ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

a máme vítěze, je to

mamaMarta

tak aký darček si želáš ?

jojo v Schengenu tankuji 2 x týdně
    je tam snad nejlacinější nafta v EU

:D:D:D
    a pěkný pumpařky
    kerryhill : víno si vozím z Francie z vinařství v Chablis
    lepší bílé jsem nepil
    dokonce vyjde 2 x laciněji než zde a to je opravdu poněkud divné
    :p:p:p

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) hezké dopoledne všem ... dnes mám nějaký fofr, tak jen nakouknu a poběžím ... gratulace postupujícím, Amálkovi šťastnou cestu a hlavně šťastný návrat

3. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Amálku- Německo- Mnichov

4. včelka54

včelka54 Zelenáč fóra

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné skoropoledne všem. Mějte ho lepší než já... Problémy... Nějak je toho na mě moc že mi zdravý rozum přestává fungovat :cry:
    Amalka1070 šťastnou a klidnou cestu
    mamča50 vítej odpočatá zpět

6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré pozdní dopoledne :)
    Čtu tu nesklízet :D nóó hádala bych se :D mám opět pampelišky :D :D
    takže pěkně rýč do rukou a honem tam hodit alespoň karafiaty..
    tentokráte bez kaštánků, ale i tak 45 minutek s láskou k SH to není marné ;)

Včera jsem byla vyhozena od sporáku ;( už i Pepča vidí, že toho má mamka nad hlavu a tak mě vyšípal :D :D

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné skoro poledne, než pračka dopere, tak jsem stihla přečíst 8 stránek, později budu pokračovat. Chtěla bych pogratulovat všem, kteří postoupili a některým i vícekrát, vidím, že jste byli pilní, zatím, co já jsem se flákala u vody. Také nové podpísky jsou kouzelné. Děkuji za vzpomínku Evičce ze 7.3. Také já na vás myslela, ten den jsme byli na výletě na Modré Laguně, také na pláži, která je na všech pohledech z Dominiky, je nádherná, ale jezdí se sem jenom koupat, protože zde není žádné zázemí, žádné hotely...jenom bílá pláž, vysoké palmy, velké vlny a modrá obloha...prostě úplný kýč, ale je to skutečnost. Často jsem vzpomínala na moji farmičku, na moje přátele ze Závislákova, ale noťas jsem s sebou nebrala. V hotelu byl internet 15 minut za 6 dolarů a připojení bylo téměř nemožné, trvalo to strašně dlouho, tak jsem to ani nezkoušela, protože než jsem stačila napsat nějakou poštu, byla jsem odpojena!!! Pěkné odpoledne a začátek akce se blíží!;););)

8. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

a já víla Amálka s plnovousem, vítej mezi námi

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky kluci i holky!
    Po obědě, káva na stole,zvířátka dělají hajčí,
    vnoučata také zalezlá (v pondělí už mažou směr ZŠ).
    Je tu klídek a se tedy přiznám, že i na mě jde nějaká
    únava. Ale co nevidět začne akce a čeká na mě i doma
    dost práce. Tak , žádné lenošení nebude.

anickamalirka....máš šikovného pomocníčka !

Ahojky včelka54 ... vítej u nás v "závislákově" !

evik1016 ...děkuji za gratulku..moc hezká!

Naposledy upraveno: 16/3/16
  10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky všem, hezké odpoledne,
    já jsem nad očekávání už doma z rehábky, sanitka mě naložila během chvíle.
    Janaj - nezoufej, my máme s manželem tichou domácnost a to má v sobotu přijet vnuk, to bude přetvářky, aby nic nepoznal. A představa velikonoc v jedné malé chaloupce je také ničivá.
    vnuk si přeje čínské jídlo na sobotu, já dávám hodně zeleniny, kterou on nejí - není přeci králík:), ale doma prý baští suši, nějak to dopadne.
    jdu se kouknout na akci a pak na zítřek udělat kyselo, pravé krkonošské,
    všem přeji hezkou a na vypadávátka bohatou hru

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já mám taky tichou a plačtivou domácnost, zaplať pámbu na samotce. Ale celý den si povídat s kočkou nebo s kompem, to člověku nepřidá. A navíc, tu láhev slivovice jsem nesbalila já. Takže ještě pocit křivdy. Ještě že dneska žijeme vodou.

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Já to měla dneska lehké,sklidit jsem mohla až ted,páč jsem zase v práci,šéfové není dobře,a to jsem řekla že končím:(.Tak nevím,berou mě vážně nebo co?Venku zima ikdyž za oknem to vypada lákavě,tak pěknou hru a pááá

13. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Amalka1070: Ďakujem za darček. Toto želé mám prvý krát.:inlove:

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kruciš,zase se tu ztrácí příspěpky,asi máme nový dozor,neb na 100% jsem tam neuvedl nic sprostého,či urážlivého.
    Takže znovu : pechfóglová -je Jaro !,nech si ty depky na podzim,dej si panáka,nebo si pořiď nějaké zvířátko,třeba kočku,nepotřebuje venčit a uživí se sama.
    :inlove:
    Jo a vyjeď si ven na sluníčko,vyber si ňákou oběť a pořádně ji vynadej. Tobě to projde a šíleně se tě uleví. xD
    Jinak,že sem měkosrdcatej mám další studnu,sem zvědav jestli za těch 38Kč nakoupí ráži 7,62 ne 50 8)

15. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem, pochůzky dnes provedeny,rozpěstovávám melouny a čekám kolik bude vypadávátek. Mamča50 vítej z dovolené,čekáme na zážitky. Pajaable gratulka k postupu:D:D.

16. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak mám také další studnu, ale v utajení, rodina by mě ukamenovala, kdyby zjistila kam pouštím peníze.
    Mamča- před pár dny jsem vzpomínala jak se máš, no a Ty už doma, tak vítej a povídej:)

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

18. lacrima

lacrima Ikona fóra

anickamalířka, Pavlínko, speciálně pro Tebe

Naposledy upraveno: 16/3/16
  19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děvčata, všem děkuji za přivítání, toto popovídáníčko mi moc chybělo !!! Všude je pěkně a doma nejlépe, tak, jak to říká staré přísloví.Viky07, to je jasné, kde jsou prachy, přeci ve studni. Podporuješ dobrou věc, taky si ji pořídím, mám tu malou od loňska, tak nový řádek se hodí! Odpoledne jsme byly s vnučkou venku, velké teplo nebylo a takový nepěkný opar nad horami. Pospíchaly jsme domů, protože mi byla pěkná zima, o 29 si mohu už nechat jenom zdát! Skoro každý den nám tam také sprchlo, ale déšť trval jenom několik minut a pak bylo zase pěkně, odpoledne to začalo pěkně fučet o severního Atlantiku, ale další den už se to zase srovnalo a opakovalo. Takže jsem si krásně odpočinula, načerpala sílu od sluníčka a budu se těšit, že si ho tady doma taky užijeme. Melouny jsou rozpěstované, tak uvidíme, jak nám to půjde dál! Pěkný večer, půjdu dřív do hajan, nějak jsem se ještě s tím 5hodinovém posunem nesrovnala. Přeji krásný večer a ať to padá!;););)

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.