ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pajaable, ahojky, ufff- foukám bebíčko:oops: a ať se ranky brzy zahojí pa

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evičko, ještě že máš pečovatele, který si Tě opečovává a určitě se to bude lepšit. Držíme palečky a moc na Tebe myslíme. Krásné odpoledne a nech se hýčkat! Sluníčko opět vykouklo a hned je ten svět veselejší! Páček shledáček ;););)

3. lacrima

lacrima Ikona fóra

Nacpala jsem do pračky , co se dalo,
    Čekám až se vrátí dědeček a můžeme obědvat.
    Šel uklízet auto, ale je tam už dost dlouho,
    tak nevím, co ho zdrželo ....xD

... a pračka pere a pere , tak jdu jíst aspoň ten salát xD

Hezký dník a úspěšný BB.
    Skvělé přeskoky a hodně miminek.

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásné odpoledne :)

koukám, koukám, zase se tu probíralo jídlo. No což tak přicházím také s jedním luxusním kulinářským zážitkem. Opět nečekané chutě, co mě překvapily a zařazuji do svého stálého jídelníčku. Doporučuji vyzkoušet :) mňam

Celerové hranolky s mořskou treskou
    1 porce cca 200 g celeru pokrájet na hranolky, osolit, opepřit, osmažit do zlatova na rostlinném oleji
    1 plátek tresky osmahnout na rozpuštěném osoleném másle...

5. lacrima

lacrima Ikona fóra

anickamalirka ,celerové hranolky miluji :inlove: Naučili mě je dělat v poradně pro pestrou stravu a detoxikaci
    a když tě tak sleduji, tak si myslím , že absolvuješ tu samou kúru , kterou jsem absolvovala já.
    Nechala jsem jim tam tenkrát přes 25 kg.
    Vlastně jsem se až s jejich pomocí a cennými radami , naučila perfektně vařit .
    Vůbec jsem netušila, že tato dietní, pestrá strava může být tak chutná.
    Kupodivu jsem se naučila i jíst ryby . Tedy mořské ryby , sladkovodní ryby se jíst nesmí. Jsou tučné, především ty,
    které žijí ve stojaté vodě , takže je to především kapr , kterého stejně nemusím.

Od svatby mi váha rapidně leze zpět nahoru, manžel miluje sladké a na rozdíl ode mě nemá sklon k přibývání
    na váze... i když pár kileček šlo nahoru i u něj :p
    Naštěstí také miluje zeleninovou stravu a hlavně "mořské potvory", tzv. středomořskou stravu .

Naposledy upraveno: 26/2/16
  6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Lakrí, také jsem mile překvapena, a denně bourám mýty. Lehké chutné jídlo i manžela nadchlo ;) Jenže on se své tlačenky nevzdá jen si obohatí jídelníček :) Na večeři bude mrkvový perkelt s brokolkou na česneku, už aby byl večer :D to mám moc ráda :)

7. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásné odpoledne všem,
    flexka - já vždy říkám že fantazii se meze nekladou,i Tvůj receptík je moc chutný,a je vidět,že tak jde
    přidat kde co na co má člověk chuť
    Amálku hlavně se nám brzičko vrať,celý a zdravý,hlavně s novým receptíkem z cest
    pajjaable - Evičko jéjda,břeji brzké uzdravení,ale věř mi že toho pejska to určitě velice mrzí ,co se stalo
    před rokem mě do zápěstí rafnulo morče,na druhý den otok a šílená bolest,dědek se mnou upaloval k
    chirurgovi a když jsem lékaři objasnila jak a co se semlelo,tak sestra utekla se smíchem z ordinace,a lékař
    to komentoval se slovy,,tak to tu ještě nebylo,,.Zahojilo se,jen zůstala malá jizvička a ,,hezké,,vzpomínky.
    anickomalirko tak celerové hranolky jsem nikdy nejedla,ty musím skusit,už se mi sbíhají sliny,to bude
    na talíři ,,luxus,,.

