ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný sváteční den všem. Beránek už je na stole, zeleninový salát ke kuřátku taky. Zítra nabarvím vejce a usmažím boží milosti. Jsme letos bez návštěvníků, takže klid a pohoda. Postupujícím gratulka. Padátka padají opravdu málo. Přecházím na dlouhodobky,snad to bude lepší.

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Marně se zamýšlím, co umím já. Už ani říct si o tu lásku ne.....:p

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čaro,je ti doufám jasné,že zásadně nekladu ženě otázky typu: Beruško,copak jsi dělala v práci ? Nezlobily děti,Jak ses měla apod...
    Proto nemám ani páru o moderní výchově "naší budoucnosti" ,ale zase vím,že mám nízký práh bolesti,tudíž bych prosil o detailnější rozbor,
    případné psycho tresty bych snášel bez následků.

4. bedlika

bedlika Perspektivní autor

Prosím poradte mi kde dělám chybu mám stále málo nůžek už si fakt nevím rady. Děkuji

5. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Máš jich aspoň 82? Tak to jsi v normě :)

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezkou velikonoční sobotu všem ...

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Baroland řekni ženě, že je svinčík v tunelu a pokud dostaneš přednášku (slovníkem pro čtyřleté) a poté praktický nácvik se smetáčkem a mopem (formou hry) - školka používá moderní metody. No a pokud budeš hezky poslouchat a budeš šikovný chlapeček, dostaneš nějakou praktickou odměnu, která ti pomůže se dále rozvíjet ....xD
    Radši nám sem dej nějakou fotočku pejsků, ideálně mrňůse, ten je nejhezčí...

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

anickamalirka: .. namalovaná vajíčka od tvé holčičky jsou moc hezká :p a vajíčková pomazánka z nich, by byla "delikatesa" :p .... je vážně stejně šikovná, jako její maminka :D ...

9. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    tedy vypadávátka skoro na nule, teď jsem sklidila i s Baha, ani jedno, dopoledne z divoké louky jich bylo najednou deset. Začínám propadat beznaději že dokončím akci:(, ale nic se neděje:), život jde dál.
    Anickamalirka - dcerka se pomámila - fantastická vajíčka.
    Má dcera na to kašle, no momentálně slouží 48h v nemocnici, má sice přijít v neděli domů, ale zalehne a bude spát a stará matka;)si stoupne k vajíčkům, nacpe na ně košilky a hotovo, stejně v Praze se koleda nedrží, ani mezi sousedy.​

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tvoje vysvětlení Barovi fakt nemá chybu. Už vám věřím, že se dá obrazovka poprskat kafem-pivem, vínem........Právě se mi to staloxD;):p Čarodějka

11. čarodějka007

dasa1143 vyčisti si počítač...ale počkej s tím, až budeš mít to Dělo na vajíčka, to ti zasviní obrazovku i zevnitř syrovým vajcem xDxD

12. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

tak jsem dočetla vaší diskuzi a děkuji za ni.Propásla jsem narozeniny Závislákova, tak přeji všem obyvatelům hodně pohodičky a jen ta dál. Celé dopoledne jsem střídavě seděla u PC a v kuchyni dělala oběd. Dnes na přání manžela jsem vařila svíčkovou a tu i já tuze ráda. Mezitím si uvařila brambory na salát a teď jsem ho dodělala.Bude na chlebíčky. Odpoledne se budou vařit a poté barvit vajíčka, těch musí být vždy plná mísa. A akcička na farmě? dopěstováno a chybí 50 vypadávátek a bude hotovo:wuerg:

13. -pechfógl-

Baroušku, nebo navrhni ženě starobylou metodu: když jsme my ve školce zlobili, lepili nám na čelo červené kolečko a museli jsme s ním chodit i na procházku. Takže první co bylo, když pro mně babička poo přišla, bylo: Co jsi zase provedla? Paní Kubátová vás potkala na procházce a ty jsi měla kolečko! (Nutno podotknout, že úči před příchodem rodičů koelčka dítkám z čílek strhaly, aby osvícenější nebo stranicky angažovanější rodiče nedělali kravál). No v té školce se za třicet let moc nezměnilo, ačli jsem v to doufala. Když tam nastoupil můj synek, dávaly se sluníčka-obláčky-blesky. No a můj dítě od začátku blesk, blesk, blesk. Takže jsem věděla, že je v pořádku, zvlášť, když mi vysvětloval, za co ty blesky dostal. Vždycky jsem ho za to vzala do cukrárny.

14. lacrima

lacrima Ikona fóra

Akce hotova ráno , nadbylo mi 10 zahradnických nůžek a přibyl mi další level

a určitě i nějaké vrásky a pár šedin . Správně měl děda v nemocnici zůstat, chtěl domů a já jsem teď v pořádném stresu.
    No jo, jsem "bláznivá " bába a ještě k tomu zdravotník . Pořád na něj nakukuju , jak mu je a jestli pije a kolik.
    Koukám, že dnes se "dokopal" k prvnímu litru , tak mu jdu vytáhnout z balíku další vodičku.

