ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Když už bludička nakousla potopu, když tehdy začalo zatékat do Národního divadla, moje spolupracovnice konstatovala: "No vidíš, a můžou hrát Labutí jezero bez kulis." xD

A doba je pokročilá, takže i my sovy bychom měli jít na kutě. Přesadím růžičky a frčím. Dobrou!!!

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak se mějte , připravuji si pelíšek a zapluji. Za 20 minut sklidím , dám na noc lásku té
    macechy a zítra snad bude dopěstovaná.
    Dobrou ....

Jde blondýna po ulici a na lampě vidí inzerát:
    "Prodám byt 2+1."
    Tak blondýna klepe, klepe a nic!
    Jde kolem policajt a říká: "Proboha, proč klepete na tu lampu?"
    "Ále,tady vidím inzerát - prodám byt 2+1 a tak klepu, klepu a nikdo neotvírá."
    A policajt na to: "Zkuste to ještě jednou, nahoře se svítí."

Ženská národní zábava: Sama vymyslela, sama se urazila a sama zase odpustila.

3. dododo53

dododo53 Expert fóra

pajaable: Ty znáš mou matku? (včer si vymyslela infarkt a odvoz do nemocnice, tam se urazila, že je to "jen" artritida a dnes jim, poté, co jsem jí přeposlala článek o závažnosti této choroby, zase odpustí).xD

4. Orliček

Orliček Magnát fóra

ahojky,
    tak jsme byly na tom výletě.
    Ještě ted mě bolí nohy. Jely jsme - já, mamka, Terka, autobusem v devět ráno na Hračanskou a potom celý den pěšky až zase na autobus.
    Byly jsme v botanické zahradě, ve Fata Morganě na motýlech, ve venkovním výběhu pro kytičky. Koukli jsme se na koně. Ve Stromovce vypustili největší rybník, takže tam je bahno a málo kačen.
    Ale stejně jsme dva nevypuštěný našly a kachny krmily. Bylo horko, ale hezky.

Bylo mi těch motýlů hrozně líto, jak chtěly ven. Ale fotily jsme, až to vymyslím, můžu sem někam dát fotku?

Klárka

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A ve Vozovně jste se fakt nestavili?:(
    Rybníčky ve Stromovce, to je moje noční můra. A pak ještě "hovniště" u Planetária.
    Můj pejsek je totiž pes vodní, jak vidí vodu, vrhá se do ní. No a když šťastně mokrej a zablácenej běží zpět domů, staví se ještě u toho Planetária, kde je takové příhodné křoví, kam proházející homo sapiens odkládají své exkrementy. V tom se rychle a účině vyválí - no co mám povídat, dostat ho nenápadně z parku a vůbec domů, do baráku plného čistotných stařenek-cukřenek, to je nadlidský úkol.
    No a příběh z dnešního rána: Vydala jsem se na donkichotskou pouť za sehnáním žárovky. Zamířila jsem nejblíž, k novému Vietnamci. Byl tam schod jak prase, tak to jsem s berlema nedala. Ale čilý Orientálec pravil. Pšiď odpoledne, bude schod, bude miňonka. To je zřejmá výzva, k večeru se vypravím znovu.

6. Orliček

Orliček Magnát fóra

Vozovna je restaurace? My měly řízky sebou.
    Viděly jsme tam takovou divnou kachnu, neměla kachní zobáček, byla černa, pod ocáskem bílá, světlý skoro bílý zobáček. Házely jsme jí kousky chleba na topinky, posbírala je do zobáčku a potom odplavala k maličkému ostrůvku a tam měla kachnátka a krmila je ze zobáčku. Zajímalo by mě jak se jmenuje. Lyska to nebyla. Ta tam byla taky a tu 2 tyhle divné zahnaly. A nějakej pitomej kluk hodil naschvál tenisák pejskovi k hnízdu jiné kachny a Terka mu vynadala. A to byl větší než ona. Asi když umí vynadat světluškám a skautům tak si troufne i na cizího.

7. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Pěkné sobotní dopoledne. Večer jsem se tady už nestihla stavit. Jste opravdu úžasní, moc jsem se pobavila.
    skalara.v = přeji Ti abys co nejdříve se dostala do normálu nebo aspoň aby Ti bylo lépe a mohla ses opět od srdce zasmát. Pampelišky bych zatím neřešila, třeba Ti některý ze závislých důchodců med přinese na sraz, pokud se uskuteční. Hlavně abys byla fit.

