ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jejada -pechfógl-, ty první věty v mém příspěvku byla rekce jinam.
    Já jsem mírumilovný člověk a svár nevyhledává už vůbec.
    Nenašel jsem nic čím by si mně mohla urazit. A snad se to nepovedlo i mně.
    Pěknou hru a pokec. Já vyražím ven...

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ta síťka je dobrý nápad ... tak příští rok vyzkouším xD ... no za dva týdny jdeme malovat a bude potřeba mít dveře na balkon dokořán .. no se bojím, že mláďata budou den-dva o hladu :sleepy: a teď nevím .. hmm .. je lepší někde vykopat pár dešťovek, nebo stačí na kousky nakrájené kuřecí? ... jen aby neměli depky, že baští svoje známé xD :D :p ...

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mám pocit, že holubi zrovna nejsou masožravci, že jim bude stačit pytlík ptačího zobu....
    "Nejprve je rodiče krmí kašovitou hmotou vytvářenou ze stěn volete (tzv. holubí mléko), později semeny a plody, jimiž rodiče plní nejdříve své vole, zapíjejí vodou a vyvrhují potom do volete mláďat. Vyžadují dostatek pitné vody.!" Takže asi kapátkem nebo injekční stříkačkou. A asi to zrní nechat předem nabobtnat, jinak by to bobtnalo ve voleti toho mláděte. Co na to flexka?
    A ke krtkovi: Můj dědeček se snažil vypudit krtky špuntem z hadrů napuštěným petrolejem - jelikož jsem byla malá, nepamatuji si výsledný efekt, ale soudím, že to bylo stejné jako s jinými zde popisovanými. Taky mě napadlo, že by se ta láhev dala vrazit do krtince hrdlem dolů - a kdyby to byla láhev plná alkoholu - už jste někdy viděli krtka na mol? Anglosasové asi jo, protože proč by jinak říkali krtkovi mole? No a výsledek může být opět dvojí: Krtek se odstěhuje/krtek zůstane, neb si alkohol zamiloval.

Naposledy upraveno: 9/4/16
  4. burds

burds Titán fóra

Pechfogl já čtu také harlekýnky.Začala jsem je číst když umřel manžel,vše ostatní mi šlo na nervy.No prostě pohádky pro dospělé u kterých se dobře usíná.

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezkou sobotu všem ... u nás také počasí nic moc, zataženo, občas poprchává, + 10 st., takže budu u farmy, asi doplním stavy pšenice a mrkve xD

6. vavovi

vavovi Stará škola

Krásné ráno závisláci.
    U nás je také hnusně.
    Chtěla jsem reagovat na to že holoubci nejsou masožravci, ale -pechfógl- byla rychlejší, tak třeba příště

7. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Ta jsem si dočetla tři dny zpět, nějak jsem nestíhala. Píšu sem málo, ale tentokrát navážu za jedna na recepty,za dva na knížky a za tři se pochlubím, co je mi povidlo:)
    Za jedna - je to už pár let, byli jsme s mou drahou polovičkou v bulharské restauraci a vybíral si z jídelníčku - ml. hovězí, - "Mladé hovězí? To by mohlo být dobré". Jak se pak divil. že mu nedošlo, že to ml. není mladé, ale mleté xDxDxD.

Knížky - už skoro nečtu, bo u toho vždy po půl stránce usnu. Ale hrozně ráda si je "čtu" ušima - namluvené na těch stránkách, co jsou i videa, (netroufám si napsat co je to za stránky, abych nedostala červenou kartu, ale vy všichni víte, které to jsou ;)). Dá se při tom i vařit atd. a práce rychleji utíká od ruky.

No a průs-švih, co jsem provedla předevčírem? Bylo krásně, tak jsem se pustila do praní a přihodila do pračky i tepláky ze sebe, jenže jsem blbka zapomněla, že v kapse byl mobil :oops:. Sice jsem ho vytáhla asi po deseti minutách a ihned odnesla na vysušení a vyčištění, ale i přesto že funguje, na displeji zůstaly fleky a nabitý vydržel necelý den. Tak jsem si asi vydělala a budu muset koupit nový. Ještě že nemám ty vysoce kvalitní se všemi vymoženostmi za deset, ale jen za cca dva tisíce.:eek::p

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Mirakoud... Ten telefon rozeber pokud jde?
    Nebo stačí vytáhnout baterii, pokud ani to nejde? Telefon vypni a dej na odvětráné a suchá misto kde telota nepřesáhne do 45 stupňů celsia.
    Tam ho nech minimálně 24 hodin, pokud jde o nerozebíratelný stroj nech ho tam déle.
    Uvidíš že telefon pak ožije....

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké dopoledne, závisláci, u nás už od včera leje, venku je nevlídno
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Ale u farmy a s váma je báječně. [​IMG]

Co se týká zvířat a pěstování různých plodin, nikomu nemůžu poradit, protože i přes vyšší věk jsem začátečnice

a vaše rady jsou pro mě docela důležité, ukládám si je do mozkových závitů abych je vytáhla, až je budu potřebovat.
    Ale mám zkušenost s vypraným mobilem (ten jsem nakonec vyhodila).
    S holubím hnízdem za okýnkem na WC(v Praze), nechala jsem holuby vylíhnout a potom jsem hnízdo shodila a hlídala,
    aby si ho příští rok neudělali znova.

