ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Hupky dupky odraz,kousek plachtění a jsem ..ve svém pelechu.Mé "povolání" šoféra proběhlo abnormálně klidně.Cestou tam,měla hlavu v pejru jak besídka dopadne,dokonce zapoměla syčet při průjezdu zatáček a cestou zpět frflala,že z 24 dětí přišlo 9. Řeknu vám,cítil jsem se jak za kniplem,vše se kolem jen míhalo a to božské ticho !. Abych ji udělal radost,vzal jsem to kousek oklikou přes Bošovice. Je tam zajímavé Papouščí ZOO.Už jsme tam sice byli vloni,ale když má ten svátek,tak ať taky vidí pěkné ptáky,že jo ?

Jak sem již říkal,na besídku mě nedostala,misto toho jsem se vrátil o padesát let zpět a ztrávil 2 hodinky ve školce.Jelikož mě žádná soudružka neměla pod vedením,začal sem se po chvíli nudit a prolézat zařízení,čímže se to dnešní děti baví. Zůstal jsem zaražen na kraji prohlídky u TV ,tyto zásobníky odněkud znám ! Vytáhnu první šufle a fakt. Bodejt bych je neznal,tak tady skončilo více než tři sta videokazet s nahrávkami Chipa a Dejla,Všichni z kačerova a pod.které začala vysílat naše televize v devadesátých letech.A hned vedle sloupečky dvdéček z dob pozdějších. Raději jsem máchl rukou a přešel ke knihovničce. Nakloním se k titulům a málem padnu. Dyť to je můj Birlibán,Neználek,Rumcajs. Mé atlasy ptáků,motýlů,spousta obrazových publikací...Jasně něco musela vybrat z kontejneru při jarním,či podzimním úklidu,ale dosti věcí sem odtahala aniž bych co tušil. Prohlédl jsem ostatní skříňky a byl jsem v obraze. Naše předškolství se zřejmě řídí heslem -chcešli si hrát,přines si něco z domu. Dobrá polovina věcí se sem dostala v kufru našeho auta. Aspoń že ty postýlky nepoznávám,ještě že tak. Až mě zima otřásla,stačilo málo a já spávám na nafukovačce.

Věštkyně nahlédne do dlaně, do karet i do křišťálové koule a pak povídá dívčině: „Vaši cestu velmi brzy zkříží jeden muž!“
    „To je fajn! Můžete mi říct, jak bude vypadat?“
    „Holohlavý, malý… vážit bude asi tři a půl kila.“

Pepíček volá z koupelny na maminku, že mu z kartáčku vypadla štětinka. Maminka mu odvětí, že na jedné nesejde. Na to Pepíček odsekne, to byla ta poslední.

2. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak k nám taky zavítala návštěva s kytičkou konvalinek. Co budu lhát - potěšili mne. Poseděli jsme u kafíčka a štrůdlu u televize a fandili našim. Mužská část si nalila slivovičku a když naši dostali první gól, tak si ťukli na vyrovnání - a ono do minuty padlo. Po druhém vyfasovaném udělali to samé a znovu se splnilo. Tak si ťukli ještě do třetice, aby jsme šli do vedení - a ono se zase splnilo. Jen po tom čtvrtém přípitku to trvalo trochu dýl, než padl i ten čtvrtý gól. Ale nakonec se taky podařilo. Kéž by to takhle fungovalo i při semifinále xD
    Teď jsem stihla přesadit a před půlnocí sklidím poslední taťkovy růžičky. Pak už budu čekat jen na lupy, ty chybí, zatímco knížek mám na rozdávání.

Dívka hovoří k otci: Tati… Jeden chlapec ve škole mi řekl něco, čemu jsem tak docela nerozuměla. Říkal, že mám pěkný čelní sklo, překrásný kufr, super karosérii a moje nárazníky jsou bezchybné…. Otec na to: Vyřid mu, že si ještě v záruce a jestli se opováží zvednout kapotu, aby zkontroloval hladinu oleje, tak mu urvu vejfuk....