Někdy mně je hamba, když při čteních Vašich příspěvků se neudržím a vlastně se směji cizímu neštěstí. A to pořady typu "skrytá kamera" nesnáším (když se představím na místě "postižených" trpím za ně).
    Večer jsem sklidila poslední kytky pro tatínka a ráno dala poslední pro maminku. Chybí mně cca 300 lup, knihy už jsou všechny.

Přeji Vám všem příjemnou, u nás trochu deštivou a chladnou, sobotu.

8. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Jeden z hluboké totality:
    Vrazí pán do krámu s nábytkem , přilítne k prodavačce a vyhrkne : ,, sou ložnice ?..
    Ta se začervená a odpoví : ,, ne prodavačka ,, :)

9. -pechfógl-

Vozovna je ta restaurace poblíž rybníčků a s pěkným dětským hřištěm - i dřevěné tramvaje a opičí ráj tam mají. Nádhera pro rodiče i psí páníčky. Když jsem tam byla ještě se štěnětem, radostně si hrálo pod stolem a hrabalo tam noru. Pak ke mně přišel číšník se slovy: Paninko, ať toho ten pejsek nechá, my bysme se neradi propadli do tunelu Blanka.

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

tazvenuš -to jsi mohla napsat aji ten druhej .

Pán u PNS, (pro mládež,stánek s denním tiskem a kuř. potřeby ). Je BéTé ?. No dovolte, sprosťáku !

pechfógl - lépe už jsi to vystihnout nemohla xD Opičí ráj -pro rodiče i páníčky.

11. mituli

mituli Polobůh fóra

Zdravim vsechny zavislaky,venku zima ,ze by kocku nevyhnal(taky to jen okoukly a sup jsou v perinach),moc se mi paci ten med,maminka ho kdysi delavala,tak jsem chtela jit na pampelisky,ale prsi a je fakt zima asi11stu.,to jsou skoky proti vceresku,tak nevim jestli nezalezu k cicam ,ne ze bych nemela praci,ale nejak se mi nechce pri tomhle pocasi -skalara-nestesti nechodi po horach,ale po lidech ,tak si pekne lehni nech se obskakovat a neprehanej to s praci at ses brzy fit ,prace neni zajic neutece ,jdu udelat dedkovi papu(chce bramborovej salat a rizek) dedek mlsnej:p

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné sobotní dopoledne všem vám nejlepším farmářským přátelům. Přání od veverečky pro ty, kteří teprve vstávají . xDU nás střídavě - slunce, zataženo
    a krátký déšť, vítr , a zase slunce...a tak dokola. Snad se vyčasí.
    Skluz v akci jsem už srovnala, jsem spokojená, hlavně nerapluji a nikam se neženu jako
    blázen, SH nepoužívám , vůbec hnojivo nepoužívám, jen vodu a jde to také .Takže, až
    se mi uvolní plochy , nacpu stáje a budu také "zločinec" a budu rýžovat many z hnoje.
    To se mi docela líbí, slogan - Zbohatla na hnoji !xDxD

Jo, půjdu dodělat gulášovou polévku , pak budou špagety s domácí boloňskou omáčkou,
    pak káva, nohy na bobíka a relax a odpoledne se zkusím přemluvit k práci venku.

skalara.v ....hezké dnešní pozdravení pro tě, naše nešikovné už ne dítě !
    Doufám, že je ti dnes lépe , alespoň ti přeji co nejméně bolavých špíčků.

dododo53... tak tedy s tebou je problém, jak tě má jeden rozesmát, když máš kopec
    srandy v reálu .

A pár kameňáčků nezaškodí....

Pane doktore, poradil jste mi, že mám chodit spát se slepicemi, ale já nemůžu! Proč? Pořád padám z bidla!

Slečno, ptá se policista, jak jste dospěla k tomu, že muž, který vás znásilnil, musel být silně duševně zaostalý ? Protože jsem mu musela třikrát vysvětlovat jak se to dělá!

Víte, proč má smrtka kosu?
    Protože neudělala řidičák na kombajn.

V domě musí být pořádek! řekla babička a kopla h...o pod postel.

Jde pes pouští a říká: Sakra, jestli do minuty nenajdu patník, tak se počurám!

Pardon, to byl omyl, řekl ježek a slezl z kartáče.

Není to vidět a strašně to dupe na střeše. Co je to? Komár v kanadách.

A víte,co mají ženský v hlavě ? Že ne ?...no přece brouka mozkožrouta ! No a víte co tam dělá ?...no přece chcípá hlady !