Co se týká čtení, dříve jsem byla vášnivá čtenářka. Dnes čtu taky ráda, ale mám 5,5 dioptrie,
    tak raději koukám do farmy a asi zakoupím pár Harlekýnek, abych to vysřídala s těma detektivkama,
    nebo mi je manžel stáhne do E-booku (já jsem na tyhle věci levá, umím jen číst)
    Přeju hezké odpoledne a ať vám prší radost

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím vás všechny.
    pechfógl - je mi líto, ale tvůj návrh na opíjení krtka musím zavrhnout.
    Zdá se mi finančně náročný a výsledek nejistý.
    xD

flexka - no jo, nejspíš bych musel do posilovny, ale ten žebřiňák bych
    možná obstaral.

11. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahojky, a příjemný den všem, které to tady baví.
    Venku je hnusně zima, ale zatím neprší. Daly jsme si s "holkama" kávičku na zahradě /říkáme tomu slet čarodějnic/, sice na čerstvém vzduchu, ale jsem pěkně vymrzlá.
    Ze 6 tajemných sazenic pro jistotu zase nic, tak u přemýšlím o dalším nákupu. Moc se mi do něj nechce.
    Užijte si den, já jdu něco dělat.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý den všem, i těm, co nepřiznají, že sem chodí ;)
    Konečně mám volný víkend, tak jsem relaxovala u několika svých seriálů, potom zašla do obchodu a jdu se věnovat přípravě stravy... Dnes bude kačka s červeným i bílým zelím a bramborové kule... Bude k večeři, protože oba mladí jsou po noční a spinkají... zavřu se s kocourem do kuchyně a bude klid na vaření... Tak nějak se mi doma sešly kačeny dvě, jednu jsem koupila mraženou, druhou dodala kamarádka v týdnu z domácího chovu...
    Knížky... s každým stěhováním jsem měla minimálně o velkou krabici víc, protože všechno, co jsem si půjčila nebo v modernější době stáhla z netu, jsem potřebovala mít doma. Antikvariáty jsem rabovala (a nadále pokračuji) ve velkém stylu, dokonce jsem měla v minulém bydlišti jeden úžasný, kde mi vykoupili knížku z mého seznamu, pokud ji někdo nabídl.
    Tady ve Zlíně také prší, tedy spíše jen mrholí, ale je protivno; když na nebi nesídlí Oskar, je smutno...
    A nabírám směr kuchyň...

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

mirakoud - mě taky jednou plaval. Vytáhla jsem simku, baterku a šup se zbytkem do pytlíku rýže a na topení. Vysušil se, a od té doby funguje.
    P.S. A když jsme u těch mobilů....

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne v Závislákově. Počasí je příjemné, podmrakem, občas sluníčko vykoukne, pofukuje větřík a stromy se oblékají do krásné svěží zeleně, některé jsou již obalené květy...tuto dobu mám moc ráda. K obědu jsme měli kapustové karbanátky, ty máme s dcerou moc rády, tak jsme využily toho, že její manžel byl v práci a udělaly jsme si svoji pochoutku: Chlapi raději masové, ale ty já také mohu. Teď půjdu chvíli na zahrádku trochu vytrhal plevel a připravit si záhonky .Kdepak máme Evičku? Doufám, že jsou s lišáčkem v pohodě. Koupila jsem jenom po 5 kusech tajemničky, zbývají ještě 2 odtajnit a zatím vše skončilo v liště , jenom 1 dřín, Z novinek vůbec nic. Všem přeji pěkně prožité odpoledne a večer pa pa Zdena;););)

15. Viky007

Viky007 Baron fóra

Jůlinka přišla,........., mládež vaší generace nás nechápe, tak se mezi nás také nepleťte, mi vaši agresi v jednání také nechápeme:)
    P.S. Skalara není pro Tebe žádná kobyla, tak se tady chovej slušně a oslovuj dle avataru

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

evainfo,
    hlavně si hlídej jak je otec přestane krmit,je nejvyšší čas.Když tam holoubata necháš moc dlouho,vyletí z hnízda a máš po obědě.Nejlepší jsou z nádivkou.:p

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To mě napadlo, ale zavrhla jsem. Jednak jsou to toxoplazmózníci, druhak mám před očima Otíka z Vesničky, jak jim kroutil krčkama.....:(
    Viky007: E.D. to nemyslel zle, navázal jen na příspěvek skalary v.,, kde sama hovoří o tom, že se řehní jako kobyla (307 měl tuším čísílko).

18. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Ahoj Viky007, to je přesně to, co mi vadí. Přečteš příspěvek, zatmění před očima ne-li rudo a bác do uživatele, hodím ho pytle a ještě mu přidám.
    Jak víš, kolik je mi let? Mládež už nejsem ,-)
    Žádnou agresi ve svém příspěvku nevidím, jen "milé" oslovení, které si sama skalara vztáhla na sebe. Navíc je za ním mrknutí. Skalara to pochopila a i v podobném duchu odpověděla, nepotřebuje tvoji obhajobu. V dalším příspěvku je oslovení ještě milejší ,-)

PS: děkuji černý ptáčku, mohl by vůbec hrabě být agresivní k ženám? nebo skřítek? ,-)

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Já nechci strašit, ale když se takhle pajaable odmlčí, to zpravidla nevěští nic dobrého.
    Doufám, že lišákovic rodinu nepotkala žádná katastrofa.
    :)

20. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše-hnusně,tak se vykašlem na nějaké rejpali ať je aspoń tady trochu slunce;),evainfo-síť musí mít malá oka,aby v ní holoubek neuvízl ,mirakoud-někde jsem četla na utopený mobil-rozebrat a jak jsou u ***,tašek atd.. takové malé pytlíčky proti vlhkosti ,tak dat do misky a zasypat těmi pytlíčky,prý sajou.Tajemnice mě moc nepotěšili :oops:ale co jdu si udělat tvarohové koblížky,snad mi zvednou náladu.Holky když bude zítra trochu obstojně tak mě dědek slíbil výlet,tak držte palce pá

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.