Mějte se pohodově a přeji samé úspěchy při šlechtění,zatím pa

8. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne všem,
    lidičky , průšvihy , které mě celý tento týden provázejí snad neskončí - já hňup aby se dcerka vyspinkala (31) jsem ztlumila Zvuk na farmě a teď, když jsem si chtěla pustit zvuk hlasitěji, tak jsem zjistila, že mi nefunguje klávesa na posun nahoru a tím v kombinaci s Fn ani nejde zvýšit hlasitost. Jsem bez zvuku. Je mi hloupé otravovat touto dobou mého IT anděla. Myslím, že už těch průšvihů bylo do třetice:cry:tento týden dost

Přeji mnoho přeskoků v BB, i když tomu mnozí nevěříme

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Pajaablee...držím palce aby se to dobře zhojilo.Je to zvláštní,ale mě takhle rafnul náš pes když byl v narkoze.Zajímavý reflex.
    Dnes je tu zase na jeden den jaro.Ale jen vizuálně,jinak je docela zima.
    Dnes jsem dělala rajskou omáčku s knedlíkem a kouskem hov.hrudí.Chystáme se s dědou na bramborový salát.Všechno mám připraveno.Děda dostal chuť na pečenou kachnu se salátem.Jak ho znám bude to jídlo na tři dny:p.Ale zase.....dva dny nebudu muset vařit.
    Pajaablee pozdravuj psího maroda,aby už se zbavil bolestí.
    Na BB se těším,už jsem naplnila bordélek.Úderem šesté to spustím.
    Všichni mějte hezký víkend :inlove:

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

I hrdě nosím jizvy po psích zubech. On pejsek, když ho něco hodně bolí, jaksi nerozlišuje, kdo je kamarád a kdo nepřítel. Kočka mě taky porafala, ovšem od ní to byla pomsta, že jsem rozpoutala bouřku a metala hromobití a že jsem o silvestra nedokázala zabránit odpalování raket.:p

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný páteční BB večer.
    A jde se do šlechtění.
    Všem přeji ty nej, nej přeskoky!
    ;)
    Než jsem jela s taťkou na oběd, musela jsem
    na chirurgii, moc to pálilo a bolelo a ruka brněla.
    No, bylo to silně zapálené, asi proto, že si pejsek
    nečistil zoubky. Vyčištěno, stařenka dostala pích
    do sedínky a teď mě bolí obojí. Sedám si jak s
    napínáčkem zapíchnutým v sedací části. Asi to
    sestřička moc neovládá nebo já měla stažené půlky.
    xDxD
    Pak jsme jeli na oběd a domů. Táta mě jen
    vyklopil a jen po své práci a já vystřídala syna,
    který do té doby hlídal marůdka, aby si ještě
    nějak neublížil. Také jsem byla informována o
    rozpravě, kterou prý měl syn s nalezencem.
    Že když ho hladil, tak prý mu tvrdě promluval
    do duše v tom smyslu, že mu nemůže ožírat
    starou maminku, ať prý si počká na vyzdravení
    a pak ho vezme do vsi a tam může ožrat drbavé
    babice. Také se to neobešlo bez narážek na mě,
    ale co bych chtěla...až prý se mi příště něco přihodí,
    např.kdybych ztratila hlavu a hledala ji, tak ať
    alespoň napíši SMS , že mi ji pomůže hledat
    a ne , že se to rodina dozví až druhý den v poledne.
    Na to já odvětila, že hlavu jsem ztratila dávno a to v době, kdy se
    na mě usmál jeden švarný veterinář a pozval mě na kávu a dortík.

xDxD
    Jo, sranda musí být...být tele ,smutná a raněná, to by bylo napjud..
    Čekám, až dojede taťka domů, večeři máme z KFC (jé, to já můžu),
    dáme kávu a bude relax. Vnoučata už se tu vystřídala, aby okoukla
    moji boxerskou ruku , pofoukala , babičce pěkně pusinky...jó, to
    také smím a můžu..

:p

12. flexka

flexka Hrabě fóra

Já měla celkem štěstí, většinou se zvířata vrhala na "fixující" majitele, pak jsem provedla první pomoc a odeslala je k obvoďákovi pro antibiotika.
    Nejhorší je potlačit instinkt cuknout - ono totiž buď zvíře sekne a pustí a čeká, co z toho bude, nebo drží a pak cuknutí vyústí v překousnutí, požvýkání a zhoršení rány. Nejhorší je to u hadů, tak se vlastně člověk vlastně sám rozčísne o jejich zoubky (myslím škrtiče). Samo existují opravdu agresoři, co jdou trhat, ale ty jsem nikdy naštěstí nepotkala.

Morčata u nás doma mají zákaz - slova "kousni mě a jdeš hadovi" zabírají a žádné kousání se nekoná, jen cvakání zuby (a to neví, že bych je nikdy hadovi nedala, ale pšššt, jen ať se bojí).

