ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkné nedělní odpoledne. Pajaable a Lacrima gratulka k postupům. Mamča50 přeji pěknou dovolenou. S šlechtěním už jsem skončila,něco myšek do dlouhodobého úkolu padlo,ty nejvyšší zůstaly kdoví kde,snad příjdou při příštím BB. Jdu se věnovat vnučkám, večer zase nakouknu co je tu nového.

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

3. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem a mamča 50 přeji hezkou dovolenou. Gratulace těm co postoupili. Já se právě doplazila do levlu 96 a na Baha 278.:) Ola

4. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

5. lacrima

lacrima Ikona fóra

Berounsko hlásí : ráno polojasno, mírný mrazík,
    nyní 7°C a sluníčko sluní,
    ptáčci štěbetají , moje "děti" spí a taťulda v poloze ležícího střelce,
    sleduje cyklistické závody [​IMG]

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný podvečer.
    Kdo postoupil - gratuluji, komu se daří v BB - gratuluji ještě víc.
    mamča50 krásnou dovču přeji a tiše závidím :D
    bedlika a lumat85 - máte holoubka

7. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Tak jsem to přežila...:pkeců sice bylo, ale nic hrozného. On ten největší kverulant nepřišel na oběd, protože si včera hnul se zády a tak skučí doma. Myslím tím synka, ale u něj jsem bez obav, ten mi to určitě vytmaví, zahrne mě technickými parametry a nakonec mi oznámí, že jsem koupila zgerb a že kdybych se s ním poradila, tak bych...blablabla-.-

Když jsem to vybalila - slovně i fyzicky - tak manželovi zacukalo v koutcích, dokonce na mě mrknul- něco jako, a teď si to
    od holek vyžereš;)
    Jenže dcera i snacha, byť jsou technicky trochu vyšší level než já, tak tomu taky až tak moc nerozumí. Nejvíc je zajímalo jak to vypadá, jak se to vleze do kabelky, proč mám obal černý a ne béžový, aby se hodil k barvě kabelky, a jiné nepodstatné věci. Takže zase zůstávám uživatelsky nepolíbená:oops:.
    Manželova věta : a pojede ti na tom farma? ...mě vážně dojala.....ale jen do té doby, než se zeptal, jestli mu na tom pojede i hokej.
    Holky mě tablet zkonfiskovaly a doteď se v něm hrabaly - určitě v něm už nenajdu nic, na co jsem si za ty tři dny zvykla.:(

Takže jsem si vás zatím přečetla, to že by farma měla jet, mě potěšilo. Holky říkaly že je to android ( panebože, vůbec netuším co to je), prý verze 4.4.4.
    Přečetla jsem si i návod v technické FAQ a rozuměla jsem tak prvnímu odstavci.
    Janaj: díky za nabídku pomoci, budu moc ráda, když mi s tím pomůžeš.

Uff, to byl dneska den...holky napadlo vás někdy, když byly děti malé, že až vyrostou, tak se občas budete bát, že vás sprdnout, když si k stáru rozhodnete něco samy? :D Nevěřila bych tomu.........a to jsem ještě natolik při rozumu, že nepodepisuju nic podomním obchodníkům u branky, co bude, až ten rozum ztratím a k brance budu chodit s propiskou?xDxDxD
    Aby mi pak na tu branku nepověsily cedulku: darujeme bábu rychle i s odvozem;)

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nenapadlo mě to, ale prožívám to při každém setkání. Mám pocit, že už nejsem schopná zajít si do sámošky pro jogurt. V technickém FAQ jsem skončila u věty: Zjistěte, jakou verzi máte. A android je podle mně ten zelenej panáček. Ještě, že nesalutuje, jinak bych si myslela, že jde o armádní výprodej. No a můj noťásek dopadl následovně: Jé, ten je šikovnej, můžu si ho vzít do nemocnice? O tabletu mlčej jak zranění partyzáni. Kam ho vzali a kde ho nechali....???

9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

lumat85 řešit něco podobného s vlastními dětmi není nejlepší nápad....nejhorší jsou ty soucitné pohledy a tón, naznačující, že stařenka "již mentálně odpočívá" a neměla by se do podobných dobrodružství pouštět bez dozoru....
    A mít potomka ajťáka, je extra vzrušující - o využitelnosti takového jedince pro běžné denní činnosti je lépe se nezmiňovat, dodnes jsem si nezvykla na odpověď : "na to nemám software" ... jsou situace, kdy jeho reakce vnímám jako svůj pedagogický neúspěch ;)

10. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Dobrý večer všem,už jsem tu dlouho nebyla,že? No holčičky a naše sedmiměsíční kotě holčička dává zabrat.....teda lidičky,já zjištuji,že nemám kam už dávat výrobny a atd...jak to děláte,že se vám to vše vejde?

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

LmaminkaK bedna v liště je bezedná....tam se vejde všechno harampádí, které v průběhu farmaření posbíráš :D

12. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Ted mám zase sýrárnu,tu teda někam nacpat,potřebovala bych víc prostoru:p:D

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

lumat85, -pechtfogl- jsem hrozně ráda, že v tom nejsem sama, přesně ten pocit mám taky, syn se mi to snaží dávat najevo skrytě, zato vnuk nepokrytě. Prostě jsem stará a pomýlená- nechci napsat blbá-. Připadám si někdy-dost často- jako mimoň.

Všem gratuluji k postupům, obrázky máte nádherné, taky bych se to chtěla naučit ale než bych se ptala, raději se budu jenom bavit u těch vašich.
    Ahojte a hezký zbytek neděle.

14. bedlika

bedlika Perspektivní autor

LUMAT 85 Holka ty mi mluvíš z duše, no já kdybych si koupila jen tak jako ty třeba tablet nebo noťas, tak to je uplně co u tebe, se slovy mamčo a to ses nemohla poradit?? To jsi koupila zbytečně drahe neni tam to a tamto jeee už je slyším. Jo a taky by se mě muž zeptal, a hraje Ti tam farma? No nato bych mu řekla že fakt nevím. Do teď vím že na tabletu mam android ale to je vše no pak budu ráda když se tam farma rozjede... No jo ehmmm ale to se zase budu bát aby mi můj muž nesbalil i ten tablet na cesty protože on farmaří taky xD. Uvidíme co bude až přijede a jestli nám Janaj poradí budeme jen rádi.
    Tak se jdu ven projít po úspěšném uklidu , no ještě se chystám vyžehlit tak snad to půjde samo.
    No a chci se vás tu zeptat, jelikož to unás vypada že se mi porouchala pračka protože to pořád jako odčerpává, tak by mne zajímalo jak dlouho vám vydržela poslední pračka. Já vím že dneska to moc neni, no nám osm let no jo ale co to je když je pořád co kupovat??? Určitě mi rozumíte. Nevím zda si dát při koupi pračky to připojištění a nebo se nato vykašlat. Jsem zvědavá na vaše názory děkuji a papa;)

15. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

bedlika já jsem si také kupovala před 6 lety ledničko-chladničku,kde bylo uvedeno že si jde to připojištění
    zaplatit i na další ,myslím 2 roky???Bohužel si to nepamatuji přesně.Toto jsem konzultovala s místním opravářem ledniček
    a ten mi řekl toto : ,,pokud tam tato firma dává to připojištění,je to tím,že si je jistá ,že vyrábějí kvalitní výrobky,,.
    No a musím uznat,že měl pravdu,lednice nebyla nijak drahá,A+++,a šlape bez problémů.Žádné připojištění tedy nebylo třeba.
    Akorát jsem investovala do větší samostatné mrazničky, jsem dala opět na další radu,koupila onu značku a opět spokojenost.

Já všechny nákupy veškeré techniky do domácnosti probírám s opraváři,a když jsem loni kupovala noťas,tak s
    kolegou,který se tomu věnuje celý život.NIKDY bych do toho netahala syna,to by zas bylo řečí.....to nemá tamto
    a to zase toto.

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... pěkný večer všem ... jsem přijela od šmajchl domku, kde jsem dala ještě pár myšiček :D.
    Vás chci jen pozdravit a pogratulovat všem postupkářům [​IMG] ... jsem dneska taky hupsla na 102 :p jsem si nevzala šálu a dostala z toho vážně rýmu xD.
    Když se mi "utopil" nebožtík noťas a já narychlo koupila "cosi" ... to bylo vysvětlování od mých mladých :D ... proč toto a oni by mi vybrali lepší a .... jsem čekala, že donesou malou lampičku a postaví ji přede mě (jako u výslechu) xD :D. Hezký zbytek neděle :).

18. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Veliká gratulace všem postupujícím.
    Opět jsem se moc zasmála: jako bych byla v jiné kůži = jak je možné, že stejná slova slyším od dcer a manžela?? Vždyť se vůbec neznáme..... ano, evainfo, nejednou se ptám: Nejsem profesor Horák??? když mne vyslýchají a kroutí hlavami .
    Krásný nedělní večer s detektivkou (také se bude natáčet), snad to bude stát za to.

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

bedlika a lumat85 - poradím, poradím, co mi budou síly stačit :D

Jen tak mimochodem, nejsme my všechny příbuzné??? Koukám že sekýrování od skoro - či úplně dospělých dětí je tady na denním pořádku xDxD

20. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Holky,já se připojím do klubu,sice mám malé holčičky,4 a 9 let,ale ty dokážou sekýrovat jako kdyby byly velké....
    Dobrou noc,jarní prázdniny skončily,tak zase ráno do práce a klidné farmaření těm co ještě chrupat nejdou......

Naposledy upraveno: 28/2/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.