ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Dobré ránko,
    přeji všem dobrou náladu, přestože na obloze to vypadá, že vyšší mocnosti zatáhly oponu, aby se tan pozemzský chlívek nemusely koukat... haló, my v tom musíme žít a ještě být furt pozitivně naladěni :D...tak nám k tomu, prosím, rozviťte sluníčko ;).

2. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Také přeji hezký den,ano,ano,dneska bude velmi pozitívní,sluníčko se dere,tak jen tak dál.
    Hupsnu si na poštu s balíkem,ale dříve docucám svůj denní příděl kofeinu.

Tak zatím pa.

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ahoj všichni farmařící,
    eviku, prosím tě, kde jsi přišla k mé fotce ze včerejška?
    Tak nějak mi včera bylo.
    xD
    Marodi, hupky dupky z postele a honem do akce.
    :inlove:

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Vtípky velmi dobré, hlásím z Ústí... sluníčko se klube, na obloze bílé mráčky, trochu ještě opar, ale vypadá to na pěkný den! Tam, kde je ještě ošklivo posílám alespoň pozdrav a s úsměvem jde všechno lépe a počasí se vyčasí i u vás! Mikeš za oknem, Eviku, moc vydařené. Jsi šikulka! Páček shledáček...;););)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Druid ... zvědavost mi nedá: Které město pánů z Hradce? Hradec nebo Telč? V obou musí být mlha půvabná. V Londýně stojí za to, co je v krabici od boot.

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Už neprší, je tam docela zima a ani to kino u nás v lese nepromítá.
    Půjdu raději vařit, než tady čekat, až otevřou kino.
    Dnes máme k obědu tresku s bramborovou kaší a okurkový salát.

Mikeši, překvapilo mě, že jsi se poznal, ale když už víš, že jsem tě fotila,
    dám do placu ještě jednu fotku

Přeju vám kráné odpoledne, plné sluníčka

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše-mlha,mží,zima, nojo vždytˇje teprve duben a ještě k tomu půlka.K obědu dnes maso na cibuli a česneku,h.k. a kyselé sklenařické zelí,už slintám jak buldok:p.Akce pokračuje pomalu asi budu muset bourat,to já tak nerada,já si totiž vůbec potom nepamatuju co jsem tam mělaxDjojo lahosipa.Tak jdu papat pá

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkné odpoledne všem :)

Venku nevlídno, tak aspoň jedna malá radost.

9. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Druid - díky za pobavení!!!!!!!
    Tady polojasno a docela i teplo, mastím na latifundie /sice malinké, ale naše/
    Hezký den všem, ať vám to padá!!!!!!!

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

11. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Janaj, gratuluji ti k postupu :)

12. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahojky všem závislákům. Asi začínám být také, není den, abych se nekoukla.
    Druid díky za vtípky, hned je veselejší den. Tady ve středu Čech je polojasno a na sluníčku přímo horko.
    Jdu si dát prát prádlo a na kávičku.
    Hezký poloslunečný den všem. Závidím vám krásné obrázky, já umím p...

13. lacrima

lacrima Ikona fóra

Všem , kdo obědváte , přeji dobrou chuť . Děda jede teď k zubařce , tentokrát jen na zkoušku ,
    tak u nás bude oběd později . Po návratu z procházky měl kafíčko s pořádným kusem toho včerejšího jahodového
    dortíku , tak tam hladem nebude určitě trpět a doufám, že tentokrát nebude trpět ani jinak.

U nás azúro, modřejší nebe snad ani nemůže být , úplně bez mráčku a to kulaté žluté si asi nacvičuje svou práci
    pro letní období .

Gabraia , na tvůj podpis nejde nic jiného říct , než " Áaach ..." civět a jen se kochat .

14. burds

burds Titán fóra

Janaj také gratuluji k postupu.Sousedko janajavonuj nic si z toho nedělej já umím také p. Dcera mi poslala obrázky Aničky v kroji.Vypadá jako prinezna škoda že neumím dávat obrázky hned bych jí všem ukázala.S korunkou je prostě nádherná.No snad to není jen názor pyšné babičky.Dobrou chut ke kafíčku.

15. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Babičky jsou od toho, aby se dmuly pýchou nad vnoučaty.

Mimochodem, ptala se mě kolegyně, jestli vím, co jsou vnoučata - no napadalo mě docela kde co... (bohužel, nic hezkého)... Tak prý je to odměna, že jsme jako rodiče nezabili své děti... takže by to byly dvě mouchy jednou ranou???

Své syny velmi miluji, ale kéž už by byli z domu!!!

Pozor : psáno v ironickém tónu - mám doma 3 chlapy - 19, 17 a 50 roků - to nejsou věky, ale diagnózy...

Naposledy upraveno: 12/4/16
  16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

janaj, gratulka ke kulatému postupu a krásné odpoledne všem v Závislákově. Venku je nádherně, čekám až se malá vnučka vyspí a půjdeme na klouzajdu. Máme objednanou na zahradu a také pískoviště, tak doufám, že to do čtvrtka dorazí. Brácha se švagrovou už odjeli, rameno je o něco lepší, ale ještě to není úplně ono. Zítra s dcerou a se zeťákem vyrazíme do Prahy s telefonem, tak snad to již zítra vyjde. Musela jsem oživit starší telefon, chybí mi tam nějaké kontakty, tak uvidím, jak se zítra dohodneme. Nejraději bych byla, kdyby mi vrátili peníze a já bych si koupila nový, ale ne Samsung! Přeji příjemné odpoledne a pa pa...;););)

18. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

diagnoza ,,chlap,, je velmi nebezpecna,ale da sa s nou zit
    ja mam troch chlapcov[dnes uz chlapov] 34,32 a 31,no a este jedneho 58,viem o com pisem :oops::D
    a vnucata,tie su odmenou a druhou sancov v zivote matky alias babicky,vnucat mam 6 :inlove:

19. Gabraia

Gabraia Pilný autor

...ono diagnóza "ženská" taky někdy stojí za to... hlavně když něco chceme, nevíme co a nejsme spokojené dokud to nedostaneme ;)xD

20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré odpoledne,
    Praha nemocnice hlásí sluníčko a docela teploučko, jenže nesmím na balkon:sleepy:, ale postel před oknem, vzduch na mne jde čerstvý.
    Zkouším sice hrát, ale na farmu se dostanu nejdřív po 10. hodině, kdy tady končí ranní uklízecí blázinec, pak po obědě dorazí návštěvy a je 16.30 hod, kdy si k ní zase sedám,ale za chvíli přijde večeře, no stihnout se to všechno nedá. Snad by mě mohli ve čtvrtek pustit:p, to bude klidu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.