ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Všem přeji krásné, pohodové, sluneční úterý. Zítra vyrážíme k dceři na Moravu, tak farma jde stranou. Moc mně nyní vyhovuje ten klid na farmě a spokojené farmaření. Snad to není klid před bouří, uvidíme.
    Markétko, ať Ti vše dobře dopadne.
    Dasa1143 - věřím, že homeopatika zaberou, moc jim fandím.
    mituli - opravdu okna neřeš, za týden je stejně budeš mít na pořadu dne zase.
    Pěkný den všem.

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem se tak flákala po družstvu, jestli by tam nešlo něco odmáznout a zjistila jsem, že mi chybí stále ještě hafo hrnců (138 ks). Tak že jako postavím další kotlárny. No postavila jsem jednu a došly prkna :eek:. Jsem netušila, že ze základním stavebním materiálem jsem na tom tak bledě o_O
    (pár hrnců jsem nakoupila, bo cena už je přijatelnější, než dříve :D)

3. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím všechny závislačky , ahoj milé farmářky i farmáři a pěkně zdravím i vaše mazlíčky .
    Těm nemocným přeji brzké uzdravení, málo trápení a žádnou bolest.

Včera jsme byli na menším výletě a ti moji tu ještě teď leží jak vyvržení vorvani . Když jsem jim řekla jdeme ven ,
    tak koukali jako by mi chtěli říct , že doufají , že ne zase ku skálám .

Musela jsem jim říct , že jdeme jen na chvilku , jen vyčůrat a domů na kafe , že pak budu vařit a čekám
    doručení avizovaného balíčku, což zabralo . Splnili si , co měli a zase se mi tu plácli k nohám .
    Balíček prozatím nedorazil , ale ve schránce mě čekalo překvapení. Růžová obálka od DM , uvnitř přáníčko ke dni matek
    a k tomu nějaké vystřihovánky , takové 3 papírové mini skládačky, měly by z toho vzniknout srdíčka o velikosti cca 4 cm.
    Tak to opravdu "potěší" :D zvlášť , když je nahoře nápis "Dárek, který pobaví" :DVím, že těchto přáníček posílají tisíce

a tisíce , ale když je to z drogerie , tak by jsem předpokládala, že ten papírek bude alespoň parfemovaný.
    Asi by potěšil více , i kdyby byl jen jeden ... co když někomu už ruce neslouží, že ?

No, ... "darovanému koňovi na zuby nehleď "
    Přeji všem, nádherný sluníčkový den a kdo právě obědvá ,
    tak dobrou chuť .

4. mituli

mituli Polobůh fóra

Jarusko,pekny vylet bez nehod,no s temi okny nevim,jelikoz jsem zofinka tak se hlasi pribuzenstvo,ze jako prijdou prat ,tak aby me nepomluvili ,no ikdyz jsem na to zvykla,k obedu jsem zpachala prave kerkonosske kyselo,chlupaci si myslej,ze je to malo tak prinesli slepyse a jesterku,vynesla jsem je ven(oni to nezakousnou)to bylo revu jak si hracku hledali ,nejak se to kaboni tak asi ty okna necham na indy

5. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji Vám krásný pohodový den ...:)
    také jedu Družstvo útokem...dodělala jsem konečně Strašidelné nákupy. Sice jsem obdžela stonek do nebe, jen je zatím šedý. Dlouho potrvá než na něj umístím dekorky..:))). Úspěšně pracuji na úkolu Make-up-párty, Dokonalý čaj a Výstavní zahradě. Pomalu se blížím k ukončení. Šlechtěnce mám hotové jenom ovce. Ostatní tam budou asi strašit hodně dlouho, jelikož BB se mnou nechce komunikovat. Holt budou dlouho nedodělané..:)))
    pááá a mějte se krásně.

6. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

skalara.v - co jsi s nimi dělala ve stodole mám přes 31.000 prken, nechce se mně věřit, že bys na tom byla tak špatně. Nebo stavím málo výroben, nevím.
    mituli - koukám ven a místo sluníčka se již zatahuje, opravdu okna nechej. Když to je milující příbuzenstvo, co čekáš, oken si určitě nevšimne. Hlavně, že jim dáš něco dobrého. A komu by to vadilo, tak ať Ti okna vyčistí.
    Julinka11 - nic si z toho nedělej jsem na tom podobně, ale vůbec mě to netrápí.

7. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Jaruško...děkuji za povzbuzení...cmuk...mě to vůbec netrápí, jen při mém 97 levelu je ostuda, že mám tolik úkolů nedodělaných xDxDxD.
    Taková Umělecká díla z písku, to je pro jiné borce...:))) To je úplně jiný level a ten tam zůstane asi na věky...:))))
    skalárko...ani já nemám hrnce dodělané. Jednou budou, zvládneme je.
    páááá

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No fakt, nekecám xD
    přistavěla jsem poslední dobou pár kotláren (celkem mám osm), moc výroben nemám, obyč jsou většinou z kola štěstí o_O.
    Jsem z toho blázen. Že bych měla na farmě červotoče ?:eek:

mituli - kyselíčko, mňam. Taky se na něj chystám. Tata ho miluje jen s chlebem, já musím brambůrek :inlove: Jó a ty okna - zatáhni žaluzky ;)

Naposledy upraveno: 12/5/15
  9. mituli

mituli Polobůh fóra

Zlaticka,ja mam ukolu jen napul plny druzstvo,slechtenci nejsou nebot BB se mnou nemluvi,co se mi podarilo,tak jsem postavila ruzovky,a neresim to aspon mam zabavu jeste na nekolik let pa skalara,ze ty jsi si postavila honosnou vilku??;)

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím vás všechny. Tak jsem se přišel k vám obveselit a koukám, že tak neveselo až truchlivo tu snad
    ještě nikdy nebylo. Smrt je, bohužel, součástí našeho života a je na každém z nás, jak se s ní dokážeme
    vyrovnat. Přeji těm, kteří mají nějaké trápení, aby se vše v dobré obrátilo.