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer přeji.
    Odpoledne se opravdu vydařilo. Hezké počasí , venkovní posezení a pohoštění. Sešlo se nás celkem slušné množství maminek a babiček, dokonce jedna prababička. Caparti si užili srandy a papáníčka,
    lítali jak diví , a že jich tu bylo. Podezdřele víc dědků bylo pozváno, až jsem začala podezdřívat mladé, že chtějí babušku provdat a zbavit se jí. A protože já jak zavětřím čertovinu, v mozku se mi cosi škubne a dávám si velký pozor, odkud přijde. Nic se nedělo, společnost byla příjemná, dokonce i hudba a tanec . S ženami jsem ze zdvořilosti semlela páté přes deváté , samo s kámoškami byl
    kopec legrace. A pak přišel dědek v mysliveckém požádat o taneček a jak jsem ho viděla, už jsem věděla, že mi bude strašně a moc nepříjemný. A taky byl.Kdybych byla méně slušně vychovaná , tak jsem ho poslala do zadele. Skřet...ono by se to se mnou rádo blíže šežnámilo (žuby to v hubě žmoulalo ze strany na stranu a šišlalo). Prý jsem pěkná ženuška , vzdělaná ,baráček mám pěkný , hezky vybavený , moč še mu líbil . Týý jo, to bylo jako kdyby před býka hodili červený hadr. Ale protože kdo mě zná, ví, že dokážu být pěkná můra a ráda si z takových vystřelím, už jsem
    ani nemusela holky u stolu vybízet ke spolupráci v lumpárně. A tak mu povídám ... pokud by mě chtěl, tak musí počítat s tím, že sex vyžaduji 5x denně, domeček je sice hezký , ale zadlužený, tak samozřejmě potřebuji pomoct se splácením. Dále, že nejsem dobrá kuchařka, spálím i vodu na kávu . Ráda že se napiju, proto doufám, že alkohol má také rád, abych v tom nebyla sama. Také,
    aby nepočítal s nějakou věrností , mám ráda mladší ročníky, tak se občas někde zapomenu. Dědek vyvalil bulvy , chtěl se nadechnout a málem se zadusil. Ty potvory u stolu se ale začaly děsně řechtat a jemu to teprve došlo. A tak prý , že už je pozdě a půjde domů a že pochopil, že nemá šanci. Jen jsem se usmála a říkám mu, že jsem už taková, samá sranda a jsou někteří lidé, kteří ve mě probouzí choutky na šprťouchlata a že se mu omlouvám, ale dnes to odnesl on. Vypadl a mě se ulevilo. To by se mu líbilo, nakufrovat se do teplíčka a pak se ho nezbavím.
    No a závěr ... opět nejsem zadaná .xDxDxD
    Ale, že jsem se pobavila, jako už dlouho ne . xD
    Doufám, že jste se všichni dnes měli skvěle jako já a že u vás také byl kopec srandy.

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pajaable - ty jsi teda kus xDxDxD Chudák nimrod, asi je v předčasný říji. Tydlety francovky vlezlý taky k smrti nesnáším. To radši nezadaná :D

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

nimrod možná je, ale ulovit kořist nezvládá....třeba byl jen v převleku xD
    ...ono kostým není všechno....že ;)

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Možná to pro něj byla poslední leč...
    U mne dnes, hlavně v duši, zataženo. Mladí mi v poledne sdělili, že se honí mraky, takže dostanu guano a ne vnučku. Řečila jsem to tradičně kolou s rumem. Ještě dopíjím, jen mi došel led a citrón. Na hokej jsem připojila ananas - to mám vyzkoušené: Když se nedívám a konzumuju ananásek, je výhra jistá. I když o fous.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné ráno a ještě krásnější vstup do dalšího jarního týdne. Sluníčko svítí, nebe je bez mráčků a úsměv na tváři, ať nám celý den jen září . Den matek jsme si s dcerami pěkně odpoledne užily a k naší velké radosti jsme i zapily dceru Soniu, která se včera narodila mému synovci. Byl to pěkný kousek 3,45 a 56 cm. Zároveň jsme si zafandily a měly jsme radost, že jsme si mohly zakřičet góóól a to několikrát!!! Heslo pro tento den: S úsměvem jde všechno lépe a proto se ho budeme držet!!! Pa pa Zdena;););)

8. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Přeji všem pěkný den a úspěšný nový týden. Na farmě klid a pohoda. Snad nám to chvíli vydrží.
    Na zahradě není také zatím nic k okopávání, jenom každý den rostlinky povytahuji aspoň očima, ale moc to neplatí.

pajaable - jsi číslo a nechtěla bych se Ti dostat do spárů. Dědoušek musel být paf a co jeho ego?? snad se z toho vzpamatuje brzo.
    -pechfól- neber si to tak - vnoučata mám daleko 130 a 230 km, tak by už ze mně byl alkoholik kdybych vždy když se mně po nich stýská si něco dala (stýská se stále).
    Zdeno , pěkné heslo a budu se ho určitě držet a proto dnes je naplánován cyklovýlet (snad se oteplí).

