ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný poobědový čas, je příjemné vidět zase delfínky, zdravím Lišáčky!!! BB se zatím nebjevilo . U nás začalo pěkně svítit sluníčko, fouká vítr, ale až se malá vyspí , tak pojedeme někam na výlet buď do Opárenského údolí nebo na Házmburk. Bude zálet jak Miška bude vstávat. Přeji pěkný začátek akce a budu se těšit, až se vrátím, že bude alespoň malé BB. Krásné odpoledne plné sluníčka a děvčata děkuji za gratulky k mým 6. farmářským narozeninám!!! ;););)

2. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Kuk,zdravím všechny hezké sluníčkové odpolko.Pajaable - vítej

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Zdravím ,v Krkonoších slunečno,chladno a od hor nepříjemně fouká(asponˇmi uschne prádlo).Ráno bylo trochu hektické-přijela paní doktorka k čičikům,proběhlo očkování,odčervení a nové obojky na klíštata,tak si to umíte představit,potom jsem je vypustila ven a dotedˇse ještě neukázali.Jsou to nevděčníci,takovejch peněz a oni takhle;).K obědu dnes chlupatý knedliky,bůček na medvědím česneku,sklenařické zelí,fuj já se tak nacpala,že budu muset až na Sněžku abych ty kalorie rozchodila.Jdu si udělat kávičku a budu tulit pá

4. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem.Pechfogl-krásný nový podpisek. Pajaable vítej zpět. Dnes na oběd zelňačka a palačinky. U nás polojasno,trochu pofukuje a je chladno. Přeji klidné šlechtění, BB by byl vhod. Za chvíly čas na kávičku.

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Hlásím ukol splněn a ted ještě zámky :music:tak už i zámky nazbirané a musím konstatovat,že přeskoky při šlechtění lepší než při bumu:mad:

Naposledy upraveno: 20/4/16
  6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Mám to taky a stonek už pracuje

7. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne.
    vavovi- je mi líto, ale na farmě 55mil mám už plno.
    Akci zatím nedělám. Mám málo zvířat.;)-.-

Naposledy upraveno: 21/4/16
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, pajaable, Danieli, vítejte. A teď už prosím jen katastrofické zprávy typu: Někdo mi ukradl ventilek z pneu. Na záhoně je krtek, apod.:)

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

CHceš katastrofickou zprávu? Tak jo! Písek mi vysypali přímo přes budoucí výkop:cry::cry:Jinak krtečci podle té hromady mají malé úhledné hromádky:p;)

10. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,zdravím Vás všechny,ale hlavně pajaable,že zase přišla mezi nás:).Jo také hlásím jedno místo volné u sousedů,tak kdyby někdo měl zájem;).

Naposledy upraveno: 20/4/16
  11. -pechfógl-

dasa1143: Můj dědeček krtince sbíral - prý je to ta nejlepší přežvejkaná hlína. Pak do toho přisypal trošku kompostovaného humusu z lesní hrabanky - a to byla rajčátka, to byly jahůdky!

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Zdravím všechny pilné v Závislákově.Ještě jednou všem děkuju za gratulace. :inlove:Moc potěšily.Pechfógl krásný podpísek a hubabuba ten tvůj je takový nádherně strašidelný-moc pěkný.
    *Kuliočko* zkus mě písnout na farmu puska54,možná tam mám ještě volné místo.
    Jinak byla jsem se kouknout na neonky,dohodila jsem pár šlechtěnců a ještě počkám,mám plný tulidomek,tak uvidím,co vypadne.
    Pajaable cítím s tebou a jsem moc ráda,že už je trochu líp.

13. -pechfógl-

Dnes nemám dobrý den, tak sem vkládám něco, co možná potěší vaše očko.

14. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Hop- při sklizni na baha 307 :D.Neonky už jsou doma i bez BB. Pěkný večer všem.

15. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak to se mi ještě za tu dlouhou dobu hraní ještě nestalo.Dnes mě jeden hráč požádal o sousedství
    já jsem si ho v dobré víře hned přidala.Jaké bylo moje překvapení když jsem koukla do lišty a u jeho nicku
    bliká červené světlo jako hrom.Chtěla jsem jej hned smést do popelnice,ale bohužel....to můžu až za 7 dní
    jak jsem byla ihned informována.Už se Vám to někdy někomu stalo?

Jinak Evičko vítej,jsem moc ráda že se pomaloučku vracíš mezi nás,už se nám všem hodně stýskalo.
    Tak zatím pa

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

kerryhill, třeba zase začíná hrát a hledá sousedy, já jsem rok nehrála a když jsem se vrátila na farmu, měla jsem tam staveniště.
    Díky sousedům se farma dala zase do pořádku. Ty sousedy mám dodnes. Uvidíš, jestli na tom není podobně, jako jsem byla já.

Evičko, pajaable ahoj, jsem moc ráda, že jsi nám napsala

17. lacrima

lacrima Ikona fóra

18. -pechfógl-

Mně se to stalo, ale neplaš se, někde něco na něco nereaguje - mělo by se to zazelenat během příštích hodin.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný den přeji :) ... jsem v práci a po dvou dnech se snažím dočíst pár stránek .. jsem teď narazila na dotaz ohledně holubů ;)
    Se snažím občas otevřít a drobet v kuchyni vyvětrat a jak to vypadá? ... Celý balkon i s dveřmi je něčím divným nahozený xD ...
    a stále se ozývá hrozný křik a rachot o_O ... jsem tam měla složené papírové krabice a teď jsou divným způsobem rozložené (snad na poschodí) :D. Rodiče malých holoubátek se rozhodli, že hnízdo je málo a postaví si panelák z krabic xD ... strašně to rachotí, když vlezou dovnitř a krmí je. Před pár dny si pozvali i příbuzné ... jsem tam napočítala 13 holubů :oops: a zřejmě i mě berou do rodiny, protože když otevřu dveře ... čumí na mě a ani se nehnou xD ... dokonce i mládě jsem měla u nohou .. vykroucenou hlavu ke mě a ani nemrklo :D. Jsou už velcí a jenom doufám, že to osazenstvo přišlo proto, aby je naučili létat xD a bojím se toho, že můj balkon pojmuli za svůj další domov. :mad: Tak jsou živý, tlustí a mají už peří :p...

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, hamoun hlásí: dvoje dekorky, fujtablové chlívky i stonek jsou doma 8) Teda ne doma jako doma, ale doma na farmě ;)
    Jenže ve stájích a chlívcích se krčí posledních 18 koníků, 30 prasátek a 2 moráci... parfémy došly a SK zbylo 229 z původního počtu přes sedm set... co už, každá sranda něco stojí :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.