ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

čarodějka - krásně napsané xDxDxD Se tu řebim, jak kobylaxD

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) moji milí závisláčci (důchodci i nedůchodci), všem přeji krásnou dobrou noc (již jdu do pelíšku, pracovní týden byl náročný) ... ať sse všem vydaří víkend a hlavně ať potkáte co nejméně julinek xDxDxD

3. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Ahoj kobylo ,-) pročítám příspěvek Jůlinky pořád dokola a nemůžu přijít na to, čím vás tak popudila. Přišla, viděla, přečetla, napsala. Není v tom žádná zášť, závist, vztek... jen se diví a napsala svůj názor na zdejší vlákno, že by ti smajlíci?

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Milí závisláci,
    Dobrou noc a krásné sny
    krásně se vyspěte a zítra nashledanou

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahoj Edmonde ,-) však je to v pořádku, každý má právo na svůj názor. Vyjádřila se a zase šla. Možná jen mohla mít trochu nadhledu, či ohledu, taktu a respektu (si vyber sám) vůči zdejšímu společenstvu poklidných, nikomu neškodících lidiček, kteří se tu baví, zahání chmury či samotu, nebo řeší své úspěchy či neúspěchy, ať už v životě či na farmě (k tomu je právě vyčleněno toto vlákno, aby nikoho neprudili jinde). A že si poblahopřejí, nebo jeden druhého pochválí se mi nezdá pobuřující ani v nejmenším. Mohla si možná svůj koment odpustit, v tichosti odejít, myslet si své.... (tak by to řešila asi většina normálních lidí). Tak asi tak

Naposledy upraveno: 8/4/16
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak já taky jdu. Musím si dočíst jednoho Harlekýna.. respektive, vzít si ho do postele, protože mě docela spolehlivě uspí. Ale je to napínavý, on neslíbil, že si ji vezme, ale chce to udělat, ale ona to neví.:oops:

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Literaturu do postele nenosim, bo je to pak ráno děsně zmuchlaný xD
    Pechfógl - zítra očekávám hlášení, co bylo,když jí to řekl . Jsem jak kšandy napnutá ;)

8. lacrima

lacrima Ikona fóra

Dočteno, pročteno , drobíček jsem si poprskala monitor, takže utřeno, vyleštěno,
    drobet mi spadla brada v údivu , co se tady děje , tak už i pusa zavřena a foukám,
    foukám na bolístky, foukám na zoubky ,foukám i tam , kde už zuby chybí.

¨
    Také nesmím zapomenout na pochvalu mee, mee kozenek od vavovi .
    Mám na mysli ty kozičky v podpisu . Prostě nádhera.

Ehm, ehm ...a už by jsem měla asi s tím chválením přestat nebo budu odeslána na jiný web.
    Tak aby jsem nebyla , hodím něco farmářského .
    Jednak jsem neodolala a koupila tajemničky, ostatně jako vždy , na jistotu .
    Kdo se má potom pořád v družstvu na nedokončený úkol dívat, že?

No a od stromečků přejdu k plodinám, tedy k plodině ... fazole, fazole, fazolky.
    Víte , milí závisláci ,jak je člověku zle když sní fazolky a nemůže si ulevit ?
    Víte jak poskakuje poklice na hrnci , než se podaří pěnivému obsahu vyběhnout ven nebo

jak papiňák upouští páru než si pořádně zasyčí ? Určitě ano.
    A tak stejně je to i s dotyčnou pisatelkou. Ulevila si, vypustila páru a je jí dobře ... a to je mooc dobře.

Takže klidnou plavbu , pohádkové sny
    a dobrou noc.

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

pechfógl, jako mladá jsem přečetla spoustu knih z Červené knihovny a od mojí oblíbenkyně J. Hüttlové, jsem toho přečetla moc.
    A jak šel život, měnila jsem i druhy četby a přes všechno možné čtení, jsem skončila u detektivek. Harlekýnku jsem ještě nečetla.
    A vůbec, kde mám noviny?
    Venku leje a zase budou mokrý.

