ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. lacrima

lacrima Ikona fóra

Evik1016 ... Co tu dělá Kája ? Asi půjde psát deník , aby se mohl zařadit do hodnocení farmářských deníků...

...no a také čeká , až bude u okénka volno, aby mohl taky koukat na modelky.

3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ránko Sousedé a Sousedky...

Hele Jaruško kde se provozuje ta kocouří peep-show?
    Já že bych tam vzal i Káju, pokud by byla tedy také psí techtle-mechtle?

I poslední výstřelek jedné horské trati v nedaleké blízkovýchodní zemi jsem našel.
    Našel jsem toho hodně no kocouří peep-show nikde.

Karel má stále smůlu..!

Chodíme proto zatím očichávat poštu neb má něco přijít od jednoho hodného človíčka.
    Že ano Jani...

Tak vám přeji veselé vstávání a bohaté šlechtění..!
    Váš Ráďa.

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ránko a celý víkend všem do Závislákova ;)

5. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Krkonoše hlásí" -6°a nádherně azuro. Je krásný zimní den.
    Šlechtění jeden pěkný přeskok na laboratorní myšku, ale to bylo tak asi vše.
    Radku díky za balíčky ať se Ti daří!!!! a všem kdo šlechtí nebo ještě bude!!!
    Krásný a úspěšný víkend, Vám všem, závisláci.

6. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojte všem,
    přeji krásný den a spoustu superpřeskoků.
    Jara - Ty mi děláš čáru přes rozpočet s tím počasím;), já tvrdila manželovi, že bude pršet a nemá cenu jezdit na otáčku na chalupu no a výsledek viz výšexD

U mě šlechtění nic moc, základní genetická linie, asi 3 přeskoky ob generaci, ale jinak mi to hází zpátky 2-6 základních jedinců:sleepy:

7. babioli

babioli Stará škola

Ahoj vám všem a přeji hezký sobotní den plný příjemných chvil a prima šlechtění. Mějte se skvěle a dál sem dávejte ty úžasný obrázky. Vždy se u nich výborně pobavím. To já neumím a jsem ráda že jsem zvládla dát si podpisek. Ola:)

8. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Dobrý den, jdu se sem potěšit obrázky a pozdravit vás. Mám čas a tak si to mohu vychutnat. Při tréninku mně holky nechytily a výsledek je ten že mám nalomený poslední článek palce u nohy a to je problém, protože v březnu jsou závody. Tera :)))

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hezkou sobotu všem.
    Tak jsem prolézala starší složky v mém PC a objevila jsem pár historických obrázků...

Apríl 2012

Původní mapa

Původní město

Dožínky 2011

Druhé narozeniny, neboli superkýč xD

Borstyho zasmogované město
    A něco pro pobavení...
    Bahaměsto xD

Krtčí sbíječkový ráj...

Naposledy upraveno: 27/2/16
  10. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Pěkné sobotní odpoledne všem tady do Závislákova,
    gratuluji postoupivším, přeji brzké uzdravení marodům a mám tady jeden móóócinky důležitý vzkaz:
    Tak vše sděleno a zase letím.
    Držte se tu, já se zase ukážu.

11. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Viky007 - Evi, sice neprší, ale sluníčko je již pryč a je zataženo, sice "teplo" na tuto roční dobu +3°, ale nevím proč aspoň chvíli nemohlo být jako v zimě.
    Y_n_O - moc hezké vzpomínky, i když někdy....... to také nestálo ani za starou bačkoru.
    Pěkné sobotní odpoledne přeji.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Teď marně vzpomínám, jestli se to aprílové zemětřesení dalo vypnout nebo ne -.-.

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné sobotní odpoledne, dopoledne bylo chladno, -3, svítilo sluníčko, byla jsem s vnučkou na hřišti a ještě teď mne z toho bolí záda a ruce. Chtěla se houpat a byla tam houpačka jenom pro velké děti, tak jsem ji tam musela držet a moje zapěstí zpívala. Ale co bych pro ni neudělala. Dokoupila jsem , co bylo potřeba, zabalila kufr, snad jsem na nic nezapomněla. Zítra přijedou přátele z jižních Čech, co s nimi jedu, tak musím ještě honem povléknout, trochu jim přitopit a budu se chystat na muzikál. Přeskoky se vůbec žádné nekonaly, koupila jsem velký balíček a je skoro pryč a nic z toho. Tak vám přeji, ať šlechtění se vám daří lépe než mně! Ještě si dám kávičku a jdu na to !!!;););)

14. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem, mám chvilku čas na šlechtění, vnučky vyrazily s rodiči na vycházku. Přeji všem ať máte co nejvyšší přeskoky .Už mám růžový a červený chlívek myšek. Zkouším ještě další vyšlechtit do dlouhodobého úkolu.

15. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

také přeji krásné sluneční sobotní odpoledne z Karlovarska, počteníčko tady opravdu super a nad obrázky se také vždy pobavím. Šlechtění moc nejde, jen přesně podle genetiky. To synovečkovi se podařila z obyčejných myšek ta počítačová. Ani nezávidím, přeji mu to. L.

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné odpoledne,
    taky mi to neskáče. Barevný chlívky si můžu akorát tak namalovat :cry: xDxD

17. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Příjemné odpoledne, vám všem.
    janaj- půjčím tě pastelkyxD
    Taky mě to nepadá. Stále mě to nedá, ale mimo genetiky, ani ťuk.:sleepy:

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré odpoledne, tak už jsme konečně doslavili ;) manželovi čtyřicítky ;) Uff to byl záhul...
    výslužka do práce o 90ti kremrolích a 50ti vaječných chlebíčcích... nejen že jsem pekla do jedné ale od půl páté se patlala s chlebíčky... (no já si to taťko vyberu, o to se neboj!!!!!)
    a dnes dorazilo zbytek příbuzenstva... třikrát hurá na dva roky než práskne stejné číslo mě, mám pokoj :D

K BB, škoda slov ...

a ještě malá ochutnávka ;)

Naposledy upraveno: 27/2/16
  19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

20. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

janaj- lihový?:p Aby to bylo tutový?xD
    anickamalirka:p Ty jsi umělkyně. To bych nedovedlao_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.