ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Mikešku ... dobrý kocour i jiné zvířectvo (kohout) nikdy neztloustne a co se zde píše, je jen a jen zdravé jídlo (alespoň poprvé) xD :p .. pokud ti to zachutná, se neomezuj ... a znáš pranostiky ..." tlustý bude hubený a hubený bude studený" :p ... já to beru v obou formách, protože není nad studený šnycl mezi chlebíkem xD :D :p ...
    Si nemůžu pomoct .... ale tu někdo moooc chybí :eek:

Naposledy upraveno: 14/4/16
  2. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahojky a dobrou chuť všem, co mají vařeno a hotovo. U nás dneska zbytky ze včerejška /ryba jako minutka s opečenými bramborami/.
    Ráno jsem dodávala zase měnila a dodávala klíče a najednou bum, můžeš jít odpočívat, máš hotovo. Byl to trochu šok, protože jsem vůbec netušila, jak na tom jsem. Ale šok milý, jen mi zbylo hodně rostlinek. No, lepší než kdyby se něco nedostávalo. Hezký zbytek dne.
    Viky drž se, za chvíli budeš doma a bude dobře, uvidíš

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Viki, tak je dobře, že se tlak uklidnil. A dle tvé touhy po nadstandartu soudím, že máš na pokoji společnost jak vínko. (Což mi připomíná nadstandard v NNF - je tam sice telka a přístup na internet, ale přístup personálu je stejně hnusnej jako k neplatícím pacientům, spíš horší, protože ty jsi ta kráva, která si to může dovolit - a perla navrch, není tam sprcha ani WC. Na WC můžeš dojít na chodbu vedle, což je veřejná místnůstka i pro návštěvníky, sprcha je na druhém konci další chodby asi sto metrů dál, opět sdílená s každým, kdo se zastaví.

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj všichni,
    konečně se za váma dostávám. Přečetla jsem si všechno,
    co jste za mojí nepřítomnosti probrali, abych byla v obraze.

Viki007 když jsi už na normálním pokoji, je to pro tebe lepší.
    Odpočívej a vydrž, snad tě pustí domů co nejdříve.

Jdu něco připravit, protože zítra musím odjet do Prahy.
    Jsem objednaná na nějaké preventivní prohlídky, sice až na pondělí, ale já jsem raději doma dřív
    a cestou si s sebou vezmu dvě ze svých vnoučat, protože rodiče dítek mají nějakou akci
    a nechtějí je nechávat samotné doma. V neděli si je odvezou.

Mějte krásné odpoledne bez deště a plné pohody

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

6. Viky007

Viky007 Baron fóra

Pechfogl- kápla jsi na to, třílůžák, dnes jsem raději seděla celý den ve fotelu na chodbě, jsem z té skvadry nejmladší a poslouchat ten stařecký blábol prostě nešlo, pak přišly návštěvy, byly slyšet až na chodbu:mad:. No dcera tady 3 roky dělala, sice na anestezii, ale znají ji tu a vzhledem k mé profesy se chovají všichni vstřícně.
    tak dobrou a krásné sny:)

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Viky007, to je dobře, že se tlak sklidnil a až budeš na jiném pokoji, tak bude zase lépe. Když to takhle půjde , půjdeš brzy domů a to bude nejlepší. tam se člověk douzdraví úplně!!! Celé odpoledne poprchávalo, tak jsme ani nebyly s vnučkou venku, přišli i s tatínkem na návštěvu, zastavila se tady i švagrová, tak jsme si prohlédli fotky z dovolené, dali si šťopičku a udělali si pěkné odpoledne, když už jsme museli zůstat doma. Přeji krásný zbytek večera a klidnou dobrou noc!;););)

8. -.Barbara.59-

-.Barbara.59- Rádoby autor

Dámy, jak jste na tom s akcí? Já můžu prodávat kolečka, ale vlnka žádná.

9. -pechfógl-

Jsem dočtverečkovala, teď budu vlnit, kolečovat a trohránkovat. Tak jsem ztvědavá, kam to dotáhnu.
    P.S. Co jsem psala o NNF, se netýká např. ortopedie a chirurgie. A nechápu, že tu bezmocnici nedali po povodních dopořádku. Nebyly prachy na zbytečnosti, že, pane primátore?

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- zřizovatelem NNF je městská část Praha 1....co s tím má společného primátor?

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Podvečer spadlo několik kapek a tím to skončilo.

Má to výhodu, že nemusím zalívat rostliny, které jsem zasadila nedávno.

-.Barbara.59-, jsem na tom podobně, jako ty, ale kolečka mi chybí.
    Za to mám ale přebytek vlnek, ty bych mohla rozdávat, kdyby to šlo.

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Jak už jsem napsala odpoledne v diskuzi k akci , Chrám dveří jsem dokončila už ráno a
    doslova a do písmene , jsem splnila , to , k čemu tam kocour Jones vyzývá :
    "Myslím , že už jsme všechny dveře otevřeli a všechno jsme našli. Je čas si odpočinout. "
    Od rána se mě držela nějaká paní , která se jmenuje Migréna , bušila mi do hlavy a ne a ne se mě pustit.
    Zcela určitě jsem asi chytla nějaký průvan z toho postávání před zamknutými dveřmi chrámu a
    z čekání na kulaté klíče . Ne a ne vypadnout. Za to vlnek a trojúhelníků ( i plodin) mám takový nadbytek,
    že by jsem mohla rozjet akci nanovo.