9. -pechfógl-

Začala jsem nový týden novým svetříčkem pro zanedbávanou vnučku. Nevím co o něm říct, než že bude pestrý. Sklizeno a splněno již tradičně ještě nemám.
    Stojí Kohn v drážďanské galerii před obrazem Svaté rodiny na úteku do Egypta a říká: Nojo, židi. Má to holej zadek, ale vymalovat se to musí nechat vod Rembrandta...

10. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tak ja už splnené mám, ale z dôvodu stareckej lakomosti a vychytralosti ešte neprestavujem farmu, lebo jednak ešte chvíľu platí MJZ a tiež mám k dispozícii kombajn, tak pestujem do zásoby, nech stodola praskne v švíkoch (dúfam, že ja v tých švíkoch neprasknem tiež ;)). Krásny májový pondelok všetkým pracujúcim i nepracujúcim :inlove:

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné pondělí všem. Sluníčko hřeje, nebe skoro bez mráčků, tak se mi to líbí.
    Hotovo mám od včerejška. Večer jsem usnula u televize , zřejmě následkem
    náročného odpoledne. Vytancovala jsem se , vyšprýmovala a pak zatuhla.
    Jsem odpočatá , tak budu pracovat na zahradě. Mějte se krásně.

P.S. Jo, děvčata, já jsem babka pleticha, na mě nějaký bezzubý dědek nemá páky.
    xDxDxDxD Fuj...a když si představím, že by mě líbnul a vypadla mu protéza...
    néééé!

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bodré podoledne, tak si užívám dovolenou, flákám se, jak to jen jde :D Špíčky bolí, ale to se poddá.
    Medíček dopadl výtečně. Olizovala jsem pilně vařechu :inlove:. Dneska budu dokončovat další várku. A možná ještě, dokud to kvete, natrhám další kvítka xD.
    Ta mamaláska mě už nudí, ale snad už to bude poslední fůra.
    Jsem zvědavá na ten vláček, co má dopšoukat již brzy na farmičku...

13. -pechfógl-

pajaable: No jen si nefandi, já jsem taky jedovatá bylinka: Na nákupy jezdím na vozíčku a u našeho Alberta přebývá jedna dobrosrdečná bezdomovkyně. Vždycky se mi na vozík zezadu pověsí a volá: Já vám pomůžu, vy to nezvládnete! (asi jako ten dědeček v Rozmárném létu). A snaží se mě překotit. Já ječím: Nechte měš, osobo, já si vystačím, jděte si po svých, ale děkuju! Načež ona nepovolí, dokud ji z Alberta nevyžene ochranka (což je další hitparáda, jelikož je to Ukrajinec a nikdo mu nerozumí, co vlastně chce). Dnes jsem vyrazila s obavami, že tam bude zas - a byla. Když se zavěsila, vyzvala jsem ji, aby šla jinam. Nešla a já v afektu a v obavě o život pravila: Mám pistoli. Plynovku. No - a byla pryč.Nejen ode mně, ale i od Alberta. Neměla bych dostat nějakou slevu od Aholda?

14. mituli

mituli Polobůh fóra

mila-pechfogl-,urcite mas narok na jeden nakup zdarma ;),kdyz tak pisni pomuzu ti,tady sice nebe bez mracku,ale je stejne chladno,ve skleniku uz mi pekne leze kopr,petrzelce se moc nechce,salatky prezili chladna rana a vypadaji k svetu ,uz se na ne tesim tak se mejte majove

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné odpoledne milí , zlatí.
    Po trošce práce na zahradě a obědě , jsem jela pro děti do školy , a s nimi nakoupit do města.
    Holky ! Byly tam ! [​IMG]
    Jeho protéza a on. Zaparkuji před Coopem, cvaknu auto a slyším ...mladá paní, halo, šem
    tady (tedy on pištěl měkce tadíí). Ani jsem se nemusela otáčet a poznala jsem dle šišlo šišlo
    starej pižlo, kdo to je. Co jsem komu udělala ! Já snad budu jezdit nakupovat o 20 km dál, do jiného zapadákova. Včera to odtáhlo jak spráskanej pes, doma se to oklepalo a dotěrné to je dál.
    Tak jsem , jak etiketa velí ,slušně pozdravila , usmála se a jdu s vnoučaty dál. Ono to za námi letí,
    žuby z huby div nevypustí - skorem běžely napřed - a že prý také jde do Coopu a co prý dnes,
    jestli se může zastavit na kafíčko. No a mě tak na...štval tou svojí vlézavostí, že mu říkám,
    že je mi velmi líto, ale nakoupím a musím rychle domů, přijede přítel , dlouho jsem se s ním
    neviděla a budu se mu věnovat po celou dobu jeho pobytu zde. Starší vnuk se po mě jen tak
    divně podíval, ale zřejmě pochopil a neříkal nic. Ta drobotina to nějak nepostřehla, tak se
    neprožvejkla ve smyslu...a babi, jakej přítel ? Dědek se ale asi nevzdá , že prý se zastaví
    někdy jindy. A do toho promluvilo moje chápající starší vnouče , mrklo na mě a dědkovi povídá,
    že když mu to nevyjde, že ho babička určitě pozve na svatbu, až se bude vdávat.
    Je to moje zlato, vnouče jak má být. Měla jsem strach, a přemýšlela, jestli v tašce nemám
    nějaký igeliťák, páč dědek vypadal, že vzteky ztratí cvakačky, ale nadhodil je jazykem , syknul
    nashledanou a zmizel. No...až budete číst v černé kronice, že člen mysliveckého združení
    ze Šumavy zastřelil z důvodů neopětované lásky 66letou důchodkyni - to prosím pěkně budu
    já , ta mrtvolka.
    Tak a půjdu makat, je hezky , zahrada volá , musím pokračovat v zahradničení.

