ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Lubica....ne, jen tady dnes není ta správná nálada na pokec.
    Přeji všem dobrou noc.​

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Se musím přidat :p ... Jan.svátek - lacrima - milka66 - pajaable ... moc gratuluji k postupům [​IMG]

3. timonek.

timonek. Pilný autor

co se týká veterinární péče jsem si prošel snad padesáti ambulancemi a všude se mi (zvíře se kterým jsme přišli) dostalo kvalitní péče až na jednu
    , jedna mi utkvěla v mysli ,ta jenž jsem dotoval svými penězi , on léčil chronický zánět uší s alergií na vodu tak že nám dal kapky do uší které před námi naředil kohoutkovou vodou , naštěstí při hledání řezníka (veterinář pro dobytek) za účelem eutanázie se ukázalo že je to větší "zvířemil" a doporučil "drahou" léčbu za pár stovek bez alergeních granulí a dalších doplnků... tímto mu chci poděkovat za život psa a následně partnerského vztahu

pes dostává jednou dvakrát za rok kapky do uší a je jinak zdráv už 12 let od rozhodnutí ji utratit ... nut te vodního psa nejít do vody...

4. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dobré ráno,
    tak jsem se konečně prokousala všemi příspěvky od čtvrtka:D, byla to fuška. S vetama mám dobré zkušenosti, pravda mám jich několik, podle problému psů volíme koho budeme otravovat:p.
    Gratulka všem postoupivším.
    Dnes k obědu maso a la čína, rýže.

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nojo, Viky, ale ty jsi zkušená chovatelka, takže se leccos dozvíš od kolegů, ale co my, novicky? My víme tak akorát, kde je nejbližší veterinář, druhej nebližší veterinář a zvířecí klinika. Jací doktoři tam jsou, to poznáme až při návštěvě. No a taky se můžeme poptat psovitejch ve Stromovce, ale znáte to, co pán, to názor. Takže zatím: První nejbližší veterina: Drazí, ale schopní. Druhá: Levnější, ale neumí všechno. Lůžkové oddělení: Až na Palmovce a to ještě tak zašitý, že ho včer nenajdu, leda po hmatu.

7. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný sobotní den všem. Máme všude bílo, nasněžilo asi 10 cm, je to paráda. Vnučka dělá z bytu hřiště, je třeba dávat pozor na co šlapu. Teď se jde vyřádit do sněhu. Na oběd hovězí polévka s játrovými knedlíčky a nudlemi a dušené hovězí na čalamádě s knedlíkem. pěkný víkend a čekat na šlechtění a BB. Ze stromů / koupila jsem jistotu,tj. balíčky/ 2x novinky a hodně XXL, 3x nektarinka a černá vrba,2x lapacho, i na Baha spokojenost.

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

hezké dopoledne všem

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné sobotní skoro poledne. Dnes jasno, bez sněhu...takové téměř předjaří, čemeřice kvetou , hyacinty vystrčily kvítka, ale ještě se nerozvily a pupeny na stromech jsou pěkně nalité. Na oběd dorazí dcera s manželem a s malou vnučkou. Brknedlíky, uzené, zelí, hovězí polévka s nudlemi...klasika. Zítra ze zbytku uzeného šunkofleky a z vývaru zelňačka .Odpoledne se zastaví druhá dcera, tak popovídáme ,dáme skleničku a kafíčko. Zítra nejstarší dcera oslaví 42. narozeniny, ale je mimo Ústí, tak se potkáme až v týdnu. Koupila jsem po 5 kusech zatím. Na farmě se povedl dřín a jalovec skalní a na baha to byla nektarinka a XXL stromy, ale grapefruit...nikde a minulá i dnešní novinka se nepodařila. Tak ještě nějaké přikoupím a uvidíme. robin2151, gratulka k postupu a jestli jsem někomu zapomněla popřát...tak přeji dodatečně teď! Dobrou chuť k sobotnímu obědu a pěkné odpoledne!!! ;););)

