ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Y_n_O - konečne si sa ozvala. Viem, že máš veľa práce,ale nezabúdaj na nás:inlove:

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ľubka, nezabúdam, iba čas ma naháňa ;) Navyše v mojom živote je každý deň rovnaký... práca, práca, práca... Tie víkendy, voľné, mám veľmi rada, je čas navariť, popozerať seriály, voľakde na nete vymamlasiť dajaké somariny... V tom prípade sa niečo deje a mám o čom písať 8)

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Janaj - vyhvězdičkuje, ptž je to také m.j. takový nepovolený prográmek, díky kterému by ses mohla ve hře třeba obohatit a tak.
    A jelikož robotický psík hlídací neustále mapuje obsah fóra, najde- li takové slovo, hned ho automaticky zcenzuruje. Musíš napsat, že ti teče do holínek, bo to projde xD

5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Všetkým prajem krásne ránko a pohodovú nedeľu. A v stodole nech to krásne piští, lebo pondelok sa blíži ;).

6. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahojky a hezká ráno. Choroby miláčků mi ani nepřipomínejte, naše mopslí mimino (asi to bude pro nás mimino do důchodi) se trošku neshodlo v pátek s maminou a ta mu rozsekla drápkem oční rohovku. Takže šití, límec to je něco pro ni a oko jedno přelepé. Všichni jsem doma nemocní, letošní chřipka děs tak na veterinu jezdí ten nejméně postižený z nás, manžel. Peníze ani nebudu říkat jak to lítá, veterina je tady hodně drahá hlavně pro malá plemena ale to se nepočítá. Myslela jsem si že bude chůdě zakřiklé, dovezl ji po zákroku ještě rozespalou, tak vydržela po narkóze asi 4 hodiny a od té doby vytrvalý boj sundat tu nádheru a podrbat se v oku. Jinak dělá že nemá žádnou překážku a leze i tam kde zůstane za límec viset a pak zase zuří že nemůže ani tam ani tam.

Flexko sice to vyzní krutě ale pokud jsi jen sněhulák tak je to ještě dobré. Máme v rodině psoriatrickou artritídu a obávám se že onen dotyčný nakonec nezvládne boj s bércovými vředy - následek biologické léčby která je stejně na prd, má víc vedl. účinků než pozitiv. Hodně štěstí při léčení všem, když miluješ je jedno jestli je to člověk nebo zvíře, bolí to stejně. A vidět dlouhodobé trápení je na hlavu, sama ho vídám skoro každý den a stejně jsem si nezvykla, nejde to. Myší mám 400 se nám nějak nemnoží se musím podívat kam mi malá na farmu naprděla číču a mít kočku ve sprcháči ...to je důvod k závisti mezi chlapama a ještě celý den, výdrž excelentní stejně jako ve farmaření :inlove:. Už mi to tu řve, další nekonečný den začíná....Martina

7. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Dobré ráno, koupila jsem po 4 sazeničkách...na farmě 1x dřín, na baha nic. Mám v kině našetřeno na jeden balíček, ale nevím jestli budu utrácet. Nějak jsem bez nálady = včera celodenní migréna, taktak jsem navařila a padla.
    Myšek mám sice dost, ale budu si muset počkat na víkend, zítřejší BB mě úplně mine, vydělávat na floreny se prostě musí;)

Holky všimly jste si, že zase jede megaden BZ bez oznámení v ofi? Teda alespoň jsem to nikde nenašla, ale je pravda, že včera za sebe nedám hlavu na špalek.

Jdu vařit - dneska králík, špenát a bramborové gnocchi, kuřecí karbanátky a brkaše, kuřecí řízky a vařené brambory. Jojo, to je tak, když si parchanty rozmazlíte -.-:D

Všem co postoupili gratuluju, já dneska padla na Baha do 293.

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No potěš vidle, nějak jsem netušila, že psorka souvisí s bércovými vředy. Inu, v každém věku je nač se těšit.:sleepy:

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

:inlove:

:inlove:

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

11. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Janaj a Lumat85 - gratulka k postupu:D:D:D. Pěkný den všem, je pos mrakem, ráno jemně pršelo, sníh mizí. Dnes na oběd kuřecí řízky s bramborovou kaší a salát. Odpoledne dcera s vnučkou odjíždí tak spěchám vařit.

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

13. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

rampusak: S biologickou léčbou máme podobné zkušenosti. Mamině s 3.stupněm revmatu sice pomohla, ale léčbu nedokončila právě pro vedlejší účinky. U ní to byly nesnesitelné deprese- kdo nezažil, nepochopí. A to je po psychické stránce hodně veselý a pozitivní človíček... A navíc (i když se nedá dokázat, že kvůli biologické léčbě) po ní u maminy vypukla rakovina děložního hrdla. I když se z toho statečně dostala, po letech vypukla znovu. Poprvé jí odstranili dělohu i s čípkem a podruhé byla na ,,pahýlu", který zbyl po operaci (což doktoři nechápali- to se prý u téhle rakoviny nestává). I napodruhé to zvládla a přesto jí znovu postupně lezou nahoru nádorové markery v krvi... Ale doktoři jsou dost laxní- prý se nic neděje... [​IMG] [​IMG]

14. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem a krásný nedělní den vám všem přeji. Gratuluji k postupům a kdo má svátek a nebo narozeniny tomu blahopřeji a přeji hodně zdraví a pohody. Mějte se co nejlépe. Ola :);)

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

16. lott_lott

lott_lott Stará škola

Už stojí za dveřmi, i když to tak nevypadá :) Všem dobrou náladu v pošmourném dni....

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

18. micinka

micinka Pisálek fóra

Ahoj. Tak já včera po dlouhatánské době postup do levelu 92 na farmě.
    Ono to jde pomalu, když je člověk stále po nemocnicích.
    Díky přátelům a kamarádce Evince(pajaable), to jde rychleji. Tímto jim všem děkuji.
    Evi, dnes máte s Lišákem týdenní výročí od svatby, gratuluji.
    A gratulace všem k svátku a narozeninám a postupům. Pavla

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, opět všem gratuluji k postupům
    pajaable a lišáčkovi k výročí
    a všem přeji hezký zbytek neděle a dobrou chutˇk obědu:p;)a zvířátkům rychlé uzdravení

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.