ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné skoro již sváteční poledne, dobrou chuť všem, kteří se chytají k obědu! janaj, gratulka k postupu na baha. 240 je pěkně kulatá.hubabuba1968 , gratulace k ukončení akce, to já nemám zdaleka napěstováno a vypadávátka...tak těch také není nic moc. Pěkné odpoledne milým závislákům a Ti, co pracují, tak ať vám to rychle v práci utíká.!!!;););)

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

:inlove:

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Hezký den všem.Kdo postoupil ....gratulace.Koho bolí pusinka....foukám bebí.
    Teď jsem se upřímně zasmála na zlepšovacích návrzích.To snad ani nemohlo být myšleno vážně.Čtvrtslepice ze čtvrtkurníku xD
    K obědu jsem upekla kousek bůčku s kouskem uzeného.K tomu brambor a salát.
    Na Velikonoce mám připraveno,akorát v neděli obarvím vajca v cibulových šlupkách.
    Na O+D ozvěte se komu jsem co slíbila.
    K akci.....co říct.Díky Pajdovi vím že jsem v normě,takže klid a nohy v teple.;)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

viky007: Jsem ráda, že jsi mně nezatratila (jako to udělala jedna nejmenovaná zdejší přítelkyně - jen podotýkám, že se nezlobím, jen se psychicky hroutím).
    Co se mazance týče, představ si, že místo toho, co vyrábíš pro x lidí, vyrábíš jeden osobní - a trefit se do poměrů, to je teda F 1. A to blbé kynutí, za to asi může špatná kvalita droždí. Proto se vždycky dávalo zvlášř a když nevypěnilo, dělalo se to znova. Moje babička šetřila, dávala to rovnou do mouky a pak pěnila ona avyhazovala všechno a všechny).
    Jo, dnes jsem se omylem zeptala snachy, jestli peče mazance. Reakce byla, že jsem protivná tchýně a že ona se kvůli mejm tradicím nepřetrhne). No to se teda ne, ona je matka na plný úvazek. A já nechcípnu z toho, že moje vnouče nebude mít o velikonocích mazanec ani o pesachu maces.

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Děkuji za gratulky
    pajaable ta žirafa je super xD

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl-, Lott_lott můžeš poradit co chceš, ona je zdravotnice, takže si to přebere tak, aby si neublížila....a chápu, že si nemůžeš pomoct, lidé pracující ve sdělovacích prostředcích jsou standardně postižení představou, že ví všechno 8)

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem dočetla resty ...
    lott_lott - zuby na svátky nebo kdykoliv ...sakramentská záležitost.
    Na zubařku se nijak nezlob, použila určitý postup, nepovedlo se, může
    se stát. ATB jsou v tomto případě nutná a bylinky od -pechfógl- bych také
    nezavrhla. Bylinky jako takové preferuji, pomohly již hodněkrát.
    Ale, jak čtu, jsi znalá, tak si poradíš....

akce ....myslím, že na konci akce opravdu požádám moderátory,
    aby vyřídili vzkaz pro RT ....kouzelné stromy z TS nám dle FAQ zaručují
    z každého jedno akční vypadávátko ! Za to jsme platili , když jsme nakupovali TS.
    Ono totiž těch 12 kousků opravdu moc chybí - z celé farmy , pohopole,
    stromy, stáje, JC , dnes vypadlo 8 kousků nůžek. Na tohle jim hážu bobka,
    je to z jejich strany podraz a lumpárna, změnit zaručený bonus u něčeho,
    do čeho člověk dal reálné kačky.

Jonsdorf .... zlatíčko, ten bonusový kod je k čemu ??? Je neplatný,
    což si zvědavá stařena hned ověřovala...tedy alespoň mě to hlásá neplatnost.
    :pxD

Děkuji všem za dárky a prosím napište , kdo a co při O+D, holoubkem na farmu.

8. -pechfógl-

čaodějka: Ale uznej, že se krotím!

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Já chci taky modráskýýýýý :p
    Zatím mám jen modřiny od odběrů krve xDxD

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zpráva v ofi :
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/kouzelný-strom-během-velikonoční-akce.14509/#post-193258

pajda361 ...děkuji za informaci a doufám, že to opravdu byla "chyba"
    a ne "záměr" ....i když se spíše přikláním k tomu, že to RT prostě zkusilo...
    co kdyby mu to prošlo bez větších protestů.
    Našim moderátorům ovšem patří poděkování za to, že mají snahu
    každé takové pokusy ze strany Rt řešit.

