ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

jan.svatek- vidíš, vodu jsem nějak neřešila. Tohle bylo kdysi v receptáři. Hm...... a soused mě nezajímal.
    Měla jsem z toho radost. Byl to protiva.:pxDxDxDxD

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Milena - jasně, že každá rada, pokud jde o trvalé vyhnání krtků na sousední pozemek,
    je víc než drahá a záslužná. Asi bych vás všechny najednou neunesl.
    Rád to udělám, ale jednotlivě.
    :D
    Ale co když mi tu hospodaří hluchý krtek, co pak?
    Divil bych se, kdyby i slyšící krtek pod zemí něco slyšel.
    Už by totiž musel být dávno pryč, kdyby slyšel, jak ho denně proklínám.
    xD

3. Sifion

Sifion Rádoby autor

Hezké odpoledne,
    je chladno a poprchává a je moc příjenmé si sednout a přečíst si, co je nového. Tady vždycky najdu něco hezkého, co mě potěší.
    Julinka64 slušně vychovaný člověk, pokud něčemu nerozumí, většinou to nekritizuje, ale to asi nebude tvůj případ.

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ráno jsem si byla obstarat nějaké nákupy, stejně bylo venku ošklivě a nedalo se nic dělat.
    Ale už jsem doma, kafíčko u počítače a jsem ráda, že tady jsem s váma.
    Prší pořád, asi budu celé odpoledne lenošit.

skalara.v a janaj
    děvčata, držím pěsti, aby vás ty zuby moc nebolely a mohly jste krásně a hodně jíst

-samadoma- díky za info, na to se moc těším, tyhle akce mám ráda

vavovi nádherný podpis, moc se Richardovi povedl. Bagíra77 [​IMG]

Mějte moc krásné odpoledne a déšť a ani nikdo jiný nám náladu nezkazí

"Taky jsem prožila hezký románek, když jsem byla mladá," povzdechne si babička, když v televizi skončí hra o velké lásce.
    "Já," povídá znechuceně Eva, "to já dávám přednost seriálům!"

Na policii přiběhne žena. "Představte si, včera večer mě v parku znásilnilo osm mužů." "Nebojte se, mladá paní, my je všechny pochytáme." "Všechny ani nemusíte, jen v pořadí druhého a šestého."

Naposledy upraveno: 8/4/16
  5. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

Mám nový podpis a avatara od Bagira 77,kterému tímto moc děkuji :)

6. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Lidičky milí,mě se tak po vás stýská,jen zaseju vypleju a zase jdu,už od neděle nespím,moje mladší 4 letá měla vysoké horečky,ted už jen kašlík a začalo to u mé 9 leté,další noc v hájíčku zeleném....U nás skoro celý den s přestávkami prší,což mi ani tak v dané chvíli nevadí....Závidím našemu kotěti Bibince...,nabaští se a schrupne si někomu v klíně,to je život....

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Děkuju za fúúú na zoubek.
    V sobě prášek na bolest, na to vínko... No co, písmenka na klávesnici ještě najdu xDxD
    Auuu ale smát se moc nemůžu :mad:

8. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

dedek1947CSA-Podpísek je nádherný,Bagýra77 je veliká šikulka a fantazie mu určitě nechybí.Tady u nás na Říčansku neprší,ale je takové to pošmourno.A jak se střídá to počasí a začíná vše kvést,tak já končím na infuzích.Dnes mám první a čeká mě jich tak ještě 5. a sobota s nedělí xyntophylin.Tak lidičky přeji všem marodům brzké uzdravení:)

9. filipkh

filipkh Rádoby autor

Hezký večer, zatím co jsem tady nebyl, vytvořil Bagíra77 další dva krásné podpisy. Richarde, tvoje nápady jseu skvělé a provedení ještě lepší. Jen tak dál, je moc prima, že tady mají hráči takové podpisy, díky tobě i Astridce

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Julinka64 vypadá to, že potřebuješ pomoc odborníka - když mi napíšeš, někoho ti doporučím. Léčení mindráků způsobem, který jsi tu předvedla, nefunguje.

11. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

Julinka64 asi závidí naší pohodičce a všem lidičkám, kterým je tu dobře.
    Děkuji všem za přáníčka s obrázky k mému postupu, protože to vždy potěší. Také se musím naučit nějaký ten obrázek vložit až to čas dovolí. Hezký večer všem v Záviskákově.

12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jůlinko prosím tě choď sem častěji.....konečně nějaký vzrůšo ;)

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

To jo, to by měla. Dneska je mizernej tlak, a leckdo se cítí poněkud umdlele a motá se jak nudle v bandě. Takže Jůlinku lze doporučit jakožto léčbu při poklesu tlaku xD;)
    Já se spíš divím, že ji ještě někteří závisláci oceníte - to s ní asi teda souhlasíte o_O
    U odpůrců tohoto vlákna to chápu, bo závislákov nemají v lásce a jak můžou, tak si rýpnou (proto se velice divím, že je tu vidím o_O) takže:
    a). sem taky chodí číst, jen to nepřiznaj veřejně o_O:D
    b). si poslali holubem avízo ve stylu "jdu popíchnout důchodce, bude sranda, trochu se pobavíme " - že by jim za tu námahu důchodci stáli o_O)
    c). mají závislákov nastavený jako sledované vlákno, čemuž se rovněž divím (tudíž jim naskočila výstraha, že zde jejich kolegyně přispělao_O

Jdu něco posežrat, bo kecám určitě z hladu :eek:

hrabenka1951- taky nejsem důchodce (mně šlo trochu o něco jiného, jenomže to nemůžu napsat po lopatě)

Naposledy upraveno: 8/4/16
  14. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

No jo, podle mne má tohle jeden malý háček. Myslíte si, že sem chodí jenom důchodci? Já jsem přesvědčená, že ne. Dnešní doba je podle mě taková, že jsou i mladší než důchodci osamocení a rádi se připoji do jiných debat, než kolik komu napadalo, kolik má napěstováno a jestli už dodělal soutěž.
    Užijte si hezký víkend, dodělejte zahrádky a bavte se.

15. bedlika

bedlika Perspektivní autor

PĚKNÝ VEČER PŘEJI

tak koukám že tu je živo s Julinkou, no tak jak bylo psáno výše takových ještě bude, a kdo sem nechce ať nechodí.
    Já třeba nestíhám každý den číst a dopisovat, ale jak něco napíšu, tak většinou pak ještě čekám na reakce, ale prostě mám to nějak nabité a ani se to nezdá. Včera jsem si tu ve hře koupila vánoční cukrovi, po dlouhé době měla jsem splín a tak jsem to vyřešila takto. No ted se koukám do družstva, a zjišťuji že nemam kešu oříšky.
    Kdepak to vzít?? žeby nakoupit ty nove stromečky? No ja koupila za fl podivuhodny tak uvidime co se z toho vyklube.
    Přeji krásnou hru Vaše Lenka

16. ondraoliva

ondraoliva Pisálek fóra

Myslím si, že vlákno závisláků nemůže narušit ani 10 Julinek, naopak, lidi to ještě víc stmelí dohromady.
    Hezký večer.

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vlákno může klidně narušit jeden jediný blb, který si bude neustále stěžovat.:(

18. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Tak už jenom popřeji dobrou noc.;)

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

skalara.v: špion je fšade xD

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- ať si stěžuje třeba u Evropské komise pro sníženou sociální inteligenci....na jedince, kteří nesnesou, když je někde klid a pohoda, je nejlepší se vyignorovat. U většiny z nich se časem projeví samonasírací syndrom a zalknou se vlastním vztekem, protože ho jinam nebudou moct nasměrovat ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.