ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásné ráno
    Akce Hon na vajíčka hotova ;)

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ránko všem :)
    Johnny jseš dobrej... Ne-jinak -- máš dobrou farmu xDxD Mě to ne a ne a nepadá. Ale napadá, věřím. :p

3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Vstala jsem brzo, udělám nezbytnou ranní hygienu, ještě několik letmých pohledů do zrcadla, musím se trochu upravit,
    jedu za vnoučatama, tak abych nevypadala jako čerstvě vyoraná myš.

Ještě si přečtu nejnovější zprávy, vypiju kávu a potom pomalu pojedu směrem na východ

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ty už máš neděli? Já pořád sobotuxDxDHezké ráno všem

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré sobotní ráno, je zataženo, 6 stupňů a poprchává. Sklidila jsem farmu, ještě čekám až dozrají lískáče a odcházím do kuchyně, abychom včas obědvali. Navečer půjdeme popřát Radkovi k svátku, dnes se vrací z lázní z Mariánek. Všem milým přeji krásný den i když počasí je takové jaké je. Napěstováno je, ale ještě chybí 30 nůžek, ale to asi dneska dám! Tentokrát to padá pomalu, ale zase je potřeba toho méně! Krásnou Bílou sobotu, ale jenom podle názvu, sníh už bych nyní nechtěla!;););)

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Přeji Vám všem krásné a pohodové velikonoce a snad ode dneška i plné sluníčka. Užívejte rodiny a přátel a ničím se nestresujte, ani padátkama. Hodně zdravíčka :inlove:

7. Madvo

Madvo Mistr fóra

Dobré sváteční ráno milí farmáři - i já se připojuji s přáníčkem

Ať sluníčko přemaluje tyto dny na barevné kraslice,
    ať máte bohatou pomlázku a úsměv na líci.

Teda ty zahradnické nůžky moc radosti a úsměvu nerozdávají - dyť to vůbec nepadá. Z plochy plné stromů nevypadly ani jedny. A to vypadalo, že to bude pohodová akce!!! Ale otrávit se nedáme a kupovat nůžky taky ne!!! Hezký den.

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

dasa: Máš sice sobotu, což je správně, ale ještě před očima raní mhu, protože v textu se píše o zítřku. Což byla kritika tebe - a teď přijde na řadu kritika lumat: Mejt v neděli okna - no fuj! xD
    Kočka mi dělá Prostřeno - od chvíle co jsem dala na stůl ubrus, se rozhodla, že tam je její nový pelech. Jelikož ji bolí zoubky, toleruju to. Ovšem před chvílí jsem zaváhala, když jsem zpod kočky vytáhla ty rohlíky, které jsem tam dala sušit na nádivku. Byly fakt krásně teploučké, jako od Alberta.:p

9. babioli

babioli Stará škola

Ahoj vám všem, přeji hezkou a pohodovou " Bílou sobotu" a blahopřeji těm co postoupili a mají již akci hotovou. Mně ještě chybí 19 nůžek a tak to dnes budu mít. Měj se moc hezky a já jdu péct mazance, vnučka mně už uhání že bude pomáhat. Hezky den a radost ze hry. Ola:)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásnou sobotu , pokud možno sluníčko a teplíčko přeji.
    U nás déšť a zima.
    Po ranní sklizni z celé plochy 20 padátek a to jen díky růžím.
    Bída.
    Teď mám fofr, ale přijdu se na vás podívat později.
    Pa....

11. Sifion

Sifion Rádoby autor

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

-pechtfogl- ahoj, to není ranní mlha ale pořád se dívám jenom jedním okem-vietnamci zklamali, brýle pro mě neměli- není to diskriminace jiného národa ale kritika výrobců brejlí aby to někdo nepochopil špatně:p;)
    Doufám,že nádivka s pomocí kocoura nebude mít chybu. Dobrou chutˇpřejixD

Naposledy upraveno: 26/3/16
  13. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

ahoj všichni milí farmáři i farmářky,
    týden jsem byla dost pracovně zaneprázdněná a také jsem začala s úklidem chaloupky u rybníka a připravovala ji na letní bydlení. Jak začne být hezky, stěhuji se tam(většinou od půlky dubna do konce září). Teď si jdu pročíst vaše příspěvky( celých 12 stránek) a už se těším co se tu dělo.Hezké velikonoční svátky L.

14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dobré, zatím pochmurné dobré ranko přeji:pJsem konečně doma z práce a trochu volna mám před sebou;)Všem kdo dokončil akci, nebo postoupil velká gratulka:) Já osobně se nemůžu dočkat O&D která je tentokrát delší než minuleo_OJinak dnes postup na Baha 3148)

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásné dopoledne Bílé soboty přeji...
    Tak autíčko už zase vypadá jako nové, mám osvědčený prostředek, který je snad na všechno, bere nejen podlahy, ale i potahové materiály, mastnotu z vaření a i lepkavou usazeninu na horní poličce sektorky od plynu. Jak z reklamy na CIF :D potřete, setřete a je to čisté :D

Včera jsme barvili vajíčka... a stihla jsem jen pět a pak jsem byla vyhozena dcerkou a Pepánkem :D Jistě že mám i nějakou fotečku, dokonce jedna je vhodná k reklamě na den autismu - modrý den 2. dubna celosvětová osvěta co se této diagnozy autismu týče :D

Akci jsem dokončila již včera ;) na to že jsem v den akce přišla na farmu a zase zapampeliškováno, tak jsem mrskla karafiáty s láskou k Sh a několikrát otočila na poho polích, padátka byla za 10 min, sice jsem minula asi 400 Sh, ale ještě čerpám ze zásob z akce Opičí královna :)

Postoupila jsem do třetího stupně mentorství :) a ještě jednou bych chtěla poděkovat za pomoc mému kuřátku při minulé akci, které úspěšně vylétlo do světa.

