ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bedlika

bedlika Perspektivní autor

KRÁSNOU NEDĚLINKU PŘEJI

Tak všechny po dlouhé době zdravím, Evik supr recept moc se mi líbí;), no unás dneska bude hovězí vývar s nudlemi, a druhé smažené květákové placičky. Mladej by sice ocenil přímo smažený květák, ale jelikož už nevlastním fritézu protože jsme ji vyhodili tak to udělám takto. A řeknu vám že mi vůbec nechybí, ty hranolky co máme občas tak udělám v troubě taky.
    No a copak budete mít vy? Dáte nějakou inspiraci? Mám ještě v lednici tvaroh tak nevim jak s ním naložím.
    Jinak na farmě mi to jde pomalinku a jistě a zvažuji nad myškami zda je na tom jednom poli nechat nebo zrušit. Copak nás asi dále čeká. Mějte se pohodově zatím papa 8)

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné skoro poledne. Trochu mlhavo, stále -1. Byly jsme s vnučkou na procházce, šla se domů napapat a pak to zasekne. Odpoledne ještě přijdou všichni na kafíčko a banánový dortík. Jaruško, gratulace k baha postupu, ale i k pěkným šlechtitelským úspěchům. Včerejší Fantom opery se nám moc líbil, i když většinou zde zpívali zpěváci, které neznám, jediný, kterého jsem znala byl Bohuš Matúš. Výprava byla úžasná, nejen dekorace jednotlivých obrazů, ale i nákladné byly kostýmy. Představení nebylo úplně muzikálové, ale myslím si, že se hodně povedlo. Stálo to za to! K obědu dojím, co v lednici najdu, takový dortík od anicka malířka, ten bych si dala Jsi opravdová šikulka. To měl taťka určitě velkou radost! Přeji vám pěkné nedělní odpoledne a ještě večer se zastavím. Ve 3 ráno vyrážíme směr Drážďany a potom ze velkou louži do Karibiku .;););)

3. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Mamčo50 : krásnou dovolenou, užij si to tam a odpočiň si.

No a ještě jedna věc: milí přátelé, kamarádky a kamarádi......držte mi dnes palce, po obědě se hodlám rodině přiznat ke svému prohřešku.
    Nedá se nic dělat a musím s pravdou ven...koupila jsem si tablet a umím ho jen zapnout a vypnout. Chtěla jsem mít něco, čím si budu fotit vnoučka, který má přijít koncem dubna, taky jsem si říkala, že by byl dobrý jako čtečka na cestu do práce, přece jen knížka zabírá v kabelce podstatnou část místa. No a prostě potřebuji poradit, jak se s tím čertovským dílem pracuje. Že by na tom jela farma nepředpokládám, není to žádné ferrari.
    To zase bude keců...že utrácím za kraviny, že jsem si nenechala poradit a bla,bla,bla....snad se večer ozvu, pokud ne, tak mi sebrali i NT

4. stadole

stadole Aktivní autor

Lumat85.....na tabletu se dá hrát i farma.....ale chce to malou aplikaci a s tou ti tady určitě někdo poradí.....já ji také hrají.....jinak držím pěsti a hlavně nedej se.......

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lumat85: Jestli tam máš Androida, je návod přímo tady v technickém FAQ. Možá bych si na to troufla i já - a teprv až bych to totálně zadila, přilezla bych po kolenou za příbuzenstvem. No a ty kecy si dovedu živě představit, absolvovala jsem je v létě, kdy jsem si koupila bez porady s "odborníky" noťásek. Krucinál, já nepotřebuju potvoru, která dokáže řídit z Holešovic provoz na Bajkonuru. Zadání prodejci znělo jasně: Aby na tom šla hrát Farmerama. Což jde.

