ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Už bych bývala byla v peřinách až po nos, ale ještě jsem musela do
    Richardova deníčku...podívat se, pokochat, až třeba pod tíhou léků
    usnu, aby se mi zdály pohádkové sny ...z deníčku sálá taková romantika
    a pohádková nálada, že člověk pookřeje.
    :inlove::inlove:

A když už jsem tady, odpovím!
    Děvčátka, nějaké kilo potřebuji, ale prosím NE tolik.
    To bych také mohla zůstat na ocet, ty moje šatičky
    zase nejsou pro změnu nafukovací.

xDxDxD

Zrzinka11 .... já koukala jak oko z cejna, že mi konečně padl.
    xD

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)
    Ano jedná se o staršího synka, který již za rok bude občan s průkazem :D Ono co napsat učitelce, když problém je známý. Několikrát jsem kvůli tomu byla ve škole a i kdybych se rozkrájela, tak některé věci prostě ovlivnit již více nejdou. Do školy chodí Ondra, odsedět to za něj nemohu a nechci. Jen ať se naučí fyzikální zákony. Že každá akce způsobuje reakci. Konec konců je to jeho život. A chytrému napověz, hloupého kopni.... A pokud sám nebude chtít, nepřizná si že má problém, tak ani párem volů ho nikdo nedonutí. Dva roky po sobě jsem ho tahala z průšvihu možnosti propadnutí z nedbalosti (hloupý není) Zřejmě potřebuje za vyučenou, aby si konečně uvědomil, že maminka za něj vše vyřešit nemůže... Klidně obětuji veškeré volnoa budu se s ním učit, ale pokud nebude zájem z jeho strany je to jako házet hrách na zeď.
    Tentokrát jsem měla farmářské štěstí, pagoda mi padla na 4tý pokus, takže jsem nepokoušela dále a ukončila točení.
    A zase běžím do práce pá :)

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Omlouvám se, špatně jsem to pochopila, ale oni páni kluci mají také své dny! Takové dva tu teď mám ( skoro 16 a 14). Všechno mají na háku a pak se nestačíme divit! Přeji pěkný den, je pěkná zima, chvílemi sněží a fouká. Je takový čerstvý vzduch a to my tady v Ústí jsme moc rádi! Odpoledne se zastaví dcera a tak si dáme kávičku a možná, že přijde i malá vnučky, je teď trochu mrzutá, lezou jí zuby. Ale dobře víme, jaké to je, když bolí... pa pa ;););)

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

mamča50, to máš pravdu, já mám 2 vnuky (17 a 14) O tom starším nevíme, je jeden z nejlepších žáků na gymnaziu, je pečlivý, všechno vždycky do školy má v pořádku, na vysvědčení měl 2 dvojky. Ovšem ten druhý, vychovávaný stejnými rodiči, má stejné podmínky na všechno, jako ten starší - to je teda něco, průšvihy, nenosí úkoly, nechce se učit, dál nebudu pokračovat, jediné plus je to, že je vynikající sportovec. Ale můj babičkovský srdeční sval mi říká, že to ten mladší flink bude mít v životě jednodušší. U mě je to tak, že já ty svoje vnoučky mám ráda oba stejně, bez ohledu na to, jací jsou a když už to s nima není k vydržení, vezmeme si na chalupu
    šestiletou vnučku a ta nám vždycky spraví náladu.

5. lacrima

lacrima Ikona fóra

Copak to jen bylo ? Ahaa... asi to bylo nějaké datum...

..."a ať se Velebnosti propadnu do západního Německa" , jestli jsem neměla a nemám pravdu.
    ... "a bude svatba princi" ...ehm,ehm , lišáčku(?)

" Když si náš dědeček, babičku bral, babičku bral,
    babička plakala , dědek se smál, dědek se smál ... "

Naposledy upraveno: 4/2/16
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný a sluníčkový den všem tady :) ... v Brně taky svítí :D. Tak jen dnes volno, zítra práce a víkend velký raut :D se skvělou partou (narozky) :p. Jen, že vás musím kouknout, i když je málo času a naštěstí nic nekonzumuji, protože bych zase poprskala klávesnici a by mě to při sklízení klouzalo xD ... to začalo evik1016 "skvělým úklidem", který bych sto% brala a pokračovalo receptem anickamalirka xD :p .. tak párky nemusím ... ale ty komentáře, jak z jednoduché věci udělat skvělý pokec ... nemají chybu.
    anickamalirka: jsi to vážně hezky paní učitelce napsala. Mě to připomnělo mého kluka, když si psal taky úkoly ve škole s tím, že žádné nemají, či nevědí jaké. Při třídní schůzce se to začalo probírat, když na to začali poukazovat další rodiče. Paní učitelka nějak nestíhala osnovy a jen v rychlosti řekla, že má být to a to ... aniž si to děti poznačili a vysvětlení k úkolu často slabé, či žádné, protože už zvonilo a nastal úprk domů xD. Přesto si myslím, že to můj kluk věděl, ale chtěl rychle ven s kamarády a ráno si úkoly opsali jeden od druhého :).
    Ještě k těm "kilečkům" .. kdo nepotřebuje, mi pošlete :D ... bych asi přibrala, ale s tou dietou a stálým běháním (hlavně v práci) se to nějak nedá o_O. Holky buďte rádi, že máte trošku navíc, bych to brala hned :p.