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne ...nakonec to vyhrála kotleta a bramborová kašička. Musím se posilnit,
    vypiju kávičku a pomastím si to posilovat se strunovkou opět a znovu, tentokrát kolem
    hradby. Když si tak v duchu promítám co budu muset ještě posekat , je mě z toho nějak
    špatně. Okna nechám na víkend, neřeším je. Stále větříček přináší nové návaly pylu , to
    bych neděla každý den nic jiného, než běhala s hadrem a pucovala okna. Hážu na to bobíčka.
    Kdo ještě neví, v ofi jsou nová oznámení. Těším se, ale silně pochybuji, že mi vláček něco přiveze. O tajemnicích nemluvě , a 630 Fl za balíček nedám , nebudu asi mít ani želvu ani motýlí výrobnu. Kdybych do vláčku nacpala nevím kterou stáj, dostanu prndlačku a kdybych koupila nevím kolik tajemnic , nebude zase nic. Nějak se mi nedaří poslední dobou.
    Nějak stále čekám, že k nám také zavítají nubloni s recyklací , to nebylo tak strašně dlouho, snad nové osazenstvo RT ani neví, že něco takového také bylo.

a něco pro zpříjemnění ...

Matka najde v tašce své 10-ti leté dcery krabičku: "Že se nestydíš, taková malá holka a už nosíš pudřenku!"
    "Ale mami, to přeci není pudřenka, to je pouzdro na cigarety."

Matka vyslýchá dceru: "Co ti tatínek řekl, když jsi mu sdělila, že jsi těhotná?" - "Mám vynechat sprostá slova?" - "Samozřejmě!" - "Tak to neříkal nic!"

Moje máma jezdí autem jako blesk.
    Tak rychle?
    Ne, ale každou chvíli s ním práskne někam do stromu.

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jo, honosnou vilku na ostrově xD. Ale nikomu to neříkej (nezaplatila jsem daň), aby po mně neskočil berňák a nevzal mi i ty hřebíky :wuerg:

13. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Dobré odpoledne. Tak jsem s ní jela k vet. a ještě se na víc u ní projevil zánět dělohy po hárání,které měla asi před měsícem,najednou k tomu všemu operace není možná kvůli srdíčku a tak dostala 2 antibiotika dnes 3 pigára a v pátek uvidíme co dál jak se to vyvrbí.
    Ale dobrá zpráva je ,že začala na mě reagovat,vnímá mě.Zatím to nevzdávám. A omlouvám se,nechtěla jsem vás rozbrečet,jen se někomu svěřit se sbou bolískou.Děkuji moc za vaše reakce,trochu mě pomohly. Já jsem asi nějaká divná,kamarádkám jsem to neřekla co mě trápí a tady neznámím lidičkám se svěřuji. Ony mi vynadají,že jsem nezavolala. Tak se na mě nezlobte Lída

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Markétko, kde jinde by sis měla pofoukat bolístku, než u nás? Pořád věřím, že se z toho ta tvoje čubinka dostane. Ony mají tuhý kořínek, zvlášť, když vdí, že je ten, co je u nich nejblíž, má rád.

15. mituli

mituli Polobůh fóra

teda devcata ,ty nove ukoly to je narez,dalsi ukol na furt,aspon u me:(

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ty nové úkoly v družstvu jsou fajn,aspoň bude co pěstovat

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Ahojky a krásné odpoledne všem, co mají dobrou náladu a to jsme my všichni. Pylová okna letos neřeším, jsem po operaci kyčelního kloubu a zjistila jsem, že to taky bez toho mytí jde!!! Moc se mi líbí nová parfumerie, no řekněte dámy, která bychom nechtěla mít tu svoji. Ale já se svou smůlou to asi nebudu. Ale třeba někdy příště. Myslím si, že se později budou asi šlechtit motýlci, když už teď budou mít svou parfumku. Tak si odpočiňme a těšme se na krásný večer a faňděme našim hokejistům!!! pa pa;););)

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

To je den,jak dyš vyšije,fakt. Ještě ráno si říkám,sluníčko už se klube,farmu (zvířátka) stačí sklidit 2x, finále vláčků taky skončilo,bude pohoda....
    Jo,to bych nesměl na Trh. Co jsem otevřel,to šlo proti mě.Napřed jsem uzavíral mínusy,potom zkoušel přikupovat (a uzavíral mínusy ještě větší),nakonec jsem vše zahedžoval a přesně v tom okamžiku se cena kousek vrátila a zůstala stát. (čímž je v mínusu vše.)
    Já sem v jádru klidnej člověk,ale dnes stačilo málo a šel jsem si pro novej noutbuk,naštěstí zůstal viset na káblikách a na zem nedopadl.
    Šel jsem to ven rozchodit,vrátím se a marně hledám klíče.Kruciš,abych zas měnil zámek.No a teď čtu ty nové úkoly--děs běs.
    Říká se ráno moudřejší večera,houby,kdybych ráno věděl co bude,ani jsem comp nezapínal.

19. mituli

mituli Polobůh fóra

Ted jsem koukala do ofi a je tam novy radek,bohuzel jsem nenasla od kdy do kdy a hlavne kde ho hledat,je to charita Nepal ,tak do toho jdu,ale kam ??? dekuji vsem za radu,stonek je uz aktivovany,je hezky,uz jednu studnu mam,a doufam,ze pujdou prasule tam kam maj

20. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

mituli : Máš ho v nebi jako první.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.