ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

bedlika - obrázek se povedl :)

2. bedlika

bedlika Perspektivní autor

Tak jsem ráda že se obrazek povedl a že se líbí.
    Jdeme koukat na Novu ale o reklamě samozřejmě jsem tady s vámi a na farmě. Jani děkuji no zitra to budu hlídat ten časík, resp. spíš než půjdu do hajan tak to přetočím.
    Jinak koukám že jestli tu je někdo z Karviné tak uzavřeli další šachtu chjo kdo ví ktera bude další, je mi líto lidiček co tam žijí, už ted to počítají na jogurty co bude pak???

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

NEBUDU spát o hodinu míň, k tomu mě nikdo nedonutí!
    Ty jednohubky jsou nádherné. No - a kdo nemá rád pavouky, může si představit, že jsou to klíšťata, ne?
    A v souviaslosti s inkriminovanou debatou mě napadlo: Co se budeme ptát, když už teď nemá cenu se ptát: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?xD

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

mohli bychom vycházet třeba z následujícího citátu: „Základní pravidla: Žádný nejsou.” (Hitch: Lék pro moderního muže).

případně tímto poněkud drsnějším:
    Phil: „Je čas na připomenutí slov Jaffreye Barlowa, šéfa DCS: Tato očekávaná bota možná donutí celou generaci chodit radši bez ***...” (smích) „Právě se řítíme volným pádem. A ten zvuk, to je h****, které prolétá větrákem. Globálně.”

ty první tři hvězdičky mi sem dopsal systém - v originále je tam slovo boty ve druhém pádě - nevím, co je na něm špatného ... ty další hvězdičky jsem dopsala sama, abych nebyla viněna z uveřejňování vulgarit ... i když i toto slovo je obsaženo v Ottově slovníku naučném ...

5. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,přeji všem krásné velikonoční svátky a velkou gratulaci všem co postoupili na Baha či hlavní louce.;)A koukám,že už zase vaříte,chlebíčky já ráda a s těma pavouky nemají chybu:).

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- ptát se můžeme pořád, to zatím zakázáno není - akorát se musíme smířit s tím, že dostaneme odpověď buď drzou, žádnou nebo úplně od věci....

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

V telce nic moc, tak sesedneme všichni dospělí, dáme chlebíčky,
    kávičku, vínečko a budeme kecat.
    Hele a tyhle chlebíčky by chutnaly asi nejlépe..co?

:p

xDxDxD

8. -pechfógl-

pajaable: Ty už si začínáš s koledou? Když někomu vadily ty přisprostlé žáby....:p

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Já ? Není to nic lechtivého, není to dehonestace čuníků ...a vůbec,
    já jsem v tom nevinně, spolubesedující a chlebíčkožrouti mě navádí.

xDxD
    Legrace je legrace a jestli by jí někdo vyšší nerozumněl , jeho
    škoda. A co ..když koleda, tak koleda..a když jsme tak šizeni,
    musíme se zabavit.

xD

xD

Jsem sice veselá, ale přísahám, cucám tu jen kofolu.​

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, za hoďku bude dopěstováno, sklidím a budu čekat, až dopadají nůžky. Půjdu dnes dřív na kutě, jsem nějaká unavená, doufám, že na mne nic neleze. V Dominice mně poštípali komáři, jedna reakce byla docela pěkná, tak doufám, že to nebyla ta potvora Zika. Zítra přijdou jedni mladí na oběd, je slíbená zelňačka, zítra udělám brsalát a upeču velikonoční nádivku a nějaký ten řízeček. Ještě udělám štrůdlíky. V neděli obarvím vajíčka a pro dětské koledníky upeču velikonoční mufíny. Když bude pěkně, tak chceme vyrazit do ZOO. Dnes bylo ošklivě, skoro celý den poprchávalo, stačila oschnout silnice a znova napršelo! Přeji pěkný zbytek večera a dobrou noc!;););)

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

právě jsem se probudila, prospala jsem velkou část odpoledne a obávám se, že na mě skočil nějaký bacil.

Slepice snese sedmikilové vejce, to samozřejmě vzbudí zájem novinářů a ti se ptají kohouta: "Budete pokračovat a snažit se o ještě větší?"
    Kohout nakvašeně odpoví: "NE!!!"
    "A co tedy plánujete?"
    "Rozbiju pštrosovi zobák!"

Žena posílá manžela programátora na nákup: “Kup dvě nožičky klobásy a když budou mít vajíčka, kup jich deset.” Muž jde na nákup:
    “Máte vajíčka?” “Ano.” “Tak mi dejte deset nožiček klobásy.”

Asi si uvařím vajíčko a půjdu pokračovat ve spaní

12. simicka26

simicka26 Rádoby autor

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak se rozpustilo sezení , uklidila jsem a nikdo by snad
    nevěřil, že se dnes spapalo 75 chlebíčků. Asi je pošlu
    domů, než mě sežerou...a já kvůli nim zase pohubnu.

xDxDxD
    No nic, jdu prohlídnout lednici, co by ještě dalo sežvejkat.
    :p

mamča50 ..děvče nestraš, ještě to tak. Ten komár určitě nebyl
    zmetek , věřme tomu, že byl čistotný a měl vyčištěný sosák,
    než si cucnul.

