ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Směs na špagety je asi nejlepší a nejrychlejší.Nebo udělej pštrosí vejce ty jsou také rychlé a s kaší moc dobré ovšem pokud máš menší vajíčka.

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

vavovi, Tvůj podpísek je moc pěkný, už jsem ho viděla u Richarda v deníčku a jenom jsem se těšila, až ho uvidím s Tvým příspěvkem. Opravdu se povedl!!! Je to šikulka ten náš Bagíra77!!! Začíná svítit sluníčko, tak přece jen bude pěkný den! A komu se zde nelíbí, nemusí k nám chodit na návštěvu! Mějte se fajn vespolek!;););)

3. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

julinka64- toto vlákno je velmi důležité. Nejednou jedna druhé pomohla a podržela ve chvíli, když si nevěděl rady.
    Jedna druhou podpoří, když je sám a nemá si s kým popovídat. Ne vždy můžeš jít se vším do rodiny.
    Mě podobně děvčata pomohly, když dostal pejsek mrtvičku a já si s ním nevěděla rady. Rada tady byla
    rychlá a nezištná. Mrzí mě, že se na toto vlákno díváš takhle. Věřím, že až se jednou budeš chtít takzvaně
    vykecat, tak tě tady rádi přijmou.

4. vavovi

vavovi Stará škola

mamča50 máš pravdu kdo nechce ať sem nechodí.
    Já si sem naopak ráda dojdu pro nějaké to povzbuzení, ráda se tu zasměju a když se někdy objeví nějaký ten smutný příběh (teď doufám nikoho nenazlobím) tak zjistím, že může být v životě i hůř, než si myslím. To mě vždycky vrátí zpět na zem. Samozřejmě vím, že život není vždy zalitý sluncem.

5. micinka

micinka Pisálek fóra

Ahojky. Já vás zde povětšinou jen čtu, málokdy něco napíši, ale chodím se sem ráda
    pokochat hezkými obrázky, přečíst recepty nebo vaše příběhy. Jestli se toto vlákno
    někomu nelíbí a potřebuje informace ke hře nebo k nějaké akci, tak ať jde tam, dozví
    se, co potřebuje. Pravděpodobně jsou jedinci, kteří neumějí dobře číst - toto je vlákno
    Důchodci - závisláci a tomu také odpovídá obsah příspěvků. Zrovna tak je zde na foru
    Debata o všem možném a asi ani ta by se milé julince64 nelíbíla , tam se také většinou
    klábosí o " něčem ". Jak zdejší závisláky pročítám, on se jednou za čas vždy objeví "někdo",
    kdo si chce na něčem či na někom vymlátit svoje mindráky a já myslím, že zde asi těžko
    uspěje. Přeji vám, ať jste stále tak pohodoví a soudržní a nenechte se otrávit. Pavla

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Děvčata, nechte těch vzkazů Julince - nečetly jste, že tu byla poprvé a naposled? A to je dobře pro všechny zúčastněné. Snad tedy odešla prudit jinam, kde to má smysl.:p

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nazdárek, sešlosti,
    recepty s mletým masem nejsou věru pro mne. Já rád melu jen pantem.
    Napadlo vás někdy, že to mleté maso vypadá, jako by už ho někdo jedl?
    flexka - prosím tě, až přijdeš na to, jak spolehlivě zahnat krtka, dej nám vědět.
    Na rukou tě budu nosit a možná tě i do zlata zasadím.
    :D

Edit
    robin2151 - opravdu takový ten krtkoplašič z inzerátů v novinách?
    Soused jeden takový měl, ale bez účinku. Třeba je jich více druhů.
    Koukám, že vás na rukou budu muset nosit obě a to zlato také znásobit.
    xD

Naposledy upraveno: 8/4/16
  8. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Jak na krtka? Já mám velice dobré zkušenosti ze solárním krtkoplašičem. Asi 10roků mám 2ks na pozemku u chaty( asi 2000 m plochy). Před tím jsem po zimě a době kdy jsme tam nebyli vždy měla samé kopečky a chodníčky v trávníku. Cpala jsem jim do děr citrony na čtvrtky,česnek a hromádky likvidovala a nic nepomáhalo. Pak jsem koupila ty krtkoplašiče a zapíchlaje na pozemek,nechávám je i přes zimu a krtci se našemu pozemku vyhýbají a na okolních pozemcích hromádky jsou. I letos při mírné zimě nemám ani jeden kopeček na trávníku.

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

-pechtfogl- klídek, přijde jiná julinka a taky nás nerozhodí, budeme si v klidu lebedit a číst co ,kdo, s kým atd. Reagovat se ale musí aby si někdo nemyslel, že jsme jenom stařenky a stařečci tlachající o ničem-i když proč ne?-:p;)

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Taky si myslím že nás Julinka64 nerozháže:p,ba naopak. A takových Julinek ještě bude:D.

11. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Mikeš- Já jsem měla na zahradě skleněné lahve zahrnuté zeminou po hrdlo.
    Krtci nesnáší zvuk, který se vytváří v lahvi. Brzy byli u sousedů.xDxDxD
    A teď. budeš mě taky nosit na rukou?:pxD

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Auvinky, auvinky....holky, ještě dneska trochu foukejte, prosím :cry:Včera mi to hodně pomohlo :D Děkuji :inlove:
    Asi budu taky dělat mleté masíko. Napadlo mě umatlat holanďáky, k tomu kaše.
    Do řízku se nadšeně zakousnu snad už příští víkend :D Já se tak těšííím xD
    Teď jdu spáchat čočkovou polívku ;)
    Nezapomeňte na Turbomlýn :)

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Upřímně - celá jůlinka, její klony a následovnice jsou mi někde u kotníku.

14. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

pro Milena1952:
    A jak jsi vyřešila vylévání vody z lahví po naplnění dešťovou vodou? (Výška hladiny má vliv na výsledný tón a při bezvětří to asi fungovat nebude.) - Nicméně pokud krtci odešli k sousedovi, účel to splnilo. Jen by mě zajímalo, co na to soused?

15. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Julinka64 - nedá mi to, abych Ti tady taky nenechala vzkaz, protože si myslím, že sem stejně ještě dorazíš, aby jsi se dověděla reakce na Tvůj dopísek.
    Nevím jak a s kým žiješ, ale možná Ti v Tvojí sobeckosti nedošlo, že je to stránka pro důchodce a že spostu z nich je hodně často samo a mají chuť si jen tak poklábosit o ničem, nebo probrat s někým svoje starosti a hned jim je líp. Místo aby jsi tyhle lidi podpořila a napsala jim pár hezkých slov, tak jsi napsala jen svoji kritiku. Mezi námi, nikdo Tě sem nezval, otevřela jsi to dobrovolně, tak proč to kritizuješ.
    Asi je Tvůj život jen procházka růžovým sadem, že nemáš pochopení pro druhé.

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Přeji krásný pátek.
    Paní doktorka na zubním na mě sice byla hodná, ale ten zub sviňa.... :cry: Kdyby pomohlo strčit hlavu do písku jak pštros, asi to udělám. Auuuuuuu :oops:

17. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Četla jsi po sobě, co jsi vlastně napsala?
    Promiň, ale z tvých slov není cítit nic pozitivního, jen závist a napadání. Měj se a fakt sem chodit nemusíš, nikdo Tě nezval ani nenutil. Došlo Ti, že někdy ze smutné nálady pomúže i dobrý vtip? Asi jsi pěkný sobec, který myslí jen a jen na sebe. Tak si to užívej, aby jsi náhodou nezůstala sama a opuštěná a neudělalalo Ti radost, když Ti třeba někdo popřeje k postupu, narozkám nebo tak podobně.

18. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezký páteční den. Pročítám poslední diskuzi a nejde to, nereagovat na to - milá Julinko 64 - nám je tady dobře, proto sem chodíme, proto sem píšeme a víme, že se zde můžeme obrátit i o pomoc. Já jsem moc ráda, že je to tady tak pozitivní, toho negativního je všude kolem nás tolik a nestojíme o takové hrůzné informace. Tady můžeme na všechno nepěkné zapomenout, prožívat příběhy farmářů, kteří jsou nám stejně blízcí jako naši přátelé.
    Tak a teď vám napíši dnešní zážitek s kuřátkem - mám pouze jedno, které je snaživé-posílám mu psaníčka, dárečky a od něj žádná zpráva. Dnes mě přiletělo letadýlko se zprávou, ale anglicky. Byla to hezká zpráva - o dobrém mentorovi a farmáři. Tak přemýšlím, je možné, že kuřátka nejsou češi? Nebo mě kuřátko zkouší? Já samozřejmě anglicky neumím, děti přeložily.
    Kino u nás pořád nepromítá. Všem Vám přeji krásný zbytek dne a večer šťastnou ruku při nákupu tajemniček.

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

FÚÚÚ FÚÚÚÚÚÚ to foukám všem na zuby aby nebolely ani ty díry po vytržených. Já se zubaře bojím, bojím. Jste statečné holky:p;)

20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Nemohu nereagovat na drahou Julinku - proč sem vlastně chodíš, já na vlákna, která mě připadají nedůležitá a neužitečná(napsala bych s opakujícími stu.... sděleními, kolik jsem vypěstoval, ...., co dokázal, pak jsem našla tohle poklidné vlákno) prostě nechodím, tak tady prosím nebuzeruj nás důchodce, co si máme nebo můžeme psát. Po letech lékařské praxe vím, že si přijdeš přečíst náš názor.

Tak teď se uklidním, půjdu dát do pořádku farmu a pak mi držte palce, jdu zkusit svíčkovou v papiňáku

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.