ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Dobrý večer,
    mám na balkóně truhlíky a před 2 roky si v jednom z nich udělali hnízdečko kosíci. Bohužel, když kosice seděla podruhé na vejcích, udělalo se strašné vedro a bylo vidět, že se na sluníčku trápí. Když se letěla nakrmit, dala jsem na zábradlí clonítko - měla jsem trošku obavu, že se nevrátí na hnízdo, ale risk se vyplatil a ze 3 vajíček se vylíhla dvě mláďata - jedno se asi upeklo, když zůstala vajíčka nechráněná na sluníčku. Tak jsem ten rok pozorovala, jak vyrostlo 5 nových ptáčků, měla jsem radost. Jsou to mí oblíbení ptáci.
    Holuby nemusím, jsou moc hluční...

Naposledy upraveno: 20/4/16
  2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Gabraia: ještě že se Ti tam neusadila pechfóglová:Dta je teď krapek větší a na balkón by se Ti ani nevlezla;)

3. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

V tom případě budu doufat a samozřejmně držet palce mojí nové sousedce,aby opravdu zezelenala :wuerg:
    téda né závistí,ale jen v tom teploměru v liště :D.
    Jinak stoneček by byl,horší je to se ,,srdíčky,, čekám na babyboom.
    robin2151 velká gratulka k postupu na bahamaramě.

Přeji Vám všem klidnou noc,pa

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ani nevíš, jak jsem velká, a hlavně, jak neúhledná hnízdečka oproti holubům dokážu zřídit.

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

-pechfóglová- dle Tvého nového podpisu jsi hodně velká:D

6. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Kuk,robin2151 - gratulka k postupu na Baharamce.Dobrou nocku

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

robin2151, gratulka k baha postupu. Krásný večer všem milým, po 19 jsme se vrátili z výletu do Opárenského údolí, bylo pěkně, obloha vymetená, ale šli jsme lesem, tak zas tak velké vedro nebylo. Malé vnučce se to moc líbilo, viděli jsme plno zvířátek (kozy, slepice, krůty, ovce, koníky, prasata, kačeny, netopýra, ptáčky, pejsky, kočičky) a to byl zážitek pro dítě z města. Doma máme jenom kočičky Zuzanku a Nelinku. Čekala jsem, zda nebude BB a ono nic, tak uvidíme, zda ho nedají na víkend. To už taky bylo. Přeji pěkný zbytek večera až skončí Milionář, tak se naložím do vany a potom hajdy na kutě! Dobrou a zítra páček shledáček!!!! ;););)

8. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

ahojky závisláci, všechny vás zdravím.
    Dneska jsem s opět stala identifikovatelným občanem této republiky, Ještě řidičák a budou všechny doklady znovu pohromadě. Doufám, že mi teď někdo nepošle ty ukradené, jako se to stalo mojí kamarádce, že jí po měsíci přišly poštou domů.
    Tady byl krásný slunečný den, jen mám to kazil studený vítr. Úkol na zvířata jsem zmákla ze zásob /sice prasklo pár šlechtěnců/ na neonky čekám, až bude BB.
    Jestli ne, tak to stejně stihnu.
    Přeji všem dobrou noc.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] jsem konečně doma a hned hupsla k počítači dočíst ty stránky :p .. Gabraia: kosíci jsou zřejmě tišší a určitě nekadili po celém balkoně :D ...
    Velká gratulka mamča50 k "farmarozkám" :inlove: 6 roků je vážně pecka :p
    Také Bludička49 všechno nejlepší k narozeninám :) .... a ostatním gratulky k postupům ...
    Vidím tu moc úžasný podpisek -pechfogl- ... a když se kouknu pár správiček nade mnou, kde je hubabuba se svým podpisem hned pod ním :D se cítím jako v pohádkové říši ... "dobro a zlo" xD .. vážně supr a moc se mi to líbí :p

A taky tu už vidím modré delfínky :inlove: a to je dobře :p ... všem hezký zbytek večera ;)
    Jsem si teď vzpomněla ... jak jsem v práci nakukovala a sklízela, jsem nějak hupsla na farmičce na stopětku :D :p

Naposledy upraveno: 20/4/16
  10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci, přeju vám krásný večer,
    robin2151 gratuluji k postupu na Baha 307
    Akci mám hotovou, já na BB nečekám, protože nikdy nemívám žádné velké přeskoky a zítra budu stejně celý den na cestách.
    Mějte krásný večer a dobrou noc.

11. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ještě jednou přeji hezký večer , já jsem právě před chvíli dovařila a nakukuji co je tady nového .
    Zítra budou vepřové plátky na žampiónech , dnes byl smažený hermelín v těstíčku a musím říct , že byl ohromný.
    Dělala jsem ho tak poprvé a kde se hrabe nějaký trojobal.

12. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

evainfo veliká gratulka k postupu!!!!!!
    Jedeme dál

13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ahojte, všetkým gratulka k postupu. Teším sa ako vám to všetkým ide ale hlavne, že sa sem- tam ozýva a Evička.U nás málinko lepšie. Svadba sa blíži,mladí si už vybrali dokonca aj obrúčky. Jediné, čo ma zlostí, sú farári ( svadba bude v kostole - katolíckom). Aké papiere dnes chcú, je neuveriteľné. Už niekoľko týždňov ich vybavujeme a ešte stále sú problémy. Lepšie dnes sobáš civilný, ako cirkevný. Kedysi dávno, pred 40 rokmi ( 17.apríla to bolo toľko), boli farári radi, keď po civilnom , bol aj cirkevný sobáš. Nerobili žiadne problémy. Dnes - pravý opak. Ide ma z toho poraziť. Už aj moja svokra, ktorá sedí v kostole v jednom kuse je z toho na nervy. Ale dúfam, že sa rysuje na lepšie časy.
    Mamička -čakateľka -o málo lepšie. Môj syn - otecko pre Maroška - skutočne obdivuhodný. Aj keď ho má komu zveriť, snaží sa s ním byť čo najviac,venuje sa mu úžasne. (ale ten bordel v byte..., no zachraňujem)
    Prajem všetkým krásnu dobrú noc a príjemné prebudenie.Nech sa darí v bežnom živote i v hre.
    PS akcia dokončená, dokonca aj niečo zarobené ;);)

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Pozdravení všem s přáním slunečného dne.
    Co takhle, lacrimo, prozradit to ohromné tajemství hermelínu v těstíčku
    třeba jednomu kocourovi? Znám ho v trojobalu, ale kdo se má s tím pořád
    patlat. A stejně se mi při smažení rozteče.
    :D

15. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Evainfo-velká gratulace k postupu na 105levl :D. Jdu na pochůzky do města a na trh koupit sazeničky a u nás na oběd je taky smažený sýr( hermelín manžel nejí). Pěkný den všem, zatím je trochu chladno,ale obloha modrá a svítičko začíná hřát.

Naposledy upraveno: 21/4/16
  16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásné dopoledne.
    robin2151 a evainfo ...gratuluji k postupům.
    :inlove::inlove:
    :inlove:

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Neodvažuji se hádat, ale těstíčko může být vajíčko-mouka-mléko a nebo vajíčko-mouka-mléko-strouhanka všechno spatlat dohromady. A nevyztužovat párátkem, i když třeba vkládáte salám. Jakmile si jen píchnete do hermelína, teče jak Mississippi. P.S. Tak vaří kuchař-teoretik. A klidně bych to zabalila i do listového těsta.

18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ránko Sousedé...

(u nás na západě slunečné)

Gratuluji všem co postoupili.

Evče i Robinovi ale i ostatním...

Já se na to také v dohledné době chystám!

19. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

Slunečné Karlovarsko zdraví celý Závislákov. Včera jsem byla na chatě u rybníka-chystám si tam jako každoročně letní bydlení a doba mého stěhování se blíží(vždy 1. května a končím 30. září). Už se moc těším. Na zahrádce pěstuji jen kytičky, zeleninu obstarává syn. Kytičky když pak kvetou to je krása. Miluji fuchsie, ale většinou všechny nepřezimují, tak dokupuji stále nové a těch druhů je na stovky, jedna hezčí než druhá, právě mi došla zásilka 20 kousků nových sazenic. Dnes mám pracovní dlouhou a končím až večer v sedm. Nové neonky už jsou na ploše( musím vychovat nová zvířátka) a stonek už také pracuje. Hezký den všem, gratulace postupujícím. L.

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Taky velká gratulace postupujícím

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.