[​IMG] Tato akce se mi líbí, ale to půjde tentokrát pomalu ... jen nestíhám ani udělat obrázek do Topky o_O .. možná to zvládnu v neděli po oslavě o_O ... no nejsem tak rychlá a už teď jsou tam tak moc hezké obrázky :p ... přeji hezký den a hezkou hru ..

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

8. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

lacrima - no , tuším máš pravdu. Nasvedčujú tomu i tie šatičky, ktorých sa Evička obáva, že jej budú veľké - jedni šité - biele, druhé kúpené. Veru neviem - neviem, či nepôjdeme na svadbu.. Ale ak tak to bude farmárských prianí. Evička to nebude stíhať čítať;):D:D:D:inlove::inlove::inlove:

9. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Pěkný sluníčkový den přeji ,u nás je 7 stupínků a trochu to pofukuje :)
    Anickomalirko ,snad se to srovná se synátorem . Ale já jsem byla také pěkné kvítko , sice jsem mívala vyznamenání , ale domácí úkoly jsem psala zásadně před vyučováním , jen ty slohové práce byly trochu delší , tak ty jsem psala doma , jo a taky čtenářský deník .Tak jsem to praktikovala asi od sedmé třídy ,uměla jsem pěkně podepsat mamku i taťku ,ono bylo lepší lítat venku , než sedět doma nad učením .Nějak jsem to stačila v té škole pochytit .Nebyla jsem jediná ve třídě a nikdy nebyl žádný průšvih :) Rodiče to nezajímalo , byli zvyklí ,že mám dobré známky .No ale dnes je to asi jiné ,učitelé dokáží udělat i s komára velblouda :)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Jejda jejda .... je to, co si myslím xD .... tak jste se prořekli :p a to bude vážně vzrůšo :p ....

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Jo, jooo, jo, kdo mlčí souhlasí :D takže odtajněno , záhada vyřešena.
    Evi šup, šup do pelíšku a já se jdu pustit do šítí

nebo ty staré fěrtochy už mám nějaké ošuntělé.
    V tom už na veselku jít nemohu.

Leda, že ...xD někdy bývá dobrý výprodej

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

A hleďme,starej lišák uhnal divoženku ? Bude se kroužkovat ? Ještě aby tak musela....:inlove:,nebo už tahá křídla po zemi ? xD

lacríí,přijela ti neteřinka na návštěvu ? To je od tebe hezký,žes nám sem dala její fotočku,nebo žebys už ňáké to sádélko darovala ?
    :music:

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

A ja mám skoro nové, novéé. Bola som v októbri na svadbe synovcovi. Nemusím šiť, ani plátať... Ja sa mám...

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Naše zdravotnictví funguje bezchybně. Tedy co se úředních šimlů týče. Dnes měli mámu operovat, místo toho spočítali personál a zjistili, že je ho málo, takže ji na víkend propustili s tím, že ji přijmou zas až ve středu. Tyhle obstrukce se táhnou už od 8. ledna a mně se to začíná zajídat. Původně jsem opustila domov na tři dny, s tím, že se to tam opatří samo. Teď tu trčím už třetí týden a čekám na každou změnu diagnózy. Až nějakou chytnu já, to budou v bezmocnici všichni čubrnět. V blízkém okolí jsem pověstná tím, že se na mně dá dříví štípat, ale když mě chytne raplík, jsem k nepoznání.
    Nové šatečky? Dala bych si říct. A příležitost k obléknutí? Sem s ní!

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji mocinky krásný večer.
    Stále sněží..
    I u mě vše stejné...vstanu, udělám farmu, zalehnu.
    Byla jsem hodná a povečeřela, sice jen pár plátků
    šunky a sýra, ale alespoň něco.

lacrimko ! prozatím ...
    :pxD
    Já dám vědět!
    xD

pechfógl ... nemáš to lehké . Pravdu povím, že nevím, jestli
    bych se v dnešní době chtěla dostat felčarům do rukou.
    :)

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]

Tahle akce mi nejde moc od ruky, ale nevadí, ještě je dost času. To bude tím, že pobíhám mezi maskama a hra jde trochu stranou.
    No tak já zase jdu, mějte se krásně.

pechfógl, je mi moc líto, že máš takové problémy, nejhorší je ta beznocnost, kdy nemůžeš vůbec nic udělat a musíš čekat, co bude.

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný zasněžený večer všem přeju.
    Z práce (dvanáctka) toho mám plný brejle, ale sílu na to si vás pročíst ještě někde najdu :D

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

flexka bohužel, v tomto státě je obchod s tkáněmi nezákonný , takže si každá musíme ty svoje špeky nechat :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.