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

U nás taky tak a jestli přijde mráz a všechno spálí, tak se asi zcvoknu nebo si to půjdu někam vyříkat. No jo, ale kam? Lampárna na Hlaváči mi nepostačí.-.-

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Přeji všem hezký a slunečný den.
    Gratulace všem postoupivším.
    K obědu dělám klasické roštěnky a knedlík.Já bych tedy radši rýži,ale děda ji nejí.
    Tajemné jsem zatím nekoupila.Osciluju mezi balíčkem a jednotlivcema.Tak do večera se rozhodnu.Nějak se mi dnes nechce nic kupovat.Nektarinku mám a pochybuju že bude další.Spíš dostanu jabloně nebo katalpy xxl.

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

jana563 já koupila balíčky na farmu i na baha - na farmě příjemné překvapení, krom té garantované novinky ještě další 2 dříny z té třicítky, 2 jalovce, 2 lapacha a zbytek všechno xxl včetně sakury:). Ovšem na baha....jako obyčejně (abych byla slušná, i když se mi chce napsat něco jiného) :cry:

13. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak jsem přála krásné dobré ráno, začala mýt okno zaprskané od psích čumáků a volá kamarád, doporučil mi, abych si sedla a sdělil mi, že mu právě zemřela žena, on v nemocnici včera po operaci břišní kýly, nedovolal se domů, tak vyslal dceru, dál psát asi nemusím. Ten cvok podepsal revers a můj manžel jej veze domů, docela se o kamaráda bojím, nikdo v rodině není zdravoťák.

14. lacrima

lacrima Ikona fóra

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krásnou sobotěnku všem :inlove:a to jen s úsměvem ;)

16. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Vidím, že niekto má víkend veselý, u iného je to pokazené chorobou a u Viky dokonca nepríjemný šok - ozaj pestrý výber toho, čo život prináša. A keďže dobrej nálady a aspoň malého dôvodu na úsmev nie je nikdy dosť, pridávam zopár ďalších úsmevov ;)

:inlove::inlove::inlove:
    Stretnú sa tri myši a vychvaľujú sa. Jedna vraví:
    -”Ja som taká silná, že keď doma máme rozostavené pasce, zoberiem syr a keď pružina padá, zachytím ju a zaposilujem si s ňou.”
    Druhá vraví:
    -”Ja doma zjem všetky otrávene granule a nikdy sa mi od nich nič nestane.”
    Tretia je stále ticho a napokon povie:
    -”Tak sa majte, ja si idem užiť s našim kocúrom!”​
    :D:D:D

xDxDxD

*odstraněn obrázek*
    Tak tento posledný obrázok nejako nevyšiel a dokonca sa mi odmieta aj zmazať, tak aby ste vedeli, tu sa ponúkala práca predavačky zeleniny na Miletičke (bratislavské trhovisko) za 3,- eurá na mesiac - evidentne práca snovxD

Naposledy upraveno moderátorem: 20/2/16
  17. lott_lott

lott_lott Stará škola

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

:oops:....to jsem teda dopadla....na celé hlavní louce mám proti svým zvyklostem myši a při čekání na další vrh jsem se pustila do Alchymisty.. o_O jsem nucena konstatovat, že i po údajné rekonstrukci působí provozovna zanedbaně a nehygienicky, kozel vypadá velice nezdravě a vůbec - mám i pochybnosti, co to vlastně vyrábí. Spíš než kouzelné svitky se mi zdá, že dělá psaníčka s andělským prachem (žádná mandragora), pro ty trpajzlíky :D:D. Tedy hlavně ten, co poskakuje a natahuje ručičky k pultu - ten je mi hodně podezřelý xD

Ovšem postupuje se tu dost rychle :)

19. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak jsem nakonec koupila ty balíčky.To jsem zvědavá co dostanu.
    Počasí se už pokazilo.Je ziminka.
    Myší mám 670 .

20. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Tak som sa dočkala - polovička za mnou, druhá bude veru dlhšia ... :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.