ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahoj všichni. Hezký večer.
    Gratulace všem k postupu.
    Lacrima, díky za vtípky.

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Snad jsem pro dnešek napsala všechno, co jsem chtěla
    a nezbývá mi nic jiného, než vám popřát
    krásnou půlnoc a sladké sny

3. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

evik1016, díky moc za gratulku

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, zataženo, pod mrakem, v noci zase pršelo. Velká gratulace 104 k postupu. Mně ještě chybí skoro35 mega ke 100. Ale také se tam dohrabu, ale kdy to bude to nevím. 19.4 oslavím své 6.farmářské narozeniny, ale do té doby to nestihnu. Přeji příjemný den a ať se nám daří, bacily jsme snad konečně zahnali a budeme se těšit z pěkného dne! Mám puštěné rádio a od rána zpívá Lucka Bílá...dnes slaví 50. narozeniny. Tak ať jí to ještě dlouho zpívá!;););)

5. babioli

babioli Stará škola

Ahoj a krásný den vám všem. Gratuluji všem postupujícím, jste šikovní. Tajemna odtajněna a zázrak se nekonal. Jen na Baha jsem získala grep. strom, můj úplně první. Ostatní je vše do lišty. Tak snad příště bude více štěstí i když pochybuji. Mějte se co nejlépe a přeji jen samé příjemné zprávy a žádné nepříjemnosti. Ola:)

6. vavovi

vavovi Stará škola

Dobré ráno všem. U nás zatím zataženo bez deště a vypadá to že by mohlo vykouknout svítíčko.
    Všem kdo postoupily veliká gratulka. A všem přeji den zalitý sluncem.

7. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Krásný den Vám všem. Gratulka pilným závislákům:D:D.Slibovali déšť, zatím krásné jarní počasí. Akce ukončena už v sobotu a po dnešní ranní sklizni ve stodole 911 kompasů!!xDxD

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky farmáčata,
    Krkonoše hlásí azůro :D Nebýt toho, že za chvíli frčím k zubní víle, mohl to být krásný den xD:eek:
    Tak snad mě moc nezmasakruje :oops:
    Papa a všem hezký den :inlove:

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Já se hlásím také a Všem Vám přeji tak krásný sluneční den,jako tady máme my.
    robin nejsi sám u mě také moc hezká sbírka kompasů :D:D,asi je začnu rozdávat.

Tak zatím pááááá....​

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte všichni, tak jsem zase zpátky doma. V Praze včera pršelo právě ve chvíli, kdy jsem stála na Florenci a čekala na autobus, vyjela jsem v jednu a domů se dostala v sedm mírně zničená. Dnes jsem pročetla, co se od pátku stalo. Všem postupujícím gratulka.
    Nikolas-kocour- se mnou kupodivu mluvil hned jak jsem přišla a pustila jej domů,raději zůstal doma i v noci,abych mu neutekla, do rána se uklidnil a už zase šel někam honit kočky. Zatím se vrací každé půl hodiny, mńoukne u dveří,počká až otevřu, lísne se a utíká zase ven.:p;)

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezké dopoledne ... jižní Čechy hlásí oblačno, bez deště, poměrně teplo ...
    gratulace všem postoupivším ... uvítání navrátivším se ... kdo ještě dokončuje akci, tak pozor - konec se blíží xD, ať to neprošvihnete ... utíkejte do kina, dnes je promítač rozdávačnej, přibylo mi 4x15 a 1x5 kinobodíků :)

já dosrknu kafe a pádím zpět do procesu ... ale určitě ještě nakouknu, alespoň si pročíst, co je nového, tak zatím pa

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

přišla jsem jen popřát hezký den a dokud to půjde,
    vyrazím na zahrádku, něco podělat. Zatím je docela teplo a příjemně.
    Přečetla jsem si, co je nového a pádím.
    Hezký den

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Fujky, tak su zpět :cry: Ta mi dala, víla jedna o_O Vypadám teď přesně, jako můj avatar xD Akorát ještě po čelním střetu s ponorkou :wuerg: Dole tři zuby v tahu, další čtyři kousky čerstvě obroušené :cry: Zítra tam jdu zas :eek: Dostanu provizorní, aby se mě děti nebály. A taky abych nešmatlala xD
    Jsem si udělala polívku do hrnku. Nojo, ale vona mi vytejká z tlamky ven o_O Mám ji ještě dřevěnou xDxD:cry:

