ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásné odpoledne.
    Tak tomu počasí by asi i slepice smály,jak podotkla moje polovička.
    Včera jsem s mladými pracovala na zahrádce,sázela peržel a ráno ,,bum,,hotová bílá peřina.
    evainfo moc smutný příběh,derou se mi do očí slzy,jen nechápu co je to za lidi.Také se s tím
    setkávám a je to docela hrůza.
    Dopiju si kafe a vrhnu se na čtení info k akci,a užiju si zbytek odpoledne.
    Zatím pa....

2. Viky007

Viky007 Baron fóra

Evainfo . klepala jsem se vždy strachy s odchodem štěňat(celkem 60), mnoho o nich jsem nevěděla, majitelé se neozývali, jen jedna fenka, která nevím jak skončila u kolotočářů po poutích a ti ji jednoho dne v nejmenovaném městě nechali svému osudu, skončila v útulku a postupně podle tetovacího čísla mě vyrozuměli kde je. Manžel ji vyděšenou přivezl, musela do kotce a karantény, odčervit, odblešit, přeočkovat, to trvalo 3 týdny než mohla mezi smečku(bylo jí 11 měsíců), bylo to v létě, sedávala jsem u ní hodiny, ona nás poznala, chudinka zdevastovaná - na krku vydřená srst od řetězu pro krávu, na hlavě a nohou popáleniny od típaných cigaret, ale lásku k lidem neztratila, domov i mámu poznala, bohužel po několika letech ráje doma selhaly ledviny

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Holky-tak takhle nééé:cry:,ježiši co to je za lidi,já bych za tohle vraždila! mám doma 4kočky co lidi vyhodili,měla bych víc,ale duchody nemáme tak velké,lidská bezzohlednost nezná meze,vymizela láska,ohleduplnost,a proto to takhle vypadá,zaplat buh,že aspon někdo má hlavu ještě v pořádku

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Viky007: ... nakonec se vrátila ke svým a než odešla, prožila moc hezkého :p a to je fajn ..

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No a já mám blbou náladu? Musím konstatovat, že jste mi ji nevylepšily, holky.... evainfo - a jak to se štěňátkem dopadlo?
    Baroland - až tě příště potkám, vytrhám ti peříčka a udělám si z nich bojovou čelenku. V růžové budu vypadat jak Paris Hilton.
    No, dnešní den nepatří k nejpovedenějším.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji mocinky hezký večer.
    Dorazivší domů , vlítla jsem si umýt ruce, převléci se,
    v letu zapnout PC , do kuchyně udělat kávu, že s lišákem
    zasedneme k farmám, ale to že néé, vnoučata si usmyslela,
    že babička bude dělat lívance s borůvkami a haldou šlehačky.
    Ještě, že mám pomocníka...já zadělala, lišáček se točil u pánvičky,
    já připravovala borůvky s medem a šlehajdu. Takže PC se může
    z naší přítomnosti těšit (nebo ne?) až teď.

Já bych mileráda odpověděla, jak se ráno probudit a co
    pak a potom....ale zde to nejde ani po 22. hodině.

:pxD

Akci jsem si již srovnala v hlavě, ale jak jsem již psala
    ve vláknu tomu určeném - holínky leštit nehodlám , jen
    opět spousty akčních plodin, vyskakovátek a mletí a za to
    odměny nic moc. Řekněte , co by jim udělalo, dát v odměnách
    něco, co by stálo za ty hodiny a hodiny točení plodin na polích.
    Nu což, akci dělat budu, ještě jsem nevynechala, budu makat
    i tentokrát, ale to pravé nadšení se nějak vytrácí kamsi...

7. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

soutěž
    tak milé dorostenky, kdo jako první uhodne, kde Amálek snídal, tak od něj dostane dárek v podobě řemeslného výrobku, který bude chtít
    odpověď musí obsahovat město a stát
    tady je nápověda

tak a včíl mudrujte
    :D:D:D
    žádná jiná nápověda nebude
    :p:p:p

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

-pechfogl- ... no štěňátko .. původně zdravé štěňátko to nakonec nezvládlo :eek:

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Amálku tak já tipuji Dánsko.

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky , ;)zdravím všechny závisláky i nezávisláky, :ppřeji všem postupujícím, hodně elánu do dalších levelů, :) Nová akce : "To pravé osvěžení ", není žádná sláva ,o_O ale jdeme do ní jako vždy:DFarmička je již nachystána, už aby bylo 16 .3 14.00:D

11. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

zdravím do Závislákova všechny hodné lidičky i s jejich mazlíčky, posílám gratulku všem co postoupili do vyšší hry. U nás na Karlovarsku bylo aprílově-chvilku svítilo sluníčko a když zalezlo bylo pěkně brrr zima

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

a ještě

a pamatujte !

nesklízet !!

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno všem milým závislákům!!! Odpočatá, v pořádku se vrátivší a na vás všechny se moc těšící!!!! Už se těším, až si přečtu příspěvky našeho deníku v závislákově. Je to 15 stránek, nejprve se musím po těch 46 hodinách bez spánku dát trochu do kupy, zvyknout si na jiný čas, dát prát prádlo a trochu vše uklidit a připravit se na rodinné příslušníky, kteří mezitím slavili narozeniny a svátky, tak u nás bude veselo!!! Všude dobře, ale doma nejlépe! Přeji pěkný den a ať nám akce začne, co nejlépe!!!Pa Zdena;););)

15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dobré ráno, nesklízet farmu

16. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

asi to je těžké, víc než jsem čekal
    tak dobrá lehoulince ustoupím a poskytnu malou nápovědu
    :D

ta vesnička je opravdu malá, je to vinařská obec, obyvatel poskrovnu, protéká ní řeka Mosela a opravdu díky tomu, že v ní byla podepsána jistá dohoda, tak ovlivnila i život nás čecháčků
    :D:D:D
    PS : státní hranice tam je na mostě a vedle mostu a je tam tzv. hraniční trojúhelník
    8)
    a na benzínce mají pro nás řidiče kamiónů dobré kafíčko grátis
    :inlove:

17. Viky007

Viky007 Baron fóra

:mad:právě jsem ji sklidila. No co, život jde dál, já jdu opět čekat na sanitku na rehábku:cry:, po návratu se uvidí.

18. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Ahojte závisláci a zvlášt Amalka1070. Asi si bol v Shengene v Luxembursku.:)

Zo Schengenu mi ušlo c.

Naposledy upraveno: 16/3/16
  19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

amálku určitě sis usrkával kávičku někde mezi Francií,Lucemburskem a Německem,na hraničním přechodu.
    Tipnu si že přímo někde v Schengenu.A ještě k tomu vinařství,doporučuji si zakoupit lahvinku,tamní víno
    je přímo skvost :D.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.