Navíc nejhorší není pokousání, ale následky dezinfekce - před dávnými a dávnými časy jsem jak dítě hledala svého křečka, co utekl a za stěnou vystrkoval zadek - čapla jsem ho za něj, táhla, on se otočil a kousl (normálně byl ochočený a nekousal) a maminka měla novinku - propolis. Hbitě mi to tím zalila, a asi za 2 hodiny mi natekla ruka jak balón. Jeli jsme na pohotovost, doktor vytřeštil oči, jestli to není od hada, že teď nesežene sérum, nicméně mu to maminka vysvětlila, že to byl propolis v lihu. Dostala jsem něco na alergii a jela domů. Ruka sice splaskla, jenže se pak začala loupat a nakonec mi babička ušila slušivý pytlík, ve kterém jsem ji nosila, než se kůže obměnila. Takže z malé ranky na prstě mi slezla kůže až k zápěstí.
    No a pak jsem zase morčatům asi za rok, nebo dva natrhala jetelíček se včeličkou a situace se opakovala, akorát bez toho loupání, jen to nateklo a splasklo.

13. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Právě jsem se dozvěděla,že mě jedou navštívit vnoučata,starší má jarní prázdniny,měly přijet až zítra,asi už se moc těšily. Budou tady celý týden, chtějí lyžovat,snad to půjde, ráno tady ještě trochu sněžilo, ve městě je jen poprašek,ale na Bílé se lyžuje. Jdu upéct pizzu, aby měli večeři.Pěkný večer a úspěšné šlechtění.

14. -pechfógl-

pajaable: Jestli chceš udělat vnoučátkům opravdu radost, dej si tu ruku do sádry a pak jim ji poskytni k uměleckému vyjádření. Na sedátko doporučuji plovací kruh a na ruku držet ji ve výšce (někde zavěšenou. No, ale to jsou zase laické babské rady, žejo?
    flexka: U nás se vyhrožuje: Nechoď na tu chodbu, je tam zlej velkej vzteklej pes, což sousedka velmi správně vztáhla na sebe. (Když říká, že pes nebo kočka je šelma a jako taková do baráku nepatří, tak co s ní). Já zvyklá, že baba nenosí naslouchátko, to před ní docela svobodně prohlašuju. No - a jednou si ho vzala...:D

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

16. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

evik1016 - bože, to je přesný!!!! Tak místo těch bab sem si představila svou drahou tchýnixD - naprosto přesný!!!! Díky.

17. lacrima

lacrima Ikona fóra

evik1016 ...

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evik1016, to nemá chybu, přiznej se, že jsi se mezi ty drbavé babice vplížila, abys nám to mohla přednést v přímém přenosu!!! Přeji příjemný BB večer, velké přeskoky a pokud nebudou, tak zítra je taky den! Jak jsem slíbila poreferuji o filmu Bohové Egypta. Byla to jedna epizoda z egyptské mytologie než se dostal k moci bůh Hor. Film je hlavně založen na 3D efektech, bohové se převtělují ve zvířata a spolu bojují. Myslela jsem si, že to bude něco více z dějin, ale taková je dnes doba, vše založeno na komerci ! Nebylo ani plno. Tak jsme se s vnukem ještě zastavili v KFC a teď jsem již tady mezi svými! Přeskoky se zatím nekonaly, superkrmivo došlo, musíme zítra dobít a dokoupit. Moc času již nemám, musím zítra dobalit a večer jedeme na muzikál Fantom opery. Dostala jsem to jako dárek od Ježíška, tak je za to pozvu na obědovečeři do Restaurantu Golem v Březiněvsi. Uděláme si pěkné odpoledne a večer, než zvednu kotvy.Dobrou a zítra pa pa.;););)

Naposledy upraveno: 27/2/16
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer i dobrou noc, protože jsem se před chvílí vrátila z práce.
    Doufám, že všichni, kdo kříží, mají štěstí. Já se snad k hotelovému bordeldomku dostanu zítra, protože budu mít od vánoc první volný "CELÝ" víkend... i když s vařením, protože dcera se zetěm využijí mé přítomnosti doma.
    Přeji všem stálým závislákům i náhodně kolemjdoucím všechno nej, i grautalci najdu, pokud je třeba... ale až zítra
    ;)

20. -pechfógl-

Počkej, to tenkrát Sutech zabil Usíra a Hor na něj poslal to svoje oko? No tak to muselo být pošušňáníčko. Jinak -kolem Březíněvsi mám taky oblíbený restaurant - je to Čína v Kobylisích a sídlí v ulici Březíněveská. xD Ovšem ničej mě tam už jen tím, že když tam přijde naše rodina Hujerova a objednává si jeden přes druhého, paní vedoucí s orientálním výrazem naslouchá a když vřava utichne, bez chyby zopakuje objednávku a pak to ve správném pořadí přinese. Já už bych na jejím místě použila kulomet.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.