ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pajaable - teď už vdaná paní, štěstíčko ! :inlove:

2. filipkh

filipkh Rádoby autor

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evik1016, děkujeme za aktuální zprostředkování, tak dlouho očekávaného okamžiku! Také já se připojuji s přípitkem na zdraví, štěstí a dny plné lásky našim milým novomanželům! Všem milým děkuji za gratulace a také vám připíjím skleničkou sektu s jahodami! Krásné odpoledne, navečer jdu hlídat vnučku, rodiče jdou na valentýnskou večeři , tak si ten dnešní den taky pěkně užiji! Krásné odpoledne!!!;););)

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Evičko - pajaable - přeji Vám oběma spoustu lásky, hodně tolerance a kopu souznění, ať i ve vyšším věku jste si velkou oporou. Užívejte dnešní den i s celou svou rodinou :inlove:

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

evik - i kdepak svědka, já očekával pozvánku za družičku.
    :D

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, koukám, že jsem přiběhla pozdě...Sháněla jsem novomanželům povoz...šinu si to z Krkonoš...a byl děsnej provoz
    Tak milá novomanželata - přeji Vám, ať Vás na té společné cestě životem provází jen samé štěstí, láska a dobrá nálada [​IMG]

Naposledy upraveno: 14/2/16
  7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Mikeš, družičky nenosí černou - musel bys do salonu krásy :D

8. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tak šampáňo vypité a zase do reality = jdu sklízet.
    Novomanželům hodně štěstí a nám s nimi.
    Pěkný den, ale u nás stále prší.

9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Mikeši - to fakt pajaable urobila chybu. Živo si ťa viem predstaviť v načančaných, fodričkových ružových šatôčkach a miesto tvojej baretky - s venčekom živých kvietkov medzi ušami xDxDxD

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jak já bych se na tu slávu vyšňořil, to dámy nemáte ani potuchu.
    Raneček bych odložil, i v mlíčku bych se vydrhnul ... škoda, přeškoda.
    xD

Novomanželům 3x sláva.

11. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Pajaable-Spokojenost nechť Vám plyne do té Vaši světničky,
    abyste vždy milovali pro Váš život celičký.
    Buďte jeden druhému oporou,
    ať Vaše prstýnky nejsou jen ozdobou.
    Ve svém krásném manželském svazku
    poznejte jen samé štěstí a lásku!

Hodně štěstí a lásky novomanželům přeje *Kuliočko*

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Pajaable i já se přidávám s gratulací,obrázky sem dávat neumím,tak aspoň takhle.

Láska, to je štěstí, které si dáváme navzájem. Přeji Vám, abyste jí měli jeden pro druhého vždy dostatek.
    Jak zlaté kroužky na rukou se třpytí, tak krásné, ať je Vaše společné žití. Svatební polibek, ať Vás po celý život hřeje, to Vám z celého srdce přeje Jana :)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak už je to za vámi :) ... [​IMG] ... si to udržujte a pěstujte :inlove:, stačí posílit troškou tolerance, zalívat hodně láskou a okořenit jemně polibky :p ... to potom pokvete :inlove: ..
    malý dotaz .. bude únos nevěsty? [​IMG] ...

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Mikeši, ty jsi klasický svědek, sundáš kšiltovku a raneček, vyndáš z něj kravatu [​IMG] a jseš dokonalý svědek

Únos asi bude, proč by tam jinak chodil Mikeš?

Mikeši, je to na tobě

Naposledy upraveno: 14/2/16
  15. Viky007

Viky007 Baron fóra

My se přímý přenos ze svatby nedovíme, my jsme ale krásně zvědavé, ale vše je to krásné a Evička nám určitě bude vše líčit v barvách, už se moc těším

16. lacrima

lacrima Ikona fóra

17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

19. -.Barbara.59-

-.Barbara.59- Rádoby autor

Čarodějko, děkuji moc. To mě vůbec nenapadlo. Gratuluji k ukončení úkolu, já mám před sebou pořád asi 40 nedodaných dárků.

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-.Barbara.59- to zvládneš, jen je potřeba napěstovat tu akční kytku a psaníčka dohoníš přes noc nějakou dlouhodobkou, času je ještě dost :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.