Jinak svátky u nás budou veselé a v " plném" počtu , už se
    to sjíždí. Obě lesní chatrče i zahradní domek " na kuří nožce"
    zaplní rodina až po sklepy a půdy....
    xDxD

11. -pechfógl-

čarodějka: Jelikož jsem staromilec, trvám na tom ověřit si každou informací z nejméně dvou zdrojů. Což bohužel není v našich krajích zvykem. Od té doby, co jsem se dozvěděla, že se zakládají novinářská učiliště (omdlela jsem už při titulu odborná škola novinářská). se už nedivím ničemu. Čtu jen Harlekýny a ženské romány a očas mrknu na glóbus, kde je který stát.

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- v souvislosti se změnami ve světě si teda musíš kupovat každou chvíli nový glóbus....to musí jít dost do peněz :D

13. -pechfógl-

Stejně jako když si kupuju předměty souvisejícími se změnami ve hře. (Což nedělám). A jinej globus by se mi docela líbil. Kdysi jsem měla globus hvězdné oblohy - a ten svítil. To byla naděje....

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já se picnu. Tak mě žena nadává,že se jen válím a nic nedělám -přitom vlastně pracuji,no dobrá, nepracuju,ale vydělávám! a u RT v ÚTERÝ nahrají hru s chybou kterou nestačí opravit protože je v PÁTEK svátek.
    Hmmm, to sem asi jen žil v představě,že se někde doplní,či vypustí řádek čísel a vono né,vono dva a půl dne nestačí.

Příjde příslušník do narpy,kde vidí vystaveny glóbusy.Jeden si prohlíží a vrtí hlavou..to je moc velký.Vezme další,zatočí s ním a zas..to je moc velky.Asi po pátém k němu přistoupí prodavač zda může pomoci."Ano rozzáří se orgán,chtěl bych glóbus Brna"

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Velikonoce ať jsou prima
    a ať vám není zima.
    Ať jste na sebe všichni milí
    a jaro vám dodá hodně síly.
    :D

A je tu, prosím, někdo zasvěcený?
    :)

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Tož taky se mi zdá že to je hloupá výmluva,že to byl záměr>:(,oto je to blbější,že si myslí o nás že to sežerem.Krkonoše-deštivo,vítr,tma,no hnus ,to jsou krásné svátky jara.Jinak taky mazance nepeču,dusej mě,já mám radči chlebíčky,ty jsou jak se u nás doma říká mokrý:Da vůbec,budou žrát co je.Padátka nepadaj,no a co at si je nechaj. Gratulka všem co postoupili a ostatním -mějte se fajn páááááá

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásné páteční odpoledne, milí závisláčci
    Už se připravuju na pomlázku, nechala jsem si přinést kopu vajec a budu je barvit.
    Nebudu, nechce se mi nic dělat a už vůbec se mi nechce nikam jet, budu sedět v Praze a odjedu, až se mi bude chtít.
    To ale zatím nehrozí

Akce postupuje dost pomalu, nůžky nepadaj, ale je dot času, snad to nějak dodělám. Zítra budu zase celý den na cestách, bude na akci málo času a až přijedu na chalupu, tam nemám připravené vůbec nic na Velikonoce, budu s sebou muset mrsknout, abych to stihla. Zatím se ale povaluju doma a užívám si toho, že mě bolí celý evik1016 a nemusím vůbec nic dělat.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Krásné odpoledne.

Mikeš .... kožíšku hedvábný , krásná básnička ! Děkuji .
    Zasvěceného jsem také nenašla...že asi Apríl ????

xD

počasí ....předtím sníh, teď prtí ...ziminka.

mituli .....chlebíčky u nás také frčí , jsme chlebíčkožrouti .
    :p

19. mituli

mituli Polobůh fóra

Jojo,několik druhu pomazánek,né nějaký suchý mazanec.Už mám na ně chutˇ:p

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Když jsme u počasí tak Haná navzdory předpokladům hlásí:
    teplota 8,5°C, teplota rosného bodu 0,7°C, vítr 240° 2 m.s-1, dohlednost 20 km, oblačnost 3/8 Stratocumulu na 1170m a 8/8 Straocumulu na1500m. No a teď se v tom člověk vyznej :D, bo na Moravě mělo být celkem pěkně :D.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.