ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké ráno :) i když plačtivé, Doben ... gratulka k postupu a hurá do chrámu. Sem myslela, že už hotovo, ale jsem špatně měnila, chybí dvě vlnky a tak zase pěstovat :p .. mě něco říká, že hned tak nepadnou :D

Naposledy upraveno: 14/4/16
  2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný den všem, jen ne jak venku :p
    Chrám ještě nedodávám. Právě kvůli těm zmatkům jsem se rozhodla nejdřív získat všechny klíče, a potom jet celý najednou. Ovšem jestli mi všechny potřebné klíče nenapadají, tak to bude pěkný prů...švih, protože zůstanu někde viset, některé klíče můžu mít v nadbytku, ale nebudu moci jít dál... No, snad napadají.

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ahoj, všichni, přeji dobrou náladu celý den.
    :)
    Občas se tu píše o člověčích mláďatech, jejich povedených kouscích a jejich výrocích.
    Nevím proč, ale zrovna dnes jsem si vzpomněl na svou neteřinku.
    Když přijela z Prahy poprvé na venkov k babičce, byly jí necelé tři roky.
    Její první krůčky vedly k otevřenému chlívu, koukla dovnitř na ležící krávu
    a prohlásila: "chudinka malinká, na hovínku spinká". Otočila se a chtěla
    na dvorek a vtom kolem ní přefičela kočka, kterou zrovna naháněl pes Pišta.
    Hnali se takovou rychlostí, že neteřinka se zmohla jen na: "hau - mňau - au" a byli pryč.
    Dnes je z ní velká holka a je už babičkou. Jak ten čas letí.
    :DxD

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

janaj, některých je více, některé se nedostávají, přesně nevím kolik toho ještě napěstovat, ale také mne brzdí desky. Čekám, co vypadne, vyměním a vidím, že musím čekat na další sklízení, protože opět vyskočil jiný klíč než jsem potřebovala. Ale souhlasím času je ještě dost. Pěkné dopoledne, za chvíli mám hodinu angliny, tak ještě honem něco zopakovat a pa pa...;););)

5. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem,u nás deštivý. akci jsem právě dokončila, vůbec jsem nevěděla kolik chybí a najednou je hotová,tak řádek už pracuje.Mám přepěstováno od každé kyti asi 3000. Anička malířka- jsi úžasná máma a Pepíček Ti to oplácí,jak to jen jde. Právě se mi nahlásili na víkend návštěvníci - dcera s vnučkou, tak se musím připravit :D:D.

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné čtvrteční dopoledne přeji;)Venku zataženo déšť:mad:Gratulka všem k postupům na baha či farmičce, :)taky gratulka všem co již mají akci hotovou a ti co ji nemají - klídeček času ještě dosti:D A hlavně nezapomeňte na kalendář, škoda pak otevírat za floreny:p

7. mituli

mituli Polobůh fóra

V Krkonoších zatím neprší,ale je zima,musela jsem si pustit topení.Večer jsem tak vehementně dodávala do chrámu,že ja hnupka musím znova rozpěstovat:(. No i to se stane(mě poprvé),vím času ještě dosti,když ale mě to zrovna tedˇta akce moc nebere . tak a copak dnes vaříte k obědu??:p zatím pápá

8. evainfo

mituli: .. se mi včera stalo to stejné, jsem v chrámu utratila všechny dlouhodobky xD a tak honem SH na rozpěstování, abych ty dlouhé mohla na noc nasadit ... mi chybí dvě vlnky a samozřejmě je po ránu zase nemám .. tak znovu zasadit :p ...
    dělám sekanou (si vezmu s sebou o víkendu do práce) ;)

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také mám čerstvě hotovo.Všeho zbylo moc,jen na vlnky jsem musela čekat a nezbyly :p.
    Také mě rozesmutnilo že méďové jsou už jen dva.Mám Chaloupkovy večerníčky ráda i teď.
    V noci lilo a byla bouřka.Krásně se spalo;).
    K obědu bude rajská s uzeným a knedlík.Počítám že zbude i na večeři.Odpoledne udělám štrúdl.
    Postupujícím gratuluju.:inlove:
    Musím pořád myslet na Pajaable,co se tam stalo že se tak dlouho neozývá :(

10. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

U nás na oběd dušené kedlubnové zelí,vepř.plec pečená s bramborem. Štrůdl upeču až zítra pro návštěvníky. Už jsem posadila stromy z akce, jsem zvědavá co vypadne. Pěkný i když deštivý den vám všem.

11. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Přemýšlím, jestli udělám špenát, který nejí synové nebo koprovku, kterou nejí manžel...
    ...udělám řízky - nejsou zdravé, ale jí je všichni...ještě bych mohla být zákeřná a udělat je z celeru ... ne, že by si takovou lumpárnu nezasloužili ;)

12. evainfo

Smažáky z celeru i jiných věcí jsou vážně pochoutka, ale tam musí být k tomu i ta "chrochtající náhražka" xD :D .. alespoň u nás .. no i to "zdravé" si každý rád přiloží :p ..

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Přeji hezký den vespolek.Před malou chvíli se u nás rozpršelo,což je dobře,protože jsme pracovali na
    kompostárně,a moknout tam by se mi zrovna dvakráte nechtělo.Je až s podivem co všechno lidičky do bioodpadu
    nevyhodí,občas jsem údivem kroutila hlavou.Našla jsem i moc hezké oblečení.Kdyby to s tou taškou raději někdo
    hodil nějakému bezdomovci pod nohy,než do zahradního odpadu,myslím že by mu dotyčný ještě poděkoval.
    Akcičku v klídku dodělávám,stoneček už funguje,takže pohodička.
    Gratuluji všem,kterým se podařilo postoupit a spěchám ke sporáku.
    Tak zatím pa.

14. mituli

mituli Polobůh fóra

Náhodou smažené celerové řízečky s bramborem,tatarkou :p,našla jsem kus točenáku tak bude buřtguláš,taky dobrý,dám k tomu kyselou okurčičku.Tak už i tady prší,ale zima není a voda je potřeba mějte :inlove:

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Já jsem to dnes měla jednoduché, měla jsem připravené rohlíky na nějaké jednohubky, návštěva nedorazila, přikoupila jsem nějaký ten rohlík a byla zemlbába. Nemusím ji mít častokrát , ale jednou za čas si ji dám docela s chutí! U nás podmrakem, sluníčko se snaží, zatím neprší i když slibovali, že k večeru se rozprší po celé republice. Tak uvidíme zda jim to vyjde! Řádek mi už pracuje druhý den, ale konec je někde v nekonečnu, ani nevím kolik toho ještě chybí, čekám na desky a hlavně na kulaté klíče. Na noc dám něco na delší dobu, abych se blížila ke konci! Pěkné odpoledne a taky myslím na Lišáčkovi, už je to opravdu dlouhá doba, co tu Evička nebyla! ;););)

16. evainfo

Mě teď napadla jedna věc, kterou už dělám hodně málo (spíše, když se sejde více lidí) se to dá jíst teplé i za studena. Plecko "ořech" .. pěkně vysoký, kulatý kus plecka ... propíchat a prošpikovat vším možným (co to jde - mám na to dlouhý, tenký a ostrý nůž) ... cibulka, celer, mrkev, petržel, česnek, porek, slanina (a co vás ještě napadne) ... nacpat hodně do hloubky (to vypadá, jako ježek) .. jen sůl,pepř a mletý kmín, aby se s tím nezničila huť těchto nacpaných ingrediencí ... podlívat a pomaličku propékat ... krájené plátky vypadají skvěle a exelentně voní vším, co jste tam dali :p. Dobré s bramborovou kaší ... no já mám k tomu ráda opečené, česnekové brambůrky :p .. nebo do práce mezi chlebík, který nesmím, ale ta mňamka stojí za to xD :p ...
    Viky007: ... držím pěsti a akcičku určitě zvládneš :p. Tvůj oběd je v rámci "zdraví" a mysli na to, že doma si přidáš to, co ti chybí a co máš ráda :D ...

17. Viky007

Viky007 Baron fóra

Pozdrav do Závislákova
    samozřejmě z nemocnice, už mě přeložili z JIPky na normální pokoj:cry:, snad bude zítra volný nadstandart:sleepy:, jinak mě ještě švihne Pepka. Akci hraji, ale nevím, jak to dopadne, zatím otevřeny jen 3 místnosti, pěstuji jak to podmínky nemocniční dovolí.
    U nás k obědu brambor, baby karotka, vepřové, lískový moučník:D

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Hele, dámy, nechte těch dobrot.
    Tloustnu jen když to tady čtu.
    :D

19. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Mikeši, o to nám jde...přece tě nemůžeme nechat hladovět a vyhubnout.

Viky007 - mysli na to, že brzy půjdeš domů a netrap se tím, kde jsi - to je jen na chviličku a zase bude dobře ;)

20. burds

burds Titán fóra

Viky hlavně že už jsi pryč z JIPky.Vždycky když holka chtěla něco přinést do práce tak jsem jí volala dolů.JIPka mi šla na nervy.Jinak mi všichni děláte chutě s obědem.Já měla ze včera maso v mrkvi.Musela jsem ráno do Úval a to je vždy pro mne na 1/2 dne.Tak hezké posezení u kafíčka.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.