Na Škaredou středu jsem chtěla péct jídáše, ale usnua jem jako mim inko a tak jsem je koupila :D Ale jelikož mám nakoupené droždí z pekárny, tak se dnes zřejmě vrhnu na pečení mazanců a maličkých košíčků na vajíčka na pondělní koledu. Nějak neuznávám nabídku supermarketů, přečokoládované regály..... To raději upěču něco domácího ;)

Včera mi přišel mailem pracovní plán na další týden a světe div se mám jen tři klienty za celý týden a tedy školu pátek + sobotu. Čili oddechovka, jupíííí. Alepoň zase pohnu s domáctností, která chudinka byla odstavena na vedlejší kolej, doperu tu hromadu prádla, pofackuju byt, převléknu povlečení a zase bude doma útulno ;) Jen na okna se prominutím vy to.... Z ulice mi do devátého patra nikdo nevidí a lenora ťuká na vrátka :D

Krásné, klidné svátky jara, které dýchá za okny, "puchýř" pomalinku prosvicuje přes mraky a venku to začíná vonět jarem. Všude se vyskytující oznamující tabulky o neparkování dává na vědomí, že byly spuštěny čistící akce města :)

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ráno závisláčkům :) a jsem všem chtěla popřát:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    .... hezké a veselé velikonoce ...

evik1016 má neděli a u nás byl včera teprve zelený čtvrtek :D ... (který byl pracovní) a tak jsme si tuto tradici drobet posunuli :p
    .. naštěstí našli hospůdku, kde ještě "Zelenou Horu" ochutnali :D [​IMG] a bylo veselo :p

janaj: ježečci nádherní a gratulka k dalšímu postupu :) ..
    pajaable: jednohubky s pavoučky jsou supr a určitě jich pár udělám, protože dcera má pavouky ráda a si udělám očko :D ... já je nemusím, ale když jsou jen z oliv ... to si je dám taky :music:
    ... jsem včera nějak vynechala sklizně, tak to dnes pomalu dodělám :p

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Aničko, neděs mě, připadám si úplně neschopná. Stejně jako u ségřiny tchýně. Ta prostě umí všechno a ještě pak umí nadzvedávat obočí s výmluvným výrazem: Já se vám divím, že tak jednoducou věc nezvládáte. Nojo, to jsou ty dnešní holčiny! Jednmou ji ségra chtěla morálně zničit a přivezla jí z Vídně originál Sachr v dřevěné krabičce, umělecky papírem vyložené. Nádhera opticky i chuťově. Následující neděli nám babika předložila přesn stejný sachr se slovy: trošku jsem ten původní rozebrala - a ono je to vlastně tak jednoduché! No a o velikonocích nás zásobovala pečivem, na kterém poskakovali zajíčci, létali ptáčci, kvetly kytičky.... až jsem se bála, že ti zajíčci začnou mrkat, ptáčci štěbetat a na pampelišku usedne včelka.... já jsem ráda když obarvím vajíčka, maskuju největší fleky a pak odbarvím kuchyň. Dnes žádné vylomeniny, pokusím se o mufiny a dorazím to mazancem.

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ale no ták, Pechfóglová :D Vzpomeň si na finální píseň z Císařův pekař a Pekařův císař... Ten umí to a ten zas tohle .... ;) Hold mi bylo dáno do vínku, ždibec toho umu, ale zato na jazyky jsem pako... Maximálně ve třech si umím říct o "lásku" již jen foneteticky např. z frániny věta, která mi utkvěla v hlavě.. "Vu vulé vukuše avek mua mon šerí" volně v překladu... chtěl by jsi se se mnou vyspat miláčku???
    Ale zpět k vajíčkům :D má dcerka (10 let) se pomamila ;) ...

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Od rána seju mrkfu. Řeklo by se nic divnýho,jenže já ji sel v reálu. Na potřetí. Napřed jsem si uhrabal pěkný hrobečky,vyrovnal povrch a ...začalo pršet. Sotva hlína trochu oschla,dokončuji řádky,když v tom nějakej pazůr otevřel výběhovou ohrádku písíků a ti se samozřejmě hned letěli podívat jestli mě nemohou s něčím pomoc.Než jsem je konečně všechny nahnal zpět,bylo dokonale pooráno.Za chvíli 11hod. (to je moje doba obědu),kašlu na řádkování,seji jako naši předci obilí -širokým rozhozem.Rychle záhonek přejed takovým tím dráťákem ať se aspoň něco zapraví pod zem a prchám papat. Doma další šok.Písíci prochází tunílkem do venkovního výběhu,,ten má napůl dlažbu napůl trávu,ale jaksi se nepočítalo,že se mezitím podívají i do mokré hlíny.No nic,bláto aspoň trochu oschne, navíc nikam neuteče,oběd by vychládl,dělám že jsem to ještě nezjistil.
    Tak ted odpočívám po jídle a přemýšlím jak šetrně naznačit ženě,že jaksi od včerejška uklízí ňák špatně.
    Kruciš,aby ta pomlázka nebyla u nás nějak naopak.

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Baroland neboj, paní učitelka tě neseřeže, to už není moderní :D, maximálně dostaneš černej puntík nebo obrázek s prasátkem. Ledaže mají ve školce ten moderní vysvětlovací způsob výchovy - než to, radši bych brala těch pár na zadek xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.