Ne, ne , ne a neee , nechčuu, takovou téměř adrenalinovou akci a hru o náhodě , ani náhodou.

Dívala jsem se, že jste tady dávali fotky svítání . Opravdu nádherné, podařené.

Tak já mám , pro změnu, fotku noční .

13. -pechfógl-

čarodějka: Hovořím o roce 2002. Pan primátor tehdy nedokázal ani zavřít v metru protipovodňový vrata.

14. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

pechfogl - dokázal by, kdyby to nepodcenili a neposlali nejdřív lidi domů, že se nic neděje a pak už bylo pozdě

15. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak vás jdu pozdravit,
    všem postupujícím gratuluji, marodům přeji brzké uzdravení.

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobré ráno všem ... ahoj soptíku, dlouho tě nebylo vidět
    marodi, přeju brzské uzdravení, všem postoupivším velká gratulka ... je pátek, hurá, zítra se nevstává do práce xD

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Medvánku - ale vstává v mém případě do školy :D
    Dobré ránko všem,
    skříň sestavená, třikrát hurá, sice jsem to ve středu nevydržela a hned po mém příspěvku šla na věc... S Ondrou jsme nejprve šli na šuplata a tak nás to vtáhlo, že jsme nakonec za tři hodinky sestavili komplet celou kostru skříně a na manžela zbyly jen troje dveře a dvě šuplata (jen kolejničky + dna) nebýt již půl deváté, tak šuplata doděláme, ale nechtěla jsem kladivem škorpit sousedy :D
    A jelikož manžel měl mezizastávku z práce kolem hospůdky, tak dvířka musela počkat do rána... Už kolem půl sedmé to začal študovat. a Hudrovala jsem z kuchyně, ať si to nechá na později, že ať nejprve odveze Pepíka do školy a pak na to mrknem ve dvou, ale nedal si říct. Dopadlo to (bohužel jako vždy) nemile. Zkrátka první dveře neseděly. Po pečlivé mé kontrole jsem našla kámen úrazu, prohodil panty a tak je musel odmontovat, přemontovat a namontovat znovu. U druhých dveří to vypadalo podobně, jenže ty ještě nevisely :D Tak jen přemontovat :D Ale nakonec skříň je hotová a v pořádku :D Probrali jsme současně věci, vyřídili malé do tašek a hurá k sestře, jen ať se nám trochu od závalu věcí uleví :D

Včera jsem přežila třídní schůzky, sice je něco k vylepšení, ale vcelku to jde, naštěstí syn nepatří j 1/3 třídy budoucích propadlíků, což se mi hodně ulevilo..... I tak musíme opět máknou tentokrát je hraniční matematika s fyzikou... No ještě dva měsíce tak snad to zregulujeme společnými silami ;)

Přeji krásný víkend, akci jsem včera dokouzlila k zdárnému konci a já se pomalu přenusu do práce a pak do školy ;)

Naposledy upraveno: 15/4/16
  18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Akci dokončenou nemám, tedy měla bych, ale chybí mi kruhové klíče, ostatních mám nadbytek.
    Viky007 posílám ti do nemocnice kytičku
    [​IMG]a přeju ti, aby tě co nejdříve pustili domů.
    anickamalirka [​IMG]

Vám ostatním, kteří nemají ještě dokončenou akci jako já,
    přeju, aby vám padaly klíče, které potřebujete

Krásný den

19. -pechfógl-

Aničko, jedinšej chlap v rodině (až na malý fyzický nedostatek) jsem já, takže šroubuju, řežu a dost často se při tom mýlím. Teď mám v obýváku na zemi skříň v malých prkýnkách a jediné, co mi brání, je absence křížového šroubováku, kterej jsem, lama, půjčila zoufalému řemeslníkovi, který potřeboval něco spravit na veřejné chodbě. Půjčila jsem mu ho z radosti, že to nemusím dělat já - no, od té doby si telefonujeme a z jeho strany zní hovor: Až budu mít cestu kolem, zastavím se. :p

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Já vás všechny tak obdivuji za to, jaký máte přehled o akci - které klíče přebývají a kterých se nedostává.
    Já o tom svém nemám nejmenší ponětí. Jedno však vím docela určitě a to, že mi nejméně jedno kolečko chybí,
    ale zřejmě už dávno. Jinak bych do takové nádherné akce nejspíš ani nešel.
    Nejen, že nevím, kde jsem, ale já už ani pomalu nevím, čí jsem.
    :D
    Krásný den všem.
    Jdu se zbláznit.
    xD

*JÁ* - děkuji ti za poskytnutí nezbytné první pomoci.
    Beztak jsi mi zachránila život.
    :inlove:

Naposledy upraveno: 15/4/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.