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čaro, u Evropské komise pro sníženou sociální inteligenci ? To by ji asi moc nepomohlo. Copak ty nevíš,že právě tam dostávají zlaté padáky ti,co se profláknou v naší politice ? Kam by jsme je asi uklízely nebýt Bruselu ? Dozorčí rady už ovládli cizí mocnosti a poradce naše hlava státu prý nepotřebuje.
    8)

Lacrí na to kápla,raději pěstuje luštěniny,upouští páru a po nocích promýšlí další kapitolu knihy s názvem Tajemný výbuch pod peřinou.:D
    Hlavně si děvče nazapomeň dát na každý roh duchny cihlu,není radno se ráno probudit s cíchou na zemi když se musí větrat a noci jsou stále chladný.
    xDxD

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Baroland no právě, tam pro ni budou mít pochopení a může pšoukat co chce.....tady se pochopení těžko dočká. I když jak sleduju forum, tak už by mohla být zvyklá z jiných vláken ;)

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno Holky...

No jak to tady čtu tak koukám že se nám to tu mění v čtenářský koutek.
    A tak se ani nedivím že se tu objeví i takové příspěvky jako od
    "julinka64" která to tu bohužel neměla šanci pochopit.
    I když pravdu má že i zde jsou příspěvky tak zvaně o ničem.
    No a co s tím?
    Nic...
    RT zrušilo chat a tak se pokecává zde na foru.

No i tak je to zde úžasné!

Snad jen pár slov jednoho z největších velikánů světa.

Každý člověk může být úžasný, protože každý může něčím sloužit.
    Ke službě člověk nepotřebuje univerzitní titul, nemusí ani zvládat shodu podmětu s přísudkem.
    Jediné co potřebuje, je laskavé srdce.

A ještě o knížkách.
    Já tedy nemám holky opravdu tolika času abych je četl.
    Dokonce mám raději filmové zpracování než knižní.
    A jakékoli romány a obzvláště detektivky u mně nezahnízdí.

Myslím že nejlepší kniha je svět a otevřené oči.

To neznamená že knihy nečtu.
    Naučné publikace a odborná literatura dle výběru to vždy vyhraje.
    Ale tímto jsem určitě na špatné adrese a tak stačí...

A ještě pravidelné hlášení nakonec.
    Venku je krásně a slunce už cvrnklo první teplé paprsky tak že nás čeká prima den.
    Vyrazíme, vezmu foťáky a vycvakáme s prckama vše co se pohne.

Přeji všem prima hru.

Naposledy upraveno: 9/4/16
  13. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Ahoj skalarko ,-) rybičko pohledná. Mohla a nemohla, ale proč ji hned některé osoby označují jako sobeckou, pomalu bezohlednou, bez soc.cítění, nenormální.... to se mi nezdá fér.
    Dámy, děvčata, holky tak se tolik neurážejte. Někdy je plivanec horší než přehlížení nebo obráceně? Aspoň se něco děje, ale cítil jsem potřebu reagovat a teď jdu zase na jinou...

14. -pechfógl-

Filmové zpracování, zvláště v americké kinematografii, může být značně zavádějící. Tam si klidně Esmeralda vezme Quasimoda, Achilles vyhraje Trojskou válku a jiné klenoty. No a že čtu ženskou literaturu? Člověk si občas m,usí od toho Fromma či Kafky odpočinout, že?xD
    skalara.v: Dočetla jsem, podle předpokladu, až ráno. Nepožádal, ale: koupil jí svatební kytici náhradou za tu, co nechytila na svatbě své nejlepší přítelkyně. Což ona pochoopila jako jasné mimoslovní vyjádření a on už neměl kam utýct. No není to krásný, začínat s takovýmhle příběhem nový den?

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No já tedy nejsem Dámy, děvče ani holky.
    Ale pravda je že: Nač startovat kombajn kvůli jednomu klásku!
    :D

Tak tedy doplním...

Ani Esmeralda a třeba Achilles.
    By mně do kina nepřitáhli.
    Tak bohatý nejsem abych vyhazoval peníze za US remake.

16. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem. Tady na východě sluníčko určitě není a nebude,prší a fouká a je hodně zataženo a chladno,tak vycházka nebo zahrádka určitě nebude. Zapomeňte na sváry a užívejte víkend. :D:D

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Přeji krásné ráno do Závislákova :)
    Venku hnusno, zub nepolevuje...No to zase bude den :mad:

Dívka hovoří k otci:
    Tati…Jeden chlapec ve škole mi řekl něco , čemu jsem tak docela nerozuměla.Říkal že mám pěkný čelní sklo, překrásný kufr , super karosérii a moje nárazníky jsou bezchybné….
    Otec na to:
    Vyřiď mu , že si ještě v záruce a jestli se opováží zvednout kapotu, aby zkontroloval hladinu oleje , tak mu urvu vejfuk...

