ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Přeji všem hezký večer. Jsem drobet mimo net, takže nestíhám :)

2. bedlika

bedlika Perspektivní autor

Jinak dodatečně, taky mi nevyšly ty TS žádná vydra ani jezevec no co nadělám, ale mrzí to. Ikdyž jak vidím jak to zkoušíte vy a ne zrovna málo tak si říkám buď v klidu.

Krásný pohodový večer přeji všem závislákům, já už jdu spinkat jsem hodně navená a nevyspalá.

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Musím se s vámi podělit o slovníček mé vnučky:[​IMG] Toto znamená: Absolutně s vámi nesouhlasím!
    Další oblíbený člen mé domácnosti, kočka Boženka mi krade léky. Zjistila, že v těch flaštičkách chrastí o moc líp než ty její myši. Jenže kdo má furt lézt pod kanape a skříně, když si chce srovnat tlak?
    Jo a žlutý houpací kůň pouští žlutou houpací barvu. Asi ho puritánští rodiče dítěte postaví na popelnici, ačkoli jsem měla určité námitky, jako že se nemá mejt savem, ale Jarem.... :(

Naposledy upraveno: 8/3/16
  4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Keďže kompík štrajkuje a nedokážem ho presvedčiť, aby obrázok pre moje milé farmárky ako prianie k MDŽ natiahol do pictu, tak len tak slovne:
    Všetkým môjmu srdcu milým farmárkam
    prajem krásny sviatočný deň
    a oslávte ho so svojimi najmilšími
    - buď priamo alebo len tak potichu v spomienkach.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milka66 ...Pictu dnes šíleně blbne , už z něj začínám šedivět...co to melu , nechám
    si své bílé, šedivé nechceš...
    xD

7. babioli

babioli Stará škola

Hezký večer přeji. Mláďátka mám všechny, větviček 105 ,takže pohoda. Mějte se co nejlépe a přeji klidnou dobrou noc a moc hezký sen. Ola:)

8. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Hezký večer , přišla jsem vám jen říci že na chirurgii to dopadlo dobře a od příštího týdne můžu zase trénovat když si palec zabandážuji.. Děkuji za držení palečků, jste skvělé. Evik 1016 to jsi přesně tím obrázkem vystihla, je to moje noha. Ještě jednou díky . Tera

9. lacrima

lacrima Ikona fóra

10. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobrý večer. Hledám tady recept od Amálka. Nezapsal jste si ho náhodou někdo? Nemůžu ho najít. Bylo to nakrájené vepřové
    a žampiony. Prosím. Mám žampiony.:p

Jo....a akci mám hotovou. Měla jsem všude stromy.:p

11. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Ahoj Mileno , našla jsem tento recept - snad je to ten hledaný:

PIKANTNÍ MASO SE ŽAMPIONY
    Ingredience:

500 g vepřového masa /plec, kýta/,
    1 velká cibule,
    6 žampionů,
    4 stroužky česneku,
    2 kyselé okurky,
    1 lžička staročeského koření /nebo jiné oblíbené/,
    4 lžíce kečupu,
    sůl, pepř, worcester,
    feferonka
    Postup: Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme, pokapeme olejem a worcesterem.
    Necháme uležet. Na trošce oleje maso osmažíme dozlatova, přidáme nakrájené žampiony, cibuli
    a krátce orestujeme. Ke konci přidáme nakrájené okurky, česnek, feferonku a kečup. Dochutíme solí. Podáváme s chlebem nebo opečenými bramborami.

Recept už byl uložený v archivu

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

13. babioli

babioli Stará škola

Krásné ráno a skvělý dobrý den přeji vám všem. Na baha jsem postoupila na 280 level. Těm co postoupili blahopřeji a všem přeji ať se hra daří a máte z ní radost. Mějte hezký a pohodový den. :) Ola

14. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Dobré ránko milí dôchodcovia a dôchodkyne, dúfam, že vás nebolí hlavička po včerajších oslavách MDŽ. Ja som si však ráno pripadala ako opitá, keď som zbadala pod marmeládou MJZ novú hlášku "platí len pre oblasť: hlavná farma". To isté pribudlo pri tekvicovke a mrkvovom chlebe. To som doteraz bola slepá, alebo mám už takú sklerózu a šedý zákal, že som si to doposiaľ nevšimla? Veľmi nepríjemná zmena veru...
    Ale inak pekný deň všetkým

15. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré ráno,
    vvanilka
    všechny ingredience v zásobárně platí pouze pro hlavní farmu, i růžové želé a největší úlet(RT promine) je u masky Tiky - na Baha zvyšuje produkci zeleniny, ale platí jen na hlavní farmě:cry:

16. Jituna

Jituna Velmistr fóra

Dobré ráno děvčata,

nebojte se vlka nic, jde pouze o chybu v zobrazení tooltipu, která se již řeší. V účinnosti řemeslných produktů se nic nezměnilo :)

17. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Jituna,
    ďakujem za upokojujúcu informáciu, lebo už som začala dumať nad tým, načo som si kupovala niektoré recepty. Tak teda hurá do varenia marmelád

18. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezké středeční ráno. Obracím se s prosbou - nevíte někdo náhodou, proč ve škole farmářů, kde mám 3 soc.postavení mám mínusové body? Mám tam -2235/3800. Máte to někdo taky tak?
    Tolik těšení na akci a máme po ní, asi budu dodělávat zbytek zvířátek do úkolu - soutěž zemědělců. Hezký den.

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Madvo ahoj, je to nahlášená chyba, máme to tak všichni...já tam mám: -2049/99990949 xD, třeba nám zas dají nějakou kompenzaci ;)

20. Jituna

Jituna Velmistr fóra

Ahoj madvo,
    ano, jedná se o globální chybu, není to pouze u tebe :) Tato chyba je také již nahlášena k opravě a pracuje se na ní ;)
    Hezký den!!

EDIT: čarodějka007, byla jsi rychlejší ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.