ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

V Úvalech prší a klouže tak já bohužel trčím doma.Anička je od půlky týdne zdravá za to dcera nic moc asi to od malé chytla.Nadšená nejsem holka je v 6 měsíci na rizikovém.Snad bude vše v pořádku.Pomalu se rychlostí blížím k lvl.97.Snad to tento týden stihnu ,uvidím.Hodně záleží na tom kdy se dohrabu k opičí královně.Hezký den.

2. Madvo

Madvo Mistr fóra

Evi za takový telefon bych dala cokoli. Prosím, dej mě kontakt .
    U nás dnes svítí sluníčko a láká k procházce a já se musím zaobírat myšlenkou, co uvařit. Jak jste na tom Vy?
    Akci mám hotovou - samozřejmě na vypadávátka , ale to ještě napadá, času dost. Hezký den.

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím všechny závisláčky!
    Přestalo sněžit, sluníčko si hraje na kukuč , teplota -2°C.
    Vylezla jsem z brlohu, nuceně snědla snídani....snědla?
    Spíše jsem se snídaní proprskala...co sousto, to záchvat
    kašle. Poprvé po několika dnech jsem si dala kávu , ta
    skončila vyprskaná v kapesníku. Nic nezabírá , tubera to
    prý není. Snacha se mi směje, prý je to nová nemoc -

"kašlu na celý svět".
    xDxD

Sklizeno a zasázeno, melu , pak něco hodím do úkolu.
    Jde to pomaleji než jindy, nějak chybí to pravé "závislé"
    nadšení a hlavně - vždy se vyštrachám z postýlky sklízet
    tak hodinku či dvě po uzrání a skluz nabírám přímo raketově.
    Ale ještě skoro 100 hodin do konce, tak se neplaším.
    :p
    Přeji krásné dopoledne.
    Děkuji za dárky.

4. flexka

flexka Hrabě fóra

Já nevím, děvčata - to bude jenom čočka v tom telefonu a optický klam, ale když nám to čarodějka007 zakázala, tak to asi neprojde ani pronájem za 1Kč na 50 let a poslední možnost bude cinknout do Klubu rváčů, jestli ještě dělají ty skvělý mejdlíčka.
    Ono posmrtně bych tu tkáň mohla darovat, ale když se mi přitíží, mám kamaráda, který mě uklidní slovy: Neboj, nic se ti nemůže stát, protože po čem h...., to je věčný! A pajaable potřebuje pomoct hned!

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jo, jo, přesně tak, potřebuji oplácat co nejdříve.
    Dnes mi vnucují buchtičky se šodó.
    Pak prý musím svačinu a k večeři salát
    a řízek. Já, takový žrout a nemám vůbec
    ani trochu chuť...asi jsem si vykašlala
    chuťové buňky.

xDxD
    Jdu hajat...opět.
    Mějte se a dobré chuti k obědu přeji.

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte marodi už přestaňte simulovat a šup šup na vzduch , svítí sluníčko, pořádně dýchejte a hned bude líp. Vzpomeňte si na tetu Kateřinu ze SaturninaxDxD
    Barolande není orgán jako orgán,zamysli se jestli nabízíš ten správný.:p;)

7. lacrima

lacrima Ikona fóra

Berounsko hlásí [​IMG] 5°C , je nádherně a vykoukly
    dasa1143 [​IMG] já ten oběd snad ani nedovařím [​IMG] a bude dnes [​IMG]

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

lacrima, když nedovaříš oběd, dej si aspoň kafe. A co uděláš s ptákem?
    :D
    Večer na kenevale budou i sloni. Moc se těším.

Užívejte si krásného dne a večer nashledanou pa,paaaaa​

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné páteční odpoledne, nějak jsme to ráno nestíhali, šli jsme do školy na etapy, skoro jsme zaspali, kdybych se spolehla, že vnuk vstane podle mobilu. Ale zvládli jsme to, potom jsme jeli nakupovat, dorazili po 11 a k obědu je připravená rajská (bez masa) s knedlíkem a k večeři bude sýrová pizza. Teď jsem si udělal kávičku a čekám až dorazí ze školy. Počasí jako v dubnu chvílemi sluníčko, potom přeprška a k tomu pofukuje. U nás jenom deštík, žádný sníh , ale na kopečkách Krušných hor a na sjezdovce na Bouřňáku je vidět sníh. V neděli dorazí dcery s rodinami na oběd...bude svíčková, na kterou se tentokrát i já těším, protože bude s masem a Sašíkovi uděláme jeho gumový (tak tomu říkám já) řízek. Ale proti gustu , žádný dišputát! Okolo 18 bude napěstováno, ale jde to pomalu, tak jak psala pajaable. Ale ještě máme čas! Přeji pěkné odpoledne a Evi, vykašli se třeba na celý svět, hlavně, že to pomůže!!! ;););)