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Přeji všem pěkný dník :) .. nevím proč, ale když mám volný víkend, je vždy venku škaredě a prší :cry:. Tak změna plánů, nikam se nejede ... něco navařit a pustím se do úklidu terárka :) ... "Tutan chámon II." je už protivný, že se mu nevěnujeme a zbaštil už
    [​IMG] .. [​IMG] všechny dekorační kytky :D ... tak to chce drobet oživit ..

ale nejdříve si v klidu přečtu vaše příspěvky (ještě 4 stránky) :p ..
    a gratulka k postupu - jara563 - Večernice - o novém podpisku - vavovi - dedek1928
    nemluvě, protože Richard má úžasné podpisky a na jeho deník se chodím moc ráda dívat :p
    Mikešku, jako velký laik-zahrádkář (se více rozumím zvířátkům), bych věděla jednu radu pro tvého krtečka ... ho zlákej na svojí farmičku, kde si bude moci dělat krtinců kolik chce :D :p ..
    A teď bych potřebovala sama poradit :eek:. Jsem více v práci, jak doma a neuhlídala balkon, kde se mi uhnízdili holoubci. Dvakrát jsem hnízdo zlikvidovala, ale nakonec mi tam štěbetají dvě mláďata :cry: ... to chodí krmit snad všichni holuby z okolí a nevím, jak dlouho porostou, než vyletí "z hnízda". Balkon je v hrozném stavu a já nemám to srdce je teď vyhodit :sleepy: ... tak babo raď xD :D

19. -pechfógl-

Jejda, ale jestli to vypadá jako svár, tak to je pustý omyl. Jediné, čím jsem mohla Jonsdorfa urazit, by bylo oslovení děvče - i když i my holky máme svoje kvality. (A samozřejmě podezřením, že vyhazuje peníze za americké filmy).xD
    evainfo: Nech je žít. A pro příště si kup kočičí síť, je téměř neviditelná, lehoučká a levná - a pak mi vyfoť holuba, který se tam dostane. Což říkám já, která vysadila bylinky do truhlíku a teď jí tam hnízdí holubice s vajíčkem.

20. flexka

flexka Hrabě fóra

Jéje, harlekýnky, moje tetička si je začala kupovat na špatnou náladu. Už byla z hodnotné literatury a televize trochu napružená, tak jí to někdo poradil. A tak kupovala a odreagovávala se. A jak já šla studovat, tak jsem si vždycky zaplácala hlavu materiálem na zkoušku a nechtělo to pak pustit další informace. Tak mi přebrala nějaké méně stupidní (i když ono v podstatě ta naivita, neskutečnost, je toho podstatou) a 6 let jsem si jimi vyplachovala hlavu.
    No vida, už jsem tady, jak doma, sice zatím nejsem v důchodu, ale mládí v p...i a už začínám vzpomínat na staré dobré časy xD

A Mikeškovi se vrátím ke krtkovi - už před časem jsem tady to téma nadhodila, ty lahve používal můj tata, pivní, pod vypočítaným úhlem, podle větru, zatékalo akorát při průtrži, jinak se to stačilo odpařit, ale úspěch nevelký. Kolotoče z petek taky nic moc, pasti, odpuzovače, nakvašení psí výměšky, nic ho neodradilo. Pak jsem jednoho ulovila do takové pasti, co vypadá jak sichrhajcka a do 3 týdnů přidělilo krtčí bytové družstvo bejvák nové rodince. To je panečku efektivita.
    Letos jdu zkusit síť - zahrádla je jak dlaň, jahody, tráva pro výběh morčat, brambory a rajčata - takže koupím tu síť pod trávu a pod jahody a v rajčatech a bramborách ho nechám běhat. Uvidíme, jestli kompromis a dobrou vůli ocení, když ne, tak valím pro ten osvědčený typ pasti (píšou na hryzce, asi že je krtek chráněný).
    Ovšem pokud by se síť osvědčila, dobrovolně se vzdávám pozlacení (na zlato mám alergii a zdobím se stříbrem a nerezem) i nošení na rukou (ehm, leda tak na vyztuženém žebřiňáku, aby nepraskl). Od čtení harlekýnek mě nedělí jen 20 let, ale i 30 kilo!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.