už mám. K obídku bud hermelín s brusinkami a tatarkou. To já můžu!!! Už jdu raději do postele, než začnu vymetat ledničku! Přeji dobrou noc a zítra ahojky všem milým závislákům!!!;););)

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pěknou půlnoc Holky.
    Tak šup kdo chce, ještě mám misto v sousedech!
    Ať to superkrmivo má večer kde přistát.
    Přeci ho nenecháme RT!
    Přeji dobrou noc ,nebo veselé ráno všem.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky. Gratuluji nově postupujícím !
    Makala jsem přes den venku , abych se odreagovala a
    vzhledem k tomu, že zima byla dlouhá, staré tělo odvyklo
    venkovní práci a já po večeři odpadla. Přeji všem dobrou noc.
    :inlove:

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Pod heslem "ranní ptáče, dál doskáče", jsem vyskočila z postele
    vyklidila jsem farmu, ale asi skočím zase zpět. Ještě je brzo na nějaké další akce.
    Od 18. hod je BB, ale už několikrát mě nemile překvapilo,
    štěstí asi zkoušet nebudu, ještě si to rozmyslím.

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Jonsdorf ještě máš volno? Holoubek mi píše že neexistuješ :sleepy:
    Pročistila bych málo funkční sousedy...

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné a slunečné ráno i když jsou pouze 3 stupně. Těsnění vyměněné, tak snad to bude v pořádku, ořezané větve z jehličnanů odvezené , farma přesazená, zvířátka poklizená a já vyrážím do města. Přeji pěkný den i když pro mne nezačal tak dobře, nenastartovala jsem noťas, ale ještě je v záruce, ta ho tam v pondělí budeme muset odnést. Tak si užijte poslední pracovní den tohoto týdne a těšte se na víkend!!! To se týká pracujících a my důchodci máme každý den, jak si ho uděláme! Pa pa...;););)

19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahá, moje chyba, omlouvám se...
    Tak na farmičce jsem:

Jedno místečko Ti držím janaj

20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný sluníčkový den Vám přeji všem .
    Chvátám za kamarádkou na pokec,Pepan se dneska vrátí později,tak se nemusím hned pachtit s obídkem.
    U nás dnes bramborové placky z plotny (placki z blachi),je to tak jak píšu,já vím že moje čeština i překlad z nářečí
    je někdy hotová groteska,k tomu kyselá smetana.
    Těším se na BB,dodělám si stoneček a snad mi padne i nějaký ten vyšší šlechtěnec.
    Tak zatím pa

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.