-pechfógl- ty jsi také číslo ... [​IMG]

-Jara05- ...a co já chudák jedna malá , hezká , milá , příjemná důchodkyně . xD
    Co moje sebevědomí? To trpí ! Čekám na hezkého, milého, příjemného pána
    a ono na mě z lesa vyjede takové strašidlo ! xDxD

Naposledy upraveno: 11/5/15
  16. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Pajaable - koukám že se ani jeden den nenudíš. Tebe bych chtěla mít za sousedku!!!! A to myslím fakt vážně ;). Taky tu máme jednoho takovýho, sice se necpal do známosti, ale když na mne hulákal přes celý náměstí: "Dobrý den, mladá paní, potřeboval bych ohřát páreček" tak to jsem se mu vyhýbala, co jsem mohla. Nebyla jsem jediná ženská osoba, na kterou takhle pokříkoval, no ostuda. Ale vypadá to, že věkem ještě zmoudřel, protože už jsem ho dlouho neslyšela a mezi živejma ještě je. A nebo mu nějaká vrazila facana a dal pokoj xD

Dneska mám na farmě pohodovej den, dopěstováno, splněno a na plochy naházeny dlouhodobky, takže sklízet se bude až večer a pak tam půjdou zase zvířáci.

Mimochodem, víte, jak dlouho se ženě říká "mladá paní"? No přece dokud slyší!!!xDxDxD

17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký odpoledne všem.Sice se do diskuze nezapojuji,neb nemám takové vlohy na psaní,ale za to Vás strašně ráda čtu a bavím se s Vámi.
    Mám smutek na dušičce a potřebuji to někomu říct.Odchází mi do psího nebíčka čivavka,je jí asi 14 let a včera mi říkal veterinář,že má aritmii srdíčka,udělal rengen,dal léky na tlak a Kikina je stále víc apatyčtější a když ji vidím,tak vážně uvažuji,že ji nechám uspat,ať se netrápí,je mi ji strašně líto.Co by jste udělali Vy? :cry:Jinak akcička skončena astonek už maká.

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ty má svatá prostoto ! Tak ještě deset,patnáct let a čeká mě to taky ??? Snad ke mě bude osud milostiv,něco mě štrejchne a jediné slintání zažiji na miskou kašičky.
    :inlove::p:inlove:

Povídá vnučka dědovi: „Já bych chtěla k vánocům pokojíček s roztomilou panenkou.“ „Já taky, děvenko,já taky.“

Dědeček vrací kond.. v drogerii. „Copak dědo, jsou děravé?“ „Děravé ne, ale ohýbají se.“

19. -pechfógl-

Markétko milá, to je jedno z nejhorších rozhodnutí v životě. Já osobně, pokud je fenečka pouze apatická a nemá bolesti, bych ji nechala odejít v klidu doma ve svém pelíšku mezi svými blízkými. Kdyby to bylo horší, asi bych ji uspat nechala (ale jsem takovej srab, že bych u toho nebyla až do konce). A mimochodem, čtrnáct let, to je na čivavu požehnaný věk - věř, že si to na tomlee světe s chutí užila.

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jo, Markétko, je to moc těžké rozhodnutí. Fakt je ten, že pokud nemá bolesti, nechala bych ji v klidu dožít, snažila se jí ten konec zpříjemnit, jak je to jen možné. (Mám to za sebou s kocourkem. Obulela jsem to, ale snažila jsem se být s ním, aby neodcházel sám a byl šťastný....)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.