ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No, ono je to tak, že ja to neviem tak krásne s - obrázkami (čo ma mrzí, lebo aj ten jeden, čo sa mi podaril, zmizol do nenávratna).
    Napriek tomu - na počesť mamči50 a našej- posledné hodiny si užívajúcej slobody - nevestičky - Evičky, sa mi dnes podarilo postúpiť do 94 lvl na farme a 256 na Bahame. Dievčatá ja vám za to ďakujem. Boli ste silnou motiváciou.:inlove:
    pajaable - Evinka - prosím, oznám nám presne, kedy sa to udeje. Určite chceme byť pri tom s tebou. Neboj - len v mysli - koláče nemusíš posielať a ak tak len virtuálne - a to ty vieš;):inlove::inlove::inlove:

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

GRATULUJI !!

xDxDxD

Y_n_O .... jedinou podmínku, kterou jsem měla, než
    jsem řekla ANO, byla, že nebudu omezována na právech
    farmářských , hlavně pak závisláckých.
    xDxD:p

Milka66 ...děkuji, užívám si klídek.

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobrý večer ve spolek :)
    úspěšně jsem dokončila akci, ale budu pokračovat dále a pokoušet se o SK a licence :) padly mi celkem jen 3 tajemné stromy a stáje žádné (odtajňovat nebudu až na konci), 2 ZB, jedna licence na 48 hodin a jedna na hodinu, jinka BZ, BBZ, krejcárky, nějaké SH, ZUZ, UH, květináče, bedny s nářadím a komplet jedna sada dekorací navíc co už se válejí v parku :D, konečná čísla si nechám až akci ukončí nemilosrdná časomíra. Přiznám se, minula jsem 500 SH od opičí královny na karafiátech s láskou k SH, vánočkou, kaštánky a nevinností jsem měla za 10 min hotovo :) dovytloukla jsem si chybějící vypadávátka ;)

K mojmu detoxu, nevěřila bych jak některé zeleninové jídla mohou být tak chutné, dnes jsem měla poprvé prokládanou cuketu a musím říct, že bude trvale zařazena do našeho jídelníčku. Váha jde pozvolna dolů, objem, nejen pasu, také. Dokonce mi slezl cholesterol z 5,9 na 4,6 což beru jako největší úspěch. Stáhla jsem i z osmi kafí na 2-3, což je taky milník, který jsem chtěla pokořit :)

2 menší cukety, 5 stroužků česneku, sušená bazalka, olivový olej, sůl, nízkotučný sýr. Cuketa se očistí od horní slupky, pokrájí na 0,5-1 cm plátky, dá na menší plech, posype bazalkou a pokrájeným česnekem, posolí a lehce zalije olivovým olejem, peče se asi 15 min, chvilku před dopečením se posype strouhaným nízkotučným sýrem. Opravdu to bylo moc dobré, což je vyzkoušeno na manželovi :D snědl mi víc jak polovinu mého oběda :D

Zdeni - mamčo50, přijmi i mou gratulaci k narozeninám :) můj muž slaví na Matěje čtyřicátiny a již od 15. ledna denně dostává jeden ze čtyřiceti dárků :) Maličkosti, ale i dražší . Dnes otevřel obálku s lístky na koncert Arakainu, jeho oblíbené kapely, to bylo radosti ;) ( V pondělí si bude moci rozbalit mě :D děti konečně půjdou do školy :D :D , taky dárek :p )

Evi - pajaable, Ty si pro změnu užij svůj velký den, hlavně aby alespoň hodinku pršelo "štěstí" z nebíčka :)

Pepíček nám dělá velkou radost :) Poslední týden máme doma kurz pantomimy :) Například přiběhne za mnou do kuchyně jen v tričku, postaví se a začne ukazovat na oblast podbříšku až dolů ke kotníkům. "Ztraceno v překladu" - mámo chci domácí kalhoty :D Nebo si zabalí nožku do ručníku a tím zase hlásá - mám au, na něco jsem šlápl :D

a ještě vtípek na dobrou noc ;)

Přijede Pražák ke svému kamarádovi ze studií do Brna a ten ho provádí městem: „Tady máme Operu, tady je divadlo, tedy je soud.“ Pražák pořád tak nějak kroutí hlavou, až nakonec řekne: „Hele Radku, máte to tu sice hezký, ale všechno děsně malý, tady ten barák by byl v Praze třeba pětkrát takový.“ „To by byl, na to vezmi jed, to je totiž blázinec!“

Naposledy upraveno: 12/2/16
  4. lacrima

lacrima Ikona fóra

Juchuu, už se to blíží ,tipla jsem si toho Valentýna dobře.

Přemýšlím, jestli už máme všechno nakoupené...
    ... raději ještě jednou zkontroluji lednici .

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

lacrima - ty si riadna veštica... Zhodli sme sa v tom, že to bude. No ja som myslela, že v sobotu - 13.2. Ty i preferovala Valentína - a tebe to vyšlo...
    Ja len chcem, aby to vyšlo aj Evičke. Určite všetci budeme s ňou - v mysliach a hlavne v srdciach. Ten sobáš bude úžasný už len preto, že na nový párik bude myslieť množstvo ľudí a priať im všetko naj... a preto sa tento zvazok podarí (aj keď sa nevesta zo začiatku trochu patila...)Takže, dnes budeme s nevestou a budeme ju trochu "škádliť", aby si to ešte rozmyslela, aby mala pocit tej rozlúčky so slobodou
    ( keď jej už rodina nedopriala nejakého striptéra -ináč mohla by si zabezpečiť virtuálneho - ja to neviem - a ty si na tieto veci šikula).
    Tak dnes od rána pre všetkých príkaz - robiť Evine rozlúčku so slobodou! Nech si to užije!:D:D:D:D:inlove::inlove::inlove:xDxDxDxDxD

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Děvčata moje, já začínám poslední den svobody tím,
    že mám na stolečku horký čaj , kapky do nosu, antibiotika,
    prášky na utlumení kašle....to jsou vyhlídky.
    Zítra se sjedou nejbližší , posedíme, pokecáme, těm nijak
    nebude vadit, že jsem v negližé..
    Ne, zítra už vstanu, sice z domu nevylezu, ale v postýlce
    už nezůstanu . Šaty zkoušet budu, nějaké organizační
    věci řešit apod.

A co se těch mužů odhalovacích týká, mají sice vymakaná
    těla, ale potřebné vybavení prý není nic moc, tak to já raději
    počkám na ten lišácký romantismus.....tam mám jistotu zaručené
    kvality.

xDxD:p

Akce - musím ještě hodinku vydržet, sklidím a půjdu spát.
    Přeji vám všem dobrou noc a krásné sny.

7. lacrima

lacrima Ikona fóra

OK, hledala jsem nějakého volného a podařilo se. Tenhle má čas celý víkend a získal i titul "Zasloužilý striptér"
    Jen se trošku upraví a hned vyrazí . Na té motorce mu to přece jen trvá déle.

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nojo, obřad, ale jak to uděláme s fotkama? Mluvím v množném čísle, protože věřím, že my všechny drbny drbnoucí je chceme taky vidět!;)

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobré dopoledne vespolek.

Taky si vypínáte vyskakující zvěř, když pro ně nemáte krmení nebo tuhle úchylku mám jen já?

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Y_n_O nejsi sama, já mám ty žebráky vypnuté a zapínám je jen na tu chvíli, kdy je jdu krmit ;)

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

To jsem ráda, začínala jsem si připadat jako nepřející skrblík, který zoufalé žebráčky vyhání xD

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG] pechfógl, to máš pravdu[​IMG]naše závislácká náves[​IMG]by měla mít přehled taky​

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím všechny Valentýnsky plesající i ty svatebně naladěné.
    evik - teď, když pobýváš v Praze a máš na chalupě volná kachlová kamínka,
    nechceš mi je pronajmout?
    Měl bych tuze velký zájem.
    :D

Edit
    U dcery nebo u tebe, to je mi jedno. Hlavně, že budou a kachlová.
    Kočky samozřejmě beru. Však já se rozparádím.
    Děkuji. Až půjdu se svým rancem kolem, rád se zastavím.
    xD

Naposledy upraveno: 13/2/16
  15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Mikeši, ty kamínka jsou v domě dcery a oni jsou už doma z hor, ale kočka Máňa by tě určitě ráda viděla.
    Já pobývám v Praze, ale moc dlouho tady nevydržím, nejdýl v pondělí pojedu zase na chalupu, tam máme taky kachlová kamna a rádi tě tam uvítáme. Tam sice nemáme kočku, ale sousedi mají 2.

16. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem, na sev.moravě zamračeno,mrholí a chladno. LubicaKrakova-gratulka k postupům:D:D. Valentýnský ples pokračuje pomalu,chybí ještě 27 kytek pro kozy a 20 dortů pro pandu, snad ty básně napadají. Pajaable-šetři se, ostatní Ti to všechno zařídí, zítra musíš být fit.xDxDxD

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné sobotní ráno, byla jinovatka a je mlžný opar. Y_N_O, Ĺubica, Pavlínko, děkuji za gratulaci k narozeninám. Ty slavím zítra na Valentýna. Dnes se sejdeme dopředu, protože někteří odjíždí pryč. Půjdu dodělat chlebíčky a nějaké jednohubky, dám si kávičku, zasadím do večera, aby nějaká ta vypadávatka vypadla. Aby kozlík šel doprovodit svoji partnerku na ples mi chybí poslední kytička Ta bude v poledne. Pak se budu věnovat pandímu tanečníkovi! Evičko, do zítřejšího dne vstup tou správnou nohou, je fajn, že máš tak milého lišáčka, který Ti bude oporou a také dobrým farmářským pomocníkem! Už teď patří mezi nás! Hodně štěstíčka a porozumění a vítejte zítřejší novomanželé mezi svými závisláky!!! Krásný den a gratulace postupujícím! Ľubica ,jsi jednička, dva postupy najednou!!! ;););)

18. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Lubica s tím příkazem s Tebou plně souhlasím,a připojuji se s příspěvečkem pro naší Evičku .

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásné sobotní dopoledne.
    U nás zataženo, mínusová teplota...brrr.
    Šatičky odzkoušené, bude nutná mírná úprava,
    což naše zdatná mistrová krejčová zvládne za
    chvíli. V 10 hodin přijela z agentury svatební
    koordinátorka, probralo se nejnutnější, aby bylo
    zítra vše bez problémů. Je to legrace...dětem
    jsem vše zařizovala já, teď spojily síly a vše chtějí
    zařizovat oni , jen, aby byla baba už pod čepcem.

xDxDxD
    V noci jsem toho moc nenaspala, vylezla jsem z
    pelíšku, usadila se do křesla a přišla na mě přemýšlivá
    chvilka...i mě napadaly myšlenky jako, že jsem se
    asi zbláznila , jestli nemám raději zdrhnout po vzoru
    Julie Roberts ve filmu Nevěsta na útěku. Pak jsem
    tuto možnost zavrhla, protože zdrhat v mém věku
    z lesní divočiny přes vrchy a pole, lesy, dusíc se
    kašlem- to by některá z lesních zvířátek nemusela
    ve zdraví přežít ...

:pxDxD
    A jak jsem tak seděla a dumala, přišel se hladit a chovat
    černý Mikešík, nejstarší člen kočičího rodu. Natáhl se
    mi na klín , nejdřív drbat pod bradičkou , pak ouška a
    zádíčka a pak bříško. Hladím mu bříško, najednou začal
    vyluzovat dlouhý pisklavý a nevábně vonící zvuk , který
    mě tak rozkašlal, že mě to málem zabilo. No a v té
    chvíli jsem si vzpomněla na zdejší farmářský, hedvábný
    kožíšek Mikeše, kterému jsem svého času nabízela, že
    mu také budu hladit bříško a on se tuze takovému laskání
    bránil, tuze se vzpouzel....no, že já už asi vím proč...
    Mikešku můj hedvábný, posílám mnoho pozdravů !!

xDxDxDxD
    Akce - namlela jsem dalších 68 zamilovaných dopisů,
    jdu zase do mlýna, ať se trochu akcička hne. Karafiáty
    na noc byly fajn, ale zjistila jsem, že akční na pohopoli
    daly ten samý počet vypadávátek jako karafiátek či
    lískáče.

Děkuji za dárky a zatím se mějte moc krásně.

kerryhill ... už mám uloženo, perfektní , takový návod mi chyběl !

Děkuji vám všem za podporu, nějak ji potřebovávám, ač stařena,
    klepou se mi před zítřkem kolena.

Naposledy upraveno: 13/2/16
  20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.