14. -pechfógl-

Ty chlebíčky tě sežerou? Pošli je ke mně, tady nemaj šanci, vždycky jsem rychlejší.

15. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem vespolek, ahojky moji milí závisláci,
    včera jsem se tady vůbec nedostala a nedá mi to, aby jsem vás nepřišla alespoň dnes pozdravit .
    Akci průběžně plním a neplním, myšlenky se mi toulají kdo ví kde, přichystané nemám nic , stačila jsem
    včera jen nazdobit velikonoční košíček a bum , prásk ... první velikonoční návštěva u mě.
    Přijela luxusním žlutým autem , blikajícím a houkajícím. Návštěva sice pozvaná , ale nežádoucí, nevítaná .

Manžel se asi rozhodl mě vyzkoušet , jak budu fungovat co by zdravotní sestra v důchodu a nebo
    si myslel, že toužím , zrovna teď před svátky pokecat, s bývalými kolegy a kolegyněmi ze záchranky a z interní ambulance.
    Tak teď tady doma funguji na půl úvazku jako sestra na půl úvazku jako pacient , protože ta potvora viróza
    kolem mě ještě trochu poskakuje jako by chtěla zpět na mě skočit .

No a hafani koukají pohledem " bože, ta bába s dědkem je furt v posteli "
    a čekají , kdy se jeden z nás uráčí postavit na nohy a jít ven .
    Hold , pejsek se nedá ošidit slovy : "Tady máš korunky a jdi si do cukrárny něco koupit"

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-pechfógl- ...Jo, jo, ty chlebíčky mě požrali, babušce hubené nic nenechali.
    Né, teď kecám, měla jsem jich 5 kousků, ale co je to pro můj žaludek takové nicotné množství.

Jdeme do pelíšku.
    Přeji krásné sny .

Naposledy upraveno: 25/3/16
  17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Milí kamarádi a přátelé-dovolte mi abych i já se přidala k přáníčku:

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]
    Velikonoce už jsou v plném proudu, vajíčka připravená, mazance upečené, všechno skvělé.
    Vyspala jsem se a je mi docela dobře, ale můj vnouček, který u nás byl v sobotu a neděli na chalupě, prý má teploty a pořád spí.
    Je možné, že jsem něco chytla od něho, ale ve slabším provedení. Stejně tam zítra zajedeme, po cestě na chalupu.
    Až zítra přijedeme na chalupu, to bude asi až večer, protože vždycky plánuju, že si dáme u mladých kafe a pojedeme dál a dopadne
    to tak, že nás přesvědčí, že jsme tam chtěli spát a domů jedeme až ráno.
    Musím připravit velikonoční menu pro manžela s operovanou slinivkou. Potraviny jsem si přivezla, ale já dodržuju i to, že musí být všechno jídlo čerstvé. Moc velký problém s tím nemám, protože to vařím už šest let, ale je to časově náročné.

19. -pechfógl-

lacrima, ti tví čubíci mi připomněli jeden fórek, ani nevím jestli jsem ho nečetla tady:
    K soukromému zemědělci přijde kontrola zacházení se zvířaty. Tak, co pěstujete?
    Prasata? A co jim dáváte? Pomeje? Neexistuje, mají dostávat vyváženou stravu. Tak to bude pokuta deset tisíc.
    Za měsíc jsou tam kontroloři znovu. Tak copak těm pašíkům dáváte k pití? Mléko, syrovátku? To jim vyloženě škodíte! Tak to je za dvacet tisíc.
    Přijdou potřetí : Tak co, už jste ty prohřešky napravili? Co těm prasátkům dáváte?
    A otrávený farmář povídá: Dáváme jim denně stovku, ať si něco kupěj sami.

20. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Krásné sváteční ráno farmaříci..:inlove:

Jen se jdu ohlásit že žiju....mám trošku fofr. Kupa práce v práci i doma, dneska na celé svátky přijedou rodiče, tak to bude záhul. Budeme přesazovat téměř všechna domácí kvítka, většina z nich má nad dva metry, květináče už jim nestačí, tak je musíme trošku zredukovat. Líbit se to nebude našemu chamíkovi Františkovi, neb s oblibou se po nich vydává do světa.
    Manžel bude se synem a tátou vyměňovat bazénové lemy, taky se chlapci trošku nadřou. :p No a já budu lítat mezi plotnou, květináči a bazénem, kam budu chlapům nosit pivo.
    Zítra určitě padnu, protože mám opět období, kdy se mi záda blokují na brnknutí. Pokud ne, tak půjdu snaše umýt okna. Synek jí už zakazuje cokoli dělat, vnouček bude mezi námi cobydup. Vím, že je sváteční neděle, ale já jindy nemám čas. Možná okna do ulice, ty jsou naštěstí jen tři, nechám na příští víkend, ať neprovokuji uliční babice.

Akce téměř hotová, nůžek mám habaděj, jen ty lílie se trochu courají...ale dneska už tam budu;)

Krásné Velikonoce Vám všem přeji, užijte si je podle sebe:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.