15. -pechfógl-

No , lacrima, ono uznej, že ty události v Belgii mu dvakrát nepřidaly. Tak ho toleruj a ty nápoje mu cpi do krčku s mírou.

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne, konečně přestalo pršet a sluníčko by moc chtělo vykouknout, ale nevím, zda se mu to podaří. Pavlínko, vajíčka jsou krásně namalovaná, to jde práce pěkně od ruky, když máš takové šikovné pomocníky Pepíčka a Aničku. Teď jsem si dala kávičku, zítra budu malovat vajíčka a ze ZOO asi nic nebude, necítím se dobře, pokašlávám, začíná rýma, tak jenom abych to nedorazila!!! Pěkné odpoledne a až se vrátím z oslavy, tak se přijdu podívat, co je nového!;););)

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji bezva sobotní odpoledne.
    U nás byl šíleně šílený blázinec, lidí jak na pouti, sešlo se nás
    osmadvacet , až jídelna praskala ve švech. Proto se také oběd
    protáhl až do třičtvrtě na dvě. Pak se milé osazenstvo rozhodlo
    odjet a s nimi jsem poslala i lišáčka, abych měla chvíli čas pro sebe.
    Udělala jsem farmu, udělala kávu, připravila na tácky 100 plátků veky,
    až si chvíli oddychnu, půjdu připravovat chlebíčky. Vše mám připravené,
    nakrájené a rozdělené v miskách, tak budu jen zdobit. Až se to procesí
    vrhne do dveří, za pár minut nebude po mé práci ani památka. Další
    ale připraví děvčata, já dnes ani nehnu malíčkem, už toho mám až nad
    hlavu. Ale jinak si to užívám, mám ráda, když se sjedou....a hlavně
    novinky jsem zvěděla ..co, kdo, jak a s kým a proč..chichi, to správná
    baba musí vědět. A také, že budu od městských znovu babičkou a
    nejstarší vnučka, že bude mít zásnuby. Člověk si ani neuvědomí, jak
    ten čas letí, ještě nedávno si hrála na princeznu a tahala všude panenku
    a teď se bude zasnubovat. Sice jsem nějak nepochopila proč, když
    nemusí, studuje, ale co , já to chápat nemusím, hlavně, že ta"malá"
    ví, co dělá a co chce. Večer se bude točit gril , až z něj bude mastnota
    lítat, protože mladí mají párty , tak se zdržím jen chvilku, bafnu něco
    k snědku a zmizím domů , už jsem tak s lišáčkem domluvená...zalezeme a hotovo.

:pxD
    :inlove:

Padátka nepadaj, při poslední sklizni 10 z celé farmy.
    :mad:

Jdu zdobit veky...uf....mějte se. Pa...

[​IMG] [​IMG]

bedlika....neboj, ty chybu neděláš..já jsem na tom bledě jako ještě nikdy a vyzkoušela jsem i nemožné.​

18. jana563

jana563 Dozorce fóra

K mému údivu mám hotovo.Je fakt že když jsem viděla tu bídu,tak jsem vyházela stromy a chlívy.Na baha jsem točila lilie s vodou a na farmě květiny a na noc dlouhodobky.Jen na mýtině jsem nechala obrstromy.Ale je fakt že z nich nepadalo.To dělo je fakt nádherné,jen škoda že je tak dlouhodobé :(.Mohli by ho dát všem jako kompenzaci za tu pokaženou akci s modráskama xD

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Nebylo to tak nejhorší. Hodil sem si korunou,zda mám na těch pár flíčků upozornit,nebo je uklidit,či jinak zamaskovat a bez ohledu kam mince zapadla i co na ní vyšlo jsem si uvědomil,že 3 mistnosti stejně neututlám.Vyslech sem si přednášku o zbytečné práci,pak o mé neschopnosti umýt psům aspoň capky (čaro,na 100% to nebylo slovníkem pro čtyřleté,dva výrazy dokonce ani já neznám),nakonec lapla vysavačovou přípojku a skrze zuby procedila: zmizte ven. To bych ovšem musel tak jak tak,neboť máme centrál,čili po zapnutí saní to syčí ve všech patrech a psi jsou na mrtvicu. Hodinka na sluníčku uklidila mé nervy a zbytek zvládla cukrárna po cestě.Já je slupl hned tam a krabičku zákusků vzal domů na uklidnění pracujících.

O TS z Akce se ani nezmiňuju,z TCH stála za řeč Oranžová Sova.

Naposledy upraveno: 26/3/16
  20. čarodějka007

Baroland z toho vyplývá, že jsi považován za dospělého jedince, kterému lze svěřit i některé samostatné úkoly .... ne všechny, ale aspoň něco :D, to je docela dobrý, ne? xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.