Fíhá - děcka, už jste četli FAQ - tajemné sazenice o_O

Naposledy upraveno: 7/4/16
  14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci:ppřeji krásný pohodový den ;)Ráno v 07.00 hodin zde nebyla ani noha jak jsem přijel z nočnío_Otak teď už je tu živo:D Sluníčko teď vylezlo ale před chvíli tu i pršelo, venku je příjemně. Gratulka všem postupujícím do vyšších levelů jak na baha tak i na farmě;) Číňanci už přitlačili na pilu a Tajemné sazenice podražilyo_Opůvodní cena 5 florenů zůstává, otázka co v nich bude padato_Oza 10 florenů nebudou xl stromy a dvojnásobná šance na novinky o_Orovněž nový balíček za 110 fl bez garance novinky :Dkdo to koupí?o_O

15. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tak jsem dorazila mezi vás, alespoň na chvilku. Vytahala jsem kytky na zahradu, protože bylo nádherně. Teď se začalo mračit a je studený vítr. Škoda, nemám ráda zimu.
    Zjistila jsem, že kompasů napadalo ještě přes 1000, bývaly časy, kdy se dala soutěž otočit i vickrát.
    Koukla na tajemné sazeničky a protáhla obličej. Chceš něco získat, tak si to řádně zaplať a zbytek klidně naper do lišty.
    Nejhorší je, že jsem moc měkká a stejně alespoň nějakou zakoupím, i když vím už teď, že nic nevypadne.
    Přeji všem hezký a slunečný den. Jdu pokračovat v práci

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně je ten jejich strategickej mahjong tak nějak u kotníku. Vím, že mi novinky nenapadají, tak počkám, až se dostaví přirozenou cestou. Takhle mě nenamlsají.

17. mituli

mituli Polobůh fóra

Zdravím z Krkonoš-polojasno,docela teplo,včera k večeru krásně sprchlo,omylo prach a vypadá to,že dnes bude opakovačka.Všem co postoupili velká gratulka:inlove:,dánové pěkně papaj,dnes jeli na výlet a večeři maj až ve dvacet a jednadvacet,tak domů půjdu kolem půlnoci.Nikdo mi neodpověděl jak pěstovat mirtu,tak zlata prosím o zkušenosti,já jinak vše umořím:sleepy:skalara-foukám ti (hubu),zuby jsou mrchy,proč to nemáme jako žralocixD

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný poobědový čas, u nás zataženo, začalo pěkně foukat a vypadá to na déšť. Dopoledne bylo docela pěkně, tak jsme se jeli podívat do Litoměřic na Tržnici Čech. Lidí bylo dosti, podařily se i nějaké kytičky, krásné růžové skalní růžičky, asi 5 barev afrikánů, růžové vřesy a nějaké skalničky Také jsem si koupila rebarboru, máme rádi koláč se sněhem. Budeme si muset počkat, protože jsou zatím jenom 3 listy Tak vyrazím vše zasadit a potom si v klídku vychutnám kávičku. Tak jsem koukala na tajemničky a vidím, opět se podražilo, ale záruka na novinku žádná! Koupím jenom pár za normální cenu a uvidím. Balíček se mi nechce taky kupovat! Bud se zadaří nebo se nepovede! Pěkné odpoledne a pa pa....;););)

19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím Farmářky...

Tak u nás je zatím slunce, no doufám že jen tak brzo nežblunce!
    Ale podle předpovědí mám připravený deštník, a možná i dva.
    :p
    A taky ty sazeničky jsou super!
    No kdo by nechtěl větší šanci, že?
    Ale zaplať!
    Už je to tady jak v reklamních zprávách.
    Ta dvojka nahoře nám pěkně zatápí, jen doufám že rýže se posype jiným směrem.
    A ne tak okatě, i když oni vlastně nemusí ani jedno očíčko přimhouřit!
    :D
    Doufám že to nebude zklamáním pro věrné hráče.

Přeji vám pevné pěsti a těm co postoupili gratuluji...
    Mně to taky čeká, ještě 18 melounů a jsem tam!

Edit: Tak to Ti Daní tedy gratuluji!
    To by bral každý z nás, no ne holky?

20. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem. mamča 50 taky jsme byli s manželem a švagrovou dnes dopoledne v Litoměřicích na výstavišti. Já si tam koupila růže, ty mám ráda a spoustu věcí. Tak teď si odpočinu a pak půjdu pracovat na zahradu. Mějte se co nejlépe. Ola

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.