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahoj děvčata a chlapci :D
    Děkuji vám všem za duševní podporu. Špíčky naklepané jsou již o něco méně bolavé, můžu se pohybovat aniž bych si cvrnkla, což je fajn. Dokonce jsem se sama oblékla :D. I smát se už můžu;) A uvařila ty pampelišky xD. Jsem osoba nezničitelná. Asi proto se mě tata tak drží, bo se mu nechce ochočovat si nové zvířátko (jeho slova) xD
    Jo, taky jsem se ho ptala, co by dělal, kdyby si mě nechali ve špitále. Prý by si uvařil pytlíkovou polívku, nebo ohřál párky...

Naposledy upraveno: 9/5/15
  14. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak vidis skalara i tak to jde,ja si toho sveho hovnouska krapet rozmazlila a ted to mam;)jednou ,ze pry uvari,napsala jsem mu postup jak kucharce a on delal zaklad na polevku,delal jizku a michal ji umelohmotnym kvedlikem,no samo,ze ho rozpustil zustala mu jen tycka,no a tim to koncilo

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A už cedí ....černo, že by jeden musel svítit ...tak budeme válet šunčičky doma,
    zahradničit se nebude. Stejně se mi dnes nechtělo, ale takhle se nemůže říkat, že
    jsem líná bába , je důvod dát si ručičkám a zádíčkům oraz.

a tak si dáme nějakou legrácku ...

Dvě mouchy sedí na ho..ě a dávají si do nosu.Ta první povídá: "Holka, dneska je to ňáký dobrý !" A druhá odpoví: "Nemluv na mě, příšerně ti smrdí z huby !"

Přijde novopečený otec do porodnice s pugétem a povídá manželce: "Jé, miláčku, my máme chlapečka. A komu je podobnej?" "Ale, toho stejně neznáš..."

Babo, uhni ! A baba uhnila...

Baví se dva zavírací špendlíky: První: "Mně je horko!"Druhý:"Tak se rozepni!"

Kdo lže, ať zezelená! Řekla babička a obrostla mechem.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ten muj si uvaří tak čaj a tu pytlíkačku xD Ale cibulu nakrájí, česnek oloupe i brambory nastrouhá. Ale holt k tomu potřebuje velitelku, no. Ale vyluxuje, nádobí omyje a vysílám ho na nákupy ;). Pro masíčko ho ale poslat nemůžu, to musím já, to by nedopadlo nejlépe (prase jako kráva, plecko jako kejta) xD. V jídle rozcapenej není, zpoucá cokoli ;)
    Opraví od PC, přes pračku až po auto. Co víc si přát...(snad jen, aby pořád tolik nemlel xD)

Ptá se manžel manželky:
    "Už jsi zase vařila z konzervy?"
    "Ano,ano,byl tam takový roztomilý pejsek s nápisem Pro vašeho miláčka."

Přišel mladý muž do krámu, prohlíží si atraktivní prodavačku a říká:
    "Potřeboval bych rukavice pro svoji ženu, ale nevím velikost."
    "Pomůže vám tohle?" zeptá se prodavačka sladce a vezme ho za ruku.
    "Ano, jistě. Její ruce jsou jen o malinko menší, než vaše."
    Prodavačka mu podá odpovídající rukavice a ptá se:
    "Budete si přát ještě něco?"
    "Teď si vzpomínám, že žena chtěla ještě podprsenku a kalhotky!"

Proč je obtížné najít muže, kteří jsou citliví, pozorní a hezcí?
    - Všichni už mají milence.

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Finííto,šlus,ende,apod.Musel jsem hejbnout hrbem a akci ukončit co nejdříve, bo zítra sem zaměstnán (fuj to je slovo),povolán,jako řidič mé ženy.Mají školkovou besídku pro rodiče ke dni Rodičů,nebo Matek ? Ále,to je jedno...Stejně nejde o to,abych ji tam zavezl,ale abych byl "morální" podpora,neboť už teď je nervozní jak ...(doplňte dle libosti ,to co napadá zrovna mě je nepublikovatelné).To si ovšem vybrala toho pravého.Já a podpora,já kterýmu není nic svaté...Z druhé strany ji též nehodlám dráždit,bude neděle,tudíž čas na pečení buchet,který by nastat nemusel. Volím zlatou střední cestu,zavezu ji na místo,ale do sálu nepůjdu.Zůstanu ve školce a nainstaluji do místního PC pár zajímavých her.Už minule jsem si všimnul,že tam není ani přihlašovací stránka na Farmu,no řekněte,jak se mají děti naučit lásku ke své zemi,když ji nemohou od mala okopávat ?.

Ve Skotsku proti sobe vyhlásily válku 2 hrady. Z jednoho vyletí dělová koule a urazí kus hradeb té druhé. Z druhého hradu vyletí dělová koule a prvímu urazí věžičku. Tak po sobě střílejí dobré 2 dny, když v tom najednou ticho. Že by mír? Z jednoho hradu vystrčí trubač hlavu a zahuláká: „Hola, hola, proč nestřílíte?“ I na druhé straně vykoukne trubač: Nemůžem, koule je u vás…

Opilec zavolal na policii, že mu vykradli auto: „Člověče, ukradli mi přístrojovou desku, volant, brzdu, plyn, dokonce i řadící páku!“ Než stihli policajti začít něco dělat, zazvonil telefon znovu: „Ech, kašlete na to, já jsem vlezl na zadní sedadlo.“

Čišník k staré paní: „Objednáno?“ „Vy sprosťáku!“ rozkřikne se dáma. „Za prvé nejsem žádná nána a za druhé už jsem po obědě a přišla jsem na kafé!“

18. -pechfógl-

Můj ex, nyní už odešel do návy, mi volal do práce, jestli může dát tříměsíčnímu roběti k večeři sardinky. Zaječela jsem, že ne a on oponoval: Ale von je tak chce! (Proč jsem sama nedávala sardinky tomu miláčkovi - ex trpěl tulení nemocí a někdo tu rodinu živit musel).
    Francouzský zajíc chce zaučit synka, co se sexu týče. Objedná hodinu v bordýlku a dvanáct dam. Těm nařídí, aby si lehly do řady a praví synovi: Následuj mě a dělej to, co já. Vrhne se na první dámu: Pardon, madame, merci, madame... Na druhou: Pardon, madame. merci madame... atd. Synek chvílu čumí a pak následuje: Pardon, madame, merci, madame, pardon, madame, merci, madame, pardon, papá, merci, papá....

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Páni, tady se valily takový mračna pylu z lesa, že nebylo vidět. Chudáci alergici :( Teď je bouřka, tříská to všude, snad nevypadne net. Leje jako z konve, aspoň to spláchne tu všudypřítromnou žlutou hrůzu. Se bojim i mrkat, abych si neodřela rohovku :wuerg:. Není toho pylu letos nějak moc ?

Jestli hledáš muže, který je přitažlivý, vtipný, chytrý, sebevědomý, citlivý, sexy, něžný a romantický, jdi do kina.

Jaký je rozdíl mezi pohovkou a chlapem, co kouká na fotbal? Pohovka si pořád neříká o pivo.

Jo a večer dávaj Byl jednou jeden král :inlove:, takže já mám pragram jasnej (jestli teda neusnu)
    (ježiši, já napsala pylu s měkkým, fuj a hned dvakrát. se stydim)

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer. Telka nic moc , zřejmě přepnu na Wericha . Sice jsem to viděla asi 100 x , ale mám ho ráda. Budu při koukání [​IMG].

Užijte si večer a zatím pa...

Mladý muž po několika měsíční známosti je pozván svou dívkou, aby s ní a s jejími rodiči strávil víkend na chalupě. Vzhledem k tomu, že se obává případného sexu a nemá žádnou zkušenost, rozhodne se navštívit místní lékárnu a koupit nějaké prezervativy. Místní lékárník zjistí, že mladý muž nemá žádné zkušenosti v milovaní a rozhodne se mu pomoci. Věnuje mladíkovi poměrně dlouhou dobu, kdy mu vysvětluje základní praktiky a polohy při milování. Po hodině se zeptá mladíka, zda chce koupit baliček se třemi kondomy, se šesti a nebo dokonce rodinné balení. Mladík přivře zálibně oči a s díky za pomoc koupí rodinné balení. Následující den přijede na chalupu rodičů své přítelkyně. Večer je pozván na společnou večeři v rodinném kruhu. Když přijde mladík do jídelny, okamžitě si sedne, sklopí oči a začne se modlit. Rodina je překvapena jeho reakcí, ale přidá se. Po pěti minutách se však mladík stále modlí. Když uplyne 20 minut, dívka se k němu nakloní a povídá "netušila jsem, že jsi věřící" a on na to "netušil jsem, že tvůj otec je lékárník...!"

A k hokeji ještě...je mi líto slovenských hráčů.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.