10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    pozdrav marodům i těm zdravým, já s tou virózou bojuji natvrdo, jeden den je hurá, odchází, druhý den naprosté fiasko, šílený kašel, hleny a to jde pravidelně od 3.hod. ráno tak do 10.hod, pak se to zklidní a já usínám hlubokým spánkem. Není divu, že nestíhám sít a sklízet a ani nemám motivaci, jsem už unavená ze stálého pěstování akčních rostlin a kupování rostlin na krmivo. Táhnu to na 90.lvl farmy, ale jde to pomalu.
    Manžel opět zůstává doma a ne v Krkonoších, kde by se zase zřídili s Pepou, a bude se starat o chod baráku, je to legrace jak heká nad úklidem a "vařením", pouze se ohřívá, ale zítra už běží masopust, tak chce koblihy. No pekárna je zadělá, ale pak musím nastoupit já, smažení je lehká alchymie, ale já měla fantastickou babičku a ta učila. Škoda, že se tohle nechce naučit dcera.
    Zítra segedín, někdo ho teď dělal a mě se seběhly sliny.
    Tak zatím páá, jdu do peřinek

11. Jituna

Jituna Velmistr fóra

Ahoj Viky007, tak já měla segedín zrovna před chviličkou v práci :) Segedínu není nikdy dost xD

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Segedín já také můžu a těším se, že si ho příští týden udělám a bude z masa a ne z nahrážky. Tak jsme se Sašíkem dali 10x prší, kdo vyhraje a já jsem to projela, ale zase to nebylo tak hrozné 10:8. Kde jsou ty doby, kdy jsem je občas nechala vyhrát a dnes mi to nandají. Přeji příjemné odpoledne, u nás zamračeno, fouká, ale docela teplo. Viky007, ať si to pánové tvorstva také vyzkoušejí na vlastní kůži! Pa pa...;););)

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Hezký páteční podvečer přeji:pvšem závislákům;)Akce dokončena královna pokořena, teď už jen košíky pro dárečky navíc pro radost.:D

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak nám devalvovali další tajem.chlév. Mám 20 myší,přišel jsem tímto o 300 Fl.Nevím,nevím,ale takhle si RT nové zájemce o koupě TCH asi nezíská.
    Když už jsem u toho kroucení hlavou...co má prosím představovat ona budova na přihlašovací stránce ? Ať kokám,jak koukám,stále mě připomína faru. Žeby jsme měli dát na modlení ?

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Dámy, já vám nic zakazovat nehodlám, předávejte si co chcete :D, akorát už byste se mohly odvirovat a odbacilovat, je to tu fakt jak v lazaretu :(

Baroland nediv se, že tvé orgány nikdo nechce, na darování jseš už přestárlý xD - jo a pro přesnost, darování orgánů řeší Transplantační zákon, což je něco zcela jiného než tkáně a buňky....ovšem chápu, že není snadné se v tom orientovat

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

baro: Movitej farmář. Já vtom vidím nenápadnou cestu k dašímu vylepšení.

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji pohodový večer.
    Tak jsem po večeři přečetla co nového - nový mazlíček
    bude sice dávat strašně málo bodů, ale jsem sběratel a
    bude stát pár florenů, tak koupím. Dekorky asi také, ale
    nejdřív musím někoho přemluvit, aby mi zajel dobít paysef.
    Možná se do pondělí vzchopím, bacily ze sebe vyklepu a
    pojedu do města sama.

:p

Holky , na žehlení šatiček máte ještě čas.
    Od této chvíle odsypávají hodiny 207 a půl hodiny.
    Snad dost času na to, abych nabrala již 2 a půl kila
    bůčku.

xD

Farma sklizená, meleme , zbývá dodělat 3 úkolíky, což
    jde, vzhledem k tomu, že se kurýruji a pěstování a celou
    akci flákám. Ať vám vše jde hladce a padátka padají !

18. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný večer vespolek,tak mazlík není až tak drahý,takže mi přibude do sbírky,koupím.Jinak lehárko
    páteční klídeček,a natočím budíka,nějak zaostávám.Já si jinak nikdy budík ze šuplete nevytáhnu,ale
    když je akce a je ho potřeba,tak ano.Sklidím třeba v 11 hod.večer,spaní mám špatné,ale jakmile bych měla sklízet,
    nějakým zázrakem spím jako dudek.Už tomu fakt nerozumím :D.
    Tak,a jdu skouknout Richardův deníček a příspěvky od Astridky,zatím pa...

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Fíííhááá, Evi, to už je za chvilku

20. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Evička moja milá, tak to lacri odhadla skoro na deň. Budeme tancovať 13. febr. okolo poludnia.Ten tvoj lišiačik musí mať presvedčovacie schopnosti (tak si sa patila), ale zvládol to. Teším sa, teším sa, teším sa...:):):):inlove::inlove::inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.