ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lacrima

lacrima Ikona fóra

mamča50, Zdeničko, napsala jsi tady vše o mé nejmladší dceři.
    Mohu k tomu jen dodat, že se narodila moc brzo, opravdu hodně předčasně, takové malilinkaté kuřátko... no a teď , po všech těch peripetiích a útrapách, co následovaly , je z ní šikovná a úžasná ženská ,prostě "baba jak lusk .":inlove:

Naposledy upraveno: 17/4/16
  2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) a zase je komu gratulovat, koho pochválit, tak gratulka pilným farmářům, pochvala aničce-malířce a hezkou dobrou noc všem ...

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Moje milá, farmářská zlatíčka ! Děkuji za vše a přeji dobrou noc.
    Milena1951 ...gratuluji k postupu !​

4. jana563

jana563 Dozorce fóra

Pajaable je fajn tě zase vidět.

5. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Milena1952 - gratulace k postupu.Aničkamalířka-krásné pomůcky,Pepíčkovi velká pochvala za obrázek,je šikula:D. Přeji Vám pěkný začátek týdne, u nás celou noc pršelo a ochladilo se.

Naposledy upraveno: 18/4/16
  6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

U nás to také vypadá na celodenní slejváček,ale nevadí,nemusím se zahradou
    plahočit s konví v ruce.
    anickomalirko já jen zírám co všechno dokážeš vytvořit.A Pepíček je moc velký šikula,ten obrázek se mu
    opravdu povedl krásně namalovat.
    Všem Vám přeji příjemný start do nového týdne,já si běžím udělat kofeinový doping,a už se nemůžu
    dočkat odpoledne,ale to určitě nejsem sama......
    Tak zatím pa

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - naprosto ti rozumím.
    Já pocházím z mnoha sourozenců. Zdálo by se, že proto odchod některého z nich bolí méně.
    Ale není to tak. Bolí to pokaždé stejně, ale častěji. Za posledních 5 let nás zůstala jen polovina.
    Tím chci jen říct, že každou ztrátu blízkého musíme překonat a přebolet. Jinak to nejde, protože
    život jde dál a na nic se nás neptá. I kdybychom jej kolikrát chtěli v nějakém bodě zastavit.
    :)

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné, bohužel už né slunečné ránko přeji všem závislákům a závislačkám:pGratulka všem co postoupili do vyšších levelů;)Doufám že jste všichni včera již končící akci zvládli:)Jinak " PAJAABLE " vítej zpět :) Už aby bylo 14.00 hodin jsem zvědav na ty nové sochy na bahao_O

9. Ahoj bubáku (hubabuba1968) téééda, máš moc krásného bubáka :D fakt, hezký avatar a ještě hezčí podpis - oba "sedí"

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jůůů, hubabuba, ty jsi zelenej :D Dobře ty :D

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkné pondělí a celý týden všem :music:
    hubabuba1968 bojím...bojím... xD Tééééda to je špicovej podpis

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Jé díky za lichotky, :pAle na můj vkus je té zelené až moc , tak se ještě bude upravovat:Dale jen barva;)

13. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezké pondělní ráno a určitě hezké je, protože na mě tady dnes vyskočili delfínci a za nimi Evička - pajaable - vítej znovu mezi námi.

Taky se moc těším na dnešní odpoledne - jinak ta současná Baha byla už nuda. V Alchymistovi se musím ještě projíst do 5, abych mohla využívat nový recept. Mějte všichni hezký den, i když je dnes zamračený.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dník všem :) dnes jsem na volnu, ráno nějaké objednávky s šéfíkem a celý den odpočinek a hlavně konečně prolézám farmičku z vrchu až dolů :p .. Milena1951 gratulka k postupu :)

anickamalirka: jako vždy nemám slov a vážně nechápu, jak to vše zvládáš :). Klidně se pochlub tady i jinde, protože
    máš čím a určitě se na tvoje hezké a praktické pomůcky všichni rádi díváme. Pokud říkáš, že sebechvála smrdí ;) .. jsem si teď udělala "tvarůžkové" chlebíčky (jsem měla hroznou chuť a přítel je nesnáší) :D ... jen, že asi nevíš, co vážně smrdí xD :p ..

hubabuba: .. jsem si všimla toho podpisku už v jiných tématech a je to vážně pecka [​IMG] i barva supr a mě osobně se moc líbí :D ... hlavně tam nepřidávej moc hnědé xD

[​IMG] pajaable: .. je moc fajn tě tady zase vidět :p ... sis nevšimla, jak to tu hned ožilo? [​IMG]

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dopoledne, u nás modrá obloha, sem tam bílý mráček a sluníčko svítí!!! Je trochu chladněji, ale velké teploty neslibují po celý týden! Přeji pěkný den a těšme se na novinky na baha. Za chvíli odcházím do města a později odpoledne zaběhnu se podívat, co nového v Závislákově! Pa pa...;););)

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

hubabuba: Mně se o něco víc líbila Ta s kosou.

17. mituli

mituli Polobůh fóra

Pěkné skoro poledne,Krkonoše-polojasno,docela to ujde.Tak copak máme k obídku??:pUnás dneska ledvinky na cibulce s rýží,ty mi noc rádi.Souhlasím s -pechfoglovou-mě se taky líbila Ta s kosou.Netrpělivě čekám na druhou-co to bude a co dám,máte už někdo promyšleno co vyměnit nejdříve,tak se podělte prosím,mám v tom trochu zmatek. tak dobrou chutˇk obědu a pěkný den pááá

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hned po ránu jsem absolvovala jednu preventivní prohlídku, mám přijít zase za rok.
    Jsem ráda, protože já do Prahy většinou jezdím jen na prohlídky, kromě štítné žlázy, jen preventivní.
    Zítra mě čeká ještě zubař a kadeřnice a zase na měsíc klid.

hubabuba1968 normálně jsem se tě lekla, ale už včera v noci, když jsem přišla do Závislákova.

Jinak počasí ve Vršovicích je aprílové, chvílema to vypadá, že bude pršet, ale neprší
    právě teď svítí slunce, ale nebude to asi na dlouho.

Už se docela těším na ty novinky na Baha, mám nějaké banány a chci je za něco utratit,
    ta akce se mi to moc hodí.

Krásné odpoledne a příjemné nakupování

19. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

kuk,pajaable vítej zpátky drž se.hubabuba pěknej podpisek.Já akci nedokončila chybí mi ,,Jízda na kolejích,, Jsem taky zvědavá co bude na Baharamce :).Anickamalirka - pomůcky se ti moc povedly.Milena1951 gratulka k postupu.

20. lott_lott

lott_lott Stará škola

anickamalirka

Pomůcky jsou úžasné a je dobře, že se umíš pochválit za něco, co si to zaslouží. Vidím dnes a denně, jak se lidi umí "schodit", že něco poprasili, ale když se mají pochválit, tak jsou to pro ně muka.

A všem ostatním gratulky k postupům a krásný den :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.