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- když ta mašina zvládne farmu, zvládne i řízení vesmírných letů z Houstonu...a možná i ten Bajkonur (teda pokud si nastavíš i čínskou klávesnici) xD

7. honzi

honzi Komisař fóra

Lumat85: Na tabletu s Androidem zaručeně farma půjde - já ji mám i na mobilu :D Stačí si jen stáhnout webový prohlížeč (jako je třeba Internet Explorer, Google Chrome atd.), který má v sobě nainstalovaný Flash Player. Já osobně používám Puffin Web Browser... Je zdarma a vše v něm běží perfektně ;)

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

9. bedlika

Jeeeeeeee tak taky bych pak potrebovala poradit jak si naladit na tabletu farmu ,ale az bude manzel doma ja to sama fakt nezvladnu. Teda snad se tu nekdo najde kdo poradí a pomůže.

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

mamča50- krásnou sluníčkovou dovolenou přeji,užij si ji a přivez z teplých krajin nejen odpočatou mamču,ale i toho sluníčka a teplíčka trochu sebou.Pro nás zmrzlíky ze závislákova :D xD ;)

bedlika- jsou tady šikulky přes PC,zkus se obrátit na -Jonsdorf- je to takový šikovný a milí človíček,také mi pomohl s telefonem.

Naposledy upraveno: 28/2/16
  11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji pohodové nedělní odpoledne.

:inlove:

:inlove:

A také hlásím splněn další level již včera...

:p

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Moc vám všem děkuji a budu se těšit mezi vás, budete mi chybět! pajaable, velká gratulace k postupu, ty snad máš křídla, že Ti to tak poskakuje dopředu!!! Lumat85, budeme Ti držet palečky a všechno dobře dopadne. Už tady padlo i několik rad, tak to zvládneš !Pěkné odpoledne, zatím jsem ještě sama, tak sem mohu nakouknout.;););)

13. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké nedělní odpoledne,
    chvíle zaslouženého klidu, manžel se napapal - hov. guláš s lečem, brambor, dal kávičku a odkráčel s psí puberťačkou na cvičák. chvílema nevím, kdo ten cvičák potřebuje více:).

Šlechtím, ale žádná vzácnost vyššího stupně se neukázala, max. ze základní kuchyňská obluda, no a zpátky se mi vrací různě 2-6 myší základních. Zkoušela jsem koníky, také nic mimo genetiku.
    Tak raději si půjdu do zásoby koupit balík SK, abych měla něco pro své opičky, ty hlavně živí farmu.
    Mamča50 - přeji Ti nádhernou dovolenou, příjemný, pohodový let a šťastný návrat, budeme zvědaví na Tvé zážitky;)

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pěkné odpoledne přeji.
    Kačka se už dvě a půl hodiny peče, kolem čtvrté by měla být akorát... jdu začít s přípravou salátů...

Našlechtila jsem si pandy na tři oranžové výrobny, protože nemám splněný dvoustovkový limit u hůlek, tak musím množit pandy, aby makaly...

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Y_n_O projeď úkoly v družstvu - já jsem naprosto jistě nestavěla ani jedinou hůlkárnu a mám v bedně toto [​IMG] mám dojem, že jsou z úkolu Hrady z písku ;)

16. bedlika

marketka47 děkuji , no jak to půjde tak mu písnu zprávičku, snad si udělá chviličku.Každopádně dík za tip.
    No já jsem teď došla z venku, byla jsem vyvenčit tu naši fretku, no řeknu vám, zima tam je pěkná.

17. burds

burds Titán fóra

Mamčo krásnou dovolenou,všem co postoupili blahopřeji k postupu

18. honzík

honzík Pisálek fóra

mamča 50 - moc hezkou dovolenou,ať se vrátíš zdráva a bacha na komáry. Potvory co dovedou za nemoci.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

čarodějko, továrny mám, jen pracujících pand je pořád málo :) špatně jsem definovala xD pandy do oranžových výroben budu množit v oranžových stájích...

20. micinka

micinka Pisálek fóra

Evi, gratuluji k postupu !